24504
  • Borg
    A regisztrációban a nevet nem lehet módosítani.
    Figyelj Borg!
    Azt nem tudnád megcsinálni nekem, hogy a nevemnél átírnád a CybR-t CoolStuff-ra?
    Nagyon megköszönném neked!
  • Borg
    Itt is van képfeltöltési lehetőség.

Amúgy azért csak radio és surf megy, ha én hostolok, mert 4-en tök jó pinggel el lehet ökörködni rajtuk. Nagyobb pálya lagosabb, és túl nagy is ennyi embernek.

De ez a magyarok szerver jo viszonylag, 6 playerig assault is szepen ment rajta. Remélem marad legalább ez, amig lesz rendes linuxos szerver.
  • Zetorg
    Mert amiröl eddig olvastam mind olyan csak a gexcube nem!
  • ACE
    És az alapján hogy Neked olyan volt, megállapítottad hogy csak a Gexcube 250? Hogy sikerült ezt?
  • Zetorg
    SZVSZ mert a többi nagyon nagy ennyi játékosnak!
  • grebber
    HUN Server one-on mér csak az a pálya van???
  • Zetorg
    Te játszottál most Far Cry-t a HUN Server one-on?
  • oneal1
    patch et fel kell rakni hoyg tudja kmultizni??
  • Sufa
    Gyere Te is Ravine-ra, ott sokan vagyunk!
  • Ben C
    Sry, hogy nem olvasok vissza, de valaki linkelje már be a képfeltöltőt!!!!
  • HoTDoG
    Ja jó, semmi :)
  • Zetorg
    Nemtom hol lehet kapni, de ami nekem volt az 500/350-en ment!
  • HoTDoG
    Bocs, de már rákerestem és nem találtam. 1.1-es cracket honnan tudok leszedni?
    Vagy jó az 1.0-s is?
    Köszi
  • Borg
    HUN Server One indul 1-2perc

Aki akar jönni ökörködni mp_surf-re, TDM, 4 player.

pass: fchu
  • ReTeK
    engem kivágott a PB initialization falióra hibával (1.1 patch fent)
  • Maffya
    Irjátok már le részletesen hogy mit kell beállitani és hogy hogy olyanok mint én (akik sohase multiztak )azok is értsék?? Köszi!!
  • ACE
    Mutass egy helyet ahol 500/350-es 9600XT-t lehet kapni!
  • Ravine
    Tuti assault? Nemtom, a team-balance mennyire jo, meg hany player lesz...nem jo az rovidtavon szvsz.
  • Ravine
    Hat azt olvasom sok helyen, hogy a "tort" szerverek szarabbak.
    Allright, legyen akkor jelszavas. Leszedem a PB-t is, ugyis csak ma ejjel fog ez menni. A default anticsit marad.
    Akkor a pass legyen: fchu
    A mapot szerintem hagyom. Nem hiszem hogy most kene team-munkara gyurni :)
  • radical
    Jaja assault jó lenne. meg átállítani 12 playerre jelszóval, akkor tuti tele lenne magyarral és nem is lagzana.
  • Sufa
    Nah, várjál, meggondoltam magam, inkább ne legyen jelszó, amit viszont ha meg tudnál csinálni, hogy váltson pályákat!
    Vagy esetleg betenni assaultra!
  • Sufa
    Jelszavazd le PLS, vagy valamit csinálj, mert így 250-es pingű emberek miatt nem tudnak bemenni magyarok, mert nem férnek be!:(((
  • Zetorg
    Fölraktam a peccset és akad mit a szemét!A k*rva annyát!
    De mér?
  • PeeTeR
    bazeg
  • XeeN
    Valami nálam nem ok, mert néhány percnyi játék után nagyon el kezd szaggatni. Lecsökken 10 fps alá. :(
  • Skyline
    Ha nemvagy hardcore nemaradj a hajón mer elsűllyed ha nemsüllyeszted időben úszva meg szarrálő a heli..Ugorj ki a legközelebbi part felé ússz ki ott egy fa amögött simán lehet úgy variálni hogy kilődd a helit veszteság nélkül
  • Borg
    Nekem nagyon lagzik a szervered. Folyton meg meg akad, ahogy mennek ki be az emberek, biztos a PB miatt.
    Lehet tényleg le kéne jelszavaznod, csak magyaroknak.
  • chuck
    Valoban, koszi. Pedig megneztem utolso hozzaszolasokat, de ezt atugrottam valahogy. Kabinos megoldast probaltam en is, de meg csak fustolni sem kezdett el a raketaktol, pedig kapott 4-5-t biztos.
    koszi megegyszer
  • [HUN]PAStheLoD
    eddig nekem minden helit sikerült kiiktatnom igy vagy ugy :]
  • [NST]Cifu
    Végülis csak pár üzit kellene visszaolvasni... #6506
  • chuck
    Szuksegem lenne egy kis segitsegre. Ott jarok singleplayerben, ahol egy hajot kell elsullyeszteni a a 3 adotorony felrobbantasa utan. Na, ekkor jon egy helikopter, amit sehogy nem tudok leszedni. Van ennek valami tuti modszere? Vagy nem is lehet leloni, es mas a feladat?
    Koszonom a segitseget.
  • Ravine
    A MAGYAR VAGYOK itt fut nalam, tesztjelleggel.
    Irtam is lejjebb.
    Eddig keresgeltem hogy lehet a szerver-ablakbol uzengetni playereknek, de ugylatom semmi esely erre. Mert igy meg jaccani se tudok :)
    Jah egyetemi halo. 10 playernel a fogyasztas kb. 50-60k/sec outgoing, 16 playernel felugral 180k/sec-re is. Az incoming nem nagyon megy 10k/sec fole.
    Memoriat is eszi, lehet hogy van benne valami leak, mert hiaba csokkent a playerszam, ez csak no :) Most 65Mbyte-ot eszik.
  • magus755
    Köszönöm szépen a segitségeteket ez bevált
  • Gunner
    Nézz egy picit vissza és ott találsz regfix-et. Akkor felt'od rakni ProgramFiles-ba és onnan átmásolhatod Far Cry könyvtáradba. Ennyi :)
  • Nagya
    Ja, és a hibaüzenet tök üres!
  • Nagya
    Nekem is ez volt a bajom!

Én is letöltöttem a Peccset de nem tudom felrakni mert hibaüzenetet dob ki a végén és igy nem csinál semmit

volt már valakinek ilyen ?
    megoldás?
  • [NST]Cifu
    Tölsd le a FarCry 1.1 patchet...
  • magus755
    Sziasztok tegnap letöltöttem a 0.93-as verziojú online exe-t de máma meg ezt irja ki:(you are running on older unsupported version of far cry) ez mit jelent és hogy tudok felmenni játszani,segitsetek légyszives!!!!!!!
  • radical
    Tuti hogy valami kolis cucc.
    512-es ADSL max 6 embert bír el, az meg assaultnál kevés.