24504
-
#7591 Csinálnék csak most megy a neten a "vásárlás" és nagy lenne a pingem !Mondjuk már egészen megszoktam:) -
#7590 jelszóval? -
#7589 Nem csinál valaki most egy szervert? -
#7588 Most jöttem az apritásból győztesen valami külföldi szerverről 260-as pinggel.
Ez a game nagyon cool minden téren de már mondtam párszor de nem elég hangsúlyozni. -
Caponee #7587 Igazad van tényleg müködik..Csak sajna banoltak egy olyan oldalrol ahol még soha nem jártam...Fura. -
#7586 Enek a multija sokkal könnyebb mint a Splinter Cell 2 nek mert az ehhez képest "legyözhetetlen". -
#7585 nekem működik. -
Caponee #7584 Biztos hogy mindenkinek mar a töke tele van multis kérdésektől de azért én egyet kérdeznék. A fent működő link nem működik! Van valahol máshol is leírás hogyan kell használni a multit.Ha lehet magyarul kéne…..Köszi mindenkinek. -
Braveheart #7583 Azt azért még hozzáteszem, hogy fülhallgatóval nyomtam, és néhány helyen tényleg be voltam szarva! Tisztára megkönnyebbültem most, hogy végigvittem :) Most újrajátszok néhány részt, de elmentem a saveimet mert kitöli a chekpointokat ha újrakezdek egy mapot. -
Braveheart #7582 Nincs oylan multimód amikor player vs szörnyek vannak? De király lenne! -
#7581 ja csak most jut eszembe hogy erdekes modon masoknal ahova beraktam a jatekot voltak fegyverhangok. asszem lesz egy reinstall. sztem telepites kozben tortent valami. egy probat meger -
#7580 hat en a dvd-s verziot mar biztos nem szedem le de a myth-fele verziobol miert hagytak ki a hangokat, ezt nem ertem -
Braveheart #7579 Nah, tegnap reggel kedztem a kampányt, mostanra fejeztem be, de megérte! Asszem mégegyszer nekiugrok nehezebb szinten is :) Ilyen jó kampányt a half life óta nem látta! Nálam a Játék 10-ből 9.8 pontot kapna :)
Hogy miért nem 10-et?
Nos, van a játékban néhány durva bug, ha mondtok egy tárhelyet, ahová könnyen és gyorsan felrtakhatok képeket, megmutatom őket :) A másik a multi: nálam egyre lassul a game multiban, ahogy tellik az idő, és kb 10 perc után kifagy. Az utolsó pedig az, hogy kb. 2-3 óránként kifagy.
Ennyi. A pozitívumokat nem wsorolom fel, mkost nincs annyi erőm meg időm :) -
#7578 ja es a 3cd-s MYTH verzio van meg valamint fentvan az 1.1 is -
ShaiHulud #7577 igen..enis...amyth verzioval csinalta ezt de a sounds konyvtarban eleve 0 kbytosak voltak a wavok a fegyver resznel, de nem mindnel...en leszedtem dvd verzio Deviance...igy mar minden fasza:) -
#7576 1.1 ? -
#7575 Hi, az most a gondom hogy nincs hangja a fegyvereknek a jatekban, csupan a golyo becsapodasat hallom. Audigy-m van a legujabb driverekkel. Talalkozott valaki hasonloval? Nagyon szar igy jatszani. -
#7574 a főkönyvtárból indítom és feltettem az 1.1 es pecst. -
ShaiHulud #7573 farcry fokonyvtarjaba masoltad a farcrympbizbaszt? onnan kell inditani...ha nem megy igy se fogalmam nincs mia rak lehet...gondolom 1.1 es patchet is felraktad mar?! -
#7572 Elindítom a 0.93-al belépek a többjátékos módba, ott van olyan, hogy LAN és Internet. LAN-nál üres, Internetnél meg kéri, hogy regisztráljak, de olyat még véletlenül sem látok, hogy farcrymp0.93. Miért? -
ShaiHulud #7571 farcrymp vel indits d a gamet aztan a multinal ott van jobbra a farcrymp0.93 es ott frissitsd a szerver listet ott lesznek szererek ahova betudsz lepni -
#7570 kipróbálnám a multit, le is szedtem a FarCryMp 0.93ast, de én azzal nem jutottam semmire. :( Meg akárhány ip-t beírok mindig vagy időtúllépés vagy egyebek. Ti hogy játszotok vele? Írhatnátok tört ipket ill. működő ipket.
Visszaolvastam, a bannert is frankón átolvastam.....ne gyertek ezzel pls.... -
courage #7569 Hi!
Éppen a cooler pálya azon részén járok, ahol a feladat: "Save the Valerie". Odamegyek a hölgyhöz lökdösöm, szólítgatom de nem hagyja megmenteni magát. Az hiszem már mindent kipróbáltam kivéve a jó megoldást. Mit is kell csinálni? Köszi, ha valaki fárasztja magát a válasszal, úgy látom csak én akadtam el itt, barom módon.
-
sniper #7568 Nekem mar nem volt ott semmi nagypapis csavo, igaz en leraketaztam elotte motorcsonakrol mindenkit. :) -
#7567 had írjam le mégeccer: KRVA JÓ EZ A JÁTÉK!!! -
#7566 Ott szepen ahogy lejosz a lepcson es megolsz mindenkit, jobbra mesz, teljesen a hajo masik oldalara, es ott felmaszol a letran, aztan be a hajoba es stb. stb. -
#7565 hali! hogy kell tulmenni a hajonak azon arészén amikor kijössz az ajton a fedélzetre és jobbra ott van 2 ellenfél, ha tovább mész megint ott van 2ő+1machinegunos csávo a hajo orránál, és még felletted is van 3 ember. addig ok hogy mind megölöm, de aztán nem tudom merre kell menni
Help me please -
#7564 Hát nekem is jó volt mikor a custom vízminőségről beállítottam ultrára /bár kicsit érdekesen festett/ de mikor kiléptem és új játékot hoztam be megint visszavette customra, szóval maradok a 4.1es drivernél a 4.3as meg érdekes textúrahibát eredményez a figura kezén villogó pontok, előszört azt hittem, hogy melegszik a gpu vagy a memória de a memórián van borda a gpu-n meg nagyobb hűtő, sztán felraktam a 4.1-et és semmi gond fps meg ugyanannyi, monjuk azért örülnék, ha lenne végre egy driver ami rendesen működik és a splinter cellben is menne a FSAA-ing. -
#7563 hello!
nekem is ezt írta ki először, de rájöttem, hogy a doom miatt átraktam a régi nvidia drivert és most visszaraktam az újat és megy..
próbáljátok ezt! -
ulrik #7562 nah szóval kb. 7-et kell belelőni a helikopterbe azt csak utána megy el sunnyogva a boat pályán:) -
#7561 Kösz, de már felraktam a 9.0b-t. Az eredmény ugyanaz, nem emiatt nem indul el. -
#7560 Ja és remélem, hogy működik. Nekem segített. Majd mesélj. -
#7559 nincs mit! -
#7558 CoD még a 8-cal is elindul, sőt a Far Cry is, de marha lassú lesz tőle. -
#7557 megkaptam, thx még1X -
#7556 thx, mindjárt megnézem, hogy átjött-e -
#7555 klikk a nevemre, infomban látod -
#7554 jó, már küldtem! :) -
#7553 xp-m van, nekem is ilyen "hangkarim" van. holnap megpróbálom nem kijelölni a Doppler Effect-et, hátha. thx -
#7552 Az az érzésem, ez a játék kibaszottul össze lett csapva. Asszem elkezdek gyűjteni a STALKER-re.