24504
-
Ben C #4746 én játszanék.
Valaki mondja már meg, hogy dvd isoba hogy lehet belepiszkkálni melyik programmal? please... -
#4745 neked is köszi!!! :))) -
#4744 htx!!! megpróbálom.... -
#4743 nfo -ban le írva a teendő.
"Note:
~~~~~
If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,
copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir." -
mike369 #4742 3cd-s? akkor másold be a 3.cd-ről a dll könyvtár tartalmát ahova a readme írja -
#4741 Ezt írja, ki a game, mikor elakarom indítani... Újratettem de semmi!!!
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Most mi van? -
#4740 huú de jó, hogy nem a ripet töltöm.
60%ot töröltél, vagy annyi van hátra ?
el se indul neked ? -
#4739 ja, és az uninstallja tényleg el van b*szva a 3 cd-s dvdrip változatnak, 1,5 gigát fent hagy a gépen, aztán most azt törlöm már vagy 10 perce, és még mindig csak 60%-nál járok -
Takigabi #4738 sztem is kicsit nehéz mondjuk én csak mediumban nyomom kiványcsi vagyok milyen legnehezebb fokozaton -
#4737 Megoldódott, felraktam a 4.3-as ATI drivert, -nem olyan szép, de megy simán. Erősebb beállításnál kifagy. Az a lényeg tudok jáccani -
#4736 én is. mivel írtad ki? -
#4735 én pont azzal nyomom..Mert?
Amugy dobnám ki a kukaba a ati9000esem, ha lenne pénzem :/.. az egy dolog hogy döcög a game csunyan, nem egy erös kártya, de hoyg egyik katalystal sem képes hibatlanul kitetnnni a texturakat, meg nem elbaszni random az objecteket, az má' sok...:/
-
gvamosi #4734 cd-ről -
#4733 te különben hogy installáltad a játékod cd-ről, vagy daemon tools-sal a vinyóról? -
#4732 Játszik itt vki a HDC-s DVD ISO-s változattal?? -
gvamosi #4731 És csak ez az egy törés létezik? -
#4730 nem tudom vígasztal-e ez, de nekem is ugyanez a bajom... a 3 cd-s változatot letöltöttem, felinstalláltam, kijött egy ablak, kitömörített csomó cuccot meg minden, de az audio könyvárban majdnem az összes fájl 0 mb. elindítottam a jáátékot, ment minden, beállításokat belőttem, indítottam a gamet, és a töltés után meg elszáll egy hibával a progi. -
Coolfire #4729 Igen mert az .ogg file-ok a zenék,a wav-ok lennének a hangok. -
mike369 #4728 a gond az, hogy az a könyvtár 200+ Mb, úgyhogy nagyon elküldeni se tudjuk -
gvamosi #4727 Zene az van csak hang nincs vagyis a sounds könyvtár 2.8 MB -
Coolfire #4726 Háááát..hang nélkül játszhatsz de úgy nem az igazi.. -
Coolfire #4725 Én amit lehet win98 alatt játszom,az a biztos.:) -
mike369 #4724 jó az xp is, csak tudni kell játékra átkonfigolni -
gvamosi #4723 Akkor itt vége mindennek ha jól gondolom -
Coolfire #4722 Asse fogja megcsinálni.Nekem emiatt kellett arra a foscsomó xp partícióra átrakni.Így a szopás még több memóriát eszik.De megoldottam kicsomi után win98 alól jáccom..:) -
mike369 #4721 ajajjjjj! azt viszont gyorsan elfelejteném a helyedben! -
gvamosi #4720 Millenium -
mike369 #4719 ááá! ki van zárva! a windows tökéletes, sosem hibás... -
Coolfire #4718 Win98 alatt rakod? -
Coolfire #4717 Én így win98 alatt szívtam így.Xp alatt tudja csak jól megcsinálni az mp3unpackot. -
mike369 #4716 ha a 3 cd rendben kitömörödött és semmi error, crc,... nem volt, akkor vagy valami hibás verziót találtál (nem létezik!!!) vagy a felpakolásnál van v.mi gebasz.
mindenesetre együttérzek veled, idegesítő lehet, más játékkal már én is jártam így... -
gvamosi #4715 Köszi a segítséget de már állt vagy félórát és semmi. -
#4714 lényeg a lényeg szerinted jó a netkód szerintem szar mert már láttam évtizeddel jobbat. -
mike369 #4713 a duplicating files a hangtömörítés után van! annak is le kell futnia, de ezek szerint nálad kimaradt a hang!
próbáld újra feltenni és közben ne csinálj semmit hátha... -
#4712 nem nem nem messzi mozgó célpontról van szó hanem 25-30 méterről. 100-150 még ok lenne. De itt ez amúgysem szándékos mint pl az OFP-ben (má megint haggyámá az OFP-ddel) -
gvamosi #4711 Akkor nekem ott a gond hogy a kis háttérben nem megy semmi tömörítés!Ott megáll és ha kilépek onna nakkr azt írja ki hogy duplicating files és ott megy végig és ennyi
-
#4710 okés -
#4709 geci atwsek!
utolsó fájl 91%nál állt meg a letöltés! -
Nexushun #4708 Én a középsőn nyomom és szerintem pont jó. Néha vissza kell töltögetni.) -
Borg #4707 Hát javits ki, de szerintem pont az a reális, ha picit elé kell célozni egy messzi mozgó célpontnak...