24504
-
#7912 Ezt a hibát mivel lehet orvosolni?
Valakinek volt már ilyen hibája? -
#7911 De amikor másodjára kell menni, és már le van omolva! -
#7910 A tiéd még szánalmasabb!:P -
#7909 Szánalmas egy logó:P -
#7908 Sziasztok!
Mit kell csinálni a Boat nevü páya 6. Checkpoint-nál? Az a helikopter mindig kinyir... -
#7907 Császtok!
Az lenne a kérdésem, hogy a DVD-s verzióhoz miket kell letölteni?
A magyarosítás megy 1.1 patchel?
Honnan lehet leszedni a HUNosítást és az 1.1IpFix-et, mert az így kell neten játtszaniban nem lehet letölteni... -
Toomy_Xp #7906 A fő menüben a garafika beállításainál van egy olyan fül, hogy "Rendering Mode" vagy ilyesmi. Nekem csak egy Geforce 256-os karim van, szoval nem tudom kipróbálni azokat. Esetleg ha valaki tudna készíteni egy-egy képet a különböző módokban az nagyon jó lenne.
Nagyon Köszi! -
#7905 Jövök aztán és ! -
radical #7904 KIRÁÁÁÁLY!
Gyere aztán nyomjuk assaultot! -
#7903 Halihó mindenki.
Ma jól bevásároltam, van ofísöl verzsön, megminden.
Bohzahsztó szép a gáma, egyelőre nagyon bejön.
Ha végigtoltam, jövök multizni. -
#7902 ???
Tovább kell menni az alagútban. -
#7901 Á! Most kezdtem el jáccani, de már az elején elakadtam, amikoris kel kell menni a távcsőért. Van a barlangban aza kis medence, gondolom onnan kéne kiugrani, de nem megy, pedig már fél órája próbálkozok. Vagy máshol kell? Esetleg végigjátszás van vhol? Köszi! -
#7900 Multi ablak jobb alsó sarok.. Eszméletlenül bonyolult.......... -
wazzup #7899 Hogyan kell beállítani a PUNK BZSTERT? Mármint hogy enable-n legyen. (Hol lehet??) -
#7898 A Boat lesz a kedvenc pályád. -
#7897 Attól függ. Puszit nem kapsz tőlem.
Egyébként, ha lehet valamilyen módon demót felvenni a játékkal, akkor szívesen megnézném okulásképpen. -
radical@work #7896 Aki szeretne magyar FC szervert, az a SOF2 fórumban udvariasan(!) kérje meg Clint EastWood-ot. -
#7895 Melyik szerveren szoktatok multit játszani? -
#7894 INNEN? -
#7893 "Helikopter hajorol" szerintem a legtobb embernek - kozte nekem is - nem itt volt gond. Hanem amikor elsullyeszted a hajot - felrobbantod a benzintankot talan 15. palya kornyeken - majd megjelenik Crowe egy helikopterrel, és megprobál véres maszattá lőni. Ekkor neked le kell szedned a helit, hogy elmeneküljön. A hajó persze hozza a titanic féle effektet, és szépen lassan, de süllyed elfele. Szerintem ez az a huzos resz amivel gondok szoktak lenni. Az elejen a roncsbol felmaszva es leszedni a heli, nemgond. Foleg ugy, hogy nem ott maszol ki, hanem hatul es korbeszaladsz a hajo elso emeleten, majd onnan leszeded a helit, majd visszamegy es kimaszol a tetore ahova eredetileg is ki akartal menni. Onnan mar csak agyaggalambloveszet a tobbi merc kinyirasa a ladak mogul. -
sickb #7892 tipp hogy honnan? -
#7891 Töltsd le a benchemall-t. -
sickb #7890 ha már ittvagyok valaki árulja el pls hogy lehet fc vel benchmarkolni -
sickb #7889 igazából tegnap este regisztráltam magam sg forumon hogy megkérdezek valamit a játékkal kapcs mert elakadtam
1 napot kell várni a reg után hogy lehessen kommentelni
azóta meg sikerült végigvinnem szal már semmi:D -
#7888 ennyi off után, pár gondolat a játékkal kapcsolataban, a felmerült kérdésekre:
helikopter a hajóról: ha az elején lévőre gondolsz, simán kimászol, ott egy doboz mögé lekuporodsz, és lövöd a helikoptert + a géppuskás tagot, mint állat. A helikopter pár tár ellődözése után szépen felrobban. Akkor innen leövöd a géppisztolynál álló emberkét balra, meg hátul a dobozok mögött is van kettő (én emiatt a kettő miatt haltam meg folyton)
checkpointok: 1.1 alatt müködik, 1.0 alatt nem tudom. konzol, tab utána save_game akarmi
tehát \save_game mentes1
szvsz egyébként meg lehet csinálni ilyen mentés nélkül is, csak rohadt fárasztó soxor ugyanazt megcsinálni.
másrészről találkoztam máár olyan buggal, amikor a halottak nem haltak meg vizuálisan, hanem futottak egyhelyben (a távcső sem látta őket), ezen a mentés visszatőltés segített
a játék egyébként szerintem nem könnyü, főleg amikor nem ad semmit (pl. gyógyszer), miután mondjuk 10 muksót kellett likvidálnom (ari kis kommandósók voltak), hát az nem volt semmi, épp hogy életben maradtam erre nincs a környéken semmi, mehettem vissza a pálya elejére ahol emlékeim szerint volt kötszer.
(mondjuk a mentés erre si jó, nem kilométerekről kell újrakezdeni, amikor véletlenül elhaszbnálunk egy gyógyszeres csomagot)
érdemes egy-egy "csatának" többször is nekifutni, ahol előszőr meghalunk, vagy sok életérőt veszítünk, esetleg sikerülhet sérülás nélkül is megcsinálni
egyébként nem nagyon értem a zsoldosok vs szörny dolgot: egy kis karmolászó dögöt simán megnyúvasztok, a kommandós simán megnyúvaszt, ehhez képest a karmolászó dögöket nem tudják. vicces
és atz újaknak: amikor azt hiszed ennél rosszabb nem jöhet, jön :D -
#7887 nnem keresem vissaz, ki mit írt ATI vs Nvidia témában, de emlékszem miket írtatok, szóval:
Nem állítom, hogy az ATI rossz kártya, örüljön akinek az van. A nem vennék Ati-t kitétel meg mostanra vonatkozott, lehet, hogy 1-2 hónapon belül más lesz a véleményem, nincs kőbe vésve semmi. Egyébként nvidia FX-et sem vennék.
Harmadrészről meg van egy gef4-esem 128 megával, az még egy ideig jó lesz, szal egyébként sem áll szándékomban idén ezt lecserélni :) ennél sokkal jobb helye is van annak a pénznek. -
#7886 figyi Borg, neked max detailen van a gém? -
#7885 Ezek a custom mapok érnek vmit? Milyen a kidolgozásuk, funplayre készültek, vagy ilyen hc kombat mapok? -
#7884 Geforce 2-őn aztán veheti, nem lessz szebb az tuti. Nem csoda, hogy nem szép, hiszenn jónéhány effektet nem tud megjeleníteni a kártya. Az még csak dx 7-es, ha jól tom, szóval ne várjon tőle túl sokat. -
#7883 Aszonja a legkönnyebb:) Hát már akinek, ógy látszik, hoyg akkor én rossz fele futottam, mert mindíg megtaláltam az ellent(vagy ők engem). Volt ennél könnyebb, pl. amikor a helit kell kilőni, igaz, hogy én nem veteránon nyommom, de azt simán megcsináltam elsőre. Csak jól kell fedezékbe bújni. Szal mindenkinek izlés dolga... -
Borg #7882 Jaja, már nem megy. Holnap megint olyan 8 utan inditok valamikor, addig töltögessetek custom mapokat az arenarol. (link lejjebb a kép). -
Jinchuu #7881 Franc, úgy tűnik erről lemaradtam, no mind1. Majd legközelebb kipróbálom már a multit is! :D -
#7880 FarCryMP nekem most nem müködik, IP-t kérhetnék ehhez a szerverhez
kipróbálnám a multit új vidkártyámmal, kiváncsi vagyok mi a különbség a gf42höz képest -
Borg #7879 Waterfall map az egyik paragliderből:
Na ez: Kötélcsúszóka:) Le lehet csúszni rajta:)
-
Borg #7878 Valami bug volt a krátertóban, mert critical exceptiont dobott, a self killre...
azért állt le a szerver...
na mind1, mára ugyis elég ennyi. Király map amúgy:) mindjárt berakom a slideres képet. -
#7877 Jó volt ez a map csak kellene egy normális magyar szerver! -
#7876 milyen kártyán nyomod? A vizetminőséget nyugodtan vedd feljebb, mediumban már egész szép -
#7875 csak futni kell az egyik legkönnyebb pálya a játékban. -
#7874 A letöltött single player mapokon ha bemásolom rendes küldetések vannak vagy mi?????? -
Borg #7873 Gut.
HUN Server One
pass: fchu