24504
-
#4505 Van olyan jatek ami jobb ennél szerinted? -
#4504 lol, van olyan játék ami tetszik neked? -
Nexushun #4503 Van egy leszakadt hid amin fel tudsz menni az épületbe. Egyébként meg szerintem is kicsit uncsivá válik egy idő után. A grafika viszont nagyon ott van. -
#4502 ize, van az a palya, amikro bekene menni a caveba, meg a research facilitybe, es oda kene vmi card. azt hol talalom meg?
amugy sztem nem nagy hasraeses ez a game... A grafika szep lehet, csakhat akinek ugye nincs legujabb kartyacsoda birtokaban annak falrahanyt szar szokas szerint...
A játékmenet nem vmi változatos, az meg egyszeruen rohejes, hogy minden halalpontosan lo, ha kilog a sarkad azonnal kiszednek, es te is kitudod oket szedni ha csak a sapkajuk is kilog, a clzeasi rendszer sztem eyszeruen nevetseges, de lehet csak fura. -
#4501 Megtaláltam a megoldást>>>>>multi-howto :DDD
Mé nem vettem észre elöbb? :DDDDDD -
ddd #4500 kimaradt a szóköz: \connect xxxx -
#4499 Köszi a segítséget. -
#4498 Fullos DVD-t töltöttem le. Próbáltam multizni , de nem ment.
Beírtam a konzolba a \connectx.x.x.x -t de Unknown command lett a vége.Többféle IP számmal is próbálkoztam.
PLS HELP -
Coco #4497 -
Coco #4496 botokat lehet vhogy hozzáadni? -
#4495 Idézet Rudee-tól:
Másold be a 3.cd DLL könyvtárából a két .dll-t a farcry/bin32 könyvtárba.
-
#4494 Bokafogás volt. -
antijedi #4493 gondolom a ripet szedted le..., olvass visza valahol leirták hogy kell megoldani -
#4492 Akcióra készen:
-
#4491 Feltettem a gamet elindítanám de ezt írja ki:az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található.Valaki tud rá megoldást? Köszi. -
#4490 a legjobb miko single-be megyek a terepjáróval és kivasalom a vaddisznót ^.^ -
#4489 ezeket macheta-val szoktam elintézni:) -
#4488 single?
akkor hogy? -
#4487 Uristen!! :DDDDDDDDDDDDDD -
#4486 Ez hogyan?
A szerver üzemeltetője be tud állítani mp3 háttérzenét a játékhoz? -
#4485 hangerőt fel!!! -
#4484 BAAZZZEEEEEEE!!!!
Vadul nyomom a single és egyszercsak minden átmenet nélkül felcsattan EZ! ...hát én asszittem ledfordulok a székről a röhögéstől....el is felejtettem a feladatkezelőt kikapcsolni...!!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDD
képzeljétek el, lopakod éppen a dzsungelbe és akkor...." egy régi mániám..."!!!
-
#4483 Ejnye. A snipereket késelni illik. -
DePreSsZYo #4482 LoL -
#4481 Ígérem többet nem fordul elő... -
#4480 Nem lenne egyszerubb ha eleve kisebb kepet tennel be, es nem kellene elnezest kerni?! Ugy sincs semmi olyan a kepen, hogy tobb mint 1 mega legyen a ketto. -
#4479 Kib*szott jó fél órát multiztam :-)
Ebből az alkalomból nézzétek meg:
A Sniper halála, két felvonásban :-)
Érdekes, hogy a sniperek szinte soha nem figyelnek a hátuk mögé!
Jah, és sry a nagy képekért ;-) -
himpike #4478 általában hanghibát okaz a codec, de engem nem ez érdekelne, hanem hogy mi a f***ért nem megy?! -
#4477 próbáld ki azt az mp.exe-t!ott van pár szerver amit kiír magától és nem kell keresgélni! -
#4476 most nekem is pedig az elöbb jó volt.lehet, hogy leállították!? -
#4475 \connect 195.56.221.19:49001-re is connection timeout -
#4474 ja, kell a port is!
-
#4473 ok, megyek ! -
#4472 195.56.221.19 connection tiomeout
a 49001 a port, adjam meg IP:port formában? -
#4471 Mindjárt én is ott leszek, 2 perc :) -
#4470 http://fc.belpark.net -
#4469 "Ha fent van minden windows frissítés, úgy se juthat be könnyen senki." <-- ez nagy baromság már bocs. -
#4468 És honnan szerzek mp.exe-t??? -
Coolfire #4467 Megy..nekem 800-as professzorral 256MB rammal ősrégi nvidia driverrel és gef4mx440 minimumom megy mint az állat..:) -
#4466 Itt csak egy szemét bot van!