Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
na felraktam.de a célzás az szar.húzom az egeret azt össze-vissza megy.alig lehet becélozni!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ja, mostmár ott is kint van.

Új pálya, (állítólag) jobb AI, és simábban fut, mint az elsõ demo, max graf mellett.
plas
ez mennyiben másabb, mint a "régi" Demo volt???

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

neozed
A Hardwired-en is kinnt van:
Far Cry "Research" Demo

A 3dgamers-ön kívül tud valaki mondani linket a demo2-höz?
Elõre is köszi.

dikki*yysw
Standalone, na 😊
Minden játékoldalon kinn van, szal.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ez nem az. Vagyis az, de hivatalosan.

#2092 😊
Dikkma
Bétatesztereknek volt csak, aztán kiszivárgott. Lehet vele játszani, csak ügyeskedni kell... szerver nem tom mennyi van.
dikki*yysw
Új Far Cry demó

Ha hogy ezt rajtam kívül mindenki tudta :>

Az már nem használható?
grebber
Ja én meg azt remélem lesz sok magyar szerver vagy hasonló ami nem kér majd serialt!!!!!

Next PC upgrade: 2022

dikki*yysw
Mivel volt multi demó ezért lesz.

Multi lesz benne ugye?
Páran már beszéltek itt is multiról, de én a demóban nem láttam.
Remélem hogy jó multi része lesz, mert magamban nem prüntyögök vele.
grebber
3 hét és már játszol vele te is és mindenki legalábbis remélem!!

Kijöhetne már a full igazán. Hány nap még?
KM
Azért a pisikélést és a kakiálást se felejtsük ki!

zaki
😄

dikki*yysw
Szólj majd ha leért, ha installálod, ha felért, meg ha elõször elindítod, is.

Matthewpamer
kicsit nagy a demó 😊
most akarom letölteni,csak elöbb a collin 4-et töltöm!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

köszi a válaszokat.

Igazából arra gondoltam a 3. kérdésemben, hogy amikor bekapcsolom a játékban az AA-t akkor elszáll az egész ..asszem ezt a hibát már valaki más is írta.
de végsõsoron megvagyok AA nélkül is.
Na ezzel sem találkoznék este hazafele. A kép amúgy büntet!
Közben megnéztem a többi képet is, volt pár amit nem láttam még és azok is büntetnek.

Hazo:

1.Én úgy tudom a béta verzióval lehet multizni. A single demóval nem.
2.Nem jött ki.
3.Ez nem nehéz. A kártya driver-énél állítsd be az AA-t, annyiszorosra amennyire akarod és onnantól úgy fog futni minden gém. Ha meg már nem akarod (vagy durván beszaggat) akkor vedd vissza és kész is. De ha jól emlékszem a demóban lehet állítani AA-t, csak a filterezést (aniso) rakja vissza mindig mediumba a demo. De az Aniso-t is betudod állítani driverbõl és azzal sincs akkor már gond.

"jelen" helyett "jelent"
Sziasztok!

három kérdésem lenne:

1.,Mit kell tennem/letöltenem a single player demohoz, hogy multiplayerben is tudjam nyomni?

2.,Jelen már meg valamit patch ami megoldja az ati-s textura gondokat?

3., Mit kell csinálni (ha lehet), hogy az antialiasing mûködjön?

Választ elõre is köszi
LSC
bazzz ez is ilyen szkifi lessz bázééé.

Serpa
when it's done !

grebber
Március 25 elvileg!

SASboy
Mikor jön ki a teljes Far Cry???

nice legs. what time to open?

grebber
nekem atim van és nem láttam még ilyet!!
igen igy van vége a másik pályának!

balcooo
nna. ami ezt a "kettes demot" illeti, elég érdekes vége van. Benn a barlangban miután a generátort beinditottam és fellifteztem, megállok egy ajto elött, töltés, fehér képernyö aztan kiszáll.... ez normalis?😊
Amugy ATI-n valakinek jelentkezik az a hiba, hogy a csávókon a golyó nyomok meg úgy általában a "véres"-textúra vibrál? Elég idegesítõ.

neozed
Nézd meg az oldalt, qrva jó képek vannak fennt a cuccról

balcooo
vhoaa, ez biztato. nembaj minja' ittvan 23dika, mar csak harom hét :p

balcooo
nna, megvan a cucc, de ahoyg elnezem ezek a fileok csak az uj paja elemei, iylen optimalizalo izé nincs benne... pedig mintha valaki azt mondta volna hoyg "ezzel a patchel mar azer erezhetoen jobban fut"...

neozed

lwb
Szép lesz ez a játék és ahogy elnézem okos is. Lassan kijöhetne már.

balcooo
Mos mivan ezzel a új demoval vagy update-tel a régi demóhoz?
Hogyhogy nincs ez akko agyon hypeolva meg fenn minden gamer site szerverén? Vagy ez csak valami fan-made tákolmány az elsõ demo alapján?😊

Nem akart itt ízekre szedni senki, csak volt egykét dolog az írásodban, ami nem felelt meg a valóságnak... ennyi.
KM
Köszönjük!

Részemrõl befejeztem és el sem akartam kezdeni, csak örültem mert vettem egy jó kártyát viszonylag olcsón és ezt itt leírtam. Aztán jött a delej én meg megvédtem magamat. Ennyi. Ide nem írhat az ember semmit. Egybõl ízekre szedik. Utálom ezt a fórumban megmondom õszintén, meg az örökös marakodást. Kinõttem ebbõl, nekem nem hiányzik, legközelebb befogom a szám és csak kizárólag a játékkal kapcsolatban írok le bármit.

Kár volt belemennem. Na mind1. Mostantól nálam is a FAR CRY A TÉMA!!!!

Hamarosan folytatom a sztorit is 😄DD
Bucser
csak vigyázz mert az Nvidia és az Ati fordítva csinálja a betûzést..... Lehet, hogy az XT az gyiknél a legfajább, de a másiknál a legszarabb... az MX után persze😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KM
Tökéletes meglátás. Fejezzük be ezt a meddõ vitát, és vissza a játékhoz!!!

Kandurex
Minek ez a vita? Vettél egy kártyát? Na és? Ha én veszek egyet akkor tuti az a legjobb és legszebb és legaranyosabb....fõzni és mosni is tud éccsatöbbi. Kinek akarod bizonygatni, hogy ez egy nagyon jó kártya? Vagy Te vagy bizonytalan és itt vársz egyettértést, hogy már pedig nem dobdtad ki hiába a pénzed? Akkor mondom: MIND szutyok az összes kártya! Emlékeztek a voodoo I-re? Na igen az áttörés volt, megérte a 30-40e Ft...de manapság?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

37-be került igen, áfával együtt.

Ha több gond van a Detonatorral, akkor hogy nem érzékelem már idestova 2 éve mióta Nvidia kártya teljesít a gépemben? Nálam semmi probléma nincsen vele.

Én néztem az árlistákat, az 9600XT rendre drágább, mint az 5700-es. Azok átlagárban számítva 50 körül mozognak, ami nem egyenlõ a 37-el. A Radeon9600pro már 50 alatt vannak, de átlagárban 45 körül. Ami megint nem 37. Használt, noname, meg nevenincs márkákkal meg légyszi ne fárassz. Az persze olcsóbb, de ha már vesz az ember akkor legyen original és valami márkája is mondjuk. (Gigabyte, Asus, MSI, Leadtek, Club stb..)

Egy szó, mint száz én ha picit többet gyûjtök össze, akkor FX5900XT-t veszem meg, mert ma a megfizethetõ és teljesítményben is megfelelõ, viszonylag hosszútávú életû kártya (2005 közepéig mondjuk) az ez. De mivel játékokra is költök elég sokat ezért kompromiszumot kötöttem és lett belõle ez.

Ha nem jön ki az Nvidia ezekkel az újabb kártyákkal 100%, hogy ATI-t vettem volna. Mert FX5600-osat biztos, hogy nem. De kijött. El is volt tervezve a 9600XT, mivel én azt szemeltem ki magamnak. De aztán idõközben változtak a dolgok és ha nem akad a kezembe a CHIP nemrégiben megjelent száma, ahol bemutatták az új Nvidia kártyákat és meggyõzõ teljesítményüket, akkor maradt volna minden a régiben.

ATI bugokat, Nivida bugokat meg megnézem, utánaolvasok ha több idõm lesz rá. Okszi, köszi a felvilágosítást amúgy. Néztem egyébként a táblázatodat. Egyetértek vele. Tehát a meglátásunk nem különbözik. Ami magammal szemben valóban csõlátás az az ATI bugoktól való félelem.
Netto áron?
Akkor szerintem nézz körül picit a piacon, ugyanis 9600PRO/XT kártyák is vannak már ennyiért, sõt, használtan garanciával még olcsóbban is. És azok rendre jobbak az 5700nál.

Senki nem mondta, hogy annyira rossz kártyák lennének, de talán az 5900XT-t leszámitva egyiknek sem jobb az ár/teljesítmény aránya az ATI kártyáknál.

Továbbá szerintem elég csõlátással kezeled az ATI bugokat, olvass picit több topican, több fórumon, és meg fogsz lepõdni, hogy jelenleg a detonatorokkal TÖBB gond van, mint a Catalystekkel.
Én sem vagyok egyik cég fanja sem, ezt szeretném leszögezni. A tapasztalat mondatta velem azt amit írtam. Ez talán baj? Na mind1.

Tehát: A kártya 37.425Ft-ba került.

Ennyi pénzért nem kapsz teljesítményben ehhez a szinthez mérhetõ ATI kártyát. Ezért esett a választásom az 5700-re.

Más: Tegyük fel a pénz nem számít, akkor mit vettem volna:

Ati 9800XT-t elsõsorban.
Ati 9600XT-t másodsorban. De mivel idõközben kijött az FX5900XT, így biztos azt.
FX5700 Ultrát harmadsorban.
És mivel a pénz döntött, maradt az 5700-es.

Tehát így már éthetõ, hogy én sem abból a szempontból nézem a cuccot, hogy ATI, Nvidia, hanem ár/teljesítmény szempont dönt.

Viszont én többet kaptam ettõl a kártyától amit vártam. Ez talán baj? Ezt pedig leírtam ide és tulajdonképpen ennyi a történet. Amit leírtam, az pedig nem légbõlkapott dolog, hanem magam néztem meg és teszteltem le és engem meggyõzött.

Különösen a filterezéses esetekben, ahol erõteljesebb visszaesést vártam a kártyától, de kellemesen csalódtam benne.

Én nem fikáztam az ATI-t, megírtam róla a véleményemet. Nem vagyok elvakult Nvidia párti, és nem best-buyként hírdetem az 5700-est, leírtam mit tud és kész. Nem tudom, biztos velem van a baj. Magánba jött egy két levél, ott is megírtam akik érdeklõdtek felõle, hogy mire számítsanak. Azt írták korrektül leírtam nekik mi az ábra. Én egyedül az ATI tulajdonosok írásaiban érzek élt és kis tüskét, de már ne én kérjek elnézést azért, hogy a kártya ilyen jól teljesít, mindezt gyönyörû képpel és bugmentesen.

A DOOM3 szobában Cifu (Ati tulajdonos) kitér rá, hogy az X2 programban milyen hibák vannak ATI-val, itt a Far Cry alatt vannak hibák, máshol olvasom, hogy ott megint ez meg az, a Gamestar tesztelõi is szinte minden alkalommal megemlítik ezeket. Bevallom ha már pénzt adok ki valamire és nem keveset, akkor szeretnék olyat választani ami biztos. Errõl ennyit.

Én is bocs off, hamarost kijön a Far Cry és arról lehet beszélni.
Kb mennyi penzt adtal ki egy 2! pixel pipeline-os kartyaert? Nem igazan vidam, mert meg trukkos😊 driverekkel sem mindig lehet javitani a teljesitmenyen. De ez meg nem is a fo gond, hanem a sebessegingadozas. Nezz meg egy benchmarkot ami mer minimum fps-t. Kb fele ez az ertek egy atiehoz kepest. Nem kell bench se hozza mert szepen szemmel lathato, mar ha van osszehasonlitasi alapod. Eleg gazosan neznek ki a belassulasok.

Az nvidia drivereit szinten nem neveznem jonak, visszaeses a regi idokhoz kepest. (hozzateszem, ugyanugy az ati-ei sem fullosak)

Nem vagyok egyik ceg "fan"ja sem, nekem van nvidia, ati is. Egyszeruen best buy-nak kialtasz ki egy elbaltazott cuccot, ami egy ti4200-tol is kikap minden epeszu alkalmazasban. Szegeny kevesbe erto emberkeket meg becsapsz vele.

Na offtopic over, bocsi mindenki.
Ombika
MAR talaltam! 😄

Ombika
Vmi linket tudnatok adni,ahonnet le tudnam tolteni?

LSC
ez a "replace me" ez egy elég sûrûn használt textúra😊.