Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hír=hírt

zaki
eddig nem sok hír hallottunk a Far Cry-ról, mindenki csak a Half-Life2, Stalker, Doom3-ról beszél

Dynamic
Nekem a belsõ képekrõl a Doom3 jut az eszembe.
zaki
nem baj, nekem nagyon bejönnek a strandos részek is

zaki
év végén

hmm ezek a rosdas belso terek egeszen stalker veronek neznek ki. A beach-es kep valahogy tul szines inkabb egy rajzfilre hasonlit. De a tobbi kep jo. Mikor jon ez ki?

May the force serve you well!

hiba
The view distance can be up to 2km when converted from game units.

hiba
Van egy csomo movie is, vki toccse mar le aztan tegye ki vhova 😊

hiba
Crytek's advanced graphics engine
Pedig en tisztara U2-snek neztem.

hiba
Bar a domborzaton elhelyezkedo 1-2 fan kivul nem latok mas tereptargyat, de ha ez megis kombinalva van a lentebb linkelt kepek reszletessegevel (jungle) es ezt folyamatosan nem kis reszekre bontva/betoltogetve (mint postal 2) produkalja akkor ez korszakalkoto lesz, talan az ofp volt hasonlo meretu terepen (a bf is de ott nem volt ennyire reszletes kidolgozas):

hiba
jo nagy sziget, es nagy a latotav is!

hiba

Botond
a második kép kifejezetten szép sztem,nekem az ilyen rajzolt cuccok bejönnek,bár az fps nem az én világom :-)
zaki

zaki
ok, mindjárt benyomok egy párat

Sephi
De rakja man be olyan kulso kepet amit kintrol van mert en lattam azokat a kurva szep kepeket amikor a szigeten megy az ipse!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
csodálkoztam is, hogy még senki nem nyitott topicot a játékról

zaki
na még 1-2 kép 😊

Sephi
Szerintem ez nagyon szep jatek lesz de igazan most nem a legjobb kepet mutattad meg belole 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
további képek itt

zaki
õsszel jön egy új FPS, szerintem nagyon ott lesz (remélem nem Will Rock hasonmás), csak 1 kép az év végén megjelenõ játékról:

#1 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)