24504
-
Skyline #4866 Hát nemtom a temetőben is az agyatlan hent ment nekem a para ottkezdőik hogy Silent Hill 1 meg Undying és ott végződik egyenlőre hogy Silent Hill 3....
Far Cry gépigénye nem nagyobb...A memóriaigénye nagyobb de ez megérthető ekkora terepek kipakolásánál..
És azt azért nefelejtsük el hogy míg a Farcry egyszerre teszi ki a pályákat és a terepeket addig a Painkiller kis szakaszpkat rak le:) -
#4865 igaz ha sok rosszarcú volt, akkor nem akadozott, hanem belassult a game
De ez beápített effekt, nem? -
JiM001 #4864 OFF
Zaki, azt a statbart, honnan szerezted? :D -
Skyline #4863 Egyszer majdkijön bár ha jobban megnézzük számtalan játékot csúsztatnak hasonló módon csak azokért nincs ekkora anyázás mert nincsenek a figyelem középpontjában...
Imádom az olyanokat akik: "már annyira felidegesítettek hogy leszarom a hl2-t" beszólásokat csak képmutató hőbörgésnek tartom...Amint megjelenik a hl2 az ehhez hasonló figurák is az elsők között lesznek akik ráiuszítják a letölktésvezérlőiket..
-
#4862 én úgy vettem észre, hogy a far cry-nak nagyobb a gépigénye. a gépemen ment minden fullra állítva a painkiller, igaz ha sok rosszarcú volt, akkor nem akadozott, hanem belassult a game, a fyr cry meg mediumon még folyamatosan elment, de ha feljebb toltam, akkor bizony akadozott (a demo alapján) -
antijedi #4861 micsoda logika :) -
#4860 és egy giga ramod van? -
#4859 jaja, a fizika a másik, ami nagyon ott van a játékban... abban azért nem értek veled 1et, hogy nulla parahangulat, mert azért a temetőben volt para rendesen :) végülis igaz, a grafika, és a fizika nem elég ahhoz, hogy felvegye az említet játékokkal a versenyt... -
#4858 de elötte lesz egy HL2
ÓÓóóó, háelkettő nagyon átment Duke Nukem Forever-be, ne reménykedj. A Doom 3 is előtt lesz kint, mint ő. -
#4857 amúgy egyre jobban tetszik nekem is már... -
#4856 Valaki írja már be, hogy a (mondjuk a Far Cry-ban) hight beállításokkal cirka hány szálzalékkal teljesít jobban egy 9800 XT, mint egy 9700 PRO... -
#4855 nekem is kellene még 2x256 de lovettó nuku. Tuti ez a gáz nálam is. -
Skyline #4854 Valamint azért annyi fizikával (talán még jobbal,többel) már a Max Payne 2 rendelkezett... -
#4853 Stalker lesz a legnagyobb durranás CS és MOHAA óta de elötte lesz egy HL2. Painkiller pedig elméletileg 04,07.én piacon :D lolka lesz naon :d -
antijedi #4852 nekem nem nagyon szokott swappolni :) -
#4851 Painkiller demója nem hagyott mély nyomot bennem.
Arra emlékszem, hogy akadt rohadtul, lefagyott, meg hogy rettentően nehéz volt leszedni a seprűs boszorkányt :-)
A gépigénye szerintem még a Far Cry-nál is durvább. Nem azért mondom, mert mire Április elején megjelenik már lesz gépem hozzá, de már előre látom a nagy fikázást. (Ilyesmi más fórumokon van nagyban a Far Cry-jal kapcsolatban is, áldom az eget, hogy itt nincs). -
Cvd #4850 1 gigával gyönyörűen megy, nem nyúl winyóhoz. -
#4849 vazze,micsod agrafika:D -
#4848 sajnos nem indult el nekem a game, mindig hazavág egy hibaüzenettel :( -
#4847 Nekem a Painkiller-nek a fizikája tetszett a legjobban. Az nagyon ütős volt. -
Skyline #4846 Épp ezaz...
Grafikailag a Painkiller tényleg nemrossz a fizika is jó benne...De amúgy az egész játék egy tucathent agyatlanság horrorkörnyezetben (Nulla parahangulattal)...
Nehogymár egy grafika miatt legyen valami sikerjáték...
Abban a játékban a grafikán kívül frankón nincs semmi...
-
#4845 naa ?
működik a CD-s ?
-
#4844 mostanában szinte csak erről a bizonyos 4 játékról van szó (Stalker, Doom 3, Half Life 2, Far Cry), de ti már próbáltátok a Painkiller-t? sztem grafikában felveszi a versenyt a Stalker-rer, vagy a HL2-vel. igaz, a játékmenet kissé lapos, csak ölni kell, de attól függetlenül sztem nagy meglepetésjáték lesz -
Skyline #4843 Hát a franc tudja mindenesetre egyenlőre nem tett be senki olyan képet amin egetverő különbség lett volna...
Valaki nyilatkozzon már 1 giga rammal hogy swappol-e?:) -
#4842 Szeretjük ha valaki TÖBB ÉVES, alfa béta pregold stb. verziók alapján ítél meg valamit?
Hiába nem szeretjük, ettől még divat... Nem csak itt, más fórumokon is... -
#4841 igazad van, de ne bánts, nekem bejött a béta -
#4840 nem lesz kikapcsolható árnyék.
Hogy ráéreztem! -
#4839 Szeretjük ha valaki TÖBB ÉVES, alfa béta pregold stb. verziók alapján ítél meg valamit?
NEM. -
Skyline #4838 Nana...Nem csak a grafika tér el az átlagtól...Hangulat is van a mesterséges inteligencia sem rossz a sztori sem agyonfuttatott és igen sok dologban szabad kezet kapsz...Ja a fizika is elég jól meg van csinálva...
Grafikán kívül elégsokmindenben az átlag fölött van ez a program...
q3 motorja lenne akkoris simán lenne topicja már csak a hangulat miatt jah és végre egy fps ami tényleg nem olyan hogy leülsz és monnyuk 1 nap alatt végigtolod...
-
#4837 Ez a probléma felvet egy érdekes kérdést:
Vajon ha az ember turkál az Far Cry konfig fájljaiban, akkor be lehet úgy állítani, hogy a gépben lévő DX9-es kártya dacára olyan beállításokkal indítsa el a játékot, mint ami mondjuk a gerforce 4-ek esetében jelent "very hight"-ot?
Ha mondjuk én meg vagyok elégedve vele, és csak sebességet akarok...
A másik kérdés arra vonatkozik, hogy mennyire erősebb egy (XT közeli magasságba tuningolt) 9800 PRO egy 9700 PRO-hoz képest?
Ugye írta valaki, hogy DX9-es effektekkel Hight beállítással az pont ugyanígy teljesít, mint egy GeForce 4 ugyanilyen beállításokkal, de DX8-as effektekkel... Tehát ha én mondjuk cserélnék, akkor sebességben uugyanitt maradnék,a grafika lenne szebb...
Vajon ehhez képest mennyivel gyorsul be a játék, ha 9700 helyett 9800 PRO~XT? -
#4836 nem lesz kikapcsolható árnyék. -
#4835 a béta verzióra gondolt biztos -
JiM001 #4834 "Stalker nekem nem jött be :( "
nem jött be egy még meg sem jelent játék? -
#4833 csávókának ott az aranyfoga világít annyira? :-)) -
#4832 John Carmack mindenre képes főleg úgy hogy meglátta a Far Cryban a Doomos szörnyeket
Valami azt súgja, hogy lehet, hogy emiatt kicsit húzódni fog a Doom 3 megjelenési dátuma. De én nem aggódom amiatt, hiszen ez egyben magasabb minőséget is jelenthet...
Vagy ha ezt nem is, azt mindenképpen, hogy kiveszik a Doom 3-ból az árnyékok kikapcsolásának a lehetőségét. Hogy még a legminimálisabb beállításokkal is mutasson látványos különbséget a Far Cry-hoz képest :) -
#4831 q3 enginet multira írták, tényleg felesleges lenne összehasonlítani single játékkal. doom3nak is ilyen FC-os lesz a netkódja, mert single-re írják. ez tény. -
#4830 Ez a csicsa desktop is zabalja a memoriat meg az eroforast.
Miért, nálad mennyi a Windows, ha simán bejön?
Nálam 150 Mb... -
Skyline #4829 Bocs hogy így visszaugatok de hasonlíts már össze egy dx8-as és egy dx9-es kártyával készült képet a játékból...
Totálisan minimális a különbség....
Szinte annyi az egész hogy dx8-as kártyával nemtod állítani a témát (Paradise,cartoon,stb) grafikailag pedig talán tisztább a vizen a fák,egyebek tükröződése a dx8-ashoz képest...ennyi...
Ettől még nem lesz a dx8-as kártyán a veryhigh az atihoz képest alacsony...:) -
BlackWolf #4828 lol man kevin barbie :D
-