Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Pont most olvastam érdekes cikket opiról. Rulez.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

grebber
Csak érdekességképpen tettem be!! AMD!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Az Athlon 64 és Athlon 64 FX processzorok az AMD Drezdában található Fab 30-as gyártóüzemében készülnek 0,13 mikronos gyártási technológiák segítségével. Esetükben rendkívül fontos szerepet játszik az IBM által kifejlesztett SOI (Silicon On Insulator) technológia, mely egyrészt magasabb mûködési frekvenciát, másrészt pedig alacsonyabb fogyasztást és hõtermelést tesz lehetõvé. Ezzel együtt az AMD x86-64 architektúrájú processzorai a meglehetõsen komplex kialakítás miatt csak relatíve alacsony frekvencián képesek üzemelni. Összehasonlításképp a hasonló teljesítményre képes Intel Pentium 4 processzorok órajele már 3,2-3,4 GHz körül jár.

grebber
Az Advanced Micro Devices (AMD) nem nézi jó szemmel, amikor ezekben a napokban az egész szakma a konkurens Intel fejlesztõi konferenciára figyel, éppen ezért az Intel rendezvényének helyet adó amerikai városban, a kaliforniai San Franciscóban bemutatta legújabb high-end kategóriás processzorát, az Athlon 64 FX-53-at, mely 64 bites üzemmódban 30 százalékkal gyorsabban futtatta a Far Cry címû játékszoftvert.

Nekem eddig egy fx5200 (64bit) volt a gépben és medium grafikán ment a game mint állat, de nem volt benne pl.hordó,billegõ lámpa. Most vettem egy 9600xt-t és mostmár van hordó meg billegõlámpa ha új játékot játszok de ha azokat a mentéseket tõltöm vissza amit még az 5200-esel játszottam úgyanúgy nincs hordó meg billegõ lámpa az 5600xt-vel sem.

Folyt.

Rettegett Ráják Elektromos Táncukat járják, a tócsadiszkóban. Közéjük érkezel és fékezel. A hideg víztõl kitisztul a tudatod és hirtelen megvilágosodik minden. Te halott vagy, ha nem teszel valamit de AZONNAL! Az õrõk elmennek, nem kiváncsiak a 20-ik. rájaderby végignézéséhez, õk már látták amit látni lehetett. Rája Réka és férje Bálint feléd veszik az irányt, hogy a mindössze 20.000 voltos feszkót rajtad vezessék le. NE ÍGY! NE ÍGY! Rimánkodsz kétkedve. 1 méterre a CHECKPOINT felirat, kettõre a rájahalál. Nagy levegõ és lemerülsz. Már csak fél méter a CP, már csak 30 centi, már csak 5,4,3.... Mi történt? HÁLA AZ ÉGNEK, kifagyott a program, meg vagy menekülve! Jó nagy adag Windows error fogad az asztalon. Na akkor loading vissza. Rája bug! Nincsen rája a vízben. Te viszont eléred simán a CP-t. És leszéveled magad a vinyóra. ezt megúsztad. Huhh... Felmászol a létrára és kilépsz a medencébõl. Sehol senki. Meg kell keresni a Dr.-t. Valahol itt kell lenni Béla kedvesének. De merre? Hogyan? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Valaki szembõl közelít! Nálad meg semmi csak két ököl. Ja és a páncél, mert azt is adtak rád, hogy jobban áramozz. Tiszta McGaywer vagyok bazzé, akkor van 1 páncél, van 2 ököl... Namost ha levonok egy öklöt, akkor marad a PÁNCÉLÖKÖL! EZ AZ! Tudtam, hogy én vagyok a kira a tetõn, nohát küldjük meg az alakot ahogy kell.

Folyt. köv. (Hétfõn csak)

Folyt.

Iszonyúan fáj a fejed. Megpróbálsz felállni de nem megy. Egy székhez kötöztek! Megpróbálod kivenni, egyáltalán hol lehetsz. Mindössze egy kicsiny lámpa világítja meg a falakat, amin poszterek, képek vannak:

Far Cry márciusban!
Polibump diktatúrát a népnek!
Csak DVD-n!

Ettõl mégjobban megfájdul a fejed. Egyszer csak lépteket hallasz, aztán kinyílik az ajtó. Fehér köpenyes alak áll veled szemben, kezében fecskendõ valami zöld léfélével teli.

Dr. Mengele: Mágá most beszélni fog!
Te: Maga téved!
Dr. Mengele: De, de mágá most AZONNAL ELMONDJA MIT KERESNI ITTEN!
Te: Soha! Inkább a halál!
Dr. Mengele: Látom mágá nagyon elszánt, de biztosíthatom árról, hogy én meg fogom törni mágát!
Te: Csak próbáld te vén dög! Sosem éred el célodat.

Ezzel a renderelt videó lefut. Ismét sötét lesz, viziók kergetnek, álomképszerû események zajlanak le elõtted.Ébren vagy, vagy álmodsz? Magad sem tudod. Az egeret próbálgatod bõszen tologatni és WASD-t is hozzáteszel, de csak ez a furcsa rémkép fut le elõtted. Mi történhetet? Beinjekciózott az a szemét, biztos. Ekkor megint hangok és renderelt múvi következik.

Dr. Mengele: Hogy hívják mágát!?
Te: Én lenni Tarzan!
Dr. Mengele: Ne szórakozzon fiatalember! Kérdeztem valamit!
Te: Én egy ügynök vagyok, akit megbíztak azzal, hogy vegye fel egy újságírónõvel a kapcsoltatot a szigeten, majd derítse ki mi folyik itt valójában. Utam során sok NPC-vel találkoztam, (nevek felsorolása), majd sorsom ide vetett, hogy kihozzam Cápa Béla feleségét.
Dr. Mengele: IMPOSSIBLE! NO! NO! Ez az ember ügynök! Õrség azonnal ide! Dobják az elektromos ráják közé!

Jószerivel minden egy karikacsapás alatt zajlik le. Nem tiszta tudattal ismét víziók gyötörnek. Csak azt érzékeled, hogy erõs karok fognak körül és visznek, majd egyszercsak mindened vizes lesz.

Folyt. köv.
Folyt.

Magad elé bámulsz. Nem tudod merre keresd a titkos bejáratot. Kisvártatva megjelenik a motorcsónak mellett egy cápa, azonban kidugva fejét a vízbõl halkan odasúg neked valamit. Elõszõr megrémülsz, egyrészt beszélõ cápával még nem volt dolgod, másrészt a cápa érdes bõrfelülete majdnem kihorzsolja a csónak gumianyagát. Szerencsére gond azonban nincsen. Cápa Béla elmondja, hogy nemrég evakuálták Irakból és most az itteni vizeken kommandírozik, viszont te tehetnél neki egy szivességet, és akkor õ ennek ellenében megmutatja hol van a lejárat. Hmmm... Na jó végül is az üzleti ajánlata nem rossz, bele is vágsz! De mirõl is lenne szó? Béla elmeséli, hogy mielõtt kivitték volna Irakba a feleségét hátra kellett hagynia, de mikor visszajött azzal a hírrel fogadták a hínarak és kishalak, hogy kedvesét katonai célból elvitték állig felfegyverzett katonák és nagyjából sejtik is most hol lehet. Odavezet téged a többi a te dolgod. Azonban felhívja a figyelmedet, hogy erre a küldetésre csak kést vigyél, mert ha elkezdesz durrogtatni, akkor esélyed sem marad a túlerõvel szemben.

Tehát jelenlegi álláspont szerint lopakodós mászkamészárszék várható. Biztosra kell menni ezért hajnalban kerül sor az akcióra, addig Béla fog neked néhány halat és sós vízbõl édeset alakít, hogy inni is tudj. (Régi cápa trükk.)

Hajnali két órakkor beszivárogsz a bázisra, mely a sziget északi részénél található. Béla a vízben, partközelben várakozik. Annak a néhány járõrözõ õrnek, akiket megközelítessz torka szakad. Némán borulnak össze a dzsungel félhomályos talaján. Mikor egy ajtóhoz érsz halk morajlás és némi beszédelegy szûrõdik ki. Nem vársz sokáig: Berugod az ajtótkét embert látsz akik éppen tévéznek, majd mielõtt felfigyelnének rád már mindkettõ fejében tõr figyel és mûsor helyett a plafont bámulják üveges tekintettel. A terep tiszta.

Közben a partmentén is folynak az események:

Cápa Béla lassan úszkál a közeli vizekben, ám meglát egy jóadag húscafatot a vízben. HÁÁÁMM... Bekapja vesztére! A parton fekete ruhás alak hangtompítós horgászbottal settenkedik. A sziget már régóta rettegi, eddig senki sem látta. Létezését mindenki tagadja. Õ a nagy Halász. Halász Sámuel, vagy más néven Sam Fisher. Egyetlen pillanat alatt végez Bélával, ezt Béla bebukta.

A komplexum:

Errõl persze te semmit sem sejtesz, hatolsz az egyre sötétebb folyosókon a lidérces fényben valahová, ahol nem tudod mi vár pontosan rád. Hirtelen fényvillanás, zörej, hangok, és egy hatalmas ütést érzel a fejeden. Összeesel, eszméleted elveszted...

Folyt. köv.
A sztori folytatódik.

Sárkányrepülve nézelõdsz a tájon. A kéménynek már csak a romjai tekintenek fel rád. Merre vedd az irányt? Végül is mind1, szabadon repülgetsz, ám hamarost egy helikopter tûnik fel az égen és egyenesen feléd közelít! Egértolás felfelé a padon, erre nyílegyenesen elkezdesz zuhanó röppályára állni és imádkozol (akár Sáska Kata), hogy te elõbb leérj a dzsungel sûrû magányába, mielõtt Helikon (alkalmazott helikopterpilóta) és Gépágyús Áron (nekünk 60-an! M60!) szanaszéjjel szednek. Sajnos a rotorral ellátott szerkezet gyorsabban ér el hozzád, Áron már célra is emeli a tömzsi vasat, de nem lennél HÕS, ha ilyen szorult helyzetbõl sem tudnád kiverekedni magad. Átkos madárvarázslattal sirályokat küldesz egykör alatt a heli rotorjához, mire az elõszõr darálóként aprít, aztán enyhe balos füstcsíkot húzva zuhan alább. Hatalmas robbanás rázza meg a FAR CRY motort. Alattad ég minden, de te már nem tudod irányítani a sárkányt, mert még a heli lezuhanása elõtt becakkozta a repülõszerkezeted szövetét. Így zuhansz az égõ erdõbe, na most mi lesz kiáltással!!! Ám ekkor ér egy óriási meglepetés! KÉT RÖFIMALAC (akiket nem lõttél le a demóban) motorcsónakkal érkezik a vízen és az egyik lasszót dob rád, majd egy gyors mozdulattal kiránt a pácból még épp idejében. Megemenekültél. Szépen megsimogatod kis buksiját Malac Márknak,és kifújva magad egy pár dobozos sörrel átünneplitek az éjszakát, kint a vizen, majd okádva a homokpadon. Másnap reggel a malacok visszatérnek a régi kerékvágásba, azaz elmennek makkot szedni az erdõbe. A motorcsónakot meghegyják neked, mint segédeszközt a további utadra. Nem is késlekedsz sokáig, belepottyansz, majd egy egyre szûkül völgyszoros felé veszed az irányt. Egyszercsak megjelenik egy üzenet a képernyõn: Találd meg a földalatti központ rejtett bejáratát!

Folyt. köv.
csabawarchief

neozed
Megjelenhetne már

Sadun Tryst
ezek nagy faszák! 😊 csak kár, hogy nálam az életben nem fog így kinézni a game... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

😊)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

grebber
A vérnek nagyobb a sürüsége mint a viznek?
Mielött bárki is azt kérdezné hogy jön ez ide:
-volt régebben a FAR CRY-ban az a bizonyos vér vita hogy milyen a gameben a vér.
Valaki azt mondta képekkel is illusztrálta hogy egy kicsit gyenge (hát ott a cápánál szerintem is),valaki meg azt mondta nézzük meg a vizben én néztem is!!
Az elején amikor a parasztot beleölöd a wasser-be minden ok szétfoszli ahogy kell de utánna (ezért kérdezem a vér sürüségét) lesüllyed a vér a viz alatti talajra!

A harmadik kép elég durva!! A helikopter propellere felveri a vizet, nagyon zsír!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

A sztori folytatódik.

Tehát ott tartottunk, hogy mindenki meghalt. Azonban a gyárkéménybõl még mindig ömlik a szennyezõ füstgomolyag. Éppen lépnék át a hullasoron, mikor az arcodba kapod: Szüntesd meg a füstmérget!

Ekkor elgondolkozol. Mivel ez egy FPS, ez 5 másodpercnél tovább nem is tart, hiszen DESTROY THE KÉMÉNY opció is lazán megteszi. Atomfegyver célra emelve, TÛZ! Nem jó. Mégegyszer! Atomfegyver célra emelve és... Kifogyott. Akkor mégiscsak valami más megoldást kell választanod. Jóvanna akkor bemegyünk a gyárba. Legalább belsõ tereket és jólmegnézem, hadd izzadjon a Vkarcsi, hisz azért vetted bruttó akármenyiért.

Elsõ lépés a belsõ térben, nagy lépés az FPS-eknek, konstatálod magadban. Vertex Sándor, Pixel Géza és Bump Emõke köszöntenek e tájon. Sõt az Árnyék András még odamozog hozzád, ettõl leesel a székrõl, de aztán bár ha méterenként is, de tovább mész.

MIÉRT NINCS SENKI ITT? Üres az egész, jó nagy gebasz ez a gyár! Aztán félperc múlva apró zörejek, neszek Noszályozzák a füleidet. Uhhh: Zombik!!!!!! Valaki elprogramozta a játékot? MI EZ ITT KÉREMSZÉPEN? Kérdésnek helye nincs, ketteske és balegérgomb álá szokásos írtásos beidegzõdés. ShotGUN a kiválasztott! Szórd, ki tudja meddig szórhatod, mikor lesz a vérzombiból, bot. Bot? Igen, annak is egyszer vége van. Lesz.

Na kifeküdtek a kisrondák, mint az új könyv a polcon, lehet a kéménybe menetelni. És LÁM, ott egy 3D-s ikonábra: IDE TEGYE A BOMBÁT! Utána futással egybekötött, robbanáseffekt nézés, majd kirepülés a kéményen keresztül és: HOPP nem itt egy sárkányrepülõ szett a tetõn? Nahát úgysdi ráppantansz és repülsz is szépen tovább, a NEXT missionhöz.

Folyt. köv.
zaki
felhozom a topicot 4 ,5 napos hallgatás után 4 kira képpel:

LSC
de legalább ki lehet szúrni õket én ilyenkor megkerülöm azt levágom. Egyébként néha jó érzés távcsõvel osztani😊.

dikki*yysw
Igazából az ilyen miatt a mapper a hibás, nem a spawnkemper gyökér.

dikki*yysw
Nem lehet, spawnhelyrõl akármerre indulok belátja a terepet.

rezsofiz
ha kivágja,akkor enyém lesz a 2000.én meg zakinak felajánlottam

sazl : c

rezsofiz
ezt jol elszedte eloled

rezsofiz

zaki
na ba+, gratula 😄

grebber
Vágd ki bocs lassu voltam!

rezsofiz
2001es a nyero

rezsofiz
😄

grebber
1999

zaki
1999. legyen a tiéd a 2k 😊

rezsofiz
kettõ ká mindjárt

zaki
1997

rezsofiz

zaki

rezsofiz
legyen zakié

rezsofiz
😄

zaki
na, kié a 2k?

zaki
ahogy mondom. bele kell ereszteni az egész tárat, fõ a biztonság

zaki
oda kell menni sunyiba, és szépen lelõni egy pisztollyal, vagy hátbab*szni

grebber
Az ilyen embereket a gameban a haláluk után is lövöm!
Tényleg szarság az ilyen nem birják a szemtõl szembe harcot!

rezsofiz

dikki*yysw
Ezt mindenhol kempernek hívják.

ANNYIRA FEL TUDOM BASZNI MAGAM AMIKOR VALAKI JÓNAK KÉPZELI MAGÁT AMIKOR LELÕ 8 FRISSEN SPAWNOLT EMBERT.

zaki
call of duty-ban ezt hívjuk kempernek

dikki*yysw
Ekkora lószart!

Fekszik egy ember a földön, és távcsövessel oszt. Ezt élvezi?

Ekkora egy szart.

grebber
Engem az sem érdekel ha nem optimalizálják csak a hibákat javitsák ki!

Serpa
1 hónap alatt optimalizálják ???

lehetséges ??
NON-STOP

HUmanBandi
NEm kell elszomorodni mert majd a tljes optimalizálva lesz!

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

LSC
2500+ radeon 9700 768MB DDR, fullon minden (No AA) 35 fps ebbõl talán ki tudsz indulni

Jacek
hehe nem igy van😊) 64megas MX400-on neztem mar😛 remek volt😊de ment viz az nem volt😊

grebber
Asszem az bizos hogy MX 440 alatt nem indul el!

Senki se tudja 😊
Van akinek jól ment a demo, másnak meg 2x akkora gépen SE.