24504
-
#7231 hát nemtom. haver 9200-zal nyomja és azt mondja, hogy rendesen le kellett butítania ahhoz, hogy jáccható legyen.
a 256 mega ram az már nagyobb probléma lesz ... -
Szabyka #7230 Ja és miért kell a billentyűzetet minden indítás után ujrakonfigurálni ? -
Szabyka #7229 A punkblustert hol kell engedelyezni ? mert anelkul nem enged be a szerverre ...
-
Zsoltee_a_bator #7228 csomo effekt azt sem lassitja be. ki kell sakkozni mik durvak neki es abbol visszavenni picit. egy keves megszoritassal majdnem fullban lehet nyomni.
csak mert neked jobb van meg nem kell leszolni a regi harcosokat :D -
#7227 De melyik előtt?
Nálam a Training után. -
#7226 A 9200-as mediumon simán kéne vigye, nekem ezzel a karival minden very high-on megy, kivéve az árnyék megy low-on, a víz meg ultra highon, és nem szaggat egy picit se! -
Borg #7225 9200-es radeon siman keves, lowon jo ha elmegy. -
#7224 pálya betöltése előtt... -
#7223 el. sőt. -
Borg #7222 Ahh ez allat volt:D
mp_tower truck duel:D -
#7221 hali!!!
még csak most ismerkedem a játékal,
az 1 ső benyomásom az volt hogy akad a játék
amd 1,8 ati9200 256ddr
el képzelhető hogy ez kevés hozzá???
meg 1 server cimet is irjon valaki
-
radical #7220 dalaylamas.com v1.1 HUN - adminját kérném, hogy a Strik3r nevű speedhackes gecit legyenszíves bannolni, és a pályák timelimitjét feljebb venni, mert így megnyerhetetlen a támadóknak. És köszi a szervert! -
#7219 Na szasztok!
Mi a pálya itt?
Van már 1.2-es patch? -
pok #7218 Sziasztok, a 7158 hozzászólásra nem tud valaki megoldást?
Nekem is ez a problémám.Már átnyálaztam 20 oldalt de nincs utalás rá. -
Borg #7217 Na ez a map szívás, nem működik.
Marad a tower.
Szal grebber te is gyere, mp_tower lesz! -
#7216 Nálad hol? -
Borg #7215 Na akkor elindítom ezt a mapot! Töltsétek le, és gyertek!
HUN Server One
pass: fchu
aass map, 4 player TDM! -
#7214 akárcsak nekem :P -
#7213 Ez jelenik meg. Már próbáltam mindent, amit tudtam, meg amit mondtak, de a szitu ue. Valami ötlet?
-
Borg #7212 Na legalább valaki büffentsen, hogy letölti és jön, vagy nemtölti, és towerre jönne:)
Mert akkor inditok is! -
Borg #7211 Nincs kedvetek inkább ehhez?
mert akkor ezt futtatnám! Le kell tölteni! -
sasmaster #7210 Hi,
installáltam a gamét, 1.1 patch rá, minden ok. FarCryMP.exe filet benyomtam a game könyvtárba, és amióta elindítottam, nem indul sehogy sem a játék. Fehér képernyő oszt kész. Valaki találkozott hasonlóval?
(korábban már feltettem ezt a kérdést, de nem hiszem hogy VGA drivert kellene cserélni, hiszen az 1.1-es verzió magában ment, csak mióta ezt a k...a FarCryMP.exe elindítottam, nem indul az egész) -
#7209 én is mennék!!! -
Borg #7208 Én csinálok towert mindjárt ökörködni megint, de csak ha jön valaki. ? -
#7207 Este megyek játszani, ha lesz szerver. -
#7206 NEM a checkpointokra vonatkozik. 20 pálya van, mindegyiken sok checkpoint :) -
#7205 Bocsi mégegy!
Ki lehet iratni a szovegeket valahol?
Köszi!
Berczy -
#7204 Ez ugyen nem a checkpointokra vonatkozik.
Mert ha annyi akkor tetszik!
Amugy nagyon király game!
Berczy -
#7203 ha jól tudom, 20 pálya! -
#7202 én kb 35-42 óra alatt vittem végig 20 pályás!! -
#7201 Sziasztok!
Egy gyors kérdés!
Kb milyen hosszú a játék?
Most a harmadik pályán járok, de sehol nem találtam utalást, hogy milyen hosszú!
Előre is köszi!
bErczy -
#7200 behozod a konzolt és beirod: \save nyomsz egy tabot és akkor megjelenik hogy \save_game és ide utánnairsz egyszámot és enter!!! -
Rusy #7199 köszi kipróbálom gondoltam valami ilyesmi, mer nagyon durva... -
weine #7198 itt olvastam valahol egy trükköt, hogyan lehet menteni jaték közben, de nem találom.
Segítenétek?
Ezek a szörnyes pályák nem valami jók... -
#7197 Na annak a pályának az elején van fegyverraktár!
Vedd fel azt a gépfegyvert ami talpon áll nem tom mi a neve hirtelen és amikor belépsz azon az ajton feküdj le a földre és ahogy jönnek a szörnyek adj a FEJÜKRE ugy nem kell nekik annyi!én utánna távolról leszedtem az ugráló szarosokat az mentem tovább az aknavetős emberekhez! -
Rusy #7196 Valaki tud valami stratégiát a végén, ahol, meg kell szerezni a szérumot, kimegyek egy nagy kör alakú szikla kanyonba, van egy csomó szörny,de egyszerűen nemtom megölni őket, már 100-szor biztos betöktöttem... -
Borg #7195 Na inditok szervert, gyertek játszani.
Hun Server One
pass: fchu
mp_tower 4pl tdm -
#7194 Kb -
#7193 Ez egy Far Cry fórum részleg, próbálkozz máshol szerintem ... -
#7192 nekem jól megy vele