Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
erre én is kíváncsi vagyok, 6 cd-t most nincs kedvem leszedni

M@TriX
úgy tudom, hogy sikerült optimalizálni és hozzád hsaonló konfiggal rendelkezõknek szépen mennt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
EZAZ!!!!
Kösz.
Megvan már emléxem, sorry nem most volt, szóval a Mafia 3CDsbõl csináltam 2-t.
A MP1 700 MBos CDsbõl meg 1 650-eset.
Persze ezt nem azért mondom, mintha érdem lenne, mert csak letömörítettem, csak arra mondtam, hogy néha fejlesztõk nem tömörítenek rendesen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Egy kerdes, olvastam vissza, de nem kaptam konkret valaszt.
Szoval: a demohoz kepest mennyire lett a vegleges jatek optimalizalva? Ertem ez alatt, hogy nekem a demo nagyon szarul futott, semmit nem birt (Athlon 2500+, 512 DDR400, 9800Pro)
Elkepzelheto, hogy ez menni fog?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

insp
A Mafia 3CD-s

Sorry.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

M@TriX
akkor rosszul emléxem, valamelyik 2CDs játék volt, de nem az a lényeg, hogy mi volt.
Talán a Mafia, lehet azzal keverem. Az 2Cds volt nem, mind1.

Hamed
Hmm. Ahogy néztem multihoz account kell. Itt nem lehetne esetleg megjátszani akkor, mint pl. az nwn-ben, hogy a tûzfalon kitiltom az ubi master server ip-jét, így nem tudja ellenõrizni a cd-keyt? Csak enged egy acc-ot csinálni, elvégre nem mehet mindig a szerverük. Aztán szerver oldalról kiszedni a key ellenõrzést belépéskor.
Vagy ez túl egyszerû lenne? 😊)

(ASE egyékbént nem látja a játékot, másnál is így van?)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

insp
A Max Payne 1, 1 CD-s volt...

M@TriX
talán a crackerrek tudnak tömöríteni. 😉
A Max Payne 1-et, ami 2CDs volt egy 700MB-osra tömörítettem talán rar-ba és kész. 😉
Szóval lehet hogy 3CDsre sikerült vékonyítani.

M@TriX
3CD sem kicsi, de biztatóbban hangzik.

Evil
mi lett kiherelve belole?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CarajoEsp
Azért lehete ,hogy valaki feltöri ,de ennek NAGYON pici az eséllye. Meg ha annyira jó akár meg is éri? megvenni?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

altalaban osszenyomjak a hangokat, texturakat stb. aztan van egy kitomorito. sosem volt meg ripelt gamed?
Probléma megoldása:
Autodetectelni kel a grafikus beállításokat,különben nem fog elindulni!
A lenti configgal is csak medium!!!!beállításokat enged!
Nem gyenge!
De amugy nagyon kira!
Problémám ua,2,4G P4,1 giga ram,Radeon9700pro,sb live.
Passzolok
insp
Ripped:
~~~~~~~

Nothing.

Khm...
Érdekes...

LSC
LOL baze ne értetlenkedj. Van benne multi de nem tudsz vele játszani.

LSC
na ezt nem hiszem el hogy semmi nincs ripelve és fele akkora.

Szerintem nézz utána melyik verziót, szedted le azt hiszem a deviance a jó .A megjelenés elõtt volt egy kis kavarás.

grebber
Még 38 file!! Bazzeg mire kiprobálom addigra már ki is pörgetitek!

Next PC upgrade: 2022

Faterx
Ja bocs a CD-és ver. válaszoltam
Eh-eh.Ezt leszedem én is.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Far Cry (c) UBI Soft
Ü ÜÜ ÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜ ÜÜ Ü
ß ß ß
RELEASE SIZE : 3 CDs RELEASE DATE : 03/2004
PROTECTION : Safedisc 3

Ü ÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜܲ۲ÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜ Ü
Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ²Û ÜÜÜÜÜÜÛßÛÜÜÜÜÜÜ Û² ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü
Ü Ü ÜÜÜ ÛÛ ÜÜÜÜÜÜÛÛÜÜ Ü Ü Ü ÜÜÛÛÜÜÜÜÜÜ ²Û ÜÜÜ Ü Ü
ÜÜ ßß ß²ß ßß ÜÜ
ÜÜ - --+ ß ß +-- - ÜÜ
Ü ÜܲÛÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜÜÜÜ ÜÜ Ü ÜÜ ÜÜÜÜÛÜÜÜÜÜÜÜÜÛ²ÜÜ Ü
ßß ßß

Support the software companies. If you play this game BUY it!

Game Notes:
~~~~~~~~~~~

Far Cry is set in the future that features exciting new elements and 3D
worlds set in both vast detailed outdoor and indoor areas. Far Cry will
showcase the latest AI and physics technologies to recreate the most
believable character movements, as well as realtime 3D atmospheric
sound rendering, weapon bullets and footsteps as if you were there,
in the game.

Game Features:
~~~~~~~~~~~~~~

* Augment your abilities with various weapons and equipment to
aid you throughout the game, as the enemies become more cunning
and better equipped themselves.

* Set around 2020 on a set of beautiful tropical islands in the pacific.

* A strong tropical-paradise feel, scenic in its beauty, but, harbors
a terrible threat. It is a mix of jungle / primal / and next-gen
technology.

* Find yourself hunted by mercenaries without knowing why, and ultimately
drawn into a secretive plot...

Ripped:
~~~~~~~

Nothing.

Read this NFO properly!
ß

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Faterx
Ez egyszerûen az USA ver. crackje
Crem
Detonátorból már van 56.64 -es...

Szal' az egy kicsit régi...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Teperinke
Húúú ez igen! Ezek megcsinálták! Záros határidõn belül ki tudták adni ezt a nagyágyú játékot! (a másik 2 nagyágyú meg mehet a búsba, csak a határidõtologatáshoz értenek)

EZ JÁTÉK! (nem alfa béta leaked demo hype)

Faterx
There is nothing missing in the rip. It's just the CD version that is the US release
2file

grebber
Még 42 file! 😞mondom ebbõl csak holnap lesz game!😞

Next PC upgrade: 2022

huh kivancsi vagyok mennyi mindent szedtek ki a 3cd-s verziohoz!...en meg jol megszivtam mire leer suliba kell mennem

Megy a töltés WCO-ról (warezcenter)! Ja és fentvan a 3CD-s verzió is.
Kocsó
Szal, mégegyszer a problémám:

"Sziasztok. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elég korán (megjelenése napján) már a "birtokomba" került a game. Nagy izgalomban fel is tettem de sajna nem indul el normálisan. Vagyis a menüig teljesen normális minden, beállitgatom amit lehet, majd START de semmi. Alt+TAB-bal kilépek, megnézem a Feladatkezelõt és azt látom, hogy a proci 2-3% mig a Lapozófile 600 mega felett van.
És hát nem akarodzik elindulni.
A gép elég lenne hozzá (P4, 2,6GHz, 800MHz FSB, 512kB Cache, 2x256MB DDR 400-as Samsung RAM, DUAL-ban hajtva, FX5600 VGA kártya, SATA vinyó, minden alapállapotban hajtva, vagyis nem huztam).
Spanomnak is ua. a gépe mint nekem (kiv. Gef4 Ti4200) és neki memória error miatt lép ki.
A VGA driver 44.03-as Detonator, DirectX 9.0 fenn van.
Jahh... és a DVD iso verziót tettem fel.
Elõre is kösz az 5leteket, jó játékot... "

SoDI---
ha bétát lehetett, ezt pedig nem, akkor ez a két dolog szerintem csak azt jelentheti, hogy a multis részt külön kiegészítõként tervezik piacra dobni a játék készítõi...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
na jó, csicsikálok...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Itt mindenki milyen sokat dolgozhat/tanulhat közülünk, hogy így ráérünk hétköznap éjjel játszani :-))))

Hamed
Ehh, most hagytam abba, mert frankón para. Kezd durvulni a dolog, de nem lövöm le a poént. Amolyan Dr. Moreau szigete fílingem lett hirtelen.

Ha menni fog multiban a dolog, már meg is van a bf utóda a számomra. (bár az igazi az lenne, ha erre az engine-re építenének egy IIvh-s játékot.)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kocsó
Sziasztok. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elég korán (megjelenése napján) már a "birtokomba" került a game. Nagy izgalomban fel is tettem de sajna nem indul el normálisan. Vagyis a menüig teljesen normális minden, beállitgatom amit lehet, majd START de semmi. Alt+TAB-bal kilépek, megnézem a Feladatkezelõt és azt látom, hogy a proci 2-3% mig a Lapozófile 600 mega felett van.
És hát nem akarodzik elindulni.
A gép elég lenne hozzá (P4, 2,6GHz, 800MHz FSB, 512kB Cache, 2x256MB DDR 400-as Samsung RAM, DUAL-ban hajtva, FX5600 VGA kártya, SATA vinyó, minden alapállapotban hajtva, vagyis nem huztam).
Spanomnak is ua. a gépe mint nekem (kiv. Gef4 Ti4200) és neki memória error miatt lép ki.
A VGA driver 44.03-as Detonator, DirectX 9.0 fenn van.
Jahh... és a DVD iso verziót tettem fel.
Elõre is kösz az 5leteket, jó játékot...

Húúúú! Ez nagyon ott van! Teccik

"vessetek a mókusok közé" :)

Alexease
Kezdetnek, mar megsporoltad a jatek arat 😊)))))))
Köszi! Driverprobléma volt...Kezdhetek spórolni egy izmosabb gépre, mert menni ugyan megy, de azért minden gamma úgy jó, ha fullon van😄
LSC
miaz hogy azt is? Eddig csak a beta-t lehet és ne is nagyon áltasd magad hiú reményekkel.

SoDI---
Azért durva, hogy elsõ felületes látásra azt már tényleg akár fotorealisztikusnak is mondja az ember 😊

Nekem ugyanilyen gépem van és a demo fullon ment,fullos élsimítással együtt.Persze azért 1-2 helyen érzékeltem hogy belassul,de hanygolható volt.

SoDI---
ezt is lehet nyomni neten?? 😊

SoDI---
mekkora a DVD-rip?

SoDI---
az a víííz a második képen...
döbbenetes!!!

SoDI---
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Lakás jelzélog jogot adok egy 9800 XT-ért :-)))

SoDI---
pont most, hogy kezdenek jönni a ZH-k.
Pont most kell ezeknek az istencsászár gaméknak megjelenniük.
Nem tudtak volna néhány héttel korábban, amikor mindenki rohatul ráért 😞

Na mindegy, akkor ösztöndíjam idén se lesz 😊))

FAR CRY FOREVER!!! 😊

DayWalker
pontosan mekkora is az iso fájl kicsomagolva?

most néztem meg én is, egész kellemes meglepetés, frankó, profi kivitelezésû gém!!! csak ne lenne a za francos gépigény..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me