24504
-
loser #7511 xp -
loser #7510 De volt már ilyen godom.
A norton Antivirus is ugyanezt irta ki.
De passz hogy mi miatt
-
#7509 Milyen oprencer? -
#7508 hát nekem gond nélkül rakta fel win xp-re .. -
#7507 na végigtoltam ubi. os fórumról a széket a nagyajtóba tolod megoldással sikerült a melákokat lelőni :) aztán a végén kicsit hoszabb videót vártam de hát megértem Jack-et hogy már elég magányos volt a szigeteken és pihenni akart :)) nem vágyott több szereplésre :P
-
loser #7506 Üdv..
Van egy kis gondom, telepíteném a játékot de ezt irja ki :
"A telepítöcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazojával, és ellenőriztesse hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítöcsomag-e."
Havernál fut rendesen. pls help -
#7505 2000+, 512, gf4 -
Zsoltee_a_bator #7504 nekem csinalt nagyon cifrakat 8500-el, de uj catalyst sokat segitett. a kep, a sebesseg eleg korrekt lett, a gond mar csak az, hogy ugy 10 percenkent csinal egy spontan fagyast. -
#7503 Hát most boldoggá tett, hogy mások is szívnak, remélem globális a probléma és lesz peccs. -
#7502 És még mindig nem sikerült elindítani? Haveromnak is ilyen hibaüzenet miatt nem indul a gém, pedig eredetit vett. És még az UBI SOFT is kussol, nem válaszolnak az emailekre!!! -
#7501 csak akkor para ha legalább közepes szinten játszol mert akkor két csapás és meghaltál mindegy hogy fullon voltál előtte, úgyhogy azokon a részeken tiszta AvP. -
#7500 Na én úgy csináltam meg, hogy hajótannál bomba lerak úszás a parton lévő roncshoz, robbanás hatósugarából kikerültem, utánna visszaúsztam a hajóhoz felmásztam, bementem az irányító fülkébe és onna ki-ki néztem és közben lőttem, mert máshogy nem volt esélyem ellene, mivel ha nyílt részen voltam 4-5 golyó betalált és végem volt, így is benyelt a fickó majdnem 200 OICW-ből kilőtt golyót, meg vagy 5-6 rakétát mire alhúzta a csíkot. -
#7499 van egy rozsdas hajo.. es az orr reszet fel kell robbantani .. es jon a helikopteres.. felrobban ahajo azutan kiugrasz a hajo jobb odlalanal.. elmesz egy fahoz.. es lovod 300 nyi loszerrel... en fullosan felvoltam toltve ( hajoban van elet) aztan ha 300 nyi loszer elnyomtad az ipsere.. a fa mogul kikokucskalva... nem kell egy tarat egy gombnyomassal.. lehet szepen burst fele modban is... aztan johet egy raketa aztan kesz is -
#7498 huhh..itt írták többen,hogy nem parák a szörnyek,gyerekeknek valók stb. de én azért rendesen beijedtem,mikor hirtelen nekemugrott és már haltam is,vagy mikor kettő gyönyörűség ugrott a kocsimra! nem semmi ez a game :)) -
#7497 milyen gépen is? :) -
#7496 izé.
ha felrakom a peccset akkor oda a muvi? vagy én toltam el valamit? -
#7495 Rögtön az elején problémám van a telepítéssel. Egy bizonyos Angol (brit) billentyűkiosztást hiányol (1208-as hiba), pedig van ilyen. Persze el sem indul a telepítés. Nektek nem volt ilyen gond? -
#7494 Még egy kérdés!
Lehet valahogy feliratokat kapcsolni a szövegekhez, vagy nincsen ilyen a játékban?
BErczy -
#7493 Én minden medium, árnyék low, de a víz ultra-high-ából nem adok :) -
#7492 kösz maj csekkolom igy megy e :) -
#7491 Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ahol találok részletes leírást a játék részletes történetével kapcsoaltban?
Előre is köszI!
Berczy -
#7490 vagy ami segíthet,az a swap file jó nagyra állítása,vagy hagyni,hogy a win kezelje.. -
#7489 nekem 8500le 64mb van és remekül fut..a kulcs:800*600*32,medium beállítás(kivéve árnyék:low) -
#7488 Hm nekem pont ezt produkalja, ki is voltam uyg egy honapja mikor megjelent a game, mindenki tolta en meg csak nyüszitettem a screenshotokra. Aztan szépen lenyugodtam :P. ATI 9000 vagy 8500öd van neked is gondolom. De ha elmulna nalad ez a jelenség valamitöl (mármint a beakadás) ird meg ide a megoldast azonnali hatállyal plz :) -
#7487 A roncs hajó orráról beszélsz, vagy a nagy hajóéról, mert én is itt szenvedek chalengingben, elég jól keni a kóboj figura mert bekapok 2 golyót a max kevlar el is úszott. -
#7486 De a CD-Galaxis is ennyiért kínálja. -
#7485 Media Marktban. -
radical #7484 HOL? -
#7483 Bibí, van eredeti passwordom a Far Cry-hoz! (Ma megvettem, csak 8 rugó volt.) -
#7482 nekjem meg ilyen hibaüzenet miatt nem indul a game -
silbor #7481 bocs erre valaszoltam!
-
silbor #7480 Hopp!! nekem is ilyen hibauzivel szokott kilepni de nekem sima jatek kozben es multi kozben is elofordul. mostanaban rendszeresen. lehet h. koze van az 1.1-hez??? regebben nem emlekszem ilyenre (nem volt). -
#7479 nekem is 4x AGP-m van es 8x a karesz. es eleg jol nez ki. mármint nem a vidkártya...hanem a jatek. ja es persze nem is szaggat. tehat nem biztos h amiatt szaggat, mer nalam nem. -
#7478 ja..és mit javít az 1.1 peccs? nekem az nincs fenn.. -
#7477 thx mindNkinek a tippekért..mindjárt felpakolom a 4.3as catalystet,mer a 4.4 nem javított a pocsolyán. a tenger gyönyörű,szóval nem az a gond,hogy dx8.1es a kártya(bár nem örülök neki:))
a szaggatás megszűnt,a swap file-al volt gond! -
hhv #7476 probáltam már mindent...
szerintem a gond az h 4x-es agp-m van
és a kártyám meg 8x-os.már másra nemtok gondolni csak erre. -
#7475 énis... -
ShaiHulud #7474 ez mi az istentol van? probaltam gavaoo szerverehez joinolni de mindig ezt kapom:
-
#7473 pecs 1.1 fentvan ?
sztem probalgasd az effekteket lekapkodni .. egyre lejjebb. -
hhv #7472 udv
akinek fx5600(325@550)karija van pls irja le hogy neki milyen beállitásokkal mennyire fut a game,mert nálam vmi gáz géza van.ha ez erdöben vagyok teljesen jol fut ha meg vmi belsö téren vagyok akkor 5 fps...
xppro,512@400ddr,[email protected]@2.8GHz,forceware56.72