24504
-
#7631 nem chellenging hanem challenging -
#7630 Hát nem tudom, nekem a mentéssel nem volt gondom sehol, egyetlen 1 helyen használtam a + mentést méghozzá a boat nevű pályán, egyébként nekem mindenhol jól működik.
Brave:
Hát a catacombon én egy helyen szó szerint úgy bepánikoltam mintha tényleg az életemért futnék, chellengingben viszem, mondjuk nem túl nehéz, de ott pont alig volt lőszerem az OICW-be és jött 3 trygant a telepített gépágyúval akartam őket leszedni, de sajnos egy kicsit túlfutottam leestem a medencébe, visszamenni már nem volt esélyem, elkezdtem hátrálva lőni, de persze a tár kifogyott ekkor nagy hörgés meg minden ugrik felém a lény én meg azon nyomban mint akit kergetnek megfordultam és rohantam egy darabig, na ez volt az a rész ahol a legjobban bepánikoltam, máshol is volt már néimi pánikos rész de ez volt a legdurvább, kb olyan szintű volt mint mikor az AvP 1-et vittem Directors Cutban ahol végig futni kellett mert ha megálltam kapásból a rengeteg alien rámvetette magát, így viszon ott sziszegtek állandóan szóval volt ilyedezés rendesen, igaz akkor még csak sima szeteroban ment a móka, most meg azért 4.1-ben ami sokat dob a dolgon -
t. Füly #7629 szóval kicst hülyén fogalmaztam meg a mondatot:)lécci szólj majd ha kész a server:) -
t. Füly #7628 végül is mehetek mért ne szól majd -
#7627 6 óra fele jönne valaki multizni????
mert ha lenne 4-5 esetleg több jelentkező akkor csinálok szervert. -
sniper #7626 "Az elejen" = a palya 1. betoltesenel. -
sniper #7625 Nekem nem swappel, igaz 1G dual csenel van. Az elejen elgondolkodik vagy fel percet, aztan mar a visszatoltes is pikpak lemegy. -
#7624 Sztem ha a particles lowon lenne akkor is kéne látszódni 1-2 golyónyomnak...
Sőt, még vetett árnyékuk sincs a tereptárgyaknak...
Majd kiegészítik nyilván az engine-t ezekkel a plusz dolgokkal, ha lesz hozzá elérhető vas. Ez is olyan lesz (remélem), mint az unreal engine. Hogy folyamatosan fejlesztgetik... -
#7623 már túljutottam azon a részen...
hohohóó, ez egyre jobb :)
amilyen brutálisak a hatalmas terepek, olyan félelmetesen tud swappolni még a 768 Mb RAM mellett is... ejjj... -
#7622 A cooler pályán nagyon megizzadt a gép, volt, hogy be se hozta a mentést, olyankor pl jól jön, meg ha nem feltétlen akarod harmadjára is az elejéről kezdeni. -
Braveheart #7621 Sztem ha a particles lowon lenne akkor is kéne látszódni 1-2 golyónyomnak...
Ti melyik páylán voltatok a "legjobban" befosva? :) Én a catacombs páylán :) BRRR
Bár én fülhallgatóva lnyomom, és TELJESEN más érzés, mintha hangfallal menne :) -
#7620 Lehívod a konzolt, baírod "save" (idézőjel nélkül)-nyomsz egy tabot, - adsz neki egy számot a végére, ahol villog a kurzor és kész (hogy neve legyen, meg ne mentsen egymásra). Amikor behívod nem lesz kép, csak a mentés láccik. -
#7619 save_game "TAB" és akkor beteszi elé a per jelet a save game után meg beírsz vmit, de szerintem az állandó mentés megöli a játékélményt, amúgy milyen szinten nyomod hogy igényeled a plusz mentést?
Brave s particle-t próbáltad feljebb tenni, úgy se jó?
Nektek tükröződik a főhős képe a vízben? mert a demoban mikor felfele úsztam a vízben látszódott de a fullban nem. -
Braveheart #7618 Miért nem látszanak nálam a golyónyomok a falaon meg az embereken/szörnyeken? Most vettem csak észre, miután végigvittem :) Ez bug vagy driverhiba? (gépem: amdathlonxp 2000+, 512 ram és gefFX5600 a legújabb driverrel, WinXP HE, Directx9b) Ja és a particles mediumon van, a gore is be van kapcsolva. -
#7617 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Idegesítő ez a szar.
Valaki említette, hogy valamilyen módon be lehet kapcsolni a mentés lehetőségét... HOGYAN? -
#7616 Kezdődnie kellene az új küldinek. Sztem, beletenyereltél egy bugba. Talán lépj vissza egy mentést.... -
#7615 leugrasz a vízesésen és eluszol-futsz a vulkánbázis felé, anélkül hogy közben meghalnál. a legközelebbi checkpoint a bázissal szemben egy helikopter roncsánál lesz (ott lesz még fegyver is). -
Yskam #7614 lődd széjjel a mocskok fejét ezerrel!!! -
PrOceSs #7613 A Dam nevű pályát hogyan kell megcsinálni? Van 10 lőszer, meg egy csomó szörny.. -
#7612 Nem kérdés, hogy az UT2004-Painkiller-Far Cry hármasból ez utóbbi magasab a többi fölé emelkedik, de azért a jóból is megárt a sok, kell egy változatosság is... -
Aspyrin #7611 -
#7610 A Cooler küldetésnél mit kell csinálni mikor megtalálom Valeriet a végén abban a szobában?Mert vagy 10 percig álldogálunk és nem tőrténik semmi!Ha kimegyek a szobábol akkor nem jön utánnam!De a másik ajtón ami a szoba másik oldalán van azon sem lehet kimenni és Doyle sem szól semmit! -
#7609 Mostanában pedig a far cry-on kívül nem jött ki egyetlen értelmes fps sem. Sztem ne adjátok fel ilyen hullócsillagok kedvéért ezt a nagyszerű játékot. -
#7608 :DD
Saját civil neveden nyitsz szervert? -
#7607 Én mostanában inkább mással játszottam, így erősen el vagyok maradva még a single részen is (akármilyen égő, hogy még nem vittem végig). Most járok azon a részen, ahol először felbukkannak a szörnyek...
Hát, valami istenkirály hangulat... A Half-Life-ot juttatja eszembe, egy az egyben ugyanaz az érzés!!!! :) -
ShaiHulud #7606 LOL -
[Walaki]D`Lair #7605 Ja...felraktam a patchet azóta el se indul a játék... -
#7604 velem is ez volt ;)) -
t. Füly #7603 vagy ha msn kell megmonodm azt is -
t. Füly #7602 hé srácok ha jáccotok neten lécci szoljatok jönnék én is.Icq:234495003 -
#7601 Mutiztunk egyet lan-on. Eszméletlen jó volt azt leszámítva, hogy 3 -szor lőttem fejbe az egyik srácot 2 méterről és nem talált egyik sem. Ez sajnos sokszor előfordult. De egyébként iszonyat hangulatos volt! -
#7600 Na most ez rövid volt de holnap tanulás után csinálok megint! -
#7599 10 percig "hintaztam" a kiba..ott csonakban - hogy leszakadjon "velem" egyutt, egyszerre a ket tarto kotel - a hajoroncs oldalan, mire rajottem hogy inkabb lelovom a ladikot a vizbe es utanaugrom...
...persze hogy nem a vizbe hogy veletlenul meg tul is eljem, hanem bele a csonak kozepebe. Reload.
Jo ez a jatek eheh ;] -
#7598 Na van másik Méhes Péter's Server Assault FarCry mp_airstrip 0/16 62.201.104.159 49001 nincs kod! -
#7597 Ez igy nem jó a punkbusterrel nem enged be nagyon senkit :(
Nyissak másikat anélkül ? -
#7596 Most nyitottam másikat bent vagyok a listán is!!
Méhes Péter's Server Assault FarCry mp_jungle 1/16 62.201.104.159 49001
Punk buster be van kapcsolva jöjjön aki tud!! -
#7595 megyek! -
#7594 Nem értem nem tesz be a listába.
Probáld kézi connect-el!
62.201.104.159 passw:fchu -
#7593 Nyitok de nem garantálom hogy tudsz is jönne de probát megér!majd szolok pár pillanat! -
#7592 Akkor?