Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
"Far Cry Demo késedelem !
Két egyjátékos demonstráció megszülése után zavar támadt a Far Cry gépezetében: a hétfõre datált harmadik bemutató nem jelent meg az elõzõleges tervezettek szerint, s jelen pillanatban igen kérdéses, hogy egyáltalán publikálható-e. A hírt a fejlesztõstúdiótol Cevat Yerli erõsítette meg, aki emellett elhintette, hogy az FPS boltokba kerülését követõen azért várható egy másik demo, amely multiplayer aspektusból hivatott bemutatni az egzotikus shooter-t. A harmadik "Boat" kódnévre hallgató bemutató sorsa tehát egyelõre igen kétséges."
by 576.hu

Más:Miért van az ,hogy minden játéknál 5perc egy install a rohatt Ubi meg mindíg megizzasztja az embert a 15-20perces installokkal😄 Alá:Splinter Cell,PoP,Bge,RS.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Tavaly olvastam egy cikket !!Februárban ,hogy az év játéka a Freelancer. Erred így adjatok.
me too.
Kiváncsi vagyk milyen lessz. A pókember óta nem olvastam képregényt.
valaki tud megoldast?
sazl : c
I'm buying this shit guys. Valve is going to be hard pressed to top this when they release Halflife 2, and I KNOW Doom 3 isn't going to be this good. What else can I say? Game of the Year man. Game of the fucking year.
Délután én is megmondom a frankót.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Sajna én még jó darabig nem tudok játszani a játékkal, mert eredetiben veszem meg, de kivárok. Azért remélem már jövõhét végefelé a boltokban lesz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!