Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szûrj be képeket ,mert nekem is az van s nekem nem megy faszéán.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Kérdés, ha tudja valaki a választ, kérem árulja el :
- Lazy Weapon
- Machine spec
menüpontok szabályozásával mit is állítok be ?
- Lazy Weapon
- Machine spec
Sajna én még jó darabig nem tudok játszani a játékkal, mert eredetiben veszem meg
Jaaj. Amint megvetted eredetiben, letörlöd.
Jaaj. Amint megvetted eredetiben, letörlöd.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ja es fiuk gef3 hihetetlen de elfogadhatoan megy szurnek be kepeket de akkor megin jonne a hiszti ez milyen mar mekkora stb szal inkabb megkimellek titeket de teker gef3-al 

A demóját vitte maxon!Csak néha ugynezt csinálta.
kiprobaltam kegyetlen 😄
Miért csinálja nekem radeon9000-el, azt, hogyha felteszem lownál följebbe akármelyik beállítást, lefagy?4.3-as catalyst
kösz.már közbe rájöttem, hogy tabbal is lehet!
Nekem még kéri a cd-keyt pedig kitöröltem azt az .ini-t!Mit tegyek?
Nekem még kéri a cd-keyt pedig kitöröltem azt az .ini-t!Mit tegyek?
En kirtam DVD-re de baszik feltelepulni, ha mountolom akkor se muxik, leall azzal a hibaval, hogy nem talalja a telepito a game.cab filet.
A telepites viszont ugy sikerul, hogy a DVD tartalmat kimasoltam egy konyvtarba es onnan ha a setup.exe futtatasaval telepitem akkor mar nincs game.cab hiba.
A telepites viszont ugy sikerul, hogy a DVD tartalmat kimasoltam egy konyvtarba es onnan ha a setup.exe futtatasaval telepitem akkor mar nincs game.cab hiba.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Driver?
Kérdés, ha tudja valaki a választ, kérem árulja el :
- Lazy Weapon
- Machine spec
- Lazy Weapon
- Machine spec
\ ez fontos😊
bétaval multuztam,ahhoz képest sokat javitottak.akkor ment béta magyar server és olyan lagos volt mint a ház.most egy 10mbites kulfoldin voltam és király!
bétaval multuztam,ahhoz képest sokat javitottak.akkor ment béta magyar server és olyan lagos volt mint a ház.most egy 10mbites kulfoldin voltam és király!
ki kellett torolni a gs.init,konzolba beini hogy:\connect és az ipt.ipk itt:http://fc.belpark.net/
ha ez igaz teszem is vissza. Sajna nekem a Singli elég élvezhetetlen volt.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nem tudod a választ erre?#3142
Driver?
nah sikerult,nagyon jo a multi,100as pingnél semmi lag,a golyók találnak,a pályák gyonyoruek és kevésbé akad mint a singli

Miért csinálja nekem radeon9000-el, azt, hogyha felteszem lownál följebbe akármelyik beállítást, lefagy?4.3-as catalyst
Milyen karid van?
Mar csinalom.
Rar-t hasznalok.
Remélem jó lesz, vagy befosok.
Rar-t hasznalok.
Remélem jó lesz, vagy befosok.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

, most már feltétlenül le kell cseréljem a vidkártyám.