24504
-
#7872 én megyek csak gyors letöltöm -
Borg #7871 Íme a mai menü:) Ki jön multizni?
-
xmacx #7870 ja, kevertem a vinyo blokkmeretevel..
szabad hely van..
allitolag a memoria is sokat dob a jatekon (512<) -
#7869 Nálam kb. 1,5 GB szabad hely van és a windows kezeli a swapfájlt. -
#7868 Kössz, tányleg ott volt. pedig hányszor elmnetme mellette, kerestem vagy fél órát. Csak azt tudnám viszont, hogy ki találta ki a Dam pályát. Rohadt nehéz, 10 tötlénnyel vágjak neki a dzsungelnek. Nem normális az az ember... -
xmacx #7867 miert nalatok mennyi a swap file merete?
ajjaj gaz lesz, nem a patch-el lesz a gond (meretuk megegyezik).. -
#7866 Egyébként szép, bár lehetne szebb. Az látszik, hogy nem egy Vietcong, kissé mosottak a növények textúrái, bár biztos jobbat is ki lehet hozni grafkártyától függően, de a Vietcong alapból szebb.
A víz-effektekből nem sok látszik: a partmenti habosodásból, a felületi tükröződésből semmi (a jelenlegi beállításon). -
#7865 A Geforce 2-nek Detonator kell, nem Catalyst. -
xmacx #7864 ja, mondjuk te orulhetsz, hogy egyaltalan megy de en meg tobbet vartam volna az enyemtol.. (milyen onzo vagyok..) -
xmacx #7863 sejtettem..
mint olvashattad mar en is raktam fol patch-et (es drivert is egyidelyuleg :)) de en sem emlekeztem hasonlora..
milyen catalystet hasznalsz?
nalad hogy muzsikal a gamma? -
#7862 P 1,7 Celeron
GF2 MX400 64 MB
256 MB SDRAM
Zárt tereken, fordulás közben néha röccen, nyílt téren nem vettem még észre, de minden minimálison van egyelőre, 800x600-on. Később próbálkozok óvatosan feljebb venni az effekteket. -
#7861 Nem emlékszem ilyesmire, se kipipálásra, se modify-re. -
xmacx #7860 a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is?
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt.. -
xmacx #7859 milyen configon nyomod harold?
nem szaggat be rohadtul neha
ja en hozzatennem a sajatomhoz hogy 1024x756, no aa&af, very high. -
#7858 Ez a teljes neve: FarCry1_1.exe, és 27.816.687 byte. -
#7857 Asszem a www.farcrygame.com-ról szedtem le, és a Downloads könyvtárból indítottam. Nem kell berakni a game könyvtárába, megtalálja úgyis. -
xmacx #7856 phuu, most nem otthon vagyok, nemtudom.. -
xmacx #7855 a patchet honnan futtatad?
en csinaltam neki egy kulon konyvtarat a gamman belul.
ja es honnan toltotted le?
-
#7854 Nem lehet, hogy több szabad hely kell neki? Mekkora a swap file mérete a windowsban? -
#7853 Nekem nem volt gondom a patch-el, felment simán az első telepítésre. (Most a másodikra nem raktam fel.)
A Dokumentumok könyvtárba nekem nem pakolt semmit a játék. -
xmacx #7852 semmiseg Herold!
sztem ez a minumum, bar kevesen osztjak meg a jo tapasztalatokat..
szoval tovabbra is:
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
koszi!
-
#7851 Szerintem nem igazán van látható különbség, max fps-ben. -
Gbr #7850 Help! -
#7849 mikell ? :)
nekem pro -m van -
#7848 sandbox -hoz kene egy kis segitseg.
kipakoltam a map -re egy bunkert ami ket szintes.
elso szint ahova lazan begyalogolsz, masodik ami a 'tetoter' vagyis letran keresztul jutsz fel.
na most arra lenne kivancsi, hasznalhato letrat melyik kategoriabol tudok kirakni ? mert amiket kiraktam azokon vagy atmegy az emberke mert csak egy grafika, vagy nem megy at rajta, de fel se.. csak all elotte mint a pocs.
valaki aki kepben van ezen a teren segitsen mert harom letran kivul kesz az elso map -em :) -
#7847 hát azért a doom nightmare fokozatához sehol nincs :)
Herold: challenging - a magyar fogorvosok szövetségének ajánlásával, na komolyra fordítva, szerintem nem lesz nehéz dolgod, 1-2 helyet leszámítva -
PrOceSs #7846 Nagyon nehéz lesz!:)) Én azon vittem végig, a legnehezebb játék volt, ever! -
wazzup #7845 punkbustert hogyan lehet beállítani enable-re?? -
#7844 Challenge módban kezdtem, nagyon nehéz lesz? -
#7843 XMACX, áldott legyen a neved! Végre megy a játék, miután javaslatodra újratelepítettem, a driverfrissítés után! -
wazzup #7842 Hogy lehet beállítani hogy be legyen kapcsolva a Punk Buster?? -
#7841 Valaki küldjön már egy mentést realistic-ben a helikopteres részről, mert egyenlőre az még nekem odébb van, de kiváncsi lennék hogy azon milyen durva, mert annyira challengingben sem volt egyszerű. -
#7840 de csak akkor nyomdd be ha veteránban nyomod, különben a pokolba jutsz :) -
#7839 A dokis részre gondolsz a folyasóval? A sört nem lehet másra váltani? Ha igen megcsinálom :) -
atlon #7838 Kösz. Most megyek és szétvágom azt az állatot. -
#7837 itt bogarászd ki!!! -
atlon #7836 Tisztelt Insp! Vagy valaki!
Azt írtad, hogy ne sajnálja senki benyomni a God mode-ot a játék pár iszonyatosan nehéz pontján. Én is éppen a helikoptert lövöm a hajóról mint állat már két napja. Most van elegem. Hogyan is kell pontosan benyomni azt a God mode-ot? -
xmacx #7835 Hali!
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
koszi!
ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
udv
Mac -
#7834 De olyan érdekelne, hogy pl. ez: ATI-R 9800XT. Vannak képek, de konkrét példa érdekelne, szóval, ha van valakinek ilyen vagy PRO kártyája, belinkelhetne egyet. Tényleg kiváncsi vagyok, mert picin múlott, hogy nem XT-t vettem ... -
Gbr #7833 Elakadtam annál a résznél ahol a prof. beszél egy ilyen "tvfalon",van ott egy ketrec van bent lőszer,páncél,de kártyát kér de azt nem találom?
És onnan tovább menve kell valamit rárakni a generátorra de ezt se találom?