24504
  • Ben C
    én játszanék.
    Valaki mondja már meg, hogy dvd isoba hogy lehet belepiszkkálni melyik programmal? please...
  • mukika
    neked is köszi!!! :)))
  • mukika
    htx!!! megpróbálom....
  • Serpa
    nfo -ban le írva a teendő.

"Note:
    ~~~~~

If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,
    copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir."
  • mike369
    3cd-s? akkor másold be a 3.cd-ről a dll könyvtár tartalmát ahova a readme írja
  • mukika
    Ezt írja, ki a game, mikor elakarom indítani... Újratettem de semmi!!!

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."

Most mi van?
  • Serpa
    huú de jó, hogy nem a ripet töltöm.
    60%ot töröltél, vagy annyi van hátra ?

el se indul neked ?
  • zaki
    ja, és az uninstallja tényleg el van b*szva a 3 cd-s dvdrip változatnak, 1,5 gigát fent hagy a gépen, aztán most azt törlöm már vagy 10 perce, és még mindig csak 60%-nál járok
  • Takigabi
    sztem is kicsit nehéz mondjuk én csak mediumban nyomom kiványcsi vagyok milyen legnehezebb fokozaton
  • tibor16
    Megoldódott, felraktam a 4.3-as ATI drivert, -nem olyan szép, de megy simán. Erősebb beállításnál kifagy. Az a lényeg tudok jáccani
  • zaki
    én is. mivel írtad ki?
  • balcooo
    én pont azzal nyomom..Mert?

Amugy dobnám ki a kukaba a ati9000esem, ha lenne pénzem :/.. az egy dolog hogy döcög a game csunyan, nem egy erös kártya, de hoyg egyik katalystal sem képes hibatlanul kitetnnni a texturakat, meg nem elbaszni random az objecteket, az má' sok...:/

• gvamosi
    cd-ről
  • zaki
    te különben hogy installáltad a játékod cd-ről, vagy daemon tools-sal a vinyóról?
  • plas
    Játszik itt vki a HDC-s DVD ISO-s változattal??
  • gvamosi
    És csak ez az egy törés létezik?
  • zaki
    nem tudom vígasztal-e ez, de nekem is ugyanez a bajom... a 3 cd-s változatot letöltöttem, felinstalláltam, kijött egy ablak, kitömörített csomó cuccot meg minden, de az audio könyvárban majdnem az összes fájl 0 mb. elindítottam a jáátékot, ment minden, beállításokat belőttem, indítottam a gamet, és a töltés után meg elszáll egy hibával a progi.
  • Coolfire
    Igen mert az .ogg file-ok a zenék,a wav-ok lennének a hangok.
  • mike369
    a gond az, hogy az a könyvtár 200+ Mb, úgyhogy nagyon elküldeni se tudjuk
  • gvamosi
    Zene az van csak hang nincs vagyis a sounds könyvtár 2.8 MB
  • Coolfire
    Háááát..hang nélkül játszhatsz de úgy nem az igazi..
  • Coolfire
    Én amit lehet win98 alatt játszom,az a biztos.:)
  • mike369
    jó az xp is, csak tudni kell játékra átkonfigolni
  • gvamosi
    Akkor itt vége mindennek ha jól gondolom
  • Coolfire
    Asse fogja megcsinálni.Nekem emiatt kellett arra a foscsomó xp partícióra átrakni.Így a szopás még több memóriát eszik.De megoldottam kicsomi után win98 alól jáccom..:)
  • mike369
    ajajjjjj! azt viszont gyorsan elfelejteném a helyedben!
  • gvamosi
    Millenium
  • mike369
    ááá! ki van zárva! a windows tökéletes, sosem hibás...
  • Coolfire
    Win98 alatt rakod?
  • Coolfire
    Én így win98 alatt szívtam így.Xp alatt tudja csak jól megcsinálni az mp3unpackot.
  • mike369
    ha a 3 cd rendben kitömörödött és semmi error, crc,... nem volt, akkor vagy valami hibás verziót találtál (nem létezik!!!) vagy a felpakolásnál van v.mi gebasz.

mindenesetre együttérzek veled, idegesítő lehet, más játékkal már én is jártam így...
  • gvamosi
    Köszi a segítséget de már állt vagy félórát és semmi.
  • LSC
    lényeg a lényeg szerinted jó a netkód szerintem szar mert már láttam évtizeddel jobbat.
  • mike369
    a duplicating files a hangtömörítés után van! annak is le kell futnia, de ezek szerint nálad kimaradt a hang!

próbáld újra feltenni és közben ne csinálj semmit hátha...
  • LSC
    nem nem nem messzi mozgó célpontról van szó hanem 25-30 méterről. 100-150 még ok lenne. De itt ez amúgysem szándékos mint pl az OFP-ben (má megint haggyámá az OFP-ddel)
  • gvamosi
    Akkor nekem ott a gond hogy a kis háttérben nem megy semmi tömörítés!Ott megáll és ha kilépek onna nakkr azt írja ki hogy duplicating files és ott megy végig és ennyi
  • ricsi1
    okés
  • ricsi1
    geci atwsek!
    utolsó fájl 91%nál állt meg a letöltés!
  • Nexushun
    Én a középsőn nyomom és szerintem pont jó. Néha vissza kell töltögetni.)
  • Borg
    Hát javits ki, de szerintem pont az a reális, ha picit elé kell célozni egy messzi mozgó célpontnak...