24504
-
#4425 sok szerencsét -
Gandibá #4424 GF4 MX440 és 384 RAM kő keményen! :D -
#4423 lol bazz, nem is figyeltem :D -
#4422 jézusom, súglya :DDDDD lol, éppen egy kézzel pötyögtem, deez sem mentség. omg :)) -
#4421 ramod mennyi van? és milyen videjókarid van? -
#4420 egy nv40el megtámogatva valsz eldöcögne. de vmi azt súglya, neked nincs ilyen mintapéldányod :)) -
Gandibá #4419 Jaja :D -
#4418 te is elég bátor embör vagy :) -
#4417 Tűzfalat kapcsold ki, vagy állítsd be hogy kiengedje a dolgot. -
Gandibá #4416 Ahh, játszanék már én is vele, csak nincs helyem hogy felrakjam. Meg mondjuk kiváncsi lennék hogy hogy menne a 700as cerkámon :)) -
#4415 thx -
#4414 elején igen, de később durvák lesznek a belső részek -
#4413 Szinte semmi, nincs rajt acrobat reader, dx9 installer, és 900 megányi francia szinkron, valamint tömörítve vannak a hangok (uharc-al) de semmi sem hiányzik A JÁTÉK-ból. -
#4412 Altopic "info-oldal" linkjében minden jármű, ellenfél, fegyver és felszerelési tárgy le van írva, a Cryovision is. -
#4411 mi a különbség a dvd és a 3cd-s verzió között? -
#4410 ez már 3 napja így van :) -
#4409 kiprobaltam multiban.szerintem tok kiraly. -
#4408 ezen a konfigon szépen kéne mennie magas felbontáson is. nálam amd 2.2, 512 ddr, 9600 pro, xp sp1, cat 4.1-en egész jól elmegy úgy, hogy az AA, a lights és a shadows kivételével minden very highon van. -
Ben C #4407 én nem tudom, de gyönyörű a grafikája
-
Xian #4406 Hi
Nalam elegge szakadozottan megy, nem tudom mi lehet a baj.
AutoDetect Medium ra allitotta.
1024, Nincs AA.
Konfig: 9800Pro, 3200+,1GB Ram, 4.3 Cat, winxp
-
gator #4405 DVD Verzio van meg ...
Vagy talan tul keves a gepem ... ? -
mike369 #4404 Nem hiszem, hogy a konfigoddal lenne a gond...
Rendesen feltelepítetted + megcsináltál mindent, amit kell? -
#4403 Megértem. :) Ráadásul megkövetlek, igazad volt. Vszínű tényleg nem mentek azok a szerverek. Most tudtam csatlakozni, úgyhogy visszaszívom. Bocs... Csak jáccani nem nagyon tudeok, mert akadt mint állat... Apropó, van most magyar szerver?? ... -
Coco #4402 aha... -
gator #4401 Hi all!
Van egy kis gondom a Far Cry-val.Elindul a game meg minden mennek a mozik is de amikor elkezdenek jatszani mintha lefagyott volna a geme.
Csak annyit latok h ott fexik a csovon a csavo es nem tudok semmit se csinalni.Ja de,ki tudok lepni ESC-vel a menube.Ennyi
P4 1,7
512DDR
GeeForce FX 5200
thx -
Konszuela #4400 a \ jelet amugy nem kell copypastezni, mert a TAB beirja, szal kozol behoz es TAB aztan a parancs -
kev #4399 Épp játszok a FarCry-al.A külső terek nagyon szépen vannak megcsinálva, a víz hullámzása, a növényzet igen látványosan lett elkészítve.
A belső terek viszont egy az egyben a Doom3 koppintása : ugyanazok a fényefektek, a játékosra vetődő szörnyek, rozsdalepte falak, amit a FarCry készítői is láthattak a lassan egy éve kikerült Doom3 alpha változatban...
A játék amúgy elég vegyes benyomást kelt : a napsütéses, pálmafák borította szigeteken való gyilkolászás és a zárt terek doom3 utánzatú feelingje nem igazán vág össze. -
#4398 Értsd már meg, hogy a gs.ini csak akkor van, ha regisztráltál az UBI-n! Nyugodj meg, nem kell reggelni azon a lapon a szervereket. -
#4397 Az oldal alatt a - http://fc.belpark.net/ -t értettem
-
#4396 Akkor egyszerűen nem megy a szerver... -
#4395 Ja, csak az a baj hogy ez pl nekem nem műxik. És nincs gs.ini fájlom, pedig hidd el kerestem. -vagy nem csinálok jól vmit. A FarCryMP.exe viszont behozza az arra az oldalra
bejegyzett oldalakat, és azt elindítva, a megjelenő szerverek beengednek. legalábbis nállam így van. Ha van vmi okosság, hogy miért, nagyon szívesen venném, mert ugyan nem prószáltam, de magyar szerverre így nem tudom, fel lehet-e menni. Hacsak nem jegyezteti az indítója azon az oldalon. -
Gear #4394 Nem tudja valaki hogy mi az a cryvision? -
Borg #4393 Visszaolvasni luxus látom...
Multizni a következőképp:
-játék indítása
-konzol behív (nulla alapból)
-\connect xx.x.x.xx <--ide az ip-t
-enter
Szerverlista: http://fc.belpark.net/
Fontos: ha próbáltál már hivatalos accountot csinálni a játékban akkor törölni kell a gs.ini file-t, különben nem engednek fel a szerverek.
Ha te akarsz szervert csinálni akkor másold be a FarCryMP.exe-t (letölthető valahonnan) a játék főkönyvtárába, és azt indítsd.
Még annyit, hogy \ <- ilyen karaktert farcry nem enged irni magyar kiosztással nekem, így azt copypasteznom kell a consolba :)) -
#4392 Nekem is jól jönne, ha v.ki leírná. -
#4391 én meg láma vagy de hogy kell neten nyomni?
-
#4390 Arrrgh megőrülök, benne vagyok a sűrű dzsungelben a sötétben és körülöttem midnenütt morognak a dögök áá nem tudom merről jönnek :D Elég fosatós már a game :D -
Konszuela #4389 Cooler palya, a vegen elarasztunk egy nagy termet es feluszunk egy lyukba, ott megolunk par pudvas szornyet, es ott lesz a puna akit ki kellene menteni, na itt mit kell csinalni?
pa! -
#4388 jó leszel te is! -
tbundy #4387 ha valaki nem nagy lanos, de tudja, az mondhatja? -
#4386 Sorry gyerekek, de v.ki leírná összefoglalóan, hogy hova rakjam a multi exe-t, gs.ini-t nem is találok, stbstb. azaz mi a teendő egy jó kis netgame-hez, mert nem jön össze. bocsi a lámaságért