24504
  • Haversrác
    Sziasztok! Kiolvastam az "ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER" kézikönyvet, de magyar szerverre való utalást nem találtam vagy csak nem szúrta ki a szemem. A 200-as pinggel meg már egy kicsit uncsi a játék a külföldi szervereken, pedig ADSL-em van. Valahol 1000 és 7710 hozzászólás között mintha említettek volna HUN szerver IP-címeket,de az is lehet hogy csak hallucináltam. Nincs esély rá, hogy 6710 hozzászólást végigolvassak, úgy hogy ha létezik magyar szerver pár IP-címet osszatok meg velem Sírva kérek mindenkit.
  • balcooo
    jah köszi. csak mer a demo paja utani palyan kb fél orat henteltem gyalogoltam, helikoptert löttem, csonakaztam, heyget masztam, és csaknem volt save point miko lelöttek elegge kurvara idegesitö modon
  • grebber
    tudsz benne menteni.
  • Seth
    büdös, chekpoint rendszerű mentés van(ill. van egy csalás szintű save consol-ból)
  • balcooo
    UBIéknak büdös a kvikkszév funkcio vagy csak énnem talalom?
  • tep
    Vazzeeee.......az 1.1-es pöcs miatt már a single playert sem tudom elindítani.....már a betöltésnél fagyi
  • Shep
    mikor kimész az ajtón akkor pontosan szembe kell eljutnod, rohanj le, de előtte az első behemótot nyírd ki, meg a 2 távoli géppuskást, aztán rohanj
  • grebber
    Már le van irva lentebb csak olvass vissza!!
  • Darkboy
    Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végéről? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!!
  • PrOceSs
    A Volcano pályán, amikor kinyírom azt az őrült dokit és utána qrva sok szörny jön, mi a túrót csináljak? Mi a trükkje? Ki kell nyírni mindenkit, vagy rohanni kell mint az őrült?
  • sumi
    nem ide való,DE! a CMR4 is ragyogóan fut,és a koszolódós efekten kivül minden szupi.
  • sumi
    Őszintén bevallom:kezdő.ha majd újra akarom játszani vmikor,akkor magasabbra teszem a mércét.Azért sztem alapon is kemény pár pálya....
  • sumi
    Ezt nem is vitatom.A jelenlegi gépem ennyit tud.Azé berakhatnál egy képet,amilyennek látnom kellett volna...
  • CoolStuff
    Nincs is kiirva cd-re!
    DVD-s verzió, és eredeti, de a 3cd-s is ezt csinálja!
  • FREAK
    nem is mondta, hogy néz ki, csak azt, hogy fut rendesen

én hiszek neki, velem is soxor előfordult már, hogy jól futott a gépemen (szintén MX440 még egy ideig) olyan gém, amiről mindenki azt károgta, nagy a gépigénye (pl. U2, Chrome)

bump mapot meg tud az MX440, legalábbis az Arx Fatalis-ban nekem működött
  • Torry
    Inkább szerintem a cd-t kellett volna újra kiírni.
  • CoolStuff
    Ezt miért csinálja installnál?
    Már 4x felraktam a Windows-t!!!
  • Darkboy
    Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végéről? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!!
  • Shep
    milyen fokozaton játszottál, hogy rövid volt?
  • grebber
    Kiváncsi leszek hogy majd az új PCI EXpreszes kártyákkal hogyan fog ez futni.
    Év végére ha lesz elég pénzem veszek egyet.
  • Harrey
    A gef 4 mx440 bump mappingot se tud (sok sok egyéb más mellett), szal nem igazán tudhatod, hogy hogy is kéne kinéznie a gémnek
  • sumi
    Sniper!Én se vonom kétségbe mások hozzászólásait!!Amit leirtam az van nekem.ennyi......Ja!Az ucccsóó pálya is megvan..vmi vulkanós ahol meg kell szerezni a szérumot.Azt ende.Szép volt jó volt,de rövid volt.....Uninstall.....
  • ScoobyDoo
    a Bomberman megy is! :P
  • sniper
    Persze... Nekem meg C64-en megy akadasmentesen...
  • PiszkosFred
    Egyebkent ott tartok per pill, hogy megjelentek a felfegyverzett szornyecskek is a kommandosok mellett mint ellenfelek. Eskuszom neha az infarktus kerulget, amikor ramugranak jo magasrol, feltekert hanggal (undyingban is volt hasonlo az elejen amikor a farkasemberkek a nyakamba potyogtak az uveghazban..). De jatek kozben kezd avp1 feelinget olteni nalam a dolog. Ott is csak lepesben, minden apro kis zajra megallva jatszottam, mikozben vadul kerestem a hang forrasat. Nagyon tetszik a jatek mondanom sem kell.
  • PiszkosFred
    Futni futhat fullon a sumi-nak, csak kerdezzen mar ra valaki hogy megis hany fps-sel eheh ;]
  • Shep
    Nagy ügy bent a céges gépen 1200as keleron gef2mx400 256 SDRAM és fullon fut, de hát a grafika meg se közelíti az itthoni gépemen látottat, szóval nem meglepő a dolog, egyszerűen azért van mert egy köteg olyan effektet nem tud a kártya ami a látványt javítja, de a teljesítményt meg csökkenti, elég ha csak a vizet veszed példának én csináltam a benti gépen képeket ha érdekel vkit beszúrom őket szívesen, hogy az milyen full grafikával.
  • Braveheart
    Attól még hogy picit jobb a géped, egyáltalán nem biztos, hogy jobban is fut rajta a Far cry! Nem csak a hardvertől függ a teljesítmény, hanem hogy pl. milyen és hány program fut a háttérben stb...
  • Seth
    Azt elfelejtette odaírni hogy a gépe sorba van kötve egy mainframe-el :)
  • berczy #7682
    Ez csak valami áprilisi tréfa igaz? Kinek akarod ezt beadni?
    Nekem: 2.7 GHz Celeron, 512 DDR RAM, GF5600FX 340/540 128MB 8x AGP, Abit IS7 alaplap.
    Nekem normalon megy akadás mentesen.
    Ugye nem haragszol meg, hogy ha ezt nem hiszem el!

bErczy
  • ScoobyDoo
    celeronon még a film is akad...pfff... :)
  • sumi
    Hali.Nekem ez a gépem:ABIT vh6t 1.3 celeron proci,512 sdram,gef4 mx 440 128mb 8xagp.....és fullon megy minden!!Ez komoly.
  • peet69
    Nemkell rögtön új cuccot venni nézd meg hogy anizotróp szűrés hányason van meg még ami ilyen aprságvan azt vedd le!
  • PiszkosFred
    Inkabb egy jobb kartyat (esetleg jobb alaplapot is) vegyel ;]
  • Scholes18
    hamarosan veszek egy 3 ghz procit azzal talán menni fog
  • sniper
    256MB-n nem is fog, az biztos. Annyi az XPnek kell alapbol, es akkor meg valahova a jatekot is be kene tolteni. ~~
  • ShaiHulud
    hat igen ezt mondjuk enis:) azon orulhet ha megy lowon:D
  • fm
    mondjuk azt azért erősen kétlem,hogy az övén megy high-on 800as procival,meg 256 rammal,akármilyen fasza is a vidikaresz!

sebaj,próbáld ki amit leírtam..hátha
  • fm
    celeronod van? mer az is gond lehet,vmint állítsd be a swap file-t mondjuk 1.5GB-ra,vagy hagyd,hogy a win kezelje! esetleg próbálj meg drivert cserélni és 800*600on nyomulni medium beállításokkal...

több tippem jelenleg nincs
  • ShaiHulud
    hat fx5200 nem egy hu dejo kartya:D neki meg nem tudod milyen van:D leeht radeon 9800 xt baar ilyen proci mellett sokat nem erne:D