24504
-
#4987 :)
Akkor te is tanubizonyságom lehetsz (és én a tied) hogy mennyi pénzből milyen konfigot építettünk. :)
-
Skyline #4986 eőő...A bunker hányas pálya? Én most csapatom a 14.-et de fignom sincs melyik volt a bun ker már ha volt..:)
A szörnyek elen kiválló ellenszer ha csapatosan támadnak a távcsöves gépuska gránátvetővel szerelve:)
Az ugrálókkal amúgy nemvolt gondom gyorsba hátrálva egyvonalba kezdenek futni utánnunk és pakk pakk automata shotgunnal.
Viszont talkoztam elméletileg láthatatlan jencikével na az gecc volt..
A main base-be behatolás után (amit védtek mint állat) benn volt egy szörny kinyiffantottam kinyitottam egy nagyajtót némi hörgés és csattcsatt feküdtem..ezt bejátszódott kétszer megin nyitok harmadjára csatt ugrok hátra és bekapcsoltam a hőérzékelős nézetet...2 darab jencike lett látható:)
Amúgy végig fullbatolom antiali nélkül (sose érdekelt) így még megy is jól,csak a swapolásoknál megy az istenkáromlás:)
-
Skyline #4985 Jah jah:)
Az például igen meredek effekt amikor egy házba bevágsz egy gránátot és a plafonrafüggestett pilács a robbanás nyomásától jól beleng és tényleg ahogy leng úgy világít/árnyékol:) -
dolfy #4984 Először is köszi az fps helpet. Hát megnéztem és ezzel a konfiggal minden mediumon olyan 25 körül mozog néha lemegy 20 alá de még bőven élvezhető. Azért én végignyomom mert a nekem még igy is gyönyörú meg mostanában úgysem tudok invesztálni a gépembe. Csak egy kicsit fáj a szivecském mert very high-on biztos sokkal szebb... -
#4983 Hajszálra ugyanez a gépem, még a videokártya márka is stimmel! :))) -
#4982 Tudom hogy ez nem igy mukodik, meg a turelem nem a "jatekos" erenye, de szerintem, akinek "csak" medium kornyeken muzsikal, az inkabb pihentesse a Single reszt.
Persze, nem a grafika az elsodleges egy jatekban, de ebben tenyleg nagyon jo, a full texturak, dinamikus fenyek, arnyekok, a rengeteg efekt stb. Teljesen mas elmeny Full High es/vagy afolott nyomni, korrekt, stabil >40fps-sel! Vetek vegig tolni kissebb beallitasban:((( -
#4981 ok, thx -
#4980 A Registry is tiszta volt (viszonylag:D) -
#4979 te hol tartasz ? -
#4978 asszem 3.5 -
#4977 hmm. és milyen paraméterekkel játszod?
mert lehet, hogy nálam a nagy texturákat tölti be olyan nehézkesen... -
#4976 az hány mega is? -
#4975 nekem 70% töredezett:) -
#4974 én ma a hl2 alfáját töröltem vagy 20 percig... -
#4973 512vel. -
#4972 kíváncsi vagyok mi lett volna az én karimon :) -
#4971 gépe válogatja. -
#4970 akkor lehet hogy a hdd-m van meglassulva. Na akkor ma este defragoltatom az arcát. -
#4969 nálam is lehet ez lesz ?
Ti4200 128MB -
#4968 ennek a 3cd-s dvd-rip-nek meg jól el van kúrva az uninstallja. 1,5 gigát letöröl a gépről, aztán fent hagy több, mint 2-t. most meg azt törlöm vagy 15 perce -
#4967 512 sem feltétlenul,egyszer sem tapasztaltam. -
#4966 AMD2000+, 512Mb DDR333, GfTi420064Mb
A Demo es a jatek eleje, foleg a nyilt reszek jol mentek. Minden High, a Particle, viz texturak mehettek Very High-ra is, es az erdoben, a parton, viz mellett stb. 40-80 fps-t nyomott. Ott nem volt gond.
De ahogy halattam elore, jottek a zartabb helyek, kezdett egyre jobban meghalni. Valszeg a dinamikus fenyeket, a particle tomeget es az arnyekokat nem birja:((
De meg egy pozitivum a jatekkal kapcsolatban: 1,5 perc alatt uninstallalta magat, teljesen nullara, konyvtarostul, iconostul, korrektul (bar a Registry-t meg nem neztem:DD)!! -
#4965 nekem a dvd-s verzió van meg, 3.22 Gb a könyvtár... -
#4964 3 GB, francia nélkül. -
#4963 igen, dualban jobb megoldás lenne. -
#4962 És most csak ez miatt vegyek még ramot? Tudnak valamit ezek a játékírók, nem? ki tudják csalni az embertől a lovettát, ha nem is a játékukra, hanem a recommended hardweree... :) -
#4961 hát nem tudom. 3,5 giga az iso, aztán még ennyi vagy több a játék, nekem meg ennyi helyem nincs, csak 5 gigám. dvdíróm meg sajna nincs. amcsi megjelenésről nem tudok semmit -
#4960 hát lehet, de akkor már 2x512 dual-ba kellene tenni. nem?
Ehhez meg el kell adnom a 2x256-omat, amin bukok kb 4 rugót...... Sajna. Hmm. De ennek ellenére is foglalkoztat a gondolat. Ez a bekattanás. Hmmm. Sajna. -
ACE #4959 Gondolom kéne neki még 512 RAM, nekem is ugyanez a gond... -
#4958 álítólag 1 GB rammal nem swapol. -
#4957 Hi. az fps-t én is megnézmém.
Amúgy Abit NF7 lap, XP2500@3200 (2200MHz), samsung 2x256dual 400,powermagic radeon 9500@9700 360core/310mem, sb live 5.1 a configom.
Minden very high-on, 1152-ben nyomom, no AA. Képi akadás nincs, folyékony, csak a mikor a HDD "szveppel" meglehetősen nagyokat -finoman fogalmazva - riccen a game.
Hi. -
#4956 te írtad már milyen gépen nézted meg ?
képeket raknál be ? -
#4955 A backslash kell ele:)) Most meg az maradt le:))) -
#4954 Bocsi!
r_displayinfo 1 -
#4953 Konzolba: \g_displayinfo 1 -
#4952 Nahh, jatszottam egy kicsit, es ugy nez ki utoljara.:(( Ezt pihentetni kell sajnos.
A Bunker-nel tartok, de itt mar mindenhogy szaggat. Meg full low-ba is akadozik rendesen. De igy mar semmi ertelme, mert tenyleg a grafika, latvany viszi a nagyreszet.
Raadasul ezek a "Doom-os" ugralo szornyek, nagyon szarok. Nem ertem miert kell ilyen szart bele tenni:((
100% elet, 50% "pajzs" es egy ugrassal legyilkol. Persze, kell neki egy fel tar amire kinyuvvad:( Ez nem Doom, itt kifogy a loszer:))) Mondjuk nem lenne gond, ha nem 4-5-ot adna be egyszerre beloluk:(((
Majd ha egyszer lesz penzem, befejezem:)) Profil Save, innen folytatjuk talan mar ev vegen:))))))
Amugy a jatek tenyleg jo! A "tortenet", a palyak, a fegyverek, az AI stb. mind jo, kiveve a szornyeket:))))) -
#4951 DVDs-et azzé' megprobálod ?
vagy az túl nagy ?
amcsi megjelenésről tudsz vmit ?
azt tudom, hogy ott CDs lesz. -
dolfy #4950 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet előhíni azt, hogy mutassa nekem az fps-t. Kell hozzá valami progi vagy a játékon belül egy külön parancsal? Amúgy ezen a konfigon autodetect-el minden mediumon van és fut szépen. Csak hát kíváncsi lennék erre számokban is. -
#4949 na hát mind1, és most leszedem a gépről a játékot, és ha van valami megoldás a hibára, akkor majd újra felteszem a gamet, mert ahogy hallottam nem csak nekem van ilyen problémám. köszi azoknak, akik megpróbáltak segíteni -
#4948 Kell egy kis idő, míg betölti memóriába a textúrákat...
Nyilván, ha a textúra detail-t lejjebb veszed, jóval kevesebb mennyiséget kell betöltsön, s a "leállási idő" rövidebb lesz.