Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én aztán jól beszoptam. Tegnap este elkezdtem letölteni az UT2004 DVD versiont és erre mit ad isten látom, hogy már fent is ficeg az egyik warezen a Far Cry szintén DVD-n. Most az a bibi, hogy csak 384-es ADSL-em van és legalább 24 óra amire lejön az UT2004. Most várhatok egy csomót mert már meg nem állítom az tuti. Csak amire lejön addigra ti már ki is akasszátok 😞 Na mindegy, majd figyelem a hozzászólásokat lehet, hogy nem is érdemes letölteni 😊 Remélem legalább olyan jól fog futni ezen a konfigon mint a Demo. Akkor jó játékot és várom a fejleményeket....

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Knox
Semmi sem rosszabb benne az nfo fájl szerint!
#2939! Csak hogy mennyi fölös van a dvd-n!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Serpa
igaz.
jobban ismerem.

3CD verzióról mit tudsz ?
"csak" a videók és a hangok rosszabbak benne ?

M@TriX
hát szerinitem a Deviance-ot te is jobban ismered, amúgy
nem tudom láttad-e, hogy van már egy 3CDs verzió is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Serpa
csak mert JAGISO *FINAL* féle is van.

M@TriX
tudtommal nem fake

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Serpa
akkor ez a végleges verzió ?

2004-03-15 Far Cry (c) UBI Soft *DVD* *FINAL* 74x50 MB DEVIANCE

Faszásan megy 2500+-on 2x256MB 400-as rammal,Radeon 9600-al 1024x-ben.
Gratula a fejlesztõknek, követendõ példa, mert a graf. nem semmi...

Kandurex
bár tegyük hozzá, hogy az is szerepelt a readme -ben: "Bocs skacok, tudjuk, hogy sokat késtünk, bocsi, de tényleg..jó játékot!" ilyen beszólást azóta se láttam sehol

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
lol😄...megpróbálhatod a 44khz-s hang minõséget ...aranyosak voltak...

insp
...you can try 44000 Hz sound quality (vagy valami hasonló 😄)

Egyébként anno az Unreal tényleg P2-vel, 128 MB (!) Rammal futott csak tökéletesen (Voodoo2 luxus volt, Voodoo 1-el is tökéletesen ment. Anno amikor megláttam havernál, akkor spóroltam +64 mega ramra)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Törölt felhasználó
A fíling 😊
M@TriX
a CDs verzió most jött ki elméletileg nincs különbség.
Azt mondja az nfo file.

tibor16
Sziasztok, -mi a különbség a 3 CD-és változat és a DVD-és között??? Ha csak a videók, akkor maradnék a CD-és változatnál. Neten is jáccátok? -bocs de sietek, nem tudok most utánna nézni, a letöltést meg elindítanám...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kandurex
õõõ..õõõ...ha neked van csillogó pentium 2 -õd..?? Eeee...és hogyan folytatódott?

insp
Emlékszetek anno az Unreal dokumentációjára?

"If you have a shiny new PentiumII..." -akkor szerintem megfizethetetlenebb volt az a cucc, mint ma az említett konfig.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Evin
Ebben 1et értünk.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

M@TriX
én mindig akkor hiszem ha a saját gépemen látom.

Evin
Én csak abban reménykedek, hogy az én gépemen legalább szaggatni fog(a rosszabb értelemben).

zaki
LOL

Davidus
Azzal a géppel sajnos nem tudok játszani mert túl gyors rajta minden. Egyedül a warcraft1 megy mert van hozzá lassító peccs

V9ykn8_TZL0

M@TriX
jó fátylat rá élvezd a gémet, ugyanis megjelent és szuper.

Evin
Nagyon kedves.

M@TriX
nem is, az ilyeneket lelõni kellene.

Törölt felhasználó
Ahogy elnézem a konfigodat az aláírásban, nem csoda, hogy hibátlanul megy a játék!
Evin
Azért nem kell lefikázni az embert, ha lusta.

M@TriX
az olvasás nem erõs oldala, de legalább írni tud 😊

zaki

M@TriX
zÉÖÖÖÖÖÖÖÖÖÉ))))))))))

Kandurex
nem, csak beszélgetünk a hegyipockok párosodási szokásairól

M@TriX
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Davidus
Ráadásul mediumon is full jól néz ki csak nincs annyi növény😊

V9ykn8_TZL0

Evin
Már megjelent?

M@TriX
ezt mondom én is, hogy lejebb véve a graffot egy halandó gépén is elmegy majd.

M@TriX
én ezért szoktam kivárni egy kicsit addig eldõl, hogy NUKE vagy sem meg nincs e jobb változat, de ha valakinek állat netje van annak persze mind1. Ez még amodemes idõkbõl maradt bennem. 😉 Feltételes reflex. 😉

Davidus
Nálam a demo gyikab gépen 30fps-al ment mediumon.

V9ykn8_TZL0

Na akkor lehet ezt a gamet saját maguknak csinálták...
Na meg ha én tudom hogy lesz 3 cd-s,nem kezdem el éjjel a DVD-s változatot.De már a fele lent van,ugyhogy mindegy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

M@TriX
valószínû ezeket kapták ki.
Ha meg nem szedték ki, akkor meg miértnem? 😉

M@TriX
nem szarozzák el. 😉
Azért ez az ajánlott, mert a grafika a lényeg.

Kandurex
ez megnyugtató, kérdés csak az, hogy lehet -e jobbat kapni? :/

Shan
Dokumentációban az ajánlott konfig:

p4 3000, 1024Mb ram, ati 9800, meg vmi fx-genya.

ez van.
Shan
DVD: egy 110 megás support könyvtár, csomó txt + pdf leirással,
Languages könyvtár 890 mega,
fökönyvtárban 2.6 giga cab-ek (data 1,2,21,3,4,english,french, a nagyobbak)

ennyi.
M@TriX
én láttam már rosszul karbantartott gépet, ami alatt szép kis hardverek voltak.
Sztem a konfigoddal nincs semmi baj, talán egy mediumhoz elég. A vidkártya rendben, a proci sem rosz és 512MB-nek elégnek kellene lenni.

Blasta
Én csak az itteni kommentek után írtam amit írtam.
Azért elég sokan panaszkodnak a gépigényre ahhoz, hogy ezt akár kézpénznek is vehetem...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az NFO szerint semmi viszont ez elég hihetetlennek tûnik, hacsak nem pakolták tele a DVD-t más játékok demóival. Akinek már megvan a DVD esetleg leírhatná, hogy van-e valami más is a DVD-n mint a játék...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

M@TriX
Sztem akkor mondj negatívat ha már láttad. Tudod, hogy nem minden azonos konfig ugyan olyan. Én is majd a szememnek hisztek

M@TriX
😉))

Blasta
Azért a játék gépigényét enyhén soknak tartom basszameg!
Szal azt vágom, hogy külsõ területek meg minden, dehát egy UT2004 külsdõ pályája sem éppen kicsi, aljnövényzettel meg mindennel, vagy vegyük akár a BF:V-t ami most jött ki és azért dzsungel feeling ott is figyel.
És ha jól érzem egy 2500-as bartonnal, 768MB memóriával és GF4-gyel örülhetek ha medium beállításokkal folyamatos lesz az fps nem?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kandurex
Miért nincs meg a WCO -n a 9-tõl 18-ig meg file -ok?

már csak az hiányzik

Kandurex
Méééééé??? Mééééé??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Miiiiiiiiiiiiiééééééééééérrrrrtttt!!!!!!!????????