24504
  • zaki
    sok szerencsét
  • Gandibá
    GF4 MX440 és 384 RAM kő keményen! :D
  • zaki
    lol bazz, nem is figyeltem :D
  • dikki*yysw
    jézusom, súglya :DDDDD lol, éppen egy kézzel pötyögtem, deez sem mentség. omg :))
  • zaki
    ramod mennyi van? és milyen videjókarid van?
  • dikki*yysw
    egy nv40el megtámogatva valsz eldöcögne. de vmi azt súglya, neked nincs ilyen mintapéldányod :))
  • Gandibá
    Jaja :D
  • zaki
    te is elég bátor embör vagy :)
  • Mr.Grent
    Tűzfalat kapcsold ki, vagy állítsd be hogy kiengedje a dolgot.
  • Gandibá
    Ahh, játszanék már én is vele, csak nincs helyem hogy felrakjam. Meg mondjuk kiváncsi lennék hogy hogy menne a 700as cerkámon :))
  • Goodwill
    thx
  • Kandurex
    elején igen, de később durvák lesznek a belső részek
  • Dikkma
    Szinte semmi, nincs rajt acrobat reader, dx9 installer, és 900 megányi francia szinkron, valamint tömörítve vannak a hangok (uharc-al) de semmi sem hiányzik A JÁTÉK-ból.
  • Dikkma
    Altopic "info-oldal" linkjében minden jármű, ellenfél, fegyver és felszerelési tárgy le van írva, a Cryovision is.
  • Goodwill
    mi a különbség a dvd és a 3cd-s verzió között?
  • zaki
    ez már 3 napja így van :)
  • rezsofiz
    kiprobaltam multiban.szerintem tok kiraly.
  • lwb
    ezen a konfigon szépen kéne mennie magas felbontáson is. nálam amd 2.2, 512 ddr, 9600 pro, xp sp1, cat 4.1-en egész jól elmegy úgy, hogy az AA, a lights és a shadows kivételével minden very highon van.
  • Ben C
    én nem tudom, de gyönyörű a grafikája
  • Xian
    Hi

Nalam elegge szakadozottan megy, nem tudom mi lehet a baj.
    AutoDetect Medium ra allitotta.
    1024, Nincs AA.
    Konfig: 9800Pro, 3200+,1GB Ram, 4.3 Cat, winxp

• gator
    DVD Verzio van meg ...
    Vagy talan tul keves a gepem ... ?
  • mike369
    Nem hiszem, hogy a konfigoddal lenne a gond...
    Rendesen feltelepítetted + megcsináltál mindent, amit kell?
  • tibor16
    Megértem. :) Ráadásul megkövetlek, igazad volt. Vszínű tényleg nem mentek azok a szerverek. Most tudtam csatlakozni, úgyhogy visszaszívom. Bocs... Csak jáccani nem nagyon tudeok, mert akadt mint állat... Apropó, van most magyar szerver?? ...
  • Coco
    aha...
  • gator
    Hi all!
    Van egy kis gondom a Far Cry-val.Elindul a game meg minden mennek a mozik is de amikor elkezdenek jatszani mintha lefagyott volna a geme.
    Csak annyit latok h ott fexik a csovon a csavo es nem tudok semmit se csinalni.Ja de,ki tudok lepni ESC-vel a menube.Ennyi
    P4 1,7
    512DDR
    GeeForce FX 5200
    thx
  • Konszuela
    a \ jelet amugy nem kell copypastezni, mert a TAB beirja, szal kozol behoz es TAB aztan a parancs
  • kev
    Épp játszok a FarCry-al.A külső terek nagyon szépen vannak megcsinálva, a víz hullámzása, a növényzet igen látványosan lett elkészítve.

A belső terek viszont egy az egyben a Doom3 koppintása : ugyanazok a fényefektek, a játékosra vetődő szörnyek, rozsdalepte falak, amit a FarCry készítői is láthattak a lassan egy éve kikerült Doom3 alpha változatban...

A játék amúgy elég vegyes benyomást kelt : a napsütéses, pálmafák borította szigeteken való gyilkolászás és a zárt terek doom3 utánzatú feelingje nem igazán vág össze.
  • KM
    Értsd már meg, hogy a gs.ini csak akkor van, ha regisztráltál az UBI-n! Nyugodj meg, nem kell reggelni azon a lapon a szervereket.
  • tibor16
    Az oldal alatt a - http://fc.belpark.net/ -t értettem
  • KM
    Akkor egyszerűen nem megy a szerver...
  • tibor16
    Ja, csak az a baj hogy ez pl nekem nem műxik. És nincs gs.ini fájlom, pedig hidd el kerestem. -vagy nem csinálok jól vmit. A FarCryMP.exe viszont behozza az arra az oldalra
    bejegyzett oldalakat, és azt elindítva, a megjelenő szerverek beengednek. legalábbis nállam így van. Ha van vmi okosság, hogy miért, nagyon szívesen venném, mert ugyan nem prószáltam, de magyar szerverre így nem tudom, fel lehet-e menni. Hacsak nem jegyezteti az indítója azon az oldalon.
  • Gear
    Nem tudja valaki hogy mi az a cryvision?
  • Borg
    Visszaolvasni luxus látom...

Multizni a következőképp:

-játék indítása
    -konzol behív (nulla alapból)
    -\connect xx.x.x.xx <--ide az ip-t
    -enter

Szerverlista: http://fc.belpark.net/

Fontos: ha próbáltál már hivatalos accountot csinálni a játékban akkor törölni kell a gs.ini file-t, különben nem engednek fel a szerverek.

Ha te akarsz szervert csinálni akkor másold be a FarCryMP.exe-t (letölthető valahonnan) a játék főkönyvtárába, és azt indítsd.

Még annyit, hogy \ <- ilyen karaktert farcry nem enged irni magyar kiosztással nekem, így azt copypasteznom kell a consolba :))
  • Ikarus
    Nekem is jól jönne, ha v.ki leírná.
  • Mr.Grent
    én meg láma vagy de hogy kell neten nyomni?
  • Lacc
    Arrrgh megőrülök, benne vagyok a sűrű dzsungelben a sötétben és körülöttem midnenütt morognak a dögök áá nem tudom merről jönnek :D Elég fosatós már a game :D
  • Konszuela
    Cooler palya, a vegen elarasztunk egy nagy termet es feluszunk egy lyukba, ott megolunk par pudvas szornyet, es ott lesz a puna akit ki kellene menteni, na itt mit kell csinalni?

pa!
  • Zetorg
    jó leszel te is!
  • tbundy
    ha valaki nem nagy lanos, de tudja, az mondhatja?
  • Ikarus
    Sorry gyerekek, de v.ki leírná összefoglalóan, hogy hova rakjam a multi exe-t, gs.ini-t nem is találok, stbstb. azaz mi a teendő egy jó kis netgame-hez, mert nem jön össze. bocsi a lámaságért