24504
-
Pill #7191 HI OFF:
Nem tudtok egy helyet ahonnan le tudom szedni a távolségi buszbérlet-et, hogy csak ki kelljen nyomtatnom és ne kelljen vennem,
Próbáltam szkenneléssel de nem lett jó. -
Balli #7190 THX -
Balli #7189 9600pro-oval hogy fut a játék? -
#7188 HDC warez 200Ft 1 sms 6napra!!!!! -
Balli #7187 OFF
Bocsi, hogy itt kérdezem meg:
Tudtok olyan oldalakat mondani ahol leszedhető egy csomó játék/videó (többek között ez a játék is!!!!)s nem olyan magas az SMS díja? Melyik a legjobb oldalak? -
#7186 upsz. pedig voltam mar az oldalon de akkor meg nem volt ott ez az info...sry -
Borg #7185 Nem akar multizni senki? -
Borg #7184 Mint ahogy a fenti linkben is szerepel ugye... -
Borg #7183 http://www.classifiedxp.com/~gmflash -
#7182 na ez jol hangzik. és honnan? -
Borg #7181 "If you have the MYTH release you need to download this file, open FarCry.reg in notepad, change "InstallLocation" to point to your Far Cry folder, and double-click on the .reg to add it to your registry. " -
#7180 félve megkérdezem, hogy a 3cd-s myth-re miért nem megy fel az 1.1 patch? azt irja, hogy eloszor telepitsem fel a game-t. ez nyilvan azért van mert nincs registry bejegyzés hozzá. van rá megoldás? -
#7179 A zenét kikapcsoltad? Nekem is volt egy ilyen eset mikor az esti pálya jött, és levettem mindent lowra zenét kikapcsoltam, hangnál is minden létezőt kilőttem és úgy betöltötte -
#7178 ok. kösz. így már nekem is m1. -
CéZé #7177 van egy olyan mappa hogy Languages...ebből másold át az .xml-eket az FCData/Localized/english.pak-ba.
Valamint találsz egy MenuTable.xml-t is ezt pedig az english1.pak-ba
nekem ezejután magyarlett :) -
#7176 ez éééérdekes. nálam nem ír át semmit. új profilet kell nyitni? mert nekem minden echte angol marad. a főmenütől kezdve a mission objectivek, minden. kivéve persze a kezdő loading screent. ja, és mielőtt valaki megkérdezné: igen, jó útvonalat adtam meg installkor. -
CéZé #7175 de megy vele én pl tegnap raktam fel :) -
#7174 az elképzelhető, hogy a magyarítás nem m1 az 1.1-esre paccsolt dvd verzióval? mert nekem csak a loading screent változtatja meg, mást nem. -
ulrik #7173 a "control" nevezetű pályánál a negyedik mentési résznél van egy hely, ahol egy csövön lóg egy hulla és a csőből jön, vmi forró gőz állandóan kinyír, hogy a pöcsbe lehet túljutni rajta, már a hajam kihullik tőle, help pls. -
#7172 Valaki be tudna illeszteni 1 Save állást A Cooler pályaszakaszt követö pályárol?köszi! -
Borg #7171 Nem jött senki, aztán kiléptem az editorral ökörködni.
Inditsam, jössz? -
#7170 Valaki be tudna illeszteni 1 Save állást A Cooler pályaszakaszt követö pályárol?köszi! -
#7169 Fagyott?
-
Borg #7168 Inditok egy towert, gyertek.
HUN Server One
pass: fchu
4pl tdm -
#7167 Sziasztok! Nem tudok rákapcsolodni a szervere mert még ott a MAGYAROK VAGYUNK szervernél is cd Key kér! Pedig jelszónak kellene lennie nem? Igaz most a game-n nincs rátöltve semmi mert az 1.1 estől teljessen meghalt és ujra kellet raknom fehér lett a képernyő! Valaki megtudná mostmár pontossan mondani hogy melyik progit is kell erre a szarra rátölteni , hogy végre háloba tudjam nyomni mert én már itt olvastam mindent de ha mindent rátöltök adtól behal a játék! Akkor hogy is van ez????? ........ -
Borg #7166 Typenak valami misson0-t ir ki TDM helyett... -
Borg #7165 Gyerekek a magyar vagyok szerver kissé bugos.
Akié nézze már meg, mert a tower map fut, és becsatlakozva csak ennyit látni:
És persze rögtön ki is dob a főmenübe, selfkill respawn sincs... -
#7164 Arsenal: ott van editor, pont erre csinálták, hogy csinálj magadnak küldiket. Az már más kérdés, hogy értesz is-e hozzá :)
Kezdj el játszogatni editorral
-
#7163 Minden lowon sem okés. :( -
#7162 Kiadhatnának új missziokat igazán!!! -
Takigabi #7161 szar ez a topickép -
#7160 ÁÁÁ a rakétavetős brutál szörny elég kemény, csak úgy nyeli a golyókat, még az álványra szerelt golyószóró se kottyan meg neki. -
#7159 Vedd lejebb a grafikai részletességet -
#7158 Helo! A Cooler nevü pályán v.ok ott ahol a Ki kell nyitni a vizet hogy felvigyen a terem tetején lévö kis járatba,a csajjal találkozom de onnan nem tudok továbbmenni,a csaj nem csinál semmit én meg nem tudom hova tovább van 1 ajto de azon nem lehet bemenni pls.segitsetek! Ja visszább töltöttem két save állást és ugy se jo!a 3-cd-s Myth verzio,ill.a Dvd-s versionál is ez van!by
-
#7157 Én 8 -
#7156 Hanyadik pályán jártok? -
#7155 ...vagy egyszerűen csak felmászol a hajó oldalán... -
Aspyrin #7154 Ezt olvasd:
http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html -
#7153 Hi.
FarCry.v1.1.Local.IP.Fix.exe - ezzel a peccsel (Vrong version or file already patched hibával) nem tom peccselni a FC-t. A Fenti hivatkozás nem elérhető. Segítenétek, hogy multizzak? -
#7152 Sziasztok! Nem tudok rákapcsolodni a szervere mert még ott a MAGYAROK VAGYUNK szervernél is cd Key kér! Pedig jelszónak kellene lennie nem? Igaz most a game-n nincs rátöltve semmi mert az 1.1 estől teljessen meghalt és ujra kellet raknom fehér lett a képernyő! Valaki megtudná mostmár pontossan mondani hogy melyik progit is kell erre a szarra rátölteni , hogy végre háloba tudjam nyomni mert én már itt olvastam mindent de ha mindent rátöltök adtól behal a játék! Akkor hogy is van ez????? ........