24504
-
#7351 sárkényrepülő
1. beszálltam a fák közé a helikopterrel viaskodás közben, tehát elindultam gyalog
egyszercsak ding, oldalra dőlés, halál
2. most leszálltam a kis öbölbe (ott ahol a csónak is van) csónakot megszerzem, helikopter már elhúzott
megyek a csónakkal a nyíl felé
vizen, sehol senki, ding, oldalra dőlés, halál
ez mi a faszom???
így jelzi, hogy vége a pályának?
ha igen, ezt azért lehetett volna kulturáltabban is, vazze :(((( -
#7350 hármat találhatsz ;) -
#7349 Valamit nem jól csináltál, -már a bejelentkező képen felül ott van a magyarosítás.. -
Davidsned #7348 Nah meg a magyarosítással is lenne egy kis gondom: elindítom a játékot de a menü kapásból nem magyar. Miért? Engedélyezni kell valahol a szövegeket? -
Davidsned #7347 Jah utánanéztem, bocsi a kérdést.
Más: mire jó pontosan az a FarCryMP.exe, amit le lehet tölteni? -
Davidsned #7346 A jelenlegi magyarosítás a játékhoz 100%-os? -
Gelli #7345 -
#7344 -
#7343 kicsit uncsi 30 .000 - 300 .000 ikre loadolni -
#7342 igen .. ezlesz a legjárhatóbb út , ubi fórumon is ezt javasolják, köfike -
#7341 persze.. -
#7340 Öreg, gondolom miután leírtad
-"a niggert kell seggbeápolni...feljönnek a disznók a roketláncserrel...hogy disznóölést jáccak...a fenti kapadobálós kurva parasztok..."
-szöveget, piszkosul megizzadhattál a szellemi erőfeszítéstől. -
#7339 en voltam a bena.. bocs.. mar tovabbjutottam -
#7338 na latom masoknak is voltak problemai Cooler palyan problemai..csak az a baj hogynekem tok mashol van ezen a palyan a problemam -
#7337 naaah. senki nem tudja hogyan juthatnek tovabb??? -
#7336 Holnap bemegyek, és szétcsapok közted!!! -
radical #7335 Inkább aluggyá és pihennyé öreg. -
#7334 Én az ajtóban dekkoltam, és a dobtáras sotival bontottam le a belógó kezüket... mind a 4nek.
-
#7333 nah en kiralyul elakadtam...
Cooler palyan a felvono kapcsolot kene megtalalnom... megvan ahely..cilagit a kis zold pont de hiaba megyek oda.. nincs ott semmi.. vagy mit kene csinalni?? ott van a nagy gepagyu mellett.. de kirobbantani semmit nem lehet..nincsen szellozo nyilas se..szal hogyan kell odamenni vagy mi van ott? mert amugy se latok semmilyen kapcsolot! -
#7332 :DDD jó a megfogalmazás -
#7331 naaa elakadtam .. nemmegy a volcano ban amikor a niggert kell seggbeápolni akkor kimegyek a kráternyavalyához ... és ha fennmaradok az ajtóban akko' feljönnek a disznók a roketláncserrel ... de ha lemegyek hogy disznóölést jáccak mint a pléjsztésönön akko' meg a fenti kapadobálós kurva parasztok lőnek szitává ... -
Zsoltee_a_bator #7330 ne old meg oket ;)
vagy headshotolj -
#7329 csá! Adjatok valami taktikát a DAM pálya első részén hogy hogy lehet 16 tölténnyel kb 4szörnyet megölni
(abbol 2-be legalább két tárat bele kell löni)!
SEGÍTSETEK -
#7328 Itt kutakodjatok! Itt mindenhez van borító! -
#7327 vhogy csak betudod scannelni -
#7326 Eredetiben van meg a játék :)) -
#7325 honnan szerezted??
vagy eredetiben van meg?
-
#7324 De nincs scannerem, szal nem tudom bescannelni. -
#7323 az is jo -
#7322 Nekem csak DVD tok borító van :)) -
#7321 nem tudna valaki egy far cry cd boritot?? -
Borg #7320 Én cseréltem le, amikor piros x volt csak helyette.
Nem találtam más logot csak azt a neten.
De most visszaraktam. -
radical@work #7319 Töltsd le a dvdset -
#7318 Hi emberek:)))
Kiírtam a 3 cd-t és az elsö cdnél meg akad 30%-nál és nem megy tovább pedig safedisc3-al irtam Help PLS -
Nagydög #7317 Az alapjan raktam fel a rohadekot, aztan megse... A'sszem a ne tedd fel lesz, illetve ujra folteszem az alapot. Csak ezt a multi dolgot szerettem volna kiprobalni, miutan a vulkan kratereben felb...tam az agyam a single-n. -
#7316 Volt, de kinyírták. :)
-
Cat #7315 ez a felső logó irtó béna, valami laposabb kéne -
#7314 Sok thx!
Nem csak nálad, nálam is! Meg naponta kb. 25 ezer embernél a viág sok országából! :) -
scheri #7313 http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html
vagy ne tedd fel. -
Nagydög #7312 Ize... Miota felraktam az 1.1-es patchet, azota csak egy critical errort sikerul elinditanom, a gamet nem. Elotte semmi baj nem volt. Valami tipp?