24504
    Csá Süni!
    Erre visszatérve:
    Az 1.1 patch telepítésénél kéri, hogy adjam meg a helyét, de nem tom hova beírni, hameg leokézom, akkor + bezája az egészet!
  • Borg
    Ha pl FarCryMP.exe-vel inditasz, ott már a splash screenen ki van irva, hogy V1.1, felül jobb-középen.
  • berczy #7108
    A másodikért sorry, nem láttam, hogy már leírták!

Akkor nekem, miért nem látszik? Felrakom, azt mondja, hogy rendben felment, de akkor is csak 1.00.

Segítsetek!!

KöszI!

Berczy
  • berczy #7107
    Mégegy!

Ha valaki felrakta a patch-et annak látszik a játékban is, hogy 1.1, mert én hiába rakom fel, sajna a játékban nem látszik, csak az, hogy 1.00

Előre is köszi!

Berczy
  • berczy #7106
    hi!

Segitsek, mert kezdek megőrülni!

Állandóan Critical Exeptionnal leáll a játék, már a első küldetésnél a tábornál. Ja és ha meghalok akkor nem lehet visszatölteni, mert nincsen mit, csak ha ujrainditom a gépet!

Már mindent felraktam, de még ez sem segített!

Segítsen valaki, mert teljesen meg fogok kattanni, mert nem tudok ezzel a király játékkal játszani!

Előre is köszi!

Berczy
  • Bandee
    Amúgy akinek FX-es kártyája van, mindenképp rakaj fel a peccsett. Láthatóan "gyorsul", az ára az más kérdés, normális körülmények között én nem láttam 0 különbsgéet, csak h gyorsabb jóval... ;)
  • Gunner
    nah... sikerült újra felrakni far cry-t és 9800pro-val tényleg érezhető 1024*768 very high-ban, hogy picikét akadna, de nem vészes :)
  • Bandee
    igen látszania kell. mikor indító, az indító képernyő jobb felső sarkában pölö :D
  • rezsofiz
    Nincs mit!
  • AMD Norbee
    Valaki csináljon egy magyar szervert!!!
  • Joke
    Kössz szépen!
  • rezsofiz
    Start-futattás-beirod: dxdiag, elindul egy program,felul sound-ra kattintasz,és ott van egy csúszka(Hardware Sound Acceleration Level). Na azt kell visszavenni.
  • Joke
    Bocsi, ha már volt róla szó, de fáradt vagyok és ideges, ezért semmi kedvem most utánaolvasgatni, de mit kell csinálni, ha akad a hang? Valamit a directX-ben azt tom, csak azt nem tom hoyg mit! Plz, help!
  • zaki
    nincs mit
  • [Walaki]D`Lair
    HUÁÁ!!! ÉV JÁTÉKA!!!!
  • Balli
    thx
  • zaki
    warewzcenter.cjb.hu, hdc.atw.hu, stb...
  • Balli
    Sziasztok!
    Gondolom már páran kérdezték, bocsi, de:
    Honnan lehet leszedni a game-t?
  • PyRex
    Ma korán leléptél, ennyire gáz volt?
  • XeeN
    Ha sokadszor próbálod felrakni, az gáz. Indításkor kérd az eltávolítás opciót, majd ismét rakd fel. Én is ma szívtam vele. )
  • XeeN
    Kizárlag az írott szöveg van lefordítva. Feliratozás nincs.
  • ssc-suni-hu
    Ilyen nekem is volt a teljessel nem volt szabad spacenak lenni benne marmint az utvonalban es akkor fel tudtam tenni.
    tiszta ideg voltam miatta :-)

probald ki hatha ez
    Császtok!
    Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a Far Cry 1.1Patchet, akkor kiirja, hogy adjam meg a 1033.MST pontos helyét...
    De ahol keresi, ott van a fájl!
    DVD-s verzió, és nem tom mi lehet a gond, mert már vagy 100x újraraktam!
    Aki valamit tud, az segítsen plzzz!
  • dolfy #7087
    Sziasztok!
    Feltettem a HuN-t és az lenne a kérdésem, hogy ami hallható a telefonon az is le lett fordítva? Vagy csak az, hogy mi a küldetés. Lehet valahol beállítani a feliratozást vagy alapban nem lehet? Én nem találtam ilyen opciót. De lehet, hogy csak én voltam láma:)
  • PyRex
    Előre is bocsának az obszcén kifejezésekért, de MI A KIB@SZTOTT F@SZÉRT NEM LEHET NORMÁLIS JELSZÓVAL LEVÉDENI A "MAGYAR VAGYOK" SZERVERT? FÉL ÓRÁJA LEHETETLEN KAPCSOLÓDNI A SOK MAJOM KÜLFÖLDI MIATT - MERT TUTI, HOGY NEM MIND MAGYAR, AKI JÁTSZIK A SZERVEREN...
  • berczy #7085
    Hi!

Kérdés: Ha felrakom az 1.1-es patch-et akkor a játékban látni kellene ,hogy 1.1 es verzio, mert nekem nem látszik!

Berczy
  • XeeN
    Jah. Sok rakétavetővel kempel, ahelyett, hogy rusholnának...
  • XeeN
    Nálam még valamelyik korai pályán nem lehetett bemenni a felrobbantandó épületbe.
  • XeeN
    Nem. Egyszerűen bugos a játék.
  • Sgtfathi
    Mert valamit elhagytam szerinted?
    Sok buzi német most is a magyar szerveren... ilyen unalmas játék még az életbe nem volt!
  • XeeN
    tölts vissza 1 régebbi állást, és fuss neki újra.
  • Sgtfathi
    Helo! A Cooler nevü pályán v.ok ott ahol a csajjal találkozom de onnan nem tudok továbbmenni,a csaj nem csinál semmit én meg nem tudom vova tovább pls.segitsetek! by
  • XeeN
    " © Rusy ma 18:57 | Privát | Válasz | #11454

Na tehát ha valaki még nem tudná a far cry hun-t ha dvd-s verziód van úgy kell feltenni hogy a lentebb említett FCData/Localized/english.pak fájlba kell belemásolni az xmleket, meg a másik english1.pakba a menudata.xml-t, ha tudjátok bocs csak gondoltam leírom... "

Nálam ez működik.
  • Takigabi
    egy őstag :)
  • KM
    Regisztráció időpontja: 2003. 12. 30.
  • Takigabi
    csak ezért a kérdésért regisztrált kb :DDD
  • Rusy
    Aki nem tudja feltenni a magyarítást, menjen át a játékmagyarításokról tudtok e topicba ott le van írva hogy kell feltenni, mert a 3féle verzióra 3 féleképpen
  • KM
    4-5 oldalt??? 4-5 hozzászólást!
  • XeeN
    TE vagy az utolsó akivel szóba állok ezügyben. OLVASS VISSZA 4-5 OLDALT!!!