24504
-
Borg #6550 A regisztrációban a nevet nem lehet módosítani. -
#6549 Figyelj Borg!
Azt nem tudnád megcsinálni nekem, hogy a nevemnél átírnád a CybR-t CoolStuff-ra?
Nagyon megköszönném neked! -
Borg #6548 Itt is van képfeltöltési lehetőség.
Amúgy azért csak radio és surf megy, ha én hostolok, mert 4-en tök jó pinggel el lehet ökörködni rajtuk. Nagyobb pálya lagosabb, és túl nagy is ennyi embernek.
De ez a magyarok szerver jo viszonylag, 6 playerig assault is szepen ment rajta. Remélem marad legalább ez, amig lesz rendes linuxos szerver. -
#6547 Mert amiröl eddig olvastam mind olyan csak a gexcube nem! -
ACE #6546 És az alapján hogy Neked olyan volt, megállapítottad hogy csak a Gexcube 250? Hogy sikerült ezt? -
#6545 SZVSZ mert a többi nagyon nagy ennyi játékosnak! -
#6544 HUN Server one-on mér csak az a pálya van??? -
#6543 Te játszottál most Far Cry-t a HUN Server one-on? -
#6542 patch et fel kell rakni hoyg tudja kmultizni?? -
Sufa #6541 Gyere Te is Ravine-ra, ott sokan vagyunk! -
Ben C #6540 Sry, hogy nem olvasok vissza, de valaki linkelje már be a képfeltöltőt!!!! -
HoTDoG #6539 Ja jó, semmi :) -
#6538 Nemtom hol lehet kapni, de ami nekem volt az 500/350-en ment! -
HoTDoG #6537 Bocs, de már rákerestem és nem találtam. 1.1-es cracket honnan tudok leszedni?
Vagy jó az 1.0-s is?
Köszi -
Borg #6536 HUN Server One indul 1-2perc
Aki akar jönni ökörködni mp_surf-re, TDM, 4 player.
pass: fchu -
#6535 engem kivágott a PB initialization falióra hibával (1.1 patch fent) -
#6534 Irjátok már le részletesen hogy mit kell beállitani és hogy hogy olyanok mint én (akik sohase multiztak )azok is értsék?? Köszi!! -
ACE #6533 Mutass egy helyet ahol 500/350-es 9600XT-t lehet kapni! -
Ravine #6532 Tuti assault? Nemtom, a team-balance mennyire jo, meg hany player lesz...nem jo az rovidtavon szvsz.
-
Ravine #6531 Hat azt olvasom sok helyen, hogy a "tort" szerverek szarabbak.
Allright, legyen akkor jelszavas. Leszedem a PB-t is, ugyis csak ma ejjel fog ez menni. A default anticsit marad.
Akkor a pass legyen: fchu
A mapot szerintem hagyom. Nem hiszem hogy most kene team-munkara gyurni :) -
radical #6530 Jaja assault jó lenne. meg átállítani 12 playerre jelszóval, akkor tuti tele lenne magyarral és nem is lagzana. -
Sufa #6529 Nah, várjál, meggondoltam magam, inkább ne legyen jelszó, amit viszont ha meg tudnál csinálni, hogy váltson pályákat!
Vagy esetleg betenni assaultra! -
Sufa #6528 Jelszavazd le PLS, vagy valamit csinálj, mert így 250-es pingű emberek miatt nem tudnak bemenni magyarok, mert nem férnek be!:(((
-
#6527 Fölraktam a peccset és akad mit a szemét!A k*rva annyát!
De mér? -
#6526 bazeg -
#6525 Valami nálam nem ok, mert néhány percnyi játék után nagyon el kezd szaggatni. Lecsökken 10 fps alá. :(
-
Skyline #6524 Ha nemvagy hardcore nemaradj a hajón mer elsűllyed ha nemsüllyeszted időben úszva meg szarrálő a heli..Ugorj ki a legközelebbi part felé ússz ki ott egy fa amögött simán lehet úgy variálni hogy kilődd a helit veszteság nélkül -
Borg #6523 Nekem nagyon lagzik a szervered. Folyton meg meg akad, ahogy mennek ki be az emberek, biztos a PB miatt.
Lehet tényleg le kéne jelszavaznod, csak magyaroknak. -
chuck #6522 Valoban, koszi. Pedig megneztem utolso hozzaszolasokat, de ezt atugrottam valahogy. Kabinos megoldast probaltam en is, de meg csak fustolni sem kezdett el a raketaktol, pedig kapott 4-5-t biztos.
koszi megegyszer -
#6521 eddig nekem minden helit sikerült kiiktatnom igy vagy ugy :] -
#6520 Végülis csak pár üzit kellene visszaolvasni... #6506 -
chuck #6519 Szuksegem lenne egy kis segitsegre. Ott jarok singleplayerben, ahol egy hajot kell elsullyeszteni a a 3 adotorony felrobbantasa utan. Na, ekkor jon egy helikopter, amit sehogy nem tudok leszedni. Van ennek valami tuti modszere? Vagy nem is lehet leloni, es mas a feladat?
Koszonom a segitseget. -
Ravine #6518 A MAGYAR VAGYOK itt fut nalam, tesztjelleggel.
Irtam is lejjebb.
Eddig keresgeltem hogy lehet a szerver-ablakbol uzengetni playereknek, de ugylatom semmi esely erre. Mert igy meg jaccani se tudok :)
Jah egyetemi halo. 10 playernel a fogyasztas kb. 50-60k/sec outgoing, 16 playernel felugral 180k/sec-re is. Az incoming nem nagyon megy 10k/sec fole.
Memoriat is eszi, lehet hogy van benne valami leak, mert hiaba csokkent a playerszam, ez csak no :) Most 65Mbyte-ot eszik. -
#6517 Köszönöm szépen a segitségeteket ez bevált -
#6516 Nézz egy picit vissza és ott találsz regfix-et. Akkor felt'od rakni ProgramFiles-ba és onnan átmásolhatod Far Cry könyvtáradba. Ennyi :) -
Nagya #6515 Ja, és a hibaüzenet tök üres! -
Nagya #6514 Nekem is ez volt a bajom!
Én is letöltöttem a Peccset de nem tudom felrakni mert hibaüzenetet dob ki a végén és igy nem csinál semmit
volt már valakinek ilyen ?
megoldás? -
#6513 Tölsd le a FarCry 1.1 patchet... -
#6512 Sziasztok tegnap letöltöttem a 0.93-as verziojú online exe-t de máma meg ezt irja ki:(you are running on older unsupported version of far cry) ez mit jelent és hogy tudok felmenni játszani,segitsetek légyszives!!!!!!! -
radical #6511 Tuti hogy valami kolis cucc.
512-es ADSL max 6 embert bír el, az meg assaultnál kevés.