24504
-
#7151 Hi all!
A Training után az első pálya betöltésénél Critical Exception és kifagy. Mitől lehet ez? Fenn van a patch is. -
ddd #7150
TAB -
#7149 \ -
#7148 Hogy kell a consolba \ <==ilyet írni? -
#7147 Jah... Jó Reggelt Mindenkinek!! :) -
#7146 Én is most végeztem azzal a mappal, félek a köv. résztől :)
Mennyire van a Catacombs a Vulcano pályától? -
Rusy #7145 Köszi megvan, kurva nehéz volt kinyírni a helikoptert a végén... -
#7144 Fel kell menni a szikla tetjére, ott van ilyen izé, amivel át tudsz repülni. -
Rusy #7143 A Boat pályán a végén a 3 torony felrobbantása után hogy kell kinyírni a hajót, mer ott keringek körülötte egy járőrhajóval, de nemtom hogy kéne kinyírni -
#7142 MAGYAR VAGYOK!! Assault FarCry mp_jungle 2/14 160.114.80.9 49001
Jelszó: fchu. -
#7141 Remélem már "hegesztik" a FAR CRY 2-öt!!!!! :) -
#7140 szijjasztok, neten hogy kell jáccódni ? -
#7139 Annál a küldinél ami a demóban volt mennyit kell várni arra hogy a faszi megfejtse az ajtó kódját mert már kinyírtam mindenkit és mégsem nyillik ki az ajtó!A demóban nem emlékszem hogy lett volna ilyen gond!Ja és a magyarítást felraktam az bekavarhat-e?Ha igen akkor azt hogy kell eltávolítani?! -
Borg #7138 -
Rusy #7137 Játékmagyarításról tudtok-e topicban leírtam, ha dvd-s verziód van, hosszú menj át oda nézd meg... -
#7136 nincs benn francia szinkron -
Rusy #7135 semmi, a cd-sbe nincs francia video
-
Bravoman #7134 Sziasztok!
Bocs, valószínűleg volt már erről szó, de visszaolvasva sem találtam: mi a különbség a DVD-s és a CD-s verziók között? -
#7133 A gépem nem bírja a csutka grafot csak a mediumot lehetséges ez? -
#7132 nekem is onnan van, és semmi gondja -
#7131 Neten hogyan tudok játszani? -
#7130 Szasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem műxik a magyarítás! -
Borg #7129 Látom senki nincs a magyar vagyok szerveren.
Inditok egy 4 player DM-et, tower mappal.
HUN Server One
pass: "magyarcry" -
#7128 kiirtad? -
ent #7127 Nemtom volt e róla szó:
A warezcenterről leszedett gémet (dvd) nem tudom installálni, az english.pak fájlnál kiírja azt a hibát, hogy: Error 1305: Error reading from file (az english.pak elérési útja)
Error 1603: Consult Windows Installer Help
Megoldás van? -
#7126 Ja és a magyarosítással se volt gond. -
#7125 Sajna a peccs nekem is mindenáron a C:\Programs\Far Cry alá akart felmenni. A C:-ra meg a lementés miatt nem rakok játékot. Úgyhogy most muszáj volt mégis oda telepítenem, aztán a peccs után átmásoltam a kívánt partícióra, -sima ügy volt. -megmaradt telepített programnak.
Úgyhogy nállam a peccsre ez volt a megoldás. -
#7124 felraktam a magyaritast tok nem mukodik... -
Borg #7122 Erre a magyar test serverre irjon már a tulaj egy új jelszót...
Legyen mondjuk: "magyarcry" vagy hasonló.
nameg a tower map is jo lenne:) -
#7121 Helo! A Cooler nevü pályán v.ok ott ahol a Ki kell nyitni a vizet hogy felvigyen a terem tetején lévö kis járatba,a csajjal találkozom de onnan nem tudok továbbmenni,a csaj nem csinál semmit én meg nem tudom hova tovább van 1 ajto de azon nem lehet bemenni pls.segitsetek! Ja visszább töltöttem két save állást és ugy se jo!a 3-cd-s Myth verzio!by -
#7120 Valaki játszik most? Áh, mindegy, inkább megnézem... -
#7119 Olvasd el a felső linket.
>>>info-oldal | multi-howto<<<
Így néz ki. -
#7118 Pf... -
#7117 SZiasztok.
Lécci írja le valaki röviden, hogyan multizhatok 1et!
Milyen peccs kell hozzá, server ip, stb.... Köszi! -
Augustus Gigo #7116 patch után megy vkinél amagyarosítás? nálam sajna újboli install után sem ment:( -
#7115 Felraktam a patch-et. Már nem fagy, viszont a másik, még mindig van , hogy a mentéseket nem rakja el.! Amondjuk néha mikor meghalok nem tudok visszatölteni, mert egyáltalán nem látszanak a checkpointok.
Aztán ha restartolok akkor is csak az első három.
Tud valakli valami megoldást? Nagyon hálás lennék!
Előre is köszi!
Berczy -
#7114 Az 1.1 nélkül, hogyan multizol rendesen? -
#7113 hehe. az elejen a Pier pályán ahol a sárkánnyal le lehet zuzni szórakoztam a hordókkal. eltoltam egyet a sarkany mellé hogy lelökjem és ahogy peep-eltem utána én is leestem. itt kellett rájönnöm hogy ez a leggyorsabb módja hogy lejussak, mert nem haltam meg (söt semmiböl nem szedett le semmit)... -
#7112 Nekem az alappal volt az amit irtam 1.1et meg fel se tettem. Szoval nem tudom sajnos. -
#7111 Próbálj a grafikai részletességből visszavenni.