24504
-
Skyline #4786 Lsc azért azt vegyük már figyelembe hogy ezt a játékot neméppen multiplayerre hegyezték ki,szóval ne hasonlítgassuk össze a netkódját egy multira kihegyezett játék netkódjával.
Ahoz képest hogy a Singleplayerre hegyezett a cucc a netkódja igenis jó.
SoDI hát ez a doom3 ehezképest árnyékban lehet hogy nagy változást hoz,de amúgy általánosan árnyékban eddigiek alapján nem nyújt semmi extrát...
Tudom hogy nem egy kategória de azért kiváncsi leszek hogy a SilenHill3 árnyékeffektusaival felfogja-e venni a versenyt:) -
#4785 mediunmon -
#4784 most kezdetm el...
télleg mennyire kell gazdálkodni" a fegyverekel? -
#4783 Amiután kipörgetem jön a multis korszak! :) -
#4782 Sokan vannak olyanok de én még nem! -
#4781 Van aki már befejezte ????
-
#4780 és a doom csak demo prealpha
Épp ez az! Ha még prealphaként is büntet, akkor képzeld el, milyen lesz a végleges! -
#4779 9800 pro-s géphez már kell az 1 giga memória ultrahigh beállitáshoz.
Te is szépen el tudod venni a kedvét a kizárólag videókártyára kuporgató embernek... -
#4778 és a doom csak demo prealpha -
#4777 Azért nem 100%, mert honnan tudjam én azt, hogy mindent kihoztak a jelenlegi tehnikából? Jobb, mint eddig minden más, de honnan tudja, én, hogy valóban a technikaimegvalósíthatóság csúcsát jelenti, ha egyszer nem értek hozzá? :) -
#4776 Hát javits ki, de szerintem pont az a reális, ha picit elé kell célozni egy messzi mozgó célpontnak...
Ha nyilazol talán, de a puskagolyó mozgása kicsit gyorsabb. -
#4775 miért nem 100%? :) -
#4774 ATIsok, talalt valaki megoldast erre a "elfogadhato speeddel megy aztan hirtelen atvalt 0,1 frames per sec-re a game varatlanul" jelensegre? Mer geciidegesitö..... -
#4773 Szóval akkor hogy a sok ejnározás után mondjak valami rosszat is a játékról: az árnyékok nem igazán állják meg a helyüket... hogy finoman fogalmazzak...
Külső tereken a grafika 99%
Belső tereken 70%, ha 99% a Doom III. -
#4772 jeah!
felrektam,fasza game,csak amikor kilépek,nem lehet sehová kattintani,nálatok volt ilyen?? -
#4771 2. képen nem sok az árnyék:D
Mondasz valamit :(
Ha ez a kép very hight shadows beállítással készült, akkor már kezdem érteni, hogy miben fog ehhez képest óriási változást hozni a Doom III... -
#4770 2x256 CL2 es Kingstone memók vannak, 3G P4 Northwood -
#4769 van csak nem very highon! -
YencY #4768 Akkor nem fog szaggatni. -
mike369 #4767 proc?ram? -
YencY #4766 9800 pro-s géphez már kell az 1 giga memória ultrahigh beállitáshoz. -
#4765 Hali. Elkezdtem letölteni ezt a gamét. Szerintetek van reményem Radeon 9200-zal? -
#4764 a game isten, aztán most igy kb dzsungelkommandóból átcsapott horrorgameba :) Rendesen fosok ezektöl a lényektöl :) -
mike369 #4763 oszt mé'? ;-} -
#4762 erre én lettem depressziós :D -
mike369 #4761 ja, semmi, csak örül a szám...
meg azért írtam le, hogy azok, akik a gép/driver/verzió/3cd telepítés miatt aggódnak kapjanak némi támpontot...
nekem is ez segített korábban... -
DePreSsZYo #4760 és?:D -
mike369 #4759 nekem ATI9600XT van 4.3-al, a 3cd-st totál máshova raktam, mint azt tanácsolta a telepítő, a játék mediumon szaggatott, mint a fene, áttettem mindent very/ultra high-ra és most akadozás nélkül megy! -
#4758 rohaggy + :) -
#4757 minden fasza és müködik!!! megyek és nyomom is!! :))))))))) -
#4756 ja és ez már a harmadik catalyst amivel kipróbáltam... -
#4755 gvamosi asszem megvan a megoldás: a játékot oda telepítsd ahova a gép rakja alapból (program files). vki ezt már írta korábban, ezért gondoltam, hogy kipróbálom, hisezn semmi vesztenivalóm nincs. nekem bejött, láttam a kis ablakot, ahogyan csomizza ki az audio fájlokat. az már más kérdés, hogy leállt egy hibaüzenettel a telepítés, mert elfogyott a hely a vincsimen :) mindjárt újra telepítem a gamet, asszem most már jó lesz :) -
#4754 jól hallottam hogy et a gámát nem atira tervezték?
9800pro 128on minden very high és akadozik ez a szemétszar.
ha leveszem a quality texturát mediumra akkor jó (catalyst 4,3). -
#4753 milyen karesszal nyomod? Nekem nemigazan jött be a fostalicska 4.3as sem... -
#4752 Az egész gammát, vagy csak egy demot/Béta verziót? -
#4751 Lehet a fegyóval zoomolni? -
#4750 hdc.atw.hu -
mike369 #4749 overnet,edonkey,mirc,smsweb,bittorrent,... -
t. Füly #4748 Boccs ha hülye a kérdés de monjatok lécci egyhelyett ahonnan leszedhetem:)Dc++-n néztem de ott nem igazán,van vagy csak olyan ebernek akitől nagyon lassan jönne:) -
mike369 #4747 miért akarsz belepiszkálni?