24504
  • vaslav
    :)
    Akkor te is tanubizonyságom lehetsz (és én a tied) hogy mennyi pénzből milyen konfigot építettünk. :)

• Skyline
    eőő...A bunker hányas pálya? Én most csapatom a 14.-et de fignom sincs melyik volt a bun ker már ha volt..:)
    A szörnyek elen kiválló ellenszer ha csapatosan támadnak a távcsöves gépuska gránátvetővel szerelve:)
    Az ugrálókkal amúgy nemvolt gondom gyorsba hátrálva egyvonalba kezdenek futni utánnunk és pakk pakk automata shotgunnal.
    Viszont talkoztam elméletileg láthatatlan jencikével na az gecc volt..
    A main base-be behatolás után (amit védtek mint állat) benn volt egy szörny kinyiffantottam kinyitottam egy nagyajtót némi hörgés és csattcsatt feküdtem..ezt bejátszódott kétszer megin nyitok harmadjára csatt ugrok hátra és bekapcsoltam a hőérzékelős nézetet...2 darab jencike lett látható:)

Amúgy végig fullbatolom antiali nélkül (sose érdekelt) így még megy is jól,csak a swapolásoknál megy az istenkáromlás:)
  • Skyline
    Jah jah:)
    Az például igen meredek effekt amikor egy házba bevágsz egy gránátot és a plafonrafüggestett pilács a robbanás nyomásától jól beleng és tényleg ahogy leng úgy világít/árnyékol:)
  • dolfy #4984
    Először is köszi az fps helpet. Hát megnéztem és ezzel a konfiggal minden mediumon olyan 25 körül mozog néha lemegy 20 alá de még bőven élvezhető. Azért én végignyomom mert a nekem még igy is gyönyörú meg mostanában úgysem tudok invesztálni a gépembe. Csak egy kicsit fáj a szivecském mert very high-on biztos sokkal szebb...
    Hajszálra ugyanez a gépem, még a videokártya márka is stimmel! :)))
  • Alexease
    Tudom hogy ez nem igy mukodik, meg a turelem nem a "jatekos" erenye, de szerintem, akinek "csak" medium kornyeken muzsikal, az inkabb pihentesse a Single reszt.
    Persze, nem a grafika az elsodleges egy jatekban, de ebben tenyleg nagyon jo, a full texturak, dinamikus fenyek, arnyekok, a rengeteg efekt stb. Teljesen mas elmeny Full High es/vagy afolott nyomni, korrekt, stabil >40fps-sel! Vetek vegig tolni kissebb beallitasban:(((
  • zaki
    ok, thx
  • Alexease
    A Registry is tiszta volt (viszonylag:D)
  • Serpa
    te hol tartasz ?
  • vaslav
    asszem 3.5
  • vaslav
    hmm. és milyen paraméterekkel játszod?
    mert lehet, hogy nálam a nagy texturákat tölti be olyan nehézkesen...
  • zaki
    az hány mega is?
  • zoli80
    nekem 70% töredezett:)
  • vaslav
    én ma a hl2 alfáját töröltem vagy 20 percig...
  • zoli80
    512vel.
  • zaki
    kíváncsi vagyok mi lett volna az én karimon :)
  • Serpa
    gépe válogatja.
  • vaslav
    akkor lehet hogy a hdd-m van meglassulva. Na akkor ma este defragoltatom az arcát.
  • Serpa
    nálam is lehet ez lesz ?
    Ti4200 128MB
  • zaki
    ennek a 3cd-s dvd-rip-nek meg jól el van kúrva az uninstallja. 1,5 gigát letöröl a gépről, aztán fent hagy több, mint 2-t. most meg azt törlöm vagy 15 perce
  • zoli80
    512 sem feltétlenul,egyszer sem tapasztaltam.
  • Alexease
    AMD2000+, 512Mb DDR333, GfTi420064Mb

A Demo es a jatek eleje, foleg a nyilt reszek jol mentek. Minden High, a Particle, viz texturak mehettek Very High-ra is, es az erdoben, a parton, viz mellett stb. 40-80 fps-t nyomott. Ott nem volt gond.
    De ahogy halattam elore, jottek a zartabb helyek, kezdett egyre jobban meghalni. Valszeg a dinamikus fenyeket, a particle tomeget es az arnyekokat nem birja:((

De meg egy pozitivum a jatekkal kapcsolatban: 1,5 perc alatt uninstallalta magat, teljesen nullara, konyvtarostul, iconostul, korrektul (bar a Registry-t meg nem neztem:DD)!!
  • vaslav
    nekem a dvd-s verzió van meg, 3.22 Gb a könyvtár...
  • Serpa
    3 GB, francia nélkül.
  • Serpa
    igen, dualban jobb megoldás lenne.
  • vaslav
    És most csak ez miatt vegyek még ramot? Tudnak valamit ezek a játékírók, nem? ki tudják csalni az embertől a lovettát, ha nem is a játékukra, hanem a recommended hardweree... :)
  • zaki
    hát nem tudom. 3,5 giga az iso, aztán még ennyi vagy több a játék, nekem meg ennyi helyem nincs, csak 5 gigám. dvdíróm meg sajna nincs. amcsi megjelenésről nem tudok semmit
  • vaslav
    hát lehet, de akkor már 2x512 dual-ba kellene tenni. nem?
    Ehhez meg el kell adnom a 2x256-omat, amin bukok kb 4 rugót...... Sajna. Hmm. De ennek ellenére is foglalkoztat a gondolat. Ez a bekattanás. Hmmm. Sajna.
  • ACE
    Gondolom kéne neki még 512 RAM, nekem is ugyanez a gond...
  • Serpa
    álítólag 1 GB rammal nem swapol.
  • vaslav
    Hi. az fps-t én is megnézmém.
    Amúgy Abit NF7 lap, XP2500@3200 (2200MHz), samsung 2x256dual 400,powermagic radeon 9500@9700 360core/310mem, sb live 5.1 a configom.
    Minden very high-on, 1152-ben nyomom, no AA. Képi akadás nincs, folyékony, csak a mikor a HDD "szveppel" meglehetősen nagyokat -finoman fogalmazva - riccen a game.
    Hi.
  • Serpa
    te írtad már milyen gépen nézted meg ?
    képeket raknál be ?
  • Alexease
    A backslash kell ele:)) Most meg az maradt le:)))
  • Alexease
    Bocsi!
    r_displayinfo 1
  • Alexease
    Konzolba: \g_displayinfo 1
  • Alexease
    Nahh, jatszottam egy kicsit, es ugy nez ki utoljara.:(( Ezt pihentetni kell sajnos.
    A Bunker-nel tartok, de itt mar mindenhogy szaggat. Meg full low-ba is akadozik rendesen. De igy mar semmi ertelme, mert tenyleg a grafika, latvany viszi a nagyreszet.
    Raadasul ezek a "Doom-os" ugralo szornyek, nagyon szarok. Nem ertem miert kell ilyen szart bele tenni:((
    100% elet, 50% "pajzs" es egy ugrassal legyilkol. Persze, kell neki egy fel tar amire kinyuvvad:( Ez nem Doom, itt kifogy a loszer:))) Mondjuk nem lenne gond, ha nem 4-5-ot adna be egyszerre beloluk:(((

Majd ha egyszer lesz penzem, befejezem:)) Profil Save, innen folytatjuk talan mar ev vegen:))))))

Amugy a jatek tenyleg jo! A "tortenet", a palyak, a fegyverek, az AI stb. mind jo, kiveve a szornyeket:)))))
  • Serpa
    DVDs-et azzé' megprobálod ?
    vagy az túl nagy ?

amcsi megjelenésről tudsz vmit ?
    azt tudom, hogy ott CDs lesz.
  • dolfy #4950
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet előhíni azt, hogy mutassa nekem az fps-t. Kell hozzá valami progi vagy a játékon belül egy külön parancsal? Amúgy ezen a konfigon autodetect-el minden mediumon van és fut szépen. Csak hát kíváncsi lennék erre számokban is.
  • zaki
    na hát mind1, és most leszedem a gépről a játékot, és ha van valami megoldás a hibára, akkor majd újra felteszem a gamet, mert ahogy hallottam nem csak nekem van ilyen problémám. köszi azoknak, akik megpróbáltak segíteni
  • rage
    Kell egy kis idő, míg betölti memóriába a textúrákat...
    Nyilván, ha a textúra detail-t lejjebb veszed, jóval kevesebb mennyiséget kell betöltsön, s a "leállási idő" rövidebb lesz.