24504
-
#6268 Bezárjam szted a MYTH-es ablakot?
Nem csinál semmit!!!!!! -
#6267 Szívjál, és akkor legalább jó kedved lesz!
Különben olyan leszel, mint a mosott xar! -
#6266 Vagyok még.
Megyek suliba.
Kicsit fáradt leszek, de már megszoktam. -
#6265 Meddig vagy ma Zetorg?
Holnap nincs suli?
Vagy igazolod a hamis igazolással?! -
#6264 A 3cd-s verzió behoz egy MYTH-es ablakot, és soha nem tölt be teljesen, ha meg bezárom nem lesz hang!
Oda rakja a gamét, ahova kéri, nem tom mi lehet a baja! -
#6263 Telepít még! -
#6262 Megy már? -
Sufa #6261 Nem, attól hogy a GeFFx-eken nem fut, még nem bughegy.
Ami bugokat hallottam róla, azok 90%-a FX-eken jöt elő, amiatt adták ki a patchet is!Ez nem a játékot minősíti, hanem a kártya és a driverek xar konstrukcióját.
-
Zsoltee_a_bator #6260 far cry egy bughegy.
mar kisebbsegben vannak azok a configok amiken fut egyaltalan. -
#6259 Multi FUCKERZ!
Amíg nekem nem megy, öcsém netévézhet! -
Sufa #6258 ÁLLANDÓ magyar szervert vki PLS!!! -
Sufa #6257 3(4?)+2 nagy rakétás van, illetve 3 ugrálós!
Sérülés nélkül csináltam meg challenging fokozaton!
Nem nehéz, csak rá kell jönni a titkára:
Mesterlövész és M60-as gépágyú kell, a többi szabadon választott.Ahogy kinyílt a kapu hasra, és 1-1 FEJLÖVÉSSEl (fontos, hogy 1 lövés, mert többre nincs idő) leszeded a bal és jobb oldalon lévő ugrálósat, eddigre bekukucskál az első nagy, adsz neki az m60-al a FEJÉRE!Majd megvárod a következőt, és a többit (1-2) mind feljön!De nem mozdulsz ki a kapuból, és nem kelsz fel.Ha nem jön több, lassan kimész picit balra, csak hogy lássad szemben az ugrálósat a túloldalon (fejest neki).Nekem ez után 1 nagy lentmaradt, azt m60-al távolról rövid sorozatokkal leöltem, és mikor átértem lent, akkor jött ki még 2 nagy, de azok m60-nal agyonlőhetők gyorsabban! (azért nem preferáltam a shotgun-t, mert azt sűrűn kell tölteni, míg m60-nal 50-60 golyó elég, de egy tárral le lehet durrantani ha ügyes vagy 2t is!!)
Szóval nem olyan nehéz, hajrá, ez már a vége!
-
#6256 Én nem is nyomom single-ben.Multi RULEZ! -
#6255 KAr pedig jo game.
-
#6254 Most játszottam.Csináltam egy servert 3-an voltunk és 100 alatti ping!!!DSL 512/128 -
#6253 Ez a Vulkanos mapnal, mar nagyon unhattak a munkat a fejlesztok.
7232653235 db szörny , mind lő, mint barom..
Ez lenne az utolsó map?
Mert , akkor jol elbasztak a végét.. -
#6252 és az bugzik új peccsel? :\ -
Sufa #6251 Tedd újra a cuccot, hátha az segít!De ha így cserélgeted a drivereket, akkor inkább egy winfos reinstallt javaslok, lehet, már megkergült az is!:)
Ha ezek sem segítenek, akkor átkozd el azt a napot, amikor FX vásárlására adtad a fejed, és átkozd meg az nvidiát....
Utálom, amikor igazam lesz! -
#6250 Ahoz képest, hogy milyen jó játék elég olcsó!Amikor colin3 bejött az volt vagy 13000 és az a kategóriában elég szar! -
#6249 Akkó veszek egyet eredetiben! -
[Walaki]D`Lair #6248 LOÁL tegnap néztem, eredeti Far Cry a Media Marktban 6990Ft....ott nyomtam egy hidat 3x.... -
Haversrác #6247 FX 5900 TD128 -
#6246 Mostmeg hang nincs, de már egy serverre be tudtam jutni!
Felrakom újra a gémet, és registryből tisztogatok, hátha!
Majd jövök... -
#6245 Minnyá csinálok!
HUN_Zetorg's Server
pass: sg -
#6244 Jó éjszakát mindenkinek FAR CRY 2-ös álmokat!!! :) -
#6243 mellesleg crack + patch hol van? :) -
#6242 Nézzük meg most mit ír ki, csinálj szervert...
Lehet, hogy a cheat beírta magát a registry-be?
Megölöm a srácot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6241 szólj ha megy!!! -
#6240 Azóta már újraraktam, és így sem megy!
Egyébként öcsém játtszott a Far Cry-al, és azóta nem megy a mlti...
De beismerte, hogy ő csalt, és ő rakta föl a cheat-jeit!
Most miatta szopok, de, ha 2 perc múlva nem megy a gém, kitekerem a nyakát! -
#6239 neked milyen kártyád van? -
#6238 Nem lehet, hogy azért mert csíter vagy???
Amikor az én serveremre akartál jönni mindig azt írta, hogy csíter vagy! -
#6237 Hi Cyber!
Nem játszunk? -
Májk Hemö #6236 #6221 -
#6235 Miért csinálja nekem multinál mindíg azt, hogy betölti az adott szervert, és a csapat beállításánál kidob ezzel az üzenttel:
Disconnected from server
KICKED!
Ez miért van, és ez nem csak egyeseknél, hanem mindenhol ezt csinálja?
!Aki tud megoldást pls segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Marcus_ #6234 Sziasztok!
Még a játék elején vagyok "Pier" pályán.(A Müholdvevő antenna elpusztitása megvolt)
Megtaláltam a Camp-et ahol fel kellene robbantanom egy gyárat v. épületet-megtaláltam a bombát is jelez a térképen h ez a hely,mégsem tudom aktivizálni azt.
Mindenkit kilöttem-ezt irja ki"Blow up the armory to create a diversion"
Légszi,ha valaki tud segitsen mer itt bénázok
Köszi!
Ez talán bug? -
pinehead #6233 Ok, Én a Factory (vége felé vhol, meg kell találni Criegel-t)-ban hagytam abba...
Kissé nevetséges a hallban fogadó 8 darab "hiperkatona" a majdnem átlőhetetlen páncéllal együtt."Kicsit" tönkretették ezzel a játékot, ez a rész inkább frusztráló volt, mint szórakoztató.
Igazság szerint a vége már nem is érdekel annyira..
-
#6232 Ha felrakod az 1.1-et NEM TUDSZ MULTIZNI!!! -
radical #6231 1.1-et fel kell tenni a multihoz? -
#6230 megy még a server? -
Haversrác #6229 Sziasztok. Feltettem az 1.1-es patch-ot,és az összes használható driverrel (53.03, 56.64, 56.63)kipróbáltam, de nálam elbaszta a játékot! Ugrálnak az árnyékok, tiszta bug az egész! Ha ki jövök a fényre, nem tünik el az árnyék a fegyverről, szines rasztelháló lesz a bokrokból stb... Másnál igy van? A leírásban azt olvastam, hogy fixálja az árnyékokat, és 2szeres sebességnövekedést produkál fx-en, meg stb faszságokat, de nekem szétkurta a játékot! Ha van valami ötlet irjatok!