24504
  • LSC
    nem kell semmilyen konzol mp.exe-vel indítod és dupla klikk a kiválasztott szerverre.
  • KM
    Volt egy magyar: HUNOR FFA FarCry mp_surf 5/5 195.56.221.19 49001.
    Nevetséges, hogy még mindig nincs egy darab se amiről tudni lehet...
  • Zetorg
    Mindig tele vannak a serverek bazze!Már tényleg kéne egy magyar szerver ahol királyul lehet nyomni!
  • SoDI---
    ...vasárnap
  • SoDI---
    hmmm. vagy lehet hogy nem is várok hétfőig
    A Mistral nyitva van vasápnap...
  • tibor16
    Szerver címet kérünk! Szerver címet kérünk!
    Mármint ha van magyar....
  • SoDI---
    Most egy életre megtanultam, hogy szűk helyeken ebben a játékban a penge erősebb fegyver a legbrutálisabb sorozatlövő csodánál is :)
  • SoDI---
    jaa, hogy TAB...
    kösz :)

Na konklúzió, hogy tényleg szórakoztató, ha az ember multiban nyomja, csak hát az én esetemben ott kiütközik a gyenge gép jelentette hátrány, ami egyjátékos módban nem. Ott ugyanis az ember nem rohangál állandóan, néhány helyszínen megfontolva lopakodni kényszerül, nehogy lejőjjél az óvatlan pillanatban. A multi viszont pörgősebb. Sokszorosan kiütközik a kevés fps, és a "nem képregény, de azért kicsit szaggatós" grafika.

Úgyhogy hétfőig, amikoris új videókártyát szándékozom venni asszem maradok a single player résznél :)
    2X Szeleteltelek fel a bozótvágóval!
  • DarkJedi
    Egyszerűbb, ha TAB-ot nyomsz
  • SoDI---
    megvan.
    vágólapról :)
  • SoDI---
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Far Cry-on belül a konzolba hogy a francba írom be a \ jelet?!
  • SoDI---
    Már jó a http://fc.belpark.net/...
  • SoDI---
    Minek itt szenvedni tűzfalakkal?
    Ha fent van minden windows frissítés, úgy se juthat be könnyen senki.

Különben miért nincs magyar szerver?
    http://fc.belpark.net/ nem megy :-((
    valaki írjon már be ide szerver címeket :(
  • Mr.Grent
    CSak ne DM legyen rajta mert akkor suxx. Jó kis feladatorientált. Az lenne a powaaaa.
  • Borg
    btw, egész eddig multiztam, nagyon állat:) Vannak jókis éjszakai mapok is, assaultoztam, meg játszottam DM-et is.
    Utóbbi tiszta quake, nekem nem jön be annyira. Pályán szétszórva fegyverek, fel lehet szedni, aztán keress ellenséget. Közepes méretű mapok, de nagyon pörgősek.

Nagyon kéne már az a magyar szerver, remélem hamarosan csinál valaki egyet.
  • Borg
    Nemtom ezt a codeces bugyutaságot honnan veszitek, de szerintem fasz köze nincs a játékhoz, hogy milyen videó, és hangcodecek vannak fent.
    Nálam is fent van pl az acemegacodecspack, és semmit sem befolyásol...
  • himpike
    Hát én szopom a brokit! 9000prom van sp1 xp,és codec sehol, csak ami muszály. De nekem is a recovery lekapcsolja a gémet, próbáltam 3.9 4.2 4.2as catit, de ua. Visszaolvastam, nem láttam gyógyírt. Valaki volt-e így a játékkal, és sikerült-e megoldania a problémát, mert nem tok mit kieszelni... :( 4.3as se megy.
  • Ikarus
    ja és hol lehet nem LAN game-ra állítani. csak ki van irva, hogy LAN game, de nem látom, hogy internetre át lehetne e váltani.
    (a connctnél automatuice csinálnia kéne?)
  • arty
    biztos ez hajaz a doom3ra? nem tunt fel h ez hamarabb jelent meg?

az az info esetleg h ez mar 5(!!!) eve keszul ? mondd valamit? :) szted fel ev alatt le lehet utanozni egy jatekot? :D emellett, a doom3ban nem lesz kinti palya :) g.a.g.y.i. lesz emellett ...

sztem a d3 es a hl2 csuszni fognak, most h ezt a gamet meglattak :D max a stalker rughat labdaba ...
  • Ikarus
    V.ki írja le nekem , mennyit kell várni, a \connect parancs után? olyan mintha lefagyna a játék. szól a zene, u.a. a kép ami eddig volt, és nem történik semmi.
    (tüzfalnál ki van engedve ez a program.)
  • Gandibá
    Én úgy tudom hogy csak annyiban hogy nincs benne a francia install.
  • dikki*yysw
    Alap, minden ubisoft játéknak kircsi HP-ja van :)
  • Gear
    HMM.. Itt úlök a tetves net előtt és eszembe se jutott megnézni pl. a hivatalos oldalt :) pedig ott figyel minden info...:)
  • dikki*yysw
    Van fenn vmi codec packod? Ha igen UNINSTALL
    Audigy-hez milyen drivered van fenn?
    Próbáld lejjebb venni a hangminőséget, vagy a 3d extensionök használatát a menüben.
    Így elsőre ennyi...
  • dikki*yysw
    #4413-ig ha visszaolvasol...
  • Ikarus
    Köszi.
  • Bandew
    A HDC-ről letölthető DVDRip-MYTH verzió, ugye semmiben nem különbözik a rendes dévédéstől, csak annyiban, hogy CD-s verzió?
  • Csurcsil
    Udv mindenkinek!

Visszaolvastam, de nem talalkoztam hasonlo problemaval , szoval vazolom.
    A jatek teljesen normalisan elindul, mikor bejon a menu resz akkor kicsit szaggat a hang, kesobb jatek kozben kb. 5 perc mulva eltunik mindenfajta hanghatas. Egy audigy player hangkartyam van , ramom 512 ddr. Van valakinek valami otlete ? Lehet hogy codec problemarol van szo ?
    Vagy valami kompatibilitasi hiba ?
    Elore is koszi
  • bfg900
    Nálam is ugyanez van, mármint 4.2es catalyst alatt. Felette a vpu recover lekapcsolja a játékot, mondván, hogy ratyi. Kipróbáltam vpu recover funkció nélkül, na úgy resetelte a gépet. 3.9es catalystal még elindul, de 2 percnyi játék után valami ISZONYATOSAN megfogja a grafikát (hangot nem) és az esc gombra is csak 10 másodpercre kapok menüt.
  • COFair
    ping: válaszidő a servertől, amihez csatlakozol.. minél kisebb, annál jobb.
  • Ben C
    Zetorg= pontosan nem tudom mi a ping, de:

játékot lassító vagy valamien rossz dolgot csináló tényezők
  • Gandibá
    Szerintem elindulni elfog, csak hogy hogy fog menni, az már egy másik kérdés :))
  • tibor16
    Rááájööööööööööttem!!!!!!!!
    Emberek nem tudtam netezni, mer akadt, erre próbaként, az egyik partíción csináltam fix! memóriátm, 1,5-tól 3 Gb-ig. -és láss csodát, kira, -nem akadt. A pingem gyönyörűen 65 és 50 körül volt, ezzel ugye simán lehet nyomni. Kiba**ttulé zabálja a gépet. Magyar szerver???? mer inkább oda mennék... írjon már vki IP-t, ha van...
  • dikki*yysw
    :-* :))
  • dikki*yysw
    Hehe, én BP-i gépem is 700-as (csak P3, és felnyomtam 892-re), most kivettem 128-at így csak 256 mb ram, és MX440: nem tervezem felrakni a FC-t :))
    Amúgy elvileg nem is megy, gyakorlatilag volt akinek elindult.
  • Davidus
    Bazze kb fél óra alatt mászott fel a game a winyóra:P
  • Gandibá
    Köszi :DD
  • Kandurex
    néha brutális vagy