24504
-
Christian #4907 grafika beállítást? hogy minimumon van?:D:D -
#4906 haver, hogyan sikerült előcsalogatnod a "ultra very low" beállítást, én órákig kerestem, de nem találtam -
#4905 igen, így már okés... -
Christian #4904 hopp bocsi hogy ilyen nagy:) -
#4903 Link helyesen (remélem) -
#4901 Na a fejlesztésben kb. #683" TARGET=_fnew>erre gondoltam...
Remélem, nem ablakon kidobott pénz, mert ez a 200 rongy lehet hogy másnak bagatel, de nekem rohadt nehéz volt elintézni, hogy befollyon .... -
#4900 bin32 mappába kell másolni -
Pityuka Fővezér #4899 Emberek elakadtam. Bocs, ha volt már visszanéztem 6 oldalt és nem találtam.
Szal ott tartok, hogy el kell árasztani vízzel a termet, hogy feljussak a felső szintre. Ott kimászom a szellőzőből erre jön egy rakétás monszta és állandóan telibenyom.
Valami megoldás? -
#4898 Srácok leszedtem a DVD ISO-s változatot, feltelepítettem ,és a correct DVD-ROMot kéri... A cracket felraktam, de nem jó...
Eleve az indító .exe sem olyan volt mint a Crack, szal meg se kérdezte, hogy kicserélem-e...
Esetleg tud vki segíteni??? -
Christian #4897 hi all! elakadtam ott, mikor kijöttam a bunkerból, és ostromolták a kőfallal bekerített cuccost, és elkellett menekülni kocsival, és most magas hegyenvagyok, balra egy leszakadt híd, jobbra le pedig víz van. Mit csináljak? -
Takigabi #4896 amd suxx :)
egyébként jó -
#4895 mondjuk ha rakok mellé egy 3200+ környékére tuningolt 2800+ bartont, az már jó, nem?
200-nál sokkal többet nem akarok költeni, és ebbe már monitor, meg hangrendszer is bele kellene, hogy férjen... -
Takigabi #4894 irja az nfo de vissza lehet olvasni.. -
Takigabi #4893 proci maradhat sztem jó az még -
#4892 Viszont a Sims2 és a Thief is szépen fog gördülni -
#4891 proci ilyen sokat számít? -
#4890 talán egy 3ghz cpu nem ártana, amúgy biztos :P -
#4889 A Far Cry-jal kapcsolatban én azért aggódom, hogy most ráköltök egy 100-ast, hogy legyen az 1Gb DDR400, meg a 9800 PRO, és full grafikán ott leszek a sebességben, mint most közepesen...
Mennyi esélyem van erre? -
#4888 FX5900-zal már elég tűrhető -
Surci2 #4887 nagyon durva a játék a grafikától seggre estem,igaz van gép igénye rendesen
min 2.4 proci és 1 radeon9600 XT kell neki
akinek FX5200 kártyája van vagy ez a kategória az csak totál lebutítva élvezheti sajnos a játékot.
-
Takigabi #4886 ja csak emlékezetből irtam nem néztem vissza a képre :) -
#4885 Szerintem nem a rippel van a gond hanem a debugjával -
Augustus Gigo #4884 A rip az a 3cds verzió? -
#4883 Bal lesz az... -
Ben C #4882 MSVCP71.DLL nem található...
ezmiez? -
#4881 ezt a csodát nem szabad rip-es verzóval nyomni :) -
Takigabi #4880 jobb vállán nálam is van egy kis textúrahiba :) -
#4879 Zaki!
Én két napig ugyanezzel a problémával szenvedtem amíg megtaláltam a megoldást legalább is nálam. Tedd egy gyors partición a virt. memóriát fix 1024-3072-re! -
#4878 Egyebkent javaslom azt hogy ha szakadozik ajatek akkor ajatk meg egy kicsit es addig nezetek mindefele amig szakadozik mer egy ido utan betolti rendesen es nem fog:) -
#4877 Egybkent eszrevettem hogya RIP kicsit bugos... neha megal toltesnel es van amikor meghalok es akkor nem akar tovabb toltodni... -
#4876 Far Cry gépigénye nem nagyobb...
Na jó, az is igaz, hogy a Painkiller demójával még egy 2200+ procival, és 266 Mhz-es ramokkal nyomtam...
Most már lehet, hogy nem lenne annyira gáz. -
#4875 hát ez kurvajó game!!! nem tom abbahagyni, tök klafa ez a szabadságérzés, meg minden!!! régen nem játszottam ilyen jót az biztos!!!! -
Skyline #4874 Jah ez a halál utáni életes dolog effekt az ami megfogott a painkillerben,de kb ennyi..:) -
#4873 jaaaaaa... én nem arra gondoltam, hanem ha sok zombi jött, akkor nem akadozott a játék, hanem belassult. gondolom tré a videókártyám...
amúgy ez nagyon komoly a játékban (bocsi a kis offért)
-
#4872 Hát arra gondoltam, hogy mint a May Payne-ben is a bullett time-nál is milyen jól néz ki, ha belassul a dolog, úgy a Painkillerben is erre a hatásra játszottak rá a fejlesztők... -
#4871 ááá
érzem -
#4870 Imádom az olyanokat akik: "már annyira felidegesítettek hogy leszarom a hl2-t"
Én ezt nem mondom, de én is ezt értem. -
#4869 nem vágom -
Skyline #4868 A belassulás sztem nem beépített effekt volt...volt az egyik pályán egy textúrahibás felület szenvedett vele a kártya annál is belassulás volt... -
#4867 asszem innen