24504
  • ScoobyDoo
    A Training után az első pálya betöltése után (amikor beusztam a hajóba), a pálya kezdés előtt.

mail cím?
  • Herold
    Sokra én nem megyek vele, nekem közvetlenül a splash screen után száll ki, a fekete képernyő alatt.
  • Pitya
    Hali, nekem akkor szállt el indulásnál, ha a konfigurációs ablakban be volt pipálva a "Doppler Effect" (win2k + AC97 alaplapi zajkeltő)
  • zaki
    megköszönném. neked hogyan nem indult el? mert nekem a pálya betöltése után lép ki
  • ScoobyDoo
    Nekem már okés, mert küldtek a második pálya után egy mentést. Elküldjem neked?
  • zaki
    nem...
  • Herold
    Azóta sikerült elindítani? Nekem is hasonlót ír ki (eredeti), de más memóriacímmel. El fog menni a kedvem az eredeti játékoktól...
  • Gear
    Itt minden ok.
    9800/128 , cat 4.4
  • Braveheart
    Most vettem cask észre, hogyha meglőttem vmit, pl. egy embert, akkor meglátszott rajta a seb, de most akármit lövök, semmi sem látszik. Hmm, érdekes... ez bug? VAgy az nvidia driver szaraxik? A particles mediumon van.
  • CSOCSO
    nalam se latszik mar a hullam:(((((((( catalist SUX
  • Shep
    akkor pont a felénél vagy
  • Braveheart
    Baz eszméletlenül durva ez a játék! A singét nyomom, és ilyen jó kampányt a half-life óta nem láttam! Le a kalappal! Amúgy hány pálya van? Már vagy a 10.-en vagyok.
  • Shep
    4.4es catalystal másnak is elszarja a vizet? nem látszanak a hullámok, ahogy a partot mossa, hiába teszem ultra highra visszarakja customra
  • fm
    olvasni:) vissza..asszem nemrég volt ez a kérdés!
  • ulrik
    Sziasztok!

boat küldetésnél felrobbantom a freightert azt előremegyek a hajó orrához jön egy helikopter azt kinyír, mit kell csinálni, help pls
  • ShaiHulud
    challenging es bepipalva alul az AI bizbasz
  • Herold
    Hoppá, akkor nekem nem is az van (lsd. 7523).

Köszi!
  • ScoobyDoo
    Az alján:DirectX 9.0b (4.09.0000.0902)
  • Herold
    Egy kérésem és egy kérdésem van:

Kérés:
    Valaki, akinek DX 9.0b van a gépén, írja ide legyen szíves a DXDIAG képernyő alján található DX verziószámot.

Kérdés:
    A Bios bootolásnál 64 MB videoramot ír ki, de a DXDIAG már csak 32 MB-ot, melyik az igaz?
  • ScoobyDoo
    Ki, milyen nehézségi fokozaton játszik?
  • Herold
    Kösz, visszaolvastam, de nem ugyanez volt a hiba másnál.
  • neozed
    Így kell neten játszani!!!
  • Sonajk @:o)
    Köszönöm
  • CéZé
  • gizzda
    Végre valaki elárulhatná , hogy pontossan mit kell rátolteni a játékra hogy azzal lehesen multizni? Hiába olvasok vissza nagyon zavaros az egyik ember eztmondja a másik azt most akkor mi is van??????
  • neozed
    Azt hiszem, már volt másnak is ez a hiba, kicsit olvass vissza te is
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ugye ott van 2 ajtó ... egyiket kinyitod bemész a 2 közé akkor a másikat nyitod de a mögötted lévő bezárul.. namármost az "lőszerraktárból" "hozol" egy széket (lődd rugd .. rángasd guggolva told..) amit beraksz az 1. ajtóba és amikor kinyitod a 2ikat nem tud becsukódni az 1. :P

jönnek a raksisdisznók ... te meg szépen visszamész a lépcsőfordulóba .. leguggolsz kihajolsz és lelövöd őket .. utána kimész és lesznájpolod a kis cigányokat (cryvisionnal a leg1xűbb) .. innentől már csak szembe .. aztán vissza a lifthez azon fel aztán fenn a hídon .. aztán lesz csomó rohampajzsos ... aztán egy pár lövés a niggernek a végén és jön a videjó aztán creditsz ..
  • XeeN
    Eröltesd meg magad, és olvass vissza......
  • Herold
    Olyanom nincs, de CloneCD van. Mikor letöröltem, elindult. Szemét banda (mármint a fejlesztők).

Azt honnan lehet tudni, hogy DiretcX 9.0a vagy 9.0b van a gépen? A dxdiag csak azt írja, hogy 9.0 és egy számsor: 4.09.0000.0900
    Bár a CoD-nak is 9.0b kell, és elindult.

Ugyanis most meg a fekete képernyő után exception error-ral kiszáll.
    EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
    Attempt to read from address 0xFFFFFFFF
    The memory could not be "read"
  • silbor
    Ohhh még egyszerűbb ha nem úszkálsz sehová mert a bomba elhelyezését követően jelzi is a radaron hogy hová kell menni: a hajó másik végébe. semmi futás csak lassan akkor is odaérsz (na jó kicsit lehet futni) Robbanás. És ahogy írtad Vissza a kabinba. Semmi lövöldözés. Elő a rakétát és kb 5 találat után alhúz füstölögve. Szárazlábbal megúsztam.
  • fm
    nightvision nélkül végig lehet tolni? 4.4cat-al nem lehet semmit látni, 4.3al meg akad és fagy!
  • Sonajk @:o)
    Üdvözletem mindenkinek!
    Van egy kis gondom a játék honosításával. Letöltöttem az állományt és gond nélkül fel is telpítettem, de még csak véletlenűl sem lett magyar a menü. Arról már nem is beszélve, hogy a játék alatti beszédet nekem nem írja ki a képernyőre. Gondolom csak beállítási probléma lehet, de az Istrenért sem találom, hogy hol és mit kellene beállítanom hozzá. Kérlek benneteket, ha tud valaki segítsen nekem.
    Thx.
    Bye all
  • neozed
    Mondjuk Daemon Tools...
  • kispalika
    A 20. "Vulcano" nevű pályán merre kell menni, hogy túléljem a sok rakétavetős szörnyeteget? Kijutok az épületből és szinte rögtön ott van 2-3 nagy dög. És messziről is lőnek páran. Hiába van tele mindenem (élet, pajzs, lőszer) nem megy. Elbújni sem tudok sehová.
  • Herold
    Én nem tudom, ezek mi a kurva anyjukat képzelnek! Nem elég, hogy brit billentyűkiosztás nélkül el sem indul a telepítő, most meg valami CD/DVD emulációs szoftvert (?) talált a gépen, és kéri hogy tiltsam le. De melyik az a szoftver???
  • ollie
    Én ha jól emléxem a 8. pályán találtam meg a nightvision-t. Összesen 21 pálya van.
  • fm
    miután megtaláltam a nightvisiont még sok van hátra? járok már a felénél? :)
  • dikki*yysw
    Le hát.
  • fm
    azér egy gf4 leköröz egy 8500le-t..
  • grebber
    Na easy szint után nagy ugrás és elkezdtem a legnehezebb szinten.
    Kiváncsi vagyok hogy milyen. ATTACK hegyek lesznek :)