24504
  • Christian
    grafika beállítást? hogy minimumon van?:D:D
  • SoDI---
    haver, hogyan sikerült előcsalogatnod a "ultra very low" beállítást, én órákig kerestem, de nem találtam
  • SoDI---
    igen, így már okés...
  • Christian
    hopp bocsi hogy ilyen nagy:)
  • SoDI---
    Link helyesen (remélem)
  • SoDI---
    Na a fejlesztésben kb. #683" TARGET=_fnew>erre gondoltam...
    Remélem, nem ablakon kidobott pénz, mert ez a 200 rongy lehet hogy másnak bagatel, de nekem rohadt nehéz volt elintézni, hogy befollyon ....
  • Pyx #4900
    bin32 mappába kell másolni
  • Pityuka Fővezér
    Emberek elakadtam. Bocs, ha volt már visszanéztem 6 oldalt és nem találtam.
    Szal ott tartok, hogy el kell árasztani vízzel a termet, hogy feljussak a felső szintre. Ott kimászom a szellőzőből erre jön egy rakétás monszta és állandóan telibenyom.
    Valami megoldás?
  • plas
    Srácok leszedtem a DVD ISO-s változatot, feltelepítettem ,és a correct DVD-ROMot kéri... A cracket felraktam, de nem jó...
    Eleve az indító .exe sem olyan volt mint a Crack, szal meg se kérdezte, hogy kicserélem-e...
    Esetleg tud vki segíteni???
  • Christian
    hi all! elakadtam ott, mikor kijöttam a bunkerból, és ostromolták a kőfallal bekerített cuccost, és elkellett menekülni kocsival, és most magas hegyenvagyok, balra egy leszakadt híd, jobbra le pedig víz van. Mit csináljak?
  • Takigabi
    amd suxx :)
    egyébként jó
  • SoDI---
    mondjuk ha rakok mellé egy 3200+ környékére tuningolt 2800+ bartont, az már jó, nem?

200-nál sokkal többet nem akarok költeni, és ebbe már monitor, meg hangrendszer is bele kellene, hogy férjen...
  • Takigabi
    irja az nfo de vissza lehet olvasni..
  • Takigabi
    proci maradhat sztem jó az még
  • Faterx
    Viszont a Sims2 és a Thief is szépen fog gördülni
  • SoDI---
    proci ilyen sokat számít?
  • Kandurex
    talán egy 3ghz cpu nem ártana, amúgy biztos :P
  • SoDI---
    A Far Cry-jal kapcsolatban én azért aggódom, hogy most ráköltök egy 100-ast, hogy legyen az 1Gb DDR400, meg a 9800 PRO, és full grafikán ott leszek a sebességben, mint most közepesen...

Mennyi esélyem van erre?
  • Faterx
    FX5900-zal már elég tűrhető
  • Surci2
    nagyon durva a játék a grafikától seggre estem,igaz van gép igénye rendesen
    min 2.4 proci és 1 radeon9600 XT kell neki
    akinek FX5200 kártyája van vagy ez a kategória az csak totál lebutítva élvezheti sajnos a játékot.
  • Takigabi
    ja csak emlékezetből irtam nem néztem vissza a képre :)
  • Faterx
    Szerintem nem a rippel van a gond hanem a debugjával
  • Augustus Gigo
    A rip az a 3cds verzió?
  • KM
    Bal lesz az...
  • Ben C
    MSVCP71.DLL nem található...

ezmiez?
  • SoDI---
    ezt a csodát nem szabad rip-es verzóval nyomni :)
  • Takigabi
    jobb vállán nálam is van egy kis textúrahiba :)
  • Faterx
    Zaki!
    Én két napig ugyanezzel a problémával szenvedtem amíg megtaláltam a megoldást legalább is nálam. Tedd egy gyors partición a virt. memóriát fix 1024-3072-re!
  • Sephi
    Egyebkent javaslom azt hogy ha szakadozik ajatek akkor ajatk meg egy kicsit es addig nezetek mindefele amig szakadozik mer egy ido utan betolti rendesen es nem fog:)
  • Sephi
    Egybkent eszrevettem hogya RIP kicsit bugos... neha megal toltesnel es van amikor meghalok es akkor nem akar tovabb toltodni...
  • SoDI---
    Far Cry gépigénye nem nagyobb...

Na jó, az is igaz, hogy a Painkiller demójával még egy 2200+ procival, és 266 Mhz-es ramokkal nyomtam...
    Most már lehet, hogy nem lenne annyira gáz.
  • mukika
    hát ez kurvajó game!!! nem tom abbahagyni, tök klafa ez a szabadságérzés, meg minden!!! régen nem játszottam ilyen jót az biztos!!!!
  • Skyline
    Jah ez a halál utáni életes dolog effekt az ami megfogott a painkillerben,de kb ennyi..:)
  • zaki
    jaaaaaa... én nem arra gondoltam, hanem ha sok zombi jött, akkor nem akadozott a játék, hanem belassult. gondolom tré a videókártyám...

amúgy ez nagyon komoly a játékban (bocsi a kis offért)

• SoDI---
    Hát arra gondoltam, hogy mint a May Payne-ben is a bullett time-nál is milyen jól néz ki, ha belassul a dolog, úgy a Painkillerben is erre a hatásra játszottak rá a fejlesztők...
  • SoDI---
    ááá
    érzem
  • SoDI---
    Imádom az olyanokat akik: "már annyira felidegesítettek hogy leszarom a hl2-t"

Én ezt nem mondom, de én is ezt értem.
  • zaki
    nem vágom
  • Skyline
    A belassulás sztem nem beépített effekt volt...volt az egyik pályán egy textúrahibás felület szenvedett vele a kártya annál is belassulás volt...
  • zaki
    asszem innen