Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs na !!
Egyébként most játszok azzal a pályával ami a demóhoz van és király!!
Egyébként most játszok azzal a pályával ami a demóhoz van és király!!
Next PC upgrade: 2022
te nem vagy semmi. mindenki le tudja kicsinyíteni a képet, csak te nem. vagy nincs rá 10 mp-ed?
Elkezdtem megint játszani a demóval és a cápa felakart szállni a magasba de nem sikerülhet neki mert a farkán a lánc!! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hát érdekes (ilyen játék kocka / barbie ház effektus )
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
talaltam webes linket:
http://animerus.lunarpages.com/murdoc/research.zip
http://animerus.lunarpages.com/murdoc/research.zip
Valaki nem tudja mi lehet annak az oka hogy a szerverlist hack-el Béta1 és Béta2-nél csak egy szervert talál és az is jelszót kér?????
Van új szerverlist???Ha igen hol?
Van új szerverlist???Ha igen hol?
Hát én ha nem is az év legjobb FPS-eként várom, de mindenképpen az idei év elsõ komolyabb játékaként... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kellemes az új videó, bár sok régi részlet van benne. Mindenestere már készül a hely a polcon ahova a Far Cry-t fogom rakni. Abban pedig nagyon bízom, hogy az idei év egyik legjobb FPS-t üdvözölhetjük március végén és csak a Stalker tudja majd megdönteni az õsszel. Remélem lesz egy 5GB-os installja. Jó lenne.
Akkor lehet, hogy a Hardwired-es videóval van a baj, és Tomper máshonnan töltötte le?
gyengének nem gyenge, csak minek, ha nemsokára itt a full 😊
Egy béta, de szvsz hanyagold, pár hét, és itt a játék, a béta meg igencsak gyenge a többiek szerint...
Nincsidöm visszaolvasni. Most láttam a freegamewarezen a FarCry Beta v1. Ez most a demo vagy lopott beta vagy mi?
nálam is megreccsent a vidi ott 😊
LoL!!!
Még a videó is bugos 😊))
1:57-nél valami durva hiba van a kódolásban...
Még a videó is bugos 😊))
1:57-nél valami durva hiba van a kódolásban...
Ugyan nem vagyok egy nagy FarCry rajongó, de mivel ez a várhatóan leghamarabb kijövõ komolyabb játék (iszonyú pangás van a játékok terén mostanság), azért figyelek rá - itt van pl. egy új kis trailer, ami szerény 67,94MB - letölthetõ a Hardwiredrõl.
Valaki nem tudja mi lehet annak az oka hogy a szerverlist hack-el Béta1 és Béta2-nél csak egy szervert talál és az is mindig tele van 8/8???
<2004-02-20 @ 17:07 - G-San>2004-02-20 @ 17:07 - G-San> (kommentek: 13)
A Boll KG újabb (elõzõleg: Dungeon Siege) filmes jogokat vásárolt, ezúttal a Far Cry-ét. A rendezõ szintén Dr. Uwe lesz, akinek 25 millió dollár áll rendelkezésére, hogy elkészítse a horror filmet. A forgatást valamikor 2005-ben kezdik meg, addig viszont csak egyetlen egy dolgot ígérnek: "A történet hihetetlenül félelmetes lesz".