24504
-
Haversrác #7711 Sziasztok! Kiolvastam az "ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER" kézikönyvet, de magyar szerverre való utalást nem találtam vagy csak nem szúrta ki a szemem. A 200-as pinggel meg már egy kicsit uncsi a játék a külföldi szervereken, pedig ADSL-em van. Valahol 1000 és 7710 hozzászólás között mintha említettek volna HUN szerver IP-címeket,de az is lehet hogy csak hallucináltam. Nincs esély rá, hogy 6710 hozzászólást végigolvassak, úgy hogy ha létezik magyar szerver pár IP-címet osszatok meg velem Sírva kérek mindenkit. -
#7710 jah köszi. csak mer a demo paja utani palyan kb fél orat henteltem gyalogoltam, helikoptert löttem, csonakaztam, heyget masztam, és csaknem volt save point miko lelöttek elegge kurvara idegesitö modon -
#7709 tudsz benne menteni. -
#7708 büdös, chekpoint rendszerű mentés van(ill. van egy csalás szintű save consol-ból) -
#7707 UBIéknak büdös a kvikkszév funkcio vagy csak énnem talalom? -
#7706 Vazzeeee.......az 1.1-es pöcs miatt már a single playert sem tudom elindítani.....már a betöltésnél fagyi -
#7705 mikor kimész az ajtón akkor pontosan szembe kell eljutnod, rohanj le, de előtte az első behemótot nyírd ki, meg a 2 távoli géppuskást, aztán rohanj -
#7704 Már le van irva lentebb csak olvass vissza!! -
Darkboy #7703 Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végéről? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!! -
PrOceSs #7702 A Volcano pályán, amikor kinyírom azt az őrült dokit és utána qrva sok szörny jön, mi a túrót csináljak? Mi a trükkje? Ki kell nyírni mindenkit, vagy rohanni kell mint az őrült? -
#7701 nem ide való,DE! a CMR4 is ragyogóan fut,és a koszolódós efekten kivül minden szupi. -
#7700 Őszintén bevallom:kezdő.ha majd újra akarom játszani vmikor,akkor magasabbra teszem a mércét.Azért sztem alapon is kemény pár pálya.... -
#7699 Ezt nem is vitatom.A jelenlegi gépem ennyit tud.Azé berakhatnál egy képet,amilyennek látnom kellett volna... -
#7698 Nincs is kiirva cd-re!
DVD-s verzió, és eredeti, de a 3cd-s is ezt csinálja! -
#7697 nem is mondta, hogy néz ki, csak azt, hogy fut rendesen
én hiszek neki, velem is soxor előfordult már, hogy jól futott a gépemen (szintén MX440 még egy ideig) olyan gém, amiről mindenki azt károgta, nagy a gépigénye (pl. U2, Chrome)
bump mapot meg tud az MX440, legalábbis az Arx Fatalis-ban nekem működött -
Torry #7696 Inkább szerintem a cd-t kellett volna újra kiírni. -
#7695 Ezt miért csinálja installnál?
Már 4x felraktam a Windows-t!!!
-
Darkboy #7694 Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végéről? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!! -
#7693 milyen fokozaton játszottál, hogy rövid volt? -
#7692 Kiváncsi leszek hogy majd az új PCI EXpreszes kártyákkal hogyan fog ez futni.
Év végére ha lesz elég pénzem veszek egyet. -
Harrey #7691 A gef 4 mx440 bump mappingot se tud (sok sok egyéb más mellett), szal nem igazán tudhatod, hogy hogy is kéne kinéznie a gémnek -
#7690 Sniper!Én se vonom kétségbe mások hozzászólásait!!Amit leirtam az van nekem.ennyi......Ja!Az ucccsóó pálya is megvan..vmi vulkanós ahol meg kell szerezni a szérumot.Azt ende.Szép volt jó volt,de rövid volt.....Uninstall..... -
#7689 a Bomberman megy is! :P -
sniper #7688 Persze... Nekem meg C64-en megy akadasmentesen... -
#7687 Egyebkent ott tartok per pill, hogy megjelentek a felfegyverzett szornyecskek is a kommandosok mellett mint ellenfelek. Eskuszom neha az infarktus kerulget, amikor ramugranak jo magasrol, feltekert hanggal (undyingban is volt hasonlo az elejen amikor a farkasemberkek a nyakamba potyogtak az uveghazban..). De jatek kozben kezd avp1 feelinget olteni nalam a dolog. Ott is csak lepesben, minden apro kis zajra megallva jatszottam, mikozben vadul kerestem a hang forrasat. Nagyon tetszik a jatek mondanom sem kell. -
#7686 Futni futhat fullon a sumi-nak, csak kerdezzen mar ra valaki hogy megis hany fps-sel eheh ;] -
#7685 Nagy ügy bent a céges gépen 1200as keleron gef2mx400 256 SDRAM és fullon fut, de hát a grafika meg se közelíti az itthoni gépemen látottat, szóval nem meglepő a dolog, egyszerűen azért van mert egy köteg olyan effektet nem tud a kártya ami a látványt javítja, de a teljesítményt meg csökkenti, elég ha csak a vizet veszed példának én csináltam a benti gépen képeket ha érdekel vkit beszúrom őket szívesen, hogy az milyen full grafikával. -
Braveheart #7684 Attól még hogy picit jobb a géped, egyáltalán nem biztos, hogy jobban is fut rajta a Far cry! Nem csak a hardvertől függ a teljesítmény, hanem hogy pl. milyen és hány program fut a háttérben stb... -
#7683 Azt elfelejtette odaírni hogy a gépe sorba van kötve egy mainframe-el :) -
#7682 Ez csak valami áprilisi tréfa igaz? Kinek akarod ezt beadni?
Nekem: 2.7 GHz Celeron, 512 DDR RAM, GF5600FX 340/540 128MB 8x AGP, Abit IS7 alaplap.
Nekem normalon megy akadás mentesen.
Ugye nem haragszol meg, hogy ha ezt nem hiszem el!
bErczy -
#7681 celeronon még a film is akad...pfff... :) -
#7680 Hali.Nekem ez a gépem:ABIT vh6t 1.3 celeron proci,512 sdram,gef4 mx 440 128mb 8xagp.....és fullon megy minden!!Ez komoly. -
peet69 #7679 Nemkell rögtön új cuccot venni nézd meg hogy anizotróp szűrés hányason van meg még ami ilyen aprságvan azt vedd le! -
#7678 Inkabb egy jobb kartyat (esetleg jobb alaplapot is) vegyel ;] -
#7677 hamarosan veszek egy 3 ghz procit azzal talán menni fog -
sniper #7676 256MB-n nem is fog, az biztos. Annyi az XPnek kell alapbol, es akkor meg valahova a jatekot is be kene tolteni. ~~ -
ShaiHulud #7675 hat igen ezt mondjuk enis:) azon orulhet ha megy lowon:D -
#7674 mondjuk azt azért erősen kétlem,hogy az övén megy high-on 800as procival,meg 256 rammal,akármilyen fasza is a vidikaresz!
sebaj,próbáld ki amit leírtam..hátha -
#7673 celeronod van? mer az is gond lehet,vmint állítsd be a swap file-t mondjuk 1.5GB-ra,vagy hagyd,hogy a win kezelje! esetleg próbálj meg drivert cserélni és 800*600on nyomulni medium beállításokkal...
több tippem jelenleg nincs -
ShaiHulud #7672 hat fx5200 nem egy hu dejo kartya:D neki meg nem tudod milyen van:D leeht radeon 9800 xt baar ilyen proci mellett sokat nem erne:D