24504
-
#7110 Csá Süni!
Erre visszatérve:
Az 1.1 patch telepítésénél kéri, hogy adjam meg a helyét, de nem tom hova beírni, hameg leokézom, akkor + bezája az egészet! -
Borg #7109 Ha pl FarCryMP.exe-vel inditasz, ott már a splash screenen ki van irva, hogy V1.1, felül jobb-középen. -
#7108 A másodikért sorry, nem láttam, hogy már leírták!
Akkor nekem, miért nem látszik? Felrakom, azt mondja, hogy rendben felment, de akkor is csak 1.00.
Segítsetek!!
KöszI!
Berczy -
#7107 Mégegy!
Ha valaki felrakta a patch-et annak látszik a játékban is, hogy 1.1, mert én hiába rakom fel, sajna a játékban nem látszik, csak az, hogy 1.00
Előre is köszi!
Berczy -
#7106 hi!
Segitsek, mert kezdek megőrülni!
Állandóan Critical Exeptionnal leáll a játék, már a első küldetésnél a tábornál. Ja és ha meghalok akkor nem lehet visszatölteni, mert nincsen mit, csak ha ujrainditom a gépet!
Már mindent felraktam, de még ez sem segített!
Segítsen valaki, mert teljesen meg fogok kattanni, mert nem tudok ezzel a király játékkal játszani!
Előre is köszi!
Berczy -
#7105 Amúgy akinek FX-es kártyája van, mindenképp rakaj fel a peccsett. Láthatóan "gyorsul", az ára az más kérdés, normális körülmények között én nem láttam 0 különbsgéet, csak h gyorsabb jóval... ;) -
#7104 nah... sikerült újra felrakni far cry-t és 9800pro-val tényleg érezhető 1024*768 very high-ban, hogy picikét akadna, de nem vészes :)
-
#7103 igen látszania kell. mikor indító, az indító képernyő jobb felső sarkában pölö :D -
#7102 Nincs mit! -
#7101 Valaki csináljon egy magyar szervert!!! -
#7100 Kössz szépen! -
#7099 Start-futattás-beirod: dxdiag, elindul egy program,felul sound-ra kattintasz,és ott van egy csúszka(Hardware Sound Acceleration Level). Na azt kell visszavenni. -
#7098 Bocsi, ha már volt róla szó, de fáradt vagyok és ideges, ezért semmi kedvem most utánaolvasgatni, de mit kell csinálni, ha akad a hang? Valamit a directX-ben azt tom, csak azt nem tom hoyg mit! Plz, help! -
#7097 nincs mit -
[Walaki]D`Lair #7096 HUÁÁ!!! ÉV JÁTÉKA!!!! -
Balli #7095 thx -
#7094 warewzcenter.cjb.hu, hdc.atw.hu, stb... -
Balli #7093 Sziasztok!
Gondolom már páran kérdezték, bocsi, de:
Honnan lehet leszedni a game-t? -
#7092 Ma korán leléptél, ennyire gáz volt? -
#7091 Ha sokadszor próbálod felrakni, az gáz. Indításkor kérd az eltávolítás opciót, majd ismét rakd fel. Én is ma szívtam vele. ) -
#7090 Kizárlag az írott szöveg van lefordítva. Feliratozás nincs. -
#7089 Ilyen nekem is volt a teljessel nem volt szabad spacenak lenni benne marmint az utvonalban es akkor fel tudtam tenni.
tiszta ideg voltam miatta :-)
probald ki hatha ez -
#7088 Császtok!
Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a Far Cry 1.1Patchet, akkor kiirja, hogy adjam meg a 1033.MST pontos helyét...
De ahol keresi, ott van a fájl!
DVD-s verzió, és nem tom mi lehet a gond, mert már vagy 100x újraraktam!
Aki valamit tud, az segítsen plzzz! -
dolfy #7087 Sziasztok!
Feltettem a HuN-t és az lenne a kérdésem, hogy ami hallható a telefonon az is le lett fordítva? Vagy csak az, hogy mi a küldetés. Lehet valahol beállítani a feliratozást vagy alapban nem lehet? Én nem találtam ilyen opciót. De lehet, hogy csak én voltam láma:) -
#7086 Előre is bocsának az obszcén kifejezésekért, de MI A KIB@SZTOTT F@SZÉRT NEM LEHET NORMÁLIS JELSZÓVAL LEVÉDENI A "MAGYAR VAGYOK" SZERVERT? FÉL ÓRÁJA LEHETETLEN KAPCSOLÓDNI A SOK MAJOM KÜLFÖLDI MIATT - MERT TUTI, HOGY NEM MIND MAGYAR, AKI JÁTSZIK A SZERVEREN... -
#7085 Hi!
Kérdés: Ha felrakom az 1.1-es patch-et akkor a játékban látni kellene ,hogy 1.1 es verzio, mert nekem nem látszik!
Berczy -
#7084 Jah. Sok rakétavetővel kempel, ahelyett, hogy rusholnának... -
#7083 Nálam még valamelyik korai pályán nem lehetett bemenni a felrobbantandó épületbe. -
#7082 Nem. Egyszerűen bugos a játék. -
#7081 Mert valamit elhagytam szerinted? -
#7080 Sok buzi német most is a magyar szerveren... ilyen unalmas játék még az életbe nem volt! -
#7079 tölts vissza 1 régebbi állást, és fuss neki újra. -
#7078 Helo! A Cooler nevü pályán v.ok ott ahol a csajjal találkozom de onnan nem tudok továbbmenni,a csaj nem csinál semmit én meg nem tudom vova tovább pls.segitsetek! by -
#7077 " © Rusy ma 18:57 | Privát | Válasz | #11454
Na tehát ha valaki még nem tudná a far cry hun-t ha dvd-s verziód van úgy kell feltenni hogy a lentebb említett FCData/Localized/english.pak fájlba kell belemásolni az xmleket, meg a másik english1.pakba a menudata.xml-t, ha tudjátok bocs csak gondoltam leírom... "
Nálam ez működik.
-
Takigabi #7076 egy őstag :) -
#7075 Regisztráció időpontja: 2003. 12. 30. -
Takigabi #7074 csak ezért a kérdésért regisztrált kb :DDD -
Rusy #7073 Aki nem tudja feltenni a magyarítást, menjen át a játékmagyarításokról tudtok e topicba ott le van írva hogy kell feltenni, mert a 3féle verzióra 3 féleképpen -
#7072 4-5 oldalt??? 4-5 hozzászólást!
-
#7071 TE vagy az utolsó akivel szóba állok ezügyben. OLVASS VISSZA 4-5 OLDALT!!!