24504
  • grebber
    én megyek csak gyors letöltöm
  • Borg
    Íme a mai menü:) Ki jön multizni?

• xmacx
    ja, kevertem a vinyo blokkmeretevel..
    szabad hely van..
    allitolag a memoria is sokat dob a jatekon (512<)
  • Herold
    Nálam kb. 1,5 GB szabad hely van és a windows kezeli a swapfájlt.
  • Joke
    Kössz, tányleg ott volt. pedig hányszor elmnetme mellette, kerestem vagy fél órát. Csak azt tudnám viszont, hogy ki találta ki a Dam pályát. Rohadt nehéz, 10 tötlénnyel vágjak neki a dzsungelnek. Nem normális az az ember...
  • xmacx
    miert nalatok mennyi a swap file merete?

ajjaj gaz lesz, nem a patch-el lesz a gond (meretuk megegyezik)..
  • Herold
    Egyébként szép, bár lehetne szebb. Az látszik, hogy nem egy Vietcong, kissé mosottak a növények textúrái, bár biztos jobbat is ki lehet hozni grafkártyától függően, de a Vietcong alapból szebb.
    A víz-effektekből nem sok látszik: a partmenti habosodásból, a felületi tükröződésből semmi (a jelenlegi beállításon).
  • Herold
    A Geforce 2-nek Detonator kell, nem Catalyst.
  • xmacx
    ja, mondjuk te orulhetsz, hogy egyaltalan megy de en meg tobbet vartam volna az enyemtol.. (milyen onzo vagyok..)
  • xmacx
    sejtettem..
    mint olvashattad mar en is raktam fol patch-et (es drivert is egyidelyuleg :)) de en sem emlekeztem hasonlora..
    milyen catalystet hasznalsz?
    nalad hogy muzsikal a gamma?
  • Herold
    P 1,7 Celeron
    GF2 MX400 64 MB
    256 MB SDRAM

Zárt tereken, fordulás közben néha röccen, nyílt téren nem vettem még észre, de minden minimálison van egyelőre, 800x600-on. Később próbálkozok óvatosan feljebb venni az effekteket.
  • Herold
    Nem emlékszem ilyesmire, se kipipálásra, se modify-re.
  • xmacx
    a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is?
    aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
    hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
  • xmacx
    milyen configon nyomod harold?
    nem szaggat be rohadtul neha
    ja en hozzatennem a sajatomhoz hogy 1024x756, no aa&af, very high.
  • Herold
    Ez a teljes neve: FarCry1_1.exe, és 27.816.687 byte.
  • Herold
    Asszem a www.farcrygame.com-ról szedtem le, és a Downloads könyvtárból indítottam. Nem kell berakni a game könyvtárába, megtalálja úgyis.
  • xmacx
    phuu, most nem otthon vagyok, nemtudom..
  • xmacx
    a patchet honnan futtatad?
    en csinaltam neki egy kulon konyvtarat a gamman belul.
    ja es honnan toltotted le?
  • Herold
    Nem lehet, hogy több szabad hely kell neki? Mekkora a swap file mérete a windowsban?
  • Herold
    Nekem nem volt gondom a patch-el, felment simán az első telepítésre. (Most a másodikra nem raktam fel.)

A Dokumentumok könyvtárba nekem nem pakolt semmit a játék.
  • xmacx
    semmiseg Herold!
    sztem ez a minumum, bar kevesen osztjak meg a jo tapasztalatokat..

szoval tovabbra is:
    az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
    mi lehet a gond?
    a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
    (config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
    koszi!
  • Shep
    Szerintem nem igazán van látható különbség, max fps-ben.
  • Gbr
    Help!
  • PeeTeR
    mikell ? :)
    nekem pro -m van
  • PeeTeR
    sandbox -hoz kene egy kis segitseg.
    kipakoltam a map -re egy bunkert ami ket szintes.
    elso szint ahova lazan begyalogolsz, masodik ami a 'tetoter' vagyis letran keresztul jutsz fel.
    na most arra lenne kivancsi, hasznalhato letrat melyik kategoriabol tudok kirakni ? mert amiket kiraktam azokon vagy atmegy az emberke mert csak egy grafika, vagy nem megy at rajta, de fel se.. csak all elotte mint a pocs.

valaki aki kepben van ezen a teren segitsen mert harom letran kivul kesz az elso map -em :)
  • Shep
    hát azért a doom nightmare fokozatához sehol nincs :)

Herold: challenging - a magyar fogorvosok szövetségének ajánlásával, na komolyra fordítva, szerintem nem lesz nehéz dolgod, 1-2 helyet leszámítva
  • PrOceSs
    Nagyon nehéz lesz!:)) Én azon vittem végig, a legnehezebb játék volt, ever!
  • wazzup
    punkbustert hogyan lehet beállítani enable-re??
  • Herold
    Challenge módban kezdtem, nagyon nehéz lesz?
  • Herold
    XMACX, áldott legyen a neved! Végre megy a játék, miután javaslatodra újratelepítettem, a driverfrissítés után!
  • wazzup
    Hogy lehet beállítani hogy be legyen kapcsolva a Punk Buster??
  • Shep
    Valaki küldjön már egy mentést realistic-ben a helikopteres részről, mert egyenlőre az még nekem odébb van, de kiváncsi lennék hogy azon milyen durva, mert annyira challengingben sem volt egyszerű.
  • Shep
    de csak akkor nyomdd be ha veteránban nyomod, különben a pokolba jutsz :)
  • Shep
    A dokis részre gondolsz a folyasóval? A sört nem lehet másra váltani? Ha igen megcsinálom :)
  • atlon
    Kösz. Most megyek és szétvágom azt az állatot.
  • Seth
    itt bogarászd ki!!!
  • atlon
    Tisztelt Insp! Vagy valaki!
    Azt írtad, hogy ne sajnálja senki benyomni a God mode-ot a játék pár iszonyatosan nehéz pontján. Én is éppen a helikoptert lövöm a hajóról mint állat már két napja. Most van elegem. Hogyan is kell pontosan benyomni azt a God mode-ot?
  • xmacx
    Hali!

az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
    mi lehet a gond?
    a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
    (config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
    koszi!
    ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
    udv
    Mac
  • a.carkey
    De olyan érdekelne, hogy pl. ez: ATI-R 9800XT. Vannak képek, de konkrét példa érdekelne, szóval, ha van valakinek ilyen vagy PRO kártyája, belinkelhetne egyet. Tényleg kiváncsi vagyok, mert picin múlott, hogy nem XT-t vettem ...
  • Gbr
    Elakadtam annál a résznél ahol a prof. beszél egy ilyen "tvfalon",van ott egy ketrec van bent lőszer,páncél,de kártyát kér de azt nem találom?
    És onnan tovább menve kell valamit rárakni a generátorra de ezt se találom?