24504
  • Skyline
    Lsc azért azt vegyük már figyelembe hogy ezt a játékot neméppen multiplayerre hegyezték ki,szóval ne hasonlítgassuk össze a netkódját egy multira kihegyezett játék netkódjával.
    Ahoz képest hogy a Singleplayerre hegyezett a cucc a netkódja igenis jó.

SoDI hát ez a doom3 ehezképest árnyékban lehet hogy nagy változást hoz,de amúgy általánosan árnyékban eddigiek alapján nem nyújt semmi extrát...
    Tudom hogy nem egy kategória de azért kiváncsi leszek hogy a SilenHill3 árnyékeffektusaival felfogja-e venni a versenyt:)
  • ricsi1
    mediunmon
  • ricsi1
    most kezdetm el...
    télleg mennyire kell gazdálkodni" a fegyverekel?
  • grebber
    Amiután kipörgetem jön a multis korszak! :)
  • grebber
    Sokan vannak olyanok de én még nem!
  • ev1l FlOwEr
    Van aki már befejezte ????
  • SoDI---
    és a doom csak demo prealpha

Épp ez az! Ha még prealphaként is büntet, akkor képzeld el, milyen lesz a végleges!
  • SoDI---
    9800 pro-s géphez már kell az 1 giga memória ultrahigh beállitáshoz.

Te is szépen el tudod venni a kedvét a kizárólag videókártyára kuporgató embernek...
  • Pupcika
    és a doom csak demo prealpha
  • SoDI---
    Azért nem 100%, mert honnan tudjam én azt, hogy mindent kihoztak a jelenlegi tehnikából? Jobb, mint eddig minden más, de honnan tudja, én, hogy valóban a technikaimegvalósíthatóság csúcsát jelenti, ha egyszer nem értek hozzá? :)
  • SoDI---
    Hát javits ki, de szerintem pont az a reális, ha picit elé kell célozni egy messzi mozgó célpontnak...

Ha nyilazol talán, de a puskagolyó mozgása kicsit gyorsabb.
  • zaki
    miért nem 100%? :)
  • balcooo
    ATIsok, talalt valaki megoldast erre a "elfogadhato speeddel megy aztan hirtelen atvalt 0,1 frames per sec-re a game varatlanul" jelensegre? Mer geciidegesitö.....
  • SoDI---
    Szóval akkor hogy a sok ejnározás után mondjak valami rosszat is a játékról: az árnyékok nem igazán állják meg a helyüket... hogy finoman fogalmazzak...

Külső tereken a grafika 99%
    Belső tereken 70%, ha 99% a Doom III.
  • ricsi1
    jeah!
    felrektam,fasza game,csak amikor kilépek,nem lehet sehová kattintani,nálatok volt ilyen??
  • SoDI---
    2. képen nem sok az árnyék:D

Mondasz valamit :(
    Ha ez a kép very hight shadows beállítással készült, akkor már kezdem érteni, hogy miben fog ehhez képest óriási változást hozni a Doom III...
  • Pupcika
    2x256 CL2 es Kingstone memók vannak, 3G P4 Northwood
  • grebber
    van csak nem very highon!
  • YencY
    Akkor nem fog szaggatni.
  • mike369
    proc?ram?
  • YencY
    9800 pro-s géphez már kell az 1 giga memória ultrahigh beállitáshoz.
  • Balo
    Hali. Elkezdtem letölteni ezt a gamét. Szerintetek van reményem Radeon 9200-zal?
  • Jonny87
    a game isten, aztán most igy kb dzsungelkommandóból átcsapott horrorgameba :) Rendesen fosok ezektöl a lényektöl :)
  • mike369
    oszt mé'? ;-}
  • Pupcika
    erre én lettem depressziós :D
  • mike369
    ja, semmi, csak örül a szám...
    meg azért írtam le, hogy azok, akik a gép/driver/verzió/3cd telepítés miatt aggódnak kapjanak némi támpontot...
    nekem is ez segített korábban...
  • DePreSsZYo
    és?:D
  • mike369
    nekem ATI9600XT van 4.3-al, a 3cd-st totál máshova raktam, mint azt tanácsolta a telepítő, a játék mediumon szaggatott, mint a fene, áttettem mindent very/ultra high-ra és most akadozás nélkül megy!
  • zaki
    rohaggy + :)
  • mukika
    minden fasza és müködik!!! megyek és nyomom is!! :)))))))))
  • Pupcika
    ja és ez már a harmadik catalyst amivel kipróbáltam...
  • zaki
    gvamosi asszem megvan a megoldás: a játékot oda telepítsd ahova a gép rakja alapból (program files). vki ezt már írta korábban, ezért gondoltam, hogy kipróbálom, hisezn semmi vesztenivalóm nincs. nekem bejött, láttam a kis ablakot, ahogyan csomizza ki az audio fájlokat. az már más kérdés, hogy leállt egy hibaüzenettel a telepítés, mert elfogyott a hely a vincsimen :) mindjárt újra telepítem a gamet, asszem most már jó lesz :)
  • Pupcika
    jól hallottam hogy et a gámát nem atira tervezték?
    9800pro 128on minden very high és akadozik ez a szemétszar.
    ha leveszem a quality texturát mediumra akkor jó (catalyst 4,3).
  • balcooo
    milyen karesszal nyomod? Nekem nemigazan jött be a fostalicska 4.3as sem...
  • Gfreiter
    Az egész gammát, vagy csak egy demot/Béta verziót?
  • Gfreiter
    Lehet a fegyóval zoomolni?
  • zaki
    hdc.atw.hu
  • mike369
    overnet,edonkey,mirc,smsweb,bittorrent,...
  • t. Füly
    Boccs ha hülye a kérdés de monjatok lécci egyhelyett ahonnan leszedhetem:)Dc++-n néztem de ott nem igazán,van vagy csak olyan ebernek akitől nagyon lassan jönne:)
  • mike369
    miért akarsz belepiszkálni?