24504
-
#5027 Pedig neha jo a para. Nemreg nyomtam vegig a Silent Hill 1-2-t, hat kesz idegroncs voltam, mire a vegere ertem. A 3 elott pihenek is kicsit, majd egyszer csak nekivagok :)
De egy ideig elegem lett a horrorbol, az tuti! :)
De asszem Far Cry boven belefer. Persze, ha lesz idom SWG mellett, mert ket hete kezdtem, es azota nem sok mas ment meg :) -
#5026 Nekem eddig a legfélelmetesebb az Aliens vs Predator 1-2 volt, sajnos miután volt h ijedtemben ugrottam a széken, nem tudtam vele játszani :(. A Far Cryban is ugrándozok, volt már h lerepült a fülesem :D De bizom benne h eltünnek ezek a ronsdaságok, és csak a katonákat kell ölnöm ... :))
SODI! Sztem vegyél esetleg még ramot, és videokártyából elég lenne a 9800 sima is, hwsw bazárforumán garival megkapod 60-65 ezerért!!! Hol van itt a 200ezer ?? -
#5025 Én pont emiatt nem fogok játszani a DoomIII -val. Utálok egy játékban félni. Nem az hiányzik amikor leülök elé kikapcsolódni. -
Árnyvadász #5024 Ezt úgy értettem:
A belső terek profin kivannak dolgozva és mindezt úgy, hogy megfelelő mértékben keveredik a fény-árnyék hatás. A szobák 90%-a rendelkezik egy nagyon sejtelmes hangulattal, amihez némi parás hangulat is társul. DE! Amikor szörnyek jönnek, vagy látom őket elslisszolni a tetem fölött, valahogy nem érzem azt, hogy most be lennék szarva vagy úrrá lenne rajtam a félelem, bizonytalanság. A Return Wolfiban, példáúl eszméletlenül féltem és izgultam, főleg az útolsó pályákon. Nyomasztó volt és idegörlő, az ellenfelek is félelmetesek voltak és a harc is az volt velük. A DOOMIII alfában a félelem retteneset ütött. Az FC-ben meg adva van minden, de mégis: Ezek a szörnyecskék, valahogy nem válnak annyira paráztatóvá. A harc ellenük, meg abból áll csak, hogy minnél távolabbról leszedni, nehogy rámugorjon, hisz akkor már annyi. Tehát csak ezért írtam, hogy nem elég félelmetes. -
#5023 Szerintem az, hogy nem elég félelmetes nem feltétlenül igaz. Mihez képest? Ez nem egy horror játék. Én kifejezetten nem szeretem a félelmetes játékokat, nem szórakoztat. Most, hogy eljutottam odáig, hogy jönnek a mutánsok egyre kevésbé köt le a játék. -
Árnyvadász #5022 Ebben a játékban nekem az egyik legjobban tetsző dolog, hogy egy pályát többféleképpen is meg lehet csinálni. Persze a cél az egy, de a lehetőség az igencsak széles. Ha akarod elfoglalhatsz egy hegyre telepített minigunt, vagy gránátvetőt és azzal írtassz, de kommandózhatsz is és egyenként teszed el lábalól az enemy-t, vagy kölünböző irányokból is támadhatsz, de akár járművel is megoldhatod a pusztítást, de akár felrobbanthatod az erre érdemes tárgyakat (lesz bőven), viszont akár messziről távcsövespuskával is nekikezdhetsz, végsősoron pedig cselezhetsz is, elvonod a figyelmét az őrőknek, egy kis hangzavarral, máris odamennek ellenőrizni mi történt. És akkor még ott a vízalatti kommandós támadás Sandokan módra, ahogy kell. Szóval lehetőség az bőven van. Ráadásúl ha megmurdelsz, akkor a köv. próbálozásodra az AI nem pontosan ugyanúgy fog viselkedni ahogy az előbb. Vannak skriptek, de alapjában véve többször megcsinálva ugyanazt a részt máshogy alakulnak majd a dolgok és ez nagyon megdobja a játékélményt. Minden csak rajtad múlik, ez benne a dögös. -
Árnyvadász #5021 Profi zenéje van... Érdemes. -
Árnyvadász #5020 Nagyon fog tetszeni! Csak a sztorija és a feladatok azok amelyek olyan: Szokásosak. De az autós üldözések nagyon rulezek lesznek majd meglátod! Az a tuti ebben a játékban, hogy az autók nem csak egy adott célra valók, hanem bejárhatod vele az egész dzsungelt és akár csak autózva is gyilkolhatsz, nincs megkötés. Arra kell nagyon figyelni, hogy ha nagyon lesebződik a kocsi, akkor tünés belőle, mert egyből kampec lesz neked is. Ha pedig rakétás van a közelbe, akkor pedig jobbra-balra kormány plussz tövig a gázt, mert a rakketás nem tréfál ám:) -
#5019 Hat, tegnap vegre en is kiprobaltam. Kicsit feltem tole, mert a demo nalam jatszhatatlan volt.
Most, minden very high-on, 1024-ben, akadasmentesen (AA nincs bekapcsolva, meg nem probaltam ki azzal!)
Ez jatek dobbenetes! Valami gyonyoru! Nagyon-nagyon tetszik! A jatekmenet is ilyen korrekt lesz? -
#5018 Jo de neked jobb a geped mint az enyem!! Es nekem megis minden veryhigh (minden) es akadas nelkul!! megy baszus! Es nem ertem miert!!! -
#5017 én kikapcsoltam a zenét mert a trainingen idegesítő volt.
Azt mondjátok kapcsoljam vissza? -
Árnyvadász #5016 Én a játék felénél (10-es pálya vége) tartok és eddig 1024*786 Very High 1XAniso No AA játszottam és játszható. 800*600-ra és ugyanezek-re csak akkor rakom ha valami igen nehéz részhez érek és nagyon pontosan kell célozni. Ilyenkor elkél némi többlet fps és ez megoldja.
1.8XP
512MB
FX5700
Az 512MB pont jó. Van ahol picit kevés, van ahol teljesen ok, az 1GB lenne a tuti biztos. Csak egyetlen pályánál és ez pont a Training volt, amikor azt hittem abbahagyom a játékot, mert a Zsoldostábornál már szinte játszahatlan lett. Bár ott a 800*600 és High segített bár azért még így is hagyott némi kívánnivalót. De ez a pálya tipikusan 1GB Ram-os. Talán eddig ez volt a legnagyobb, plussz mindez fényes nappal, kazal ellenféllel, járművekkel és a végén meg a Carrier. Tehát ezt meg tudom érteni. A Carrier már okés volt az utána következőknél pedig már normálisan ment, egyes pályákon gyönyörűen, másokon meg játszhatóan.
Az effektek rettenetesen ott vannak, a bump mapping az eddigi legszebb, a hangok-zene nagyon passzolnak a játékhoz az AI pedig kimagasló. Maga a játékmenet: Közepes. Mint ahogy a sztori is eddig. Az átvezetők nagyon pörgősek és szépen néznek ki, a helikopteres az egyik kedvencem. Az nagyon ott van a szeren. Utána jön az első tök sötét pálya a Steam. Eddig: Nekem nagyon tetszik és amik miatt tetszik az a következő: Igényes AI rendszer, szabadságérzet a pályákon és a harcban, nagyon jó harcok a katonákkal, belső terekben parás, borzongató hangulat, eszement grafikai részletesség és kivitel, profi hangok és zenék, nagyon jó pályaszerkezet. A feladatok az egysíkuak, a történet sem valami felemelő, de azért érdekes. Én a grafika miatt vagyok kiváncsi az egész programra, de nagyon kellemes meglepetéssel szolgált a kommandós, lopakodós játékmenet. A járművek nagyon jól beleilleszkednek a játémnetbe és a szörnyekből is csak annyi van, ami nem válik monotonná. Kihívás az nagyon erősen megvan a játékban: Challenge fokozatban kezdtem el, de eddig 5-6 olyan rész volt aminél azt hittem szétvet az ideg. Amikor az ember 30-adjára is kénytelen az utolsó Checkpointól kezdeni a játékot. Viszont az AI az lenyűgöző. Volt, hogy az egész hegyet megkerülték és feljöttek a tetejére éj közepén a Steam pályán. Bekerítenek, elbújnak, lopakodnak és a többi. Ebben a programban a Grafika mellett ez a másik igazi aduász. Mindenképpen a 2004-es év egyik legjobb FPS csodája, ezt a játékot csak játékmenetben és sztoriban lehet megfogni, grafikában képtelenség. Főleg a Bump Mapping, PolyBump és a mindenen Shaderek vannak ami létezik elv miatt. Játémneteben viszont a HL2 leaálázhatja simán, vagy akár a STALKER is. DOOMIII az biztos nem, mert agyatlan zombikkal való harc az nem lesz olyan élvezetes, mint itt a katonákkal harcolni, de a DOOMIII-nak a totál para-horror elemei földbe döngölik majd a FC-t. Sajnos a FC nem lett elég félelmetes, bár még hátra van 10 pálya, itt még fordulhat a dolog. Egyenlőre ennyi röviden. -
ACE #5015 Milyen config? -
#5014 Tehat. Majdnem ket oraja probalom ugy elinditani a jatekot hogy akadasmentes legyen. Minden egyes probanal tolt es tolt es en varok mint egy hulye. Majd ket ora es semmi siker utan idegembe felrakok mindent Very High-ra. A JATEK AKADASMENTESEN MEGY! Semmit sem swappol! Semmi akadozas! En ezt nem ertem! Tehat ha kisebre rakom a grafikat szarabbul megy bazz mint mintha fullra raknam... ehhh! Nem baj megy a juzsga csodalatosan! -
#5013 kösz meglesem -
Skyline #5012 Egészenpontosan végigblattyogsz a hidakon amíg egy leszakadt függőhídhoz nem érsz egy sziklán lévő épület mellett.Ne a lépcsőn mász le hanem a leszakadt hídon,mert az visz be a kerítés mögé...Odabenn jólfigyelj mert az a ketrec:)
Menj addig amíg egy másik leszakadt hidat nem látsz arra tiplizz fel és úgy odajutsz a nagy épülethez.
Az épületen belül lesz egy szoba ahol egy doki hullája hever ott nézz körül:) -
#5011 Van ott egy épület aminél le van szakadva a függőhíd. Van egy leszakadt függőhíd amin fel lehet mászni az épületbe és ott megtalálod. Ne a liftel próbálkozz mert az csak kártyával működik. -
#5010 Ez engem is érdekelne. -
#5009 -
#5008 A Jurrasic Parkos pályán hol lehet megtalálni a kódkártyát? Ott vagyok ahol a fák özött függőhidak vannak. -
#5007 Valami gond lehet a gépeddel sztem. Ilyen konfigon még high-ben is jáccható simán (70-25fps)... -
#5006 -
#5005 Az ár/érték aárny a mániám :) -
#5004 Ehhez meg el kell adnom a 2x256-omat, amin bukok kb 4 rugót...... Sajna.
HOL adod el, hogy CSAK 4 rugót buksz rajta?? -
#5003 nem mindenki tékvadász... -
Smitiz #5002 HI! Van egy kis problémám és érdeklődnék, hogy másnál is előfordult-e? :))
A víz zöld-piros-sárga színnel váltakozik, a föld sok helyen fekete és a hegyeknek is van itt-ott egy kis élénkpiros beütése :)
Radeon 7500-as kártyám van, 03.04.-i driverrel. 1800 Athlon, 512DDR - A játékban minden low ra beállítva kivéve a textures quality, az medium. 800X600-as felbontással.
far.cry.dvd.final-deviance néven töltöttem le. -
#5001 Hm... -
#5000 5000 -
#4999 ...az ötezredik hozzászólást... -
#4998 ...itthagyjátok szabad prédának... -
#4997 Micsoda figyelmetlenség... -
#4996 kolcsonadjam a ati9000esem? -
#4995 mármint amikor az elején a hajón az orrnál a nyílt terepen vagyok akkor 34re is felugrik de 25 alá nem mgy..., de a grafika így brutál nagyon. -
#4994 oki köfi :D
30 átlagban az fpsem -
#4993 ja nekem is kéne ip. talan multiban nem csinalja ezta geci belassulast mint singleben...pedig a demo basszus medium/high mix-ben tokjol futott..halaaaaaal a crytekre.mocskos francijaaaaak:D -
harczos #4992 ip-ket tudtok mondani? a fenti link nem szuperál
kiprószálnám onlájn... -
harczos #4991 mind2, sőt menüben is :) -
#4990 "ordas nigger banán".. -
#4989 r_displayinfo 1
singliben vagy multiban tudom kiiratni az fps ezzel? -
#4988 na én abbahagytama szarakodast ezzel a gameval...legalabbis mig nem lesz jobb kartyam. Egy ordas nagy nigger bránert küldök diszcsomagolasban a nvidia seggnyalo crytek-nek meg mégegyet a ati-nak aki ugylatszik csak az elitkategorias 9600/9800 kartyaikra képesek megbizhato drivert fejleszteni...