24504
-
Borg #6510 Így van. Sőt ha a FarCryMP exéjüket letöltöd, akkor ingame is válogathatsz ezekből. -
Hazo #6509 Ti honnan szoktatok szervert keresni?
innen : http://www.classifiedxp.com/~gmflash/ ???? -
Borg #6508 Az milyen netről fut vajon?
Este én is indítok, talán már több playert elbírok innen 512-ről is, az 1.1 patch javításai által. -
Ravine #6507 LOL, pont en is ezt taktikaztam ki! Be a fulkebe es rakcsival ki-be. -
#6506 Ha picit visszanézel pár oldalt, akkor ott leírják azt hiszem. Elkell bújni a kapitányi fülkében és rakcsival kell ügyeskedni. Bújj elő-lőjj-bújj el, kb. ez volt a taktika ha jól emléxem :) -
UnConnecteD #6505 nem tudok tovabbmenni a Boat palyan. Felrobbantottam a hajot, de az a kocsog mindig leszed a helikopterbol. Hogy nyirjam ki ? -
#6504 Na, nem a billentyűzet okozza :)
Másik ezer programban miért jó? -
radical #6503 Sehol. Aki akar klánosodjon, aki nem akar, ne tegye.
Nem tudom ki csinálja a MAGYAR VAGYOK-ot (köszönet érte), de így estefelé lejelszavazhatná és átrakhatná FFA-ról Assaultra.
Szabad FFA annyi van mint a szemét, jó assault meg ritka mint a fehér holló. -
#6502 Hát ha te azt szeretnéd, hogy omoljon össze ez a virágzó társaság, amely vajnyira keveset foglalkozik jelent pillanatban a Far Cry-al, akkor alapítsunk klánt :D -
#6501 hol? -
#6500 mitől lenne gyorsabb egy szolgáltató oldalán leszabályozott net, azt nem tudom. buherálhatsz te bármit :) -
#6499 Valamilyen szinten egyet értek veled, vaalhol igazad van :) -
Borg #6498 Én nem klánoskodok többet, meg talán jobb lenne ha mások se. Szvsz ez a közösség is csak úgy elfajulna tőle, mint bizonyos másikak. Full felesleges, attól még lehet kultúráltan játszani, szervezkedni.
Persze ez csak az én véleményem. -
#6497 -dolgon -
Ravine #6496 Telleg johetnenek az emberkek irc-re!
Quakeneten van #farcry.hu (5 ember, IRC-neten 1 embert lattam :)
-
#6495 Tényleg, bocs... nem vettem észre :)
Egyébként látom, hogy 16/16 a Magyar szerverünk, ha ez így megy tovább, akkor kénytelen lesz valaki állandó szervert csinálni. Klán dolgon dolgon gondolkozott már valaki? -
Borg #6494 A lol az, hogy ki van rakva.
A multi-howtoban ott van a link az fc.belpark.net-re, ami nyilegyenesen oda vezet. -
#6493 Nem tudod annak a linkjét kirakni oda fel a kép alá? Igaz, hogy akkor se veszi észre senki, de nem kellene keresgélni érte :) -
#6492 Tűzfalad van? -
#6491 Bakker valaki tudná a problámámra a választ?
Miért nem tudtok csatlakozni hozzám?? -
Borg #6490 Ha nem csetelték volna tele a 3 oldalt, akkor látszana még: #6334 -
#6489 IRC az túl közvetlen, ez sokkal izgibb szerintem :D
Meg itt vissza is tud nézni az ember, ha van elég esze hozzá -
radical #6488 Billentyűzet csere. -
radical #6487 Ban egy hétre. Utána megjavulnak.
Kijött 093-as mp.exe! -
#6486 Amikor a console-ba, vagy multiplayerben másoknak szeretnék írni, szinte lehetetlenség, mert ha lenyomok egy gombot, hirtelen magától leír vagy 30-at.
Így lesz a help helyett mondjuk hheeeeeeeelllllllllpp
Ha meg vissza szeretném törölni, akkor természetesen a törlés gomb sokszorozódik, s töröl mindent, amit leírtam
Van erre megoldás ?
-
#6485 Nem.Inkább MSN. -
Borg #6484 Nem gondoltatok még rá, hogy nektek inkább IRC-re kéne járni?
Bárhova betévedtek, csak chatelni tudtok.
(ps: innentől törlöm ami offtopic) -
#6483 Akkor jó, mostmár beszéljünk Far Cry-ról, mert ez így nem lesz Best :) -
#6482 Nem.Az E.I. kell, de már jön lefele! -
#6481 Neked Nellytől a Turn off the lights klip kell? -
#6480 Ja.Le is kell írni, hogy milyet akarsz, mert különben nem tudják megcsinálni! -
#6479 A logóműhelyben kérheted azt is, hogy pl milyen színű legyen a felirat, meg ilyenek? -
#6478 Megnézem.Köszi! -
#6477 thx -
#6476 -
Borg #6474 A videokártya vétel/tuning témával kéretik átfáradni a hardverbe.
Ez itt a FarCry játék topicja. -
#6473 Az rendben van, hogy valaki "nyomor". De az már más, hogy érdekli-e valakit egyátalán.
Zetorg: Próbálkoztál már DC++-al? (Gyorsan olvasd el, mert lehet kimoderálja valaki) -
#6472 Akkó szopd le a Niggerjét! -
Nekem teccik. -
#6470 Fújjjjjjjjjjjj Nellllllllllyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!
Okádék!