24504
-
#4947 ja erre már megvan a maygarazat: ez realtime importalja a szerver infokat vmi siterol ami most éppen temporary down ahogy elnézem... -
#4946 ez a hirtelen oylan 20fps-röl leesik 0,1-re nekem is elöfordul, aztan pár másodperc mulva lenyugszik "visszajön" a kvazi normal speed, aztan máshol meg megin beakad... nekem monjuk ati9000 fospisztolyom van, dehta kb ati MX200 nak is hivhatnák Pedig eddig olyan jo szolgalatott tett hüpp... -
#4945 A textúrahibák jó eséllyel driver problémákat mutatnak.
Lehet próbálkozni másikkal -
#4944 hmm fcmulti exe-t elinditom és full üres a server valaszto screen ez miért is van? :) -
#4943 Az mondjuk tényleg érdekes, hogy ha a demo megy, akkor a full game miért nem...
-
#4942 hmm...driver(ez akkor szokott előfordulni mikor nagyobb cuccokat kell betölteni,ait nem annyira bír a 3d kártyád) -
#4941 ige, Plug&Play moncsi.
ok, megpróbál6om. csak azt nem vágom, hogy a demo ment, ne mvolt vele semmi gond, most meg bibi van -
#4940 Nekem megvannak a moncs driverek pont ami van.... -
#4939 Azt hiszem, a probléma okát kezdjük megtalálni
Ez a bizonyos régi monitor hogyan szerepel a Windows-ban?
Plug and Play monitor ?
Ha default monitoron áll, próbáld meg plug and play-re tenni. S amennyiben lehetőség van bármilyen HZ-re állítani, akkor állítsd arra
Lehet, hogy csak 640*480-ban, vagy 800*600-ban lesz rá lehetőséged, akkor állítsd a monitort arra, s a játékot is állítsd ugyanerre a beállításra -
#4938 Ha az sem ment, próbáld ki, amit leírtam
Továbbá az AGP Fast Write-ot is meg lehet próbálni letiltani, illetve lehet kísérletezni driverekkel
NVIDIA esetében a legutolsó 56.xx-es biztosan jó (azzal próbáltam) , ATI esetében meg esetleg a 3.9-essel is meg lehetne nézni.
Szóval, tipp van, próbálgasd:) -
#4937 A Legujabbak vannak fent.... -
#4936 Ja es a konfigom :
1.6 amd xp+
512 ddram
Gf3 Ti 200 (128ddr)
Abit K7 lite Via CPST
???? -
#4935 passz... driver cserét próbáltál már? -
#4934 hááát... nekem régi sz*r moncsim van, és 60 hz-t tud -
#4933 Magyarazza el nekem valaki hogy miert van az hogy megyek elore a palyan es nem akadozik semmi baja ninc mire hirtelen elkezdenek a texteturak valtozni es oszevisza latom a kepet es belassul majd tejesen jacchatattlana valik a gama!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4932 próbáltam a demo-t -
#4931 nemsokára tapétázni akarunk, szal majd hívunk -
#4930 huhh, köszi a helpet, de nekem ez kínai -
#4929 a 256 ram nagyon kevés min 512 kellene ehhez hogy ne szaggasson szét. -
#4928 menni fog de le kell venned sok mindent a minőségből. -
#4927 Szerintem telepitsed ujra a wint... mast nem tudok... driver csere? -
#4926 De még él a #4916" TARGET=_fnew>#4916-es kérdésem... -
#4925 Akinek nem megy a játék:
Nézzétek meg, hogy adott felbontáshoz, amin elindulna a program, milyen képfrissítés van a Windowsban rendelve.
Ha default-on áll, próbáljatok adni egy értéket (pl 85 HZ, vagy amit a monitor tud) ,s próbáljátok ki így elindítani a játékot -
#4924 EZ nem biztos, hogy konfighiba!
Lehet akármi szoftveres-driveres is! -
#4923 Win reinstall... -
Ben C #4922 Az hogy nem tölt be valamiért. kurva lassú, és a legvégén kékhalál... BÁRKI BÁRMI ÖTLET?? NEM HISZEM HOGY NEM INDUL EL!!! -
#4921 Csak viccel :D -
Takigabi #4920 hé amugy a hapsi kesztyűjén kéne lennie egy fehér csíknak
azért lol hogy low beállításon ez is hiányzik
amugy a Soldier Of FFortune egy szebben nézett ki nálam Geforce 2n mint ez a kép :)))) -
#4919 Mi? -
Takigabi #4918 az a kép nyíván a Far Cryból van -----> ilyen kártyák csak a FC ben vannak(az a 3 hülye jel)
ilyen puska csak az FC ben van
ilyen enemy csak az FC ben van :)
-
Ben C #4917 Nekem is ez van , csak 2.4 ghzes proccal.
be se tölt. -
#4916 Hali. A konfigom: P 1.6 GHz, 256 MB DDRAM, Radeon 9200.
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy hogy fog nekem szuperálni a game, mikről kell lemondanom a szagattásmentes, élvezhető játékhoz. Köszi!
-
#4915 Hú öregem, nem is gondoltam, hogy ez a játék tud ilyen ronda is lenni :-))) -
#4914 Az miert van nekem ogy hirtelen elkezd az egesz kep valtozni mindefele fura vektorokat mutat es indithatom ujra a jatekot CtrlALdDel -el ?:((( -
#4913 aki nem hiszi, hogy low-ban ilyen szar, az járjon utána, próbálja ki :) -
Ben C #4912 Háj oll!
Aztat csinálja ez a szar-fasza gém, hogy elkezd tölteni be a pálya, a legvégén megáll, áll 10 percet, és kékhalál... -
#4911 tudom, hogy gáz, de ha minden low-ban van, akkor bizony tényleg ilyen szar... -
#4910 Ez a kép nem is a Far Cryból van
Állítólag de. -
#4909 Zaki:
A Far Cry demoját kipróbáltad?
Vagy csak a DVD-s verziót? -
Pityuka Fővezér #4908 Ez a kép nem is a Far Cryból van