24504
  • loser
    xp
  • loser
    De volt már ilyen godom.
    A norton Antivirus is ugyanezt irta ki.

De passz hogy mi miatt

• ollie
    Milyen oprencer?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát nekem gond nélkül rakta fel win xp-re ..
  • [HUN]PAStheLoD
    na végigtoltam ubi. os fórumról a széket a nagyajtóba tolod megoldással sikerült a melákokat lelőni :) aztán a végén kicsit hoszabb videót vártam de hát megértem Jack-et hogy már elég magányos volt a szigeteken és pihenni akart :)) nem vágyott több szereplésre :P

• loser
    Üdv..

Van egy kis gondom, telepíteném a játékot de ezt irja ki :

"A telepítöcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazojával, és ellenőriztesse hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítöcsomag-e."

Havernál fut rendesen. pls help
  • dikki*yysw
    2000+, 512, gf4
  • Zsoltee_a_bator
    nekem csinalt nagyon cifrakat 8500-el, de uj catalyst sokat segitett. a kep, a sebesseg eleg korrekt lett, a gond mar csak az, hogy ugy 10 percenkent csinal egy spontan fagyast.
  • Amiga
    Hát most boldoggá tett, hogy mások is szívnak, remélem globális a probléma és lesz peccs.
  • ollie
    És még mindig nem sikerült elindítani? Haveromnak is ilyen hibaüzenet miatt nem indul a gém, pedig eredetit vett. És még az UBI SOFT is kussol, nem válaszolnak az emailekre!!!
  • Shep
    csak akkor para ha legalább közepes szinten játszol mert akkor két csapás és meghaltál mindegy hogy fullon voltál előtte, úgyhogy azokon a részeken tiszta AvP.
  • Shep
    Na én úgy csináltam meg, hogy hajótannál bomba lerak úszás a parton lévő roncshoz, robbanás hatósugarából kikerültem, utánna visszaúsztam a hajóhoz felmásztam, bementem az irányító fülkébe és onna ki-ki néztem és közben lőttem, mert máshogy nem volt esélyem ellene, mivel ha nyílt részen voltam 4-5 golyó betalált és végem volt, így is benyelt a fickó majdnem 200 OICW-ből kilőtt golyót, meg vagy 5-6 rakétát mire alhúzta a csíkot.
  • CSOCSO
    van egy rozsdas hajo.. es az orr reszet fel kell robbantani .. es jon a helikopteres.. felrobban ahajo azutan kiugrasz a hajo jobb odlalanal.. elmesz egy fahoz.. es lovod 300 nyi loszerrel... en fullosan felvoltam toltve ( hajoban van elet) aztan ha 300 nyi loszer elnyomtad az ipsere.. a fa mogul kikokucskalva... nem kell egy tarat egy gombnyomassal.. lehet szepen burst fele modban is... aztan johet egy raketa aztan kesz is
  • fm
    huhh..itt írták többen,hogy nem parák a szörnyek,gyerekeknek valók stb. de én azért rendesen beijedtem,mikor hirtelen nekemugrott és már haltam is,vagy mikor kettő gyönyörűség ugrott a kocsimra! nem semmi ez a game :))
  • fm
    milyen gépen is? :)
  • Ch_Slater
    izé.
    ha felrakom a peccset akkor oda a muvi? vagy én toltam el valamit?
  • Herold
    Rögtön az elején problémám van a telepítéssel. Egy bizonyos Angol (brit) billentyűkiosztást hiányol (1208-as hiba), pedig van ilyen. Persze el sem indul a telepítés. Nektek nem volt ilyen gond?
  • berczy #7494
    Még egy kérdés!

Lehet valahogy feliratokat kapcsolni a szövegekhez, vagy nincsen ilyen a játékban?

BErczy
  • dikki*yysw
    Én minden medium, árnyék low, de a víz ultra-high-ából nem adok :)
  • balcooo
    kösz maj csekkolom igy megy e :)
  • berczy #7491
    Sziasztok!

Tudtok olyan oldalt ahol találok részletes leírást a játék részletes történetével kapcsoaltban?

Előre is köszI!

Berczy
  • fm
    vagy ami segíthet,az a swap file jó nagyra állítása,vagy hagyni,hogy a win kezelje..
  • fm
    nekem 8500le 64mb van és remekül fut..a kulcs:800*600*32,medium beállítás(kivéve árnyék:low)
  • balcooo
    Hm nekem pont ezt produkalja, ki is voltam uyg egy honapja mikor megjelent a game, mindenki tolta en meg csak nyüszitettem a screenshotokra. Aztan szépen lenyugodtam :P. ATI 9000 vagy 8500öd van neked is gondolom. De ha elmulna nalad ez a jelenség valamitöl (mármint a beakadás) ird meg ide a megoldast azonnali hatállyal plz :)
  • Shep
    A roncs hajó orráról beszélsz, vagy a nagy hajóéról, mert én is itt szenvedek chalengingben, elég jól keni a kóboj figura mert bekapok 2 golyót a max kevlar el is úszott.
  • Herold
    De a CD-Galaxis is ennyiért kínálja.
  • Herold
    Media Marktban.
  • radical
    HOL?
  • Herold
    Bibí, van eredeti passwordom a Far Cry-hoz! (Ma megvettem, csak 8 rugó volt.)
  • zaki
    nekjem meg ilyen hibaüzenet miatt nem indul a game
  • silbor
    bocs erre valaszoltam!
  • silbor
    Hopp!! nekem is ilyen hibauzivel szokott kilepni de nekem sima jatek kozben es multi kozben is elofordul. mostanaban rendszeresen. lehet h. koze van az 1.1-hez??? regebben nem emlekszem ilyenre (nem volt).
  • Ch_Slater
    nekem is 4x AGP-m van es 8x a karesz. es eleg jol nez ki. mármint nem a vidkártya...hanem a jatek. ja es persze nem is szaggat. tehat nem biztos h amiatt szaggat, mer nalam nem.
  • fm
    ja..és mit javít az 1.1 peccs? nekem az nincs fenn..
  • fm
    thx mindNkinek a tippekért..mindjárt felpakolom a 4.3as catalystet,mer a 4.4 nem javított a pocsolyán. a tenger gyönyörű,szóval nem az a gond,hogy dx8.1es a kártya(bár nem örülök neki:))

a szaggatás megszűnt,a swap file-al volt gond!
  • hhv
    probáltam már mindent...
    szerintem a gond az h 4x-es agp-m van
    és a kártyám meg 8x-os.már másra nemtok gondolni csak erre.
  • Ch_Slater
    énis...
  • ShaiHulud
    ez mi az istentol van? probaltam gavaoo szerverehez joinolni de mindig ezt kapom:

• arty
    pecs 1.1 fentvan ?

sztem probalgasd az effekteket lekapkodni .. egyre lejjebb.
  • hhv
    udv
    akinek fx5600(325@550)karija van pls irja le hogy neki milyen beállitásokkal mennyire fut a game,mert nálam vmi gáz géza van.ha ez erdöben vagyok teljesen jol fut ha meg vmi belsö téren vagyok akkor 5 fps...
    xppro,512@400ddr,[email protected]@2.8GHz,forceware56.72