Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikarus
Ismerõs ez a dolog régrõl, aztán be lettek nevelve a családtagok. (szépszóval "erõszakkal", hogy ilyet már pedig nem csinálunk rendes háztartásban). Részvétem.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

balcooo
hogy a lofaszba akadna a burzsuj milliomos gépeden, kösz hoyg megosztottad az infot hogy a legdragabb videokartyaval eldocog a game....jaaaaaajhhhhhh

DONGUBA
Reszvetem.anyukadnak meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

balcooo
nemhiszemEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLL reggel elhuzok meloba és valszeg anyám rá fél oraval kikapcsolta a gépet a picsaba mer MÉÉÉRNE, meg kinemszarja telibe hogy még 26 file-t lekellett volna szednie a flashgetnek és ezt vartam egesz nap áááááááááááááááááááááááhhhh

eh faszkivan mért nem lehet numpadot hazsnálni? falramászok ha iylen faszságot cisnálnak egy gameban... :/
igy most 0-t nem tok irni csak ha nekiálok átálitgatni bill-t angolra, hát basszákmeg... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bár ip alapjá nem, és ako lesz hun server? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmm, ésez hun server? 😊

Zetorg
gs.ini-t kell kitörölni!aztán beírod a console-ba:\connect 213.114.62.54:49001!

Még jó...

Fogjuk rá ;]

hi
Nagyopn jol néz ki.Nekem nem akad full grafikan,még nagyobb harcoknálsem😊.
A gépem:Athlon XP 2200+ 750MBRAM ATI-9800pro.
bye
Wanted
szedd le a cd-s rippet

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Ikarus
1.példa: Darabold fel az adatot commanderrel, aztán write cd.

DONGUBA
Na abban segitsetek hogy ezt cd-re nem dvd-re hogytom kiirni hogy havernak is oda tudjam adni a jatekot.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hmm, ha tényleg ilyen jó a netkod akkor lehet megnézem mutliban, mit is kell kitörölni hozzá? 😊

DONGUBA
nekem is akad

Wanted
Hogy megy akadás nélkül a gamma nektek?
Nálam 2200+, 512DDR, 9600pro és töltöget azért.
Fõleg a lövés hangoknál.
A Battlefields Vietnammal ugyanez a bajom.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

DONGUBA
Hat semmi sem valtozott az uj driverrel.

Ikarus
Úgy legyen! Ámen.

Hamed
Lol, most vettem észre, hogy a mérnökök azzal a franciakulccsal mi mindent tudnak építeni 😄D

Minden pályán vannak ilyen dobozok amiken tervrajzok vannak. Ha fölé hajolsz a kulccsal elkezd építeni különbözõ védelmi cuccokat. Pl. bunker, telepített vulcan gépágyú, barikád. Nagyon komoly. Vajon ezeket le is lehet rombolni támadó oldalról egy másik mérnökkel?

Amúgy még egyszer le a kalappal a fejlesztõk elõtt. Nem is emlékszem játszottam-e már olyan játékkal, amiben a v1.0-ban egy darab bugot nem vettem észre, tökéletesen fut, és a netkód is százas.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ikarus
Akadás nélkül megy így a gépeden? Akkor nekem se lesz bajom a game-val!

Ikarus
Ne "kínozzatok" tovább a képekkel legalább estig bírjátok ki.

Nekem 56.6-al ilyen.

Ikarus
1-2 óra és lejön végre. Már 5x magamhoz nyúltam a képek láttán. Játszani akarok!!!!!!!!! Nem bírom tovább most,most,most!!!!!!

rezsofiz
bazz,jatek kozben el kezd villogni a kep,utana teljesen szetesik,majd ujraindul :|
az 56.56-os driver van fennt. van valami megoldas?

sazl : c

M@TriX
uninstall, restart, majd elindítod az új telepítõt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Erosen ajalott😊
DONGUBA
igen?

M@TriX
érdemes lõtte leszedni az elõzõt. (Nvidia Display)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pontosan így, esetleg a gépetmég újra kell indítani, de erre figyelmeztetni fog a telepítõ...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

SoDI---
de legalább megjelenít valamit, hallod 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

DONGUBA
ja

ezt letöltöm és fel kell csak telepíteni és kész?
a kisdobos segít ahol tud :-)))))

DONGUBA
megeloztel

köszi
Nvidia driver: Itt kapható

okés
Nvidiának csak egy drivere van minden típusra...
Ja,amúgy az ATI is ilyen driver csomagokkal operál!!

nyonj egy linket léci Don ahol ezt a drivert lehet letölteni pls!!Ez jó az én mx 420ra is?
DONGUBA
ez mx-es kartyakhoz van

Driverbõl nemárt mindíg a legújabbat használni, fõleg ha problémák vannak a játékokban, úgyhogy szvsz rakd fel nyugodtan a legújabbat!!!

figyi
Mx 420ra nincs uj driver?
hát ahogy érzed szerintem ne kockáztass
DONGUBA
Most van az nvidia oldalan egy marcius 14-ei driver....56.64 ne rakjam fel?

áhhhhh szerintem örülj hogy igy megy azon a kártyán
DONGUBA
Vajon ujjab driverrel nem lenne jobb?

DONGUBA
miert ha visszaveszem jobb lesz?

Komolyan?! Az nem semmi. Remélem ezen a konfigon is legalább ilyen lesz, ha nem jobb. Na mindegy még van kb. 2 óra és lejön az UT2004 és utána elkezdem leszedni a game-et. Szerintem a 3 cd-s versio is bõven elég lesz a tököm vár mégegyszer 24 órát hogy lejöjjön még egy nyavajás DVD.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Hogy lehet ilyen logókat csinálni ami nektek van?