24504
-
Takigabi #4826 -
#4825 ok, thx. én meg addig gyönyörködök az itt belinkelt képekben -
Takigabi #4824 hát igen :)
de keresem -
#4823 az lehet. de gondolom, ha tudtad volna hogy melyik fórumról volt szó, akkor mondtad volna -
Takigabi #4822 de lehet hogy mások találtak megoldást -
#4821 Egy újabb extrafeature a gémből (\r_lebegő_hulla_effekt_enable 1):
-
#4820 az lehet, de nekem ettől nem fog elindulni a játék :( -
#4819 D3D. próbáltam mindent low-ra állítani, és úgy indítani a cuccost, de semmi -
Takigabi #4818 a csákó mondott valami fórumot is ahol ugyanilyen hibára hivatkoztak -
#4817 easycleaner!! -
Takigabi #4816 Stalker nekem nem jött be :(
Half Life 2 talán nagyot üthet...
Doom 3 hát talán egyszintű lesz a HL2vel és a Farc Cry al , alphademo nem jött be de John Carmack mindenre képes főleg úgy hogy meglátta a Far Cryban a Doomos szörnyeket -
DePreSsZYo #4815 Ez is csak azért annyira jó mert az átlagtól eltér a grafika.
Ha ezt egy Q3 engine-el adták volna ki , topikja se lenne. -
#4814 hurrá -
#4813 sztem ezekutan max egy kis puki lesz ;)
eddig el voltam annak az ultrarealista grafikajatol, de ez mar a mult ... az elso kepei ota eltelt 1 ev, volt hl2 alfa is(vicc) es most ez ... annnnyira csodalatos :) -
#4812 D3D vagy OpenGl?
Esetleg a kulso config programjaval tegyel mindent LOW-ra, indits es ha megy kez fel pkolgatni a cuccokat. -
Takigabi #4811 lesz patch az majd kijavjtja ,többeknél fellépett ez a problem -
Takigabi #4810 nem vagy egyedül volt egy másik csákó IRC n akinek ugyanez volt a hibája -
#4809 Van aki már befejezte ????
Én szándékosan keveset játszok a Single résszel, hogy a javát már az új kártyámmal élvezhessem... Bár ettől függetlenül lehetséges, hogy teljes újrajátszás mellett fogok dönteni... -
#4808 sajnos ugyanaz :( -
DePreSsZYo #4807 Hát STALKER mégnagyobbat fog szólni. -
#4806 Kapd ki a 128-ast es teszt. -
#4805 sztem az ezutan megjeleno nagyagyuk (stalker, doom3) mar nem utnek majd ekkorat, mint ez... ez csak az ELSOk kivaltsaga :) -
#4804 egy 512-es 266Mhz-s ddr ram (asszem samsung), és egy ugyanilyen 128-as. azt ne kérdezd, hogyan vannak elhelyezve, közöm sincs hozzá -
#4803 nem tudtam róla képet csinálni, mer miután bezártam jött a kékhalál :D -
#4802 nekem épp most volt ilyen hibám, játék közben -
#4801 Milyen ramok vannak, hogy vannak "elhelyezve"? -
#4800 hááát, ami lehetett bezártam (még az ajtót, ablakokat is), de semmi. :( -
#4799 ok, thx. akkor bezárok minden progit, ami felesleges. megpróbálom, hátha -
#4798 Irts ki mindent a memoriabol (Commander, SG forum, ott van va;lami MP3 stb.). Ez a csicsa desktop is zabalja a memoriat meg az eroforast. Amugy taskmanager es mindent irts ki ami felesleges (Boven eleg egy Explorer es a Taskmanager).
A memoria is erdekes lehet (640Mb), nem tudom, mennyire szeretik ezt hardcore cimezni. Foleg, ha nem egy tipusuak.
-
#4797 hogy micsoda? nem értem -
#4796 a memória írásvédett?(nem biztos) -
#4795 pontosabban el is indítottam a gamet, és a pálya betölrése után lép elő ez az üzi -
#4794 ezt nem hiszem el.harmadszorra sikerült telepíteni a játékot, most már minden ok. ezt hittem. erre indítanám a gamet, és elszáll ezzel a hibaüzivel:
ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék -
#4793 télleg mennyire kell gazdálkodni" a fegyverekel?(medium) -
#4792 Ne felejtsd el, hogy a gef4 nem tudja azokat az effekteket (dx9) amiket a 9700pro igen, ami viszont lassítja. A Very High beállításnak a ge4 en köze nincs az Ati dx9 very high hoz. -
Skyline #4791 aaaaaaaa thx akkor még nyugodtan tolom:)
Végre egy fps baz amit nem tolok végig 1-2 nap alatt max... -
#4790 20 -
Skyline #4789 Hja még valaki bökjemár ki hogy összesen hány nagypálya van...Én most tartok a 12.-nél a mainbuildingben vagy miben és ha már nincsmessze a vége akkor inkább elszórakozgatok,mer nemakarom még végigtolni:) -
#4788 Ezt csak azok tudják értékelni akik ezen nöttek fel...
Számomra a doom3 nagyon várt gáma. -
Skyline #4787 Hja érdekesséh haver 2.4-es penyával abit bh7-el radeon 9700pro-val 256 mega rammal rendesen ugyanúgy küldi mint az 1.5-re húzott cerka a gef4ti-al...
Minden veryhigh víz ultra antiali nélkül és az eredmény gyakorlaital ilyen 1-2 fps-el több mint nállam ugyanilyen beállításon.Felbontás 1024*768 mindkettőnknél..
Az eddigiekből kezd az derengeni hogy 1. a progi memóriazabáló--> sokmemó kell hogy a swap elmúljon mert amúgy nagykirályul fut szaggatásmentesen,csak ajtónyitásoknál,nyílt térre érkezésekkor irdatlanméretüt swappol...
Meg valahogy amiket itt irogatnak az a film jön le hogy neméppen ati kedvelő a cucc....