Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy adslnél még az is csoda hogy 2-t bir 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
HIP-HOP jön Vuk
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HIP-HOP jön Vuk

A demo eddig futott, most se 3.9 catalysttel nem fut (kékhalál a legelején)se 4.1-el (critical exeption a legelején)..valaki, valami 5let?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Sajnos csak ma tudtam elkezdeni vele igazán játszani de kurva jó pályák vannak!
Most ott tartok ahol a fákon vannak fahidak alul pedig "Jurassic Park" tele aranyos szörnyikékkel!!!!
FAR CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Mondjuk a BF:Vietnemra is 512MB-nél nagyobbat ajánlanak, nakem mégis fut 256MB-n szaggatás nálkül...Ez is fog?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Utána mondja a faszi a rádióba hogy vmi radar figyeli a vizet elõtted egy hajó azt szétlövöm a helikopter felszá és annyi mit csináljak?
😊)))))
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
steam, origin: ACE_hun

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Ha a dvd versiot szedem le azt ügye megtudom nyitni vmi progival? Mert nekem nincs dvd íróm csak olvasóm!!
Daemon toolsal vagy win iso-val?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De le is lehet tiltani, hogy megjelenítse...
THX
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Najo blázolok egyet,azt lenyugszom mielött valami admin átraka gumiszobaába

P4 1.7
256 MB
GForce 4 MX 440
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Nembaj, igy legalabb sporolt a csaladi kasszába kb 50 ft-ot a villanyszamlan, gondolom ez volt az ok...jaj istenem feszül kegyetlenül a generacios ellentét, hoyg diplomatikus legyek