Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
én spec még nem.
de általában látszik ha mp3at kódol viszont ha éppen egy naghy fileba sûríti, akkor lehet úgy tûnik. sztem hagyd, de nemtom.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

egyébként 20 pályás a játék?
no senki nem tud kielégítõ választ adni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

rizsázok ha leállítom akkor nem lesz hangom..😞

akko te nem is tudhatod....😊

DONGUBA
most csomagolom.....de dvd-s

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

te cd-rõl v. dvd-rõl raktad?

JustIce
na igen. sajna gyenge a gepem hozza😞

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

DONGUBA
akko ezt buktad

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mán v. félórája nem mozdul a ratyi..

Neked is sokáig nyomatta az mp3 unpackot?Azért nemtom,mert az elsõ telepítés közben aluttam..mert láttam,hogy uharcolni kezd..😊

tibor16
3,4 GB, és b**szott sokáig csinálja (3CD-és)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ubi
mivel a képeket én csináltam
DONGUBA
az

ubi
gyönyörû ez a gém

JustIce
nekem sajna ennyire is lemegy fullon a fps😞

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

mp3 nélkül jár 3GB-nál

Ugyanis uninstalláltam a kiírt cd kipróbálása végett.És most nem tudom,hogy én basztam el v. ilyen lassan csinálja.

zaki
valaki meg tudja mondani, hogy mennyi hely kell a 3 cd-s változathoz? pontosabban azt, hogy mennyit installál fel a gépre a gamma. thx

Vki 3cd-s!Azt kérdeném,hogy az mp3 unpackolást télleg ilyen sokáig csinálja v. elbasztam az írást?Ugyanis az uharc közben elaludtam,így nem tudom mennyi ideig tart.Már v. 10 perce meg se nyikkan.Help!

M@TriX
fraps

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FPS-t mivel tudom kiiratni?
Egyébként tényleg gyönyöru a Game.Én mindent Hight-ra raktam és szépen fut.

Teperinke
ez nem

M@TriX
akinek van DVD írója ez nem beszámítható. Logikus nem?

Teperinke
Nekem még mindg szimpatikusabb 1 dvd mint 3 cd. Nemkõ cserélgetni, nem veszik el a 3.cd, kisebb helyen elfér, stb..

Spenser
Szasztok
Tegnap óta nekem is meg van hát nem seemi a gém az biztos, Gyönyörû!!!

M@TriX
ez mondjuk igaz, az image filet feldarabolod CDkre, d emind1 van CDs verziónk. 😉

Ahogy fenn van a warez site-okon 50MB-os darabokban, fel lehet CD-re is írni, csak hát ez egy kicsit macerás dolog, de esetleg archiválási célból szóba jöhet...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Amúgy szvsz fölösleges a DVD-s verziót leszedni, állítólag a 3CD-s verzió is tök ua. Én se a DVD-t szedtem volna ha elõbb megjelenik a CD-s verzió...
Amúgy ez a játék pont olyan amilyennek egy játéknak 2004-ben lennie kell.Végre egy kis technológiai újdonság az FPS fronton. Persze azért még jön idén eg-két nagyágyú. Pl Painkiller, Stalker, Doom3. Micsoda év lesz!!!!!
A HL2-t szándékosan nem említettem :-))))))))

M@TriX
még jó, hogy a crackerek gondolnak a még nincs DVDírós osztályra is. 😉

M@TriX
csak akkor ajövõben amikor arihivalni akarod az problémákba ütközik. 😉
Ezért szedem majd én a CDset. 😉

A DVD-s verzióhoz sem kell DVD csak a Daemon Tools nevû kis progi, amivel bemountolhatod az ISO-t...

DONGUBA
jah en is a dvd-set szedem meg 1 fajl azt lent van

balcooo
jókor bazz, már lassan egy napja jön lefele a fullDVDs verzió ...😄
Pedig se dvd romom se irom, se sok vinchester helyem

Teperinke
Tök jó, hogy a vékony deszkákon át lehet lõni. Arra is oda kell figyelni tehát, mi mögé állunk fedezékbe.
Egyszer nyugiba hasalva lövöldöztem a sniperpuskával egy õrtoronyból, hát erre hasbalövöldöznek alulról a pallókon keresztül...

Zetorg
Megnéztem Fraps-al 1024x768 16x antiso,4x antia, játékban minden fullon és nem megy 30fps alá!

Annyi,hogy a sok szutykot ami volt azt kiszedték.Lentebb már írtam.A játék az teljesen ua. csak a cd-sben nincs annyi extra mint magán a dvd-n.Ha van dvd-d azt tõcsd,ha nincs akkor a 3cd-s MYTH rippet javaslom.

A hordozó.😊

Rudee
Vki még tegnap keresett borítót, ilyet találtam:

Szar Bayern, szar Bayern :)

Maffya
Megtudja mondani valaki mi a külömbség a Dvd-s változat és a Cd-s között?

??

Dunpeal
Elindul rajta, még gf2mx-en is

DONGUBA
elvagyok

DONGUBA
vagy de

DONGUBA
tehat nem

Minimum

Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)
Processor: 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0b-compatible graphics card
Sound Card: DirectX® 9.0b-compatible PCI card
DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD
Hard Drive Space: 4 GB
Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)

DONGUBA
Vajon geforce mx-460-ammal elfut?

Bazz a demos pályán kinél van a kártya?
Már robbantanám fel a generátort de nincs meg a kártya pls help.

zaki
LOL