Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
black hawk down, a film se tetszett annyira, bár a kaffer nagyon nyomta ott valamelyik jelenetben.
Max payne szerintem nem fps, ezzel az erõvel a MAFIA és a Tömb Radír is az lehetne, meg a Vice City.
A MP2-t végigtoltam.
Þór vígi þessi rúnar
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
512 adsl és fél perc volt mire lejöttek a képek.
FPS téren nem vagyok otthon nagyon.
Én leragadtam a MOHAA-nál... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ami eddig csak pletykaként keringett mostanra bizonyosságot nyert: a Far Cry megjelenését 2004 elsõ negyedévére halasztotta az Ubisoft, így szinte az UT 2004-gyel kézenfogva fut majd be a boltokba a német fejlesztés. A Crytek jó híreket is közölt, ugyanis két igazáns prominens személyiséggel bõvült a fejlesztõgárda, személy szerint Chris Auty-vel aki korábban a Counter Strike, Condition Zero munkálataiban jeleskedett, valamint Richard Tsao-val, kinek neve az Asheron's Call 2 és a Dungeon Siege révén lehet ismert. Az urak a multiplayer komponens kikupálásában fognak aktívan tevékenykedni
Far Cry csúszás...
<2003. október 23. @ 08:33 - Berkenye>2003. október 23. @ 08:33 - Berkenye>
Nagyon síkosak lehetnek a játékok szülõcsatornájából kivezetõ utak, mert egyre többet csúszkálnak 😊 Most például a C&VG jelentése szerint egyik kiskedvenc FPS-ünk, a Far Cry fog elõreláthatólag egészen 2004 meghatározatlan hónapjáig késni - eddig úgy volt, hogy november 28-án érkezik. Megkérdezték a kiadót és a fejlesztõket is, hogy valami okot mondjanak legalább, de egyelõre nem kommentálták az ügyet, ami azt jelenti, hogy még nincs megerõsítve a késés, de nem is cáfolták! Majd meglátjuk...
info: GameStar
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De nagyon várom, ez lehet az fps-Morrowind! :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"vessetek a mókusok közé" :)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Na kéremszépen, akkor készüljön fel mindenki a TOTÁLIS BÜNTETÉSRE! A hardwired-en meglehet tekinteni az új IN-GAME Far Cry videót!!!
Mi az a DOOM III, HL2, STALKER? Itt az új FPS király! Bár iciny-picit árkád, de ettõl függetlenül az inGÉM Mindent büntet...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Minimum:
- 800 MHZ Prozessor
- 256 MB-Ram
- GeForce 3
Ajánlott:
- 1.5 GHZ Prozessor
- 512 MB-Ram
- GeForce 4