24504
  • Borg
    Akkor eddig 2:1, hogy elé legyen téve :)
  • Ben C
    sztem HuN >> xy legyen..jobban néz ki
  • LSC
    A game is korszakalkotó csak nem játszottál eleget vele hogy észrevedd hameg nem jön be ne kínozd magad.
  • LSC
    nem összefűzni kell hanem simán kitömörítést nyomni az egyikre a kapott iso-t meg mountolni.
  • Borg
    Már kiszerkesztettem belőle, nem kell izgulni annyira.

Én továbbra is a név elé szavazom a HUN-t, legalább a scoreboardon is szép rendezetten lesznek az előtagok :)
    Többiek?
  • LSC
    melyik csíra kis köcsög volt aki belinkelte hogy húzná egy homokos rinocérosz a tripperes faszára az ilyet.
  • LSC
    attól még átm,egy rajta mert előtted csattog a leveleken.
  • LSC
    ha arra mész amerre kéne akkor kb 3 percenként ment.
  • KM
    Legyen inkább a név mögé. Ja, én is találkoztam ilyennel.
  • Davidus
    Múltkor szidtam a lövedéknyomokat hogy nem elég jók...
    Hát most olyat láttam hogy na:) A hajóroncsban belelőttem a falba... kilyukadt a vas bazdmeg és beszűrődütt a fény ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Még egy FPS-ben nem láttam ilyet.
  • Borg
    Csak egy javaslat volt, ha jobb ötleted van hajrá...
    De egységes legyen :)

Szvsz egyszerűbb észrevenni, ha a név előtt van.
  • SoDI---
    miért mont elé?
    miért pont szögltes zárójellel elé?
  • SoDI---
    :-)
  • Borg
    Gyerekek, látom sokan multiztok már, így lenne egy indítványom, lévén egyelőre nincs magyar szerver.

Szerintem mindenki írja oda a neve ELÉ, a [HUN] előtagot, hogy legalább egy csapatba állhassunk, ha egymásra bukkanunk egy-egy külföldi szerveren.

PS: Én sajnos ma már találkoztam cheaterrel. Bár megjegyzem, lehet hogy lag okozta, de számomra elég hihetetlen volt, hogy a srác mindig elémállt direkt, több tárat eresztettem bele (és látszott a találat) mégsem halt meg... direkt ezzel szórakozott. Aztán késsel legyakott...
  • GSXR
    Nekem is a dvd verz. van meg. Kitömöríted a 72 db fájlt. Simán megnyitod a .rar fájlt és ott kiírja hogy egy iso fájlt fog csinálni. Ha ez megvan bemountolod daemonal.
    Mert az ugyi az iso-t is vágja. Feltettem egy dvd mountoló progit de az picsakodott vele. Szóval daemon még mindig powa!
  • GSXR
    SB Live Player a kártyám szóval nem eax 3-as. Asszem akkor nemmarad más mint cserélni.
  • 12346
    khalim mé nem lesel bele a rarba, hogy mi van ott..? vagy nevezd át iso-ra és próbáld ki, stb. kreatívkodj...:)
  • magus
    van, csak ha mar reklamoznak es csinalnak egy korszakalkoto motort, akkor nem azert kene bele single, mert ha mar jatekot csinalnak kell bele, hanem legyen benne vmi otlet amiert egyaltalan megeri azt hogy kiprobaljam
  • Xian
    Hi

Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
    Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
    csak az Audigy ismer.

• khalim
    hali, vki pls dobjon ram egy nagy adag helpet:)

leszedtem a dvd-s verziot 70-valahány darabban, összefűztem total commanderrel (00-ás fájl kijelöl-összefűz), kaptam egy szép nagy rar-t. ezt is kell kapnom, vagy iso fájlt?(én ui. erre számítottam) vagy elbaxtam vmit? mert ezt ugyi nem tudom mountolni v akármi, és gondolom nem rarból setup.exe-vel kéne telepíteni

mi a teendő ill. az igazság?
    életben nem raktam még össze így dvd-t, ez szolgál csak mentségemül....:)

thx
  • Xian
    Hi

Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
    Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
    csak az Audigy ismer.

• RelakSfromhome
    Fullaggy + :D
  • Alexease
    Ha OpenGl-t hasznaltam (ami gyorsabb lenne) akkor nekem is kifagyott neha, beallitastol fuggoen:(((
    Ha jol lattam a hibakbol, foleg memoria gondja van, meg fel giganal is, de foleg video menoria. Tulcsordul, roszul cimzi stb. Szerinte, a 64 megas kartya az amit minimum hasznalni tud, d beallitastol fuggoen, neha eldobja az agyat:)
  • GSXR
    külön házimozi erősítőd van(mint nekem) vagy már a hangkártyád is 5.1-es?
  • KM
    Igen.
  • GSXR
    Srácok müködik valakinek az 5.1-es hangzás a játékban?
    Ac3 filmeknél és dvd-nél simán átkapcsol az erősítőm de itt nemakarja az igazságot
  • bfg900
    Okulásnak, aki úgy járt mint én: úgy tűnik, hogy a special effect-et, meg a lightningot mindneképpen low-on kell tartani, hogy ne akadjon ki a játék, de még tesztelgetem a beállításokat.
  • Alexease
    En nem jatszok multi-ban, de ha van is cheat, akkor mi a f*szert kell itt reklamozni?!?!?
  • neozed
    Na látom folytatódik a szomorú tendencia, miszerint a rohadt csíterek ezt a játékot sem kímélik.
    A f*sz kivan
  • DONGUBA
    Ki a fsznak kellene cheat a multihoz?
  • Alexease
    Szivesen.
  • bfg900
    Ez volt a hiba, köszönöm a tippet. Ha a játékból vettem mindent minimumra, úgy kiakadt, így pedig fut. Még1x thx.
  • Alexease
    A jatek kulsos konfigjat probaltad? Ott autodetect es/vagy mindent LOW-ra, indit es ha megy egyenkent huzgalni feljebb a dolgokat. A Special Effect-nel jonnek elo neha erdekes dolgok. Esetleg a vid.drivernel mindent alapra, AA es egyebb csicsa kikapcs. Sok otletem nincs, mert az ATI-t nem ismerem.
  • Alexease
    BéEfGé
    "Tudom, hogy van Far Cry topik (biztos több is :), meg azt is tudom, hogy ott kell feltenni a kérdést, nade ott több mint3x megtettem és senki sem válaszolt, ráadásul már több ember is jelezte, hogy ugyanezzel a problémával szembesült.

Nálam történetesen az újabb catalyst driverekkel a játék 4.2 és 4.3 nem indul el, a VPU Recover lelövi a játékot, az az alatti driverekkel pedig a grafika eleinte villog, aztán behal. Rögtön a legelején az fps érték átfordul spf-be, úgy kb 10es nagyságrendben :) A hang hibátlanul meg, de a framek olyan sebességgel követik egymást, mintha a régi 386sx33 procim számolná. A gép, amin ezt produkálja a játék: 2.5+ barton, 512 ddr, radeon 8500 (2.3 :), 3.2, 3.9, 4.2, 4.3, minimum ezekkel a driverekkel próbálva, de hogy még volt 1-2, amire nem emléxem pontosan), a directxből az van fent, amit a játék cd-jén találtam. Fix swapfile van beállítva, másfél gigára és egyébként is, eddig minden játék tökéletesen működött."
  • Kandurex
    vagyok..:)
  • Kandurex
    Én még mindig kész vagy! :)))

'"A régi mániám, tankkal végig menni Románián...egy szép nagy tigrisen és a kétkezünkben gránát legyen"'

ááááááááá!!!!!!!
  • Alexease
    En meg attol kapok szivrohamot, hogy franko az erdo a nagy bozotos, lehet bujkalni. Ez jo is. De hasznalni mar kevesbe, mert a gepisztollyal nem lehet atloni a leveleket:))))
    Kuszok, maszok, becserkeszem az ellent, elhelyezkedem, aztan meg jon a kapkodas, mert az orrom elott csattog a oszer, a falevelekben:)) Persze ok, lazan kilonek onnan:)))
  • Alexease
    Azert ezzel a checkpoint mentessel bekaphatnak a gyikom!:(( Erre rohadtul nincs idom:((
    Mar megyek vagy 20-30 perce, kinyirtam eloszor 8 embert, egy hellikoptert, egy csonakos cuccost, utana meg nahany embert, gepuskasokat stb., es mentes meg sehol:((( Persze elet sem, igy kezd elorol:((
    Eloszor jo meg izgi, de sokadszorra mar idegesito. Foleg, hogy kulturaltabb az AI, vagyis mindig mast csinal.
  • DePreSsZYo
    Hát van :)
  • Pyx #4506
    loál

how2 rulez, de sztem a linkek után kimaradt egy <br> :P