Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárcsak már ezt mi is tehetnénk...
mer ez a kép a pályaszerkesztöböl van...

mer ez a kép a pályaszerkesztöböl van...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Fallout-osnak Fallout-os, de én a Mad Max-böl vettem 1 kicsit átdolgozva a saját képemre. 😊
Demót aggyá má! :-)
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Ez az a játék, ami egyre szebb lesz az idõ múlásával, egyre jobb screenshotok jönnek ki belõle, és egyre jobbnak tûnik.
Az elején még csak B kategóriás, futottak még kategóriába soroltam magamban, úgy hogy fel sem teszem, most meg már várom.
Az elején még csak B kategóriás, futottak még kategóriába soroltam magamban, úgy hogy fel sem teszem, most meg már várom.
Gyönyörû. Csak nehogy RPG legyen a végén. :-)
érdemes rá odafigyelni, mer semmivel sem tud kevesebbet, mint a társai (HL2, STALKER), csak más a történet... 😊
Balesetre ügyelj!
Hujjuj még nem is hallottam errõl a játékról, de a képek láttán majd ledõltem a székemrõl 

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Ja, akkor szép ez is
:-)
:-)
Ez csúnya
ez a kép + jól szemlélteti a nagy látótávolságot:

Ez is szép
Szép.
Na ja, a Far Cry naon szép gamma lesz, csak hát kell ám majd a ram a 3km-es látótávhoz alapban... 😊
viszont ha valami felróható a játékra, akkor az a történet, kb. így szoktak kezdõdni a régi Swarzi filemk 😊
de hát, semmi se tökéletes... 😞
ezér naon remélem, hogy a történNETen még finomítanak, és ne szupererõsgigabrutálultramonszta atom fegyver legyen a "fõgonosz", amit el kell pusztítani, amit 1 õrült atomfizikus hozott létre... 😊
de 3 dolog bizti!
1, qrva szép lesz
2, qrva jó lesz a játékélmény
3, qrva jó lesz a pályaeditor
viszont ha valami felróható a játékra, akkor az a történet, kb. így szoktak kezdõdni a régi Swarzi filemk 😊
de hát, semmi se tökéletes... 😞
ezér naon remélem, hogy a történNETen még finomítanak, és ne szupererõsgigabrutálultramonszta atom fegyver legyen a "fõgonosz", amit el kell pusztítani, amit 1 õrült atomfizikus hozott létre... 😊
de 3 dolog bizti!
1, qrva szép lesz
2, qrva jó lesz a játékélmény
3, qrva jó lesz a pályaeditor
Pedig a viet egy jó kis súter, de izlések és pofonok ugye...
na szóval úgy volt, hogy idén novemberben jön a Far Cry, csak eltolták nagy részben a Multi miatt, azt mondják, hogy az nagyon brutális lesz, megjelenés csak jövõ év elején lesz
Én 4-5 freeride-ot csináltam meg, de a láthatatlan ember szivatott, ezért uninstall, format c, elektromágnes, defibrillátor... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mafia-t végigtoltam, bár 4-5 freeride extreme kifogott rajtam, Vice City-t meg 97%-ra toltam végig, Max Payne-t is kijátszottam