Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Vietcong 10 perc, online, uninstall formatc elektromágnes.
black hawk down, a film se tetszett annyira, bár a kaffer nagyon nyomta ott valamelyik jelenetben.
Max payne szerintem nem fps, ezzel az erõvel a MAFIA és a Tömb Radír is az lehetne, meg a Vice City.
A MP2-t végigtoltam.

Þór vígi þessi rúnar

zaki
hát ez alá már tényleg az kell 😛

zaki
mással nem is nyomtad? pl Vietcong, Black Hawk Down, Max Payne 2...

Carlos
Ez alá is kell majd vas!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem, az volt az uccsó FPS, amit végignyomtam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nagyon komoly képek!!!
Teccik.

Þór vígi þessi rúnar

zaki
a játék elsõsorban kültéren játszódik, dzsungelekben, tengerparton, tengeren, stb...

Jó monnyuk megy alatta a DC a fél sávszélemet az foglalja, de akkor is :-)

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

:-)))
512 adsl és fél perc volt mire lejöttek a képek.

Hát Moha az jó régen volt. Azóta oda vagy ragasztva?

zaki
modemeseknek: sorry... 😛

zaki

Carlos
Jöhet, kiváncsi vagyok.
FPS téren nem vagyok otthon nagyon.
Én leragadtam a MOHAA-nál... 😊

Þór vígi þessi rúnar

zaki
FPS, iszonyatosan szép grafikával, hatalmas bejárható területekkel, nagyon sikergyanús játék lesz, mindjárt benyomok pár képet

Carlos
Szal, mieza messze hiszti?

Þór vígi þessi rúnar

zaki
na azért

Carlos
Egyszerûbb megkérdezni!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
jövõ év elejére tolták az 1. negyedévre, gamespot-on február 15.-ét írnak...

zaki
pedig lehet, hogy érdemes lenne 😊

Na mikor jön már ki?

Carlos
Amúgy majd szedem lefele a CoD-t... 😊
Csak miattad... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
És lusta is vagyok visszaolvasni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Miért????????????
Ha egyszer nemtom milyen, akkor nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

zaki
lol, ezt komolyan kérdezted??? 😄

Carlos
Messzi sírás... 😊
LOL.
Ez milyen játék lesz?

Þór vígi þessi rúnar

zaki
Far Cry csak jövõre

Ami eddig csak pletykaként keringett mostanra bizonyosságot nyert: a Far Cry megjelenését 2004 elsõ negyedévére halasztotta az Ubisoft, így szinte az UT 2004-gyel kézenfogva fut majd be a boltokba a német fejlesztés. A Crytek jó híreket is közölt, ugyanis két igazáns prominens személyiséggel bõvült a fejlesztõgárda, személy szerint Chris Auty-vel aki korábban a Counter Strike, Condition Zero munkálataiban jeleskedett, valamint Richard Tsao-val, kinek neve az Asheron's Call 2 és a Dungeon Siege révén lehet ismert. Az urak a multiplayer komponens kikupálásában fognak aktívan tevékenykedni

zaki
ááááááááááá nem akaroooooooom:

Far Cry csúszás...
<2003. október 23. @ 08:33 - Berkenye>
Nagyon síkosak lehetnek a játékok szülõcsatornájából kivezetõ utak, mert egyre többet csúszkálnak 😊 Most például a C&VG jelentése szerint egyik kiskedvenc FPS-ünk, a Far Cry fog elõreláthatólag egészen 2004 meghatározatlan hónapjáig késni - eddig úgy volt, hogy november 28-án érkezik. Megkérdezték a kiadót és a fejlesztõket is, hogy valami okot mondjanak legalább, de egyelõre nem kommentálták az ügyet, ami azt jelenti, hogy még nincs megerõsítve a késés, de nem is cáfolták! Majd meglátjuk...

info: GameStar

Itt van egy két screenshot a játékból, valamint egy kis ízelítõt is kapunk az engine tudásából is. Az biztos, hogy ez a game hihetetlenül ütõs lesz. amúgy a tothegame oldalán a megjelenés dátuma: US RELEASE: 11-Nov-2003. Hát reménykedjünk!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

zaki
akarom mondani 2004 február 😊 kissé álmos vagyok már

zaki
isõpont=idõpont

zaki
na nem tudjátok mi van ezzel a game-val? demo-t szept. végére ígérték,de semmi, megjelenést pedig elvileg õszre, ezzel szemben a gamespot-on a megjelenési isõpont febr volt...

zaki
topic up!

Methos from GH
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=8354

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

UT2003 szintû fizika lesz benne?

War. War never changes.

ollie
Hát ez szebb lesz mint a Morrowind. Ahogy megjelenik megveszem! ;D

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Amiga
A video tényleg sokat ígér, mondjuk a fizika és a kommandósok mozgása még hagy némi kívánnivalót maga után.

De nagyon várom, ez lehet az fps-Morrowind! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

hiba
Nem napolaj ez ZSIIR! 😊

zaki
sztem ki lehet bírni...

And5
ez kutyafasza jó lesz 14 November 2003 Far Cry (c) Ubi Soft soká van még 😞

Szerintem meg mindhárom gama zsír lesz! Úgyhogy van igaza Gabye-nak😊. Napolaj.....hmmm

"vessetek a mókusok közé" :)

HuAn82
Itt mindenki napolajjal van lekenve?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Õ már csak ilyen...Elõszõr a Doom3 Alpha az Isten,aztán HL2,most meg ez.Khm....köpönyeg forgató??

shaba23
Ha holnap kijön valami új game csilli-villi videója, akkor meg az lesz az zsírkirályûber...
zaki
holnap +nézem én is, csak azért akkor mert le lettem korlátozva... f*sz Chello

Üdv!

Na kéremszépen, akkor készüljön fel mindenki a TOTÁLIS BÜNTETÉSRE! A hardwired-en meglehet tekinteni az új IN-GAME Far Cry videót!!!

Mi az a DOOM III, HL2, STALKER? Itt az új FPS király! Bár iciny-picit árkád, de ettõl függetlenül az inGÉM Mindent büntet...
zaki
Jano
Én aszittem, hogy NOLF2 engine, a #10-ben a gépfegyver csöve 1az1ben arra emlékeztet.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
ilyen gép kell majd a játékhoz:

Minimum:
- 800 MHZ Prozessor
- 256 MB-Ram
- GeForce 3

Ajánlott:
- 1.5 GHZ Prozessor
- 512 MB-Ram
- GeForce 4

zaki
kiadtak 14 db új képet érdemes +nézni õket