Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
DANIELT kavart be az az 500as pingjével,de 4nél tobbet amugy sem birna😞

szeirntem nem amiat volt hanem mert danielt belaggoltatot minket... :/
amugy adslnél még az is csoda hogy 2-t bir 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vukodlav
Na ez nem jött be, szerver leállítva... Az adsl nem bír ki két embernél többet. Dedikált szervert lehet valahogy indítani?

HIP-HOP jön Vuk

Atiti
S.O.S. a crack exe-t,mert nagyon szeretném kipróbálni

bezony

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

GaVino
Falrakta, és eljutottam a carrierig... hát eszméletlen gyönyörû!!!

Atiti
Sziasztok! Nekem a dvd változat van + és nem jó a crack exe,ha valaki +tenné,hogy elkûldi nekem +köszönném

DONGUBA
En meg nagyon varom a STALKER-t az se lesz kutya.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ricsi1
öhhh mi?

Vukodlav
62.68.188.25 ez egy ideiglenes szerverke, aki akar jöjjön próbálni, 14 hely van összesen!

HIP-HOP jön Vuk

akkor hogy viszem tovább a pályát mert nem tom hogy kell?😊

Bazmeg, hogy elmentem suliba, és valaki kikapcsolta a gépet!!!!!

A demo eddig futott, most se 3.9 catalysttel nem fut (kékhalál a legelején)se 4.1-el (critical exeption a legelején)..valaki, valami 5let?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Lacc
Wow, leszedtem én is, és azt kell mondanom hogy ahogy kinéz, az nagyon odabasz... És még jól is fut mellette, szóval minden elismerésem az engine-é. A játék maga se rossz, de még nem ástam belem agam nagyon a történetbe, most tartok ott, hogy loptam egy csónakot a rozsdás anyahajóról. Eddig végülis tetszik 😊
insp
MINDENKINEK: A JÁTÉK PÁLYÁIRÓL, TÖRTÉNETÉRÕL NE BESZÉLJETEK! Várnak az emberek egy napot, aztán kapják az arcukba a bazinagy SPOILEREKET!!!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

oneal1
figy!!!
fx ekkel mik a tapasztalatok???

!Forza Ferrari!

NeoMaN
Azé az fura, hogy a telepítésnél menne a netre...

grebber
Nem is lehet szavakkal kifejezni mennyire tetszik ez a game nálam annak a game-nak ami ezt meg akarja szórítani nagyon jónak kell lennie!
Sajnos csak ma tudtam elkezdeni vele igazán játszani de kurva jó pályák vannak!
Most ott tartok ahol a fákon vannak fahidak alul pedig "Jurassic Park" tele aranyos szörnyikékkel!!!!

FAR CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Már levolt irva elégszer.

ricsi1
#3609 nemtudja vki?

insp
A hangok újratömörítésével mindenképpen romlik a hangminõség...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

bazza
Tehát akkor ne szomorodjak el? Nem fog szaggatni?
Mondjuk a BF:Vietnemra is 512MB-nél nagyobbat ajánlanak, nakem mégis fut 256MB-n szaggatás nálkül...Ez is fog?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ricsi1
daemon tools jó!

ricsi1
mi a különbség a Far Cry (DVDRip - MYTH),és a Far Cry DvD között?

Sephi
Szed le a RIPPET. 3 CD es nem maradsz le semmirol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rezsofiz

sazl : c

Amikor megmentetted azt az ügynök csajt megöltél mindnkit eljutsz gey molohoz ahol álnak v 5-en.
Utána mondja a faszi a rádióba hogy vmi radar figyeli a vizet elõtted egy hajó azt szétlövöm a helikopter felszá és annyi mit csináljak?

magus
kell mindegyik cd az installhoz?

Wanted
legalább lesz egy kis motion-blur effekt.
😊)))))

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

na felrakom full-ra a gamé-t és kiprószálom milyen.

steam, origin: ACE_hun

Daemon Toolsa pontosan

Ikarus
Még 14 file-nak kell lejönnie a DVD-böl. Én ezt nem bírom tovább idegekkel. Azt hiszem lemegyek sörözni. Utána lesz majd szép játék, ha hazajövök pár üveg után he-he!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
V.ki azt írta lejjeb, hogy igen.

Adi
Hi!
Ha a dvd versiot szedem le azt ügye megtudom nyitni vmi progival? Mert nekem nincs dvd íróm csak olvasóm!!
Daemon toolsal vagy win iso-val?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

cifuatwork
Azt, hogy VIP tag (fizetni kell érte), ezen belül pedig azt, hogy hány éve regisztrált. Egy csillag = 1 év.
De le is lehet tiltani, hogy megjelenítse...

Én a DVD-t szedtem le.

Melyiket érdemes leszedni a DVD változatot vagy a 3 CD-s Rippet.
THX

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Ikarus
heh, cseles kis dolog 😊

hmm, érdekes... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hááát szerintem azért anyira nem fényes a mutli mint ahogy mindenki mondja, 150es ping körül azért már volt hogy lagzott, másokat meg láttam még teleportálni is ... 😛

Zetorg
a num pad mûxik csak meg kell nyomni a num lock-ot!ha be van kapcsolva akkor is!

DONGUBA
persze hogy fog menni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

balcooo
naja. 10 éve még aszondom oké lett volna meg verjen is a seggemre hogy mitképzelek, de azé 24évesen ma' had én döntsem el miko van bekapcsolva a gép 😄
Najo blázolok egyet,azt lenyugszom mielött valami admin átraka gumiszobaába

bazza
fog menni hiperminimumon ilyen gépen:
P4 1.7
256 MB
GForce 4 MX 440

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ikarus
Köszi.

DONGUBA
Vip tagsag.

Ikarus
Lehet hülye kérdés, de mit jelöl a csillag a neved mellett?

balcooo
kösz neked is , tisztara elérzékenyülök itt a végén
Nembaj, igy legalabb sporolt a csaladi kasszába kb 50 ft-ot a villanyszamlan, gondolom ez volt az ok...jaj istenem feszül kegyetlenül a generacios ellentét, hoyg diplomatikus legyek

DONGUBA
Hat ha anyam hozzanyult volna a gepemhez lett volna jajjjjjjjjjjjjj😊))))))))))))

DONGUBA
Nyugi testver.Az en geforce mx 460-ammal is megy.

balcooo
köszi az együttérzést....az anya az szent és sérthetetlen...csak a telibecseszett géphez ne nyulna hozzáááááá könyörgöm huuáááááááá