Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig nem sok hír hallottunk a Far Cry-ról, mindenki csak a Half-Life2, Stalker, Doom3-ról beszél
hmm ezek a rosdas belso terek egeszen stalker veronek neznek ki. A beach-es kep valahogy tul szines inkabb egy rajzfilre hasonlit. De a tobbi kep jo. Mikor jon ez ki?
May the force serve you well!
Bar a domborzaton elhelyezkedo 1-2 fan kivul nem latok mas tereptargyat, de ha ez megis kombinalva van a lentebb linkelt kepek reszletessegevel (jungle) es ezt folyamatosan nem kis reszekre bontva/betoltogetve (mint postal 2) produkalja akkor ez korszakalkoto lesz, talan az ofp volt hasonlo meretu terepen (a bf is de ott nem volt ennyire reszletes kidolgozas):
a második kép kifejezetten szép sztem,nekem az ilyen rajzolt cuccok bejönnek,bár az fps nem az én világom :-)
De rakja man be olyan kulso kepet amit kintrol van mert en lattam azokat a kurva szep kepeket amikor a szigeten megy az ipse!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem ez nagyon szep jatek lesz de igazan most nem a legjobb kepet mutattad meg belole 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
további képek itt
õsszel jön egy új FPS, szerintem nagyon ott lesz (remélem nem Will Rock hasonmás), csak 1 kép az év végén megjelenõ játékról:

#1 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)