Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoCk
"Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében"

Bocs ha ugy erezted, hogy leugattam , de ezek szerint nem tudom használni a szmájlikat.

Én csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire örülök annak, hogy 4 év után végre fejleszthetem PIII 1GHZ-s gépem , és ráadásul ugy ahogy szeretném ui. kigyült a pénzem.

Azt reméltem , hogy más is örül az én örömömnek. Azt meg hogy mi nem okos dolog a gépben az legyen az én tökéletlenségemre írva. Sajnálom, ha ezt nem igy lattatok. A melletetm ülö 30 éves barátom is értetlenül áll a hozzászólások elõtt, õ sem érti min jött elö ez az ellenszenv.

Én sem vagyok pénzesebb, mit ti sõt közöttetek, vannak olyan hozzászólók, akikhez képest én egy kukázó senki vagyok..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

nah azsem én megyek csicsikálni miután siekrült szétoffolni egy topicot ugy hogy a következõ 10ezer évre kibanoljanak az internet magyar részérõl... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

uhh az jó ár majdnem egy ezres de nem kérnek annyit jó a marketingstratégiájuk 😄DDD
áh nálunk már van brutal ár edition is az az igazán táp 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nálunk a büfébe msot van akció 1dl klorozott buborékmentes csapvizet lehet kapni 998huf-ért, én oylat midnennap veszek szal ebbe már tuti jobbvagyok 😛P

insp
Isler Extreme Rudi Edition!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

jah burzsuj vagy jedi ennyiért islert én ennyiért már 2 szalámis szendót veszek piskótával menübe a fõsulis büfébe😄DDDD
ok de ahoz kell vened egy párezer forintos spéci csokimázat rá ami ugyan ehetetlen de jó drága és rá tudod az islerre ragasztani az ár cimkéjét 😛P

nah aszem leugrok a közértbe és megbeszélem az eladóval hogy én csak egy rudit veszek 5000huf-ért és akkor én nyerek a boltos meg jóljár és énleszek a fõmájer hogy menyit költötemrá 😛PP

insp
Overclockolom az islert, lesz belõle túrórudi.

Te burzsuj!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdte hülye vagy😄DDDDDDDDDDDD
hát az peches mert bármien jó is volt de akkoris csak egy oclsoság..., az igazi olyan hogy veszel két 1forintos méretû islert 2000 huf-ért vagy többért 😛PPP

a nagy pirosat vettem az drágább az 110 ft 5db gondoljbele mennyit fizettem érte😄DD
insp
Láma vagyok, mert én olcsón vettem nagyot.

amugy meg ha igy veszük akor ment a beszélgetés a configokbol, probáltak valamit veled megértetni, gyk segiteni neked erre te kezdtél el visszaugatni ;P

hát az attól függ hogy hányforintos..., mert az egyik büfében kapsz király islert oclsoért de az szar az a jó ahol egy hangyafasznyit kapsz jó drágán, na az már ér anyit 😛PP

Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében
zoli80
koszi az infot az engem is érdekel!

még mindig nemérti..., nah midn1 tényleg hagyuk mára már kiflémeltem magam 😄

insp
Két isler felér 5 turbórudival?

LoCk
"énsem mondom el itt hogy mennyi pénzt verek el dolgokra ez felvágás nemszeretem"

Itt nincs semmilyen felvágás. Beszélgettünk a gépeinkrõl, majd én megemlítettem, hogy veszek egy uj gépet, majd beküldtem a képet, erre valaki beírta az árát én, meg helyeseltem.. Mi itt a felvágás??

Az, hogy én nem eliszom hétvégéken a 10-30e FT-kat hanem gyûjtõm. És ennek vonzata, ez a gép, ami esztétikailag, valamint teljesítményben is ott van.

Mindenki olyan dolgot vásárol, amit meg tud fizetni. Én gyûjtõttem , eldöntöttem és megveszem..

Nem igazán értem a negatív hozzászólásokat, de nem is érdekel ettol a bejegyzestol kezdve.

Kit érdekel ki mit mond, az a lényeg, hogy nekem megfeleljen..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

insp
Én is vettem valamit 990 Ft-ért!

Schizm (Media Marktban, magyar! szinkronnal)
Igényes kikapcsolódás, brutális fejtörõk.

5turorudolfot? ehh emgelõztél én csak 4et máris sirvafakadok mert nem érek fel hozzád... 😛PPP

szal nagyzolni lehet de akkor legalább észel, mert az iylen stilusu dolog hogy msot én eltudom mondani hogy hány milliót költötem el rá ahol csak az ár számit amikor valóságban ugyanolyan vagy jobb minõségre ki lehet hozni kevesebbõl.., szal ennek igy nem sok értelme van ;P

zoli80
kb 3évet öregedtem ma a jatek miatt,akkorákat ugrottam ijedtemben hogy csak na.tiszta para!

én vettem ma 5db túrórudit meg 2hamburgert
OFF
Én is vettem ma valamit. 3400Ft -volt
Nagyon örülök neki 😛
ON
:
igazad van csak akkor azt nem értem mrét nem ritad be hogy neked hány milliós hangfalrendszered van hozzá, mert tapasztalatból tudom hogy akármiylen hangkártyád is lehet attól még ha nicsn meg a hangfal baszhatod, ha meg már 500ezer feletti hangfalad van akkor mért nem irtad le aztis a nagyzolásaid sorába? 😄

Egyetértek Jedi maximálisan
zaki
na, ez durva

1. érdekes énis vettem uj gépet nem is tom már hány év után mégse nagyzoltam vele se itt a forumon se msáhol a neten de még irl sem..., és ettõl még aminek nincs értelme annak akor se lesz ha valaki milliomos attól még el lehet ésszerüen költeni a pénzt és nem az a baj hogy az illetõ milliomos, mert vanak sokan váljék egéségükre nagy ügy de attól még nem kell hülyének lenni...
az meg hogy ki minek örül arról anyit hogy lehet csnedben is örülni tedd te is ezt... 😊

Bandee
jááááj. vki választ 😊

insp
Nekem is van ilyen Zalmanom és kurv@ keveset számít. Max az érzéssel kapod a többet.

LoCk
"grafikai munkához ilyen hangkártya..., na inkább no comment, annak a krátyának az árábol simán vehetnél anyival jobb vidkártyát ami kcisit többet számit mint hogy van hozzá távirányitó vagy nincs... 😄" ?????????????😊😊😊😊😊😊 MI VAN?

Készen vagy?

Hogy hoztad össze a hangkártyát a grafikai munkával???

Zenét nem hallgatsz?

Normális játékkal nem játszol??

Jó a sztereó!!!! 😊

nem figyeltél akkor megint én az elõbb gratuláltam neked ha jól emlékszem és megérdemled ha megdolgztál érte de nemhiszem hogy egy fórumba kéne irnod minden 2ik irásod hogy uj géped lesz!!
insp
Off: általában hasonló véleményen vagyunk.

LoCk
Hát kérlek a távirányitó azért kell, mert én nem fogok ugrálni az ágyból, amikor nézem a filmeket, hogy már megint hangos a film

Nem igazán értem, hogy miért van ez Magyarországon, hogy senki sem tud , annak örülni, hogy valaki eléri az egyik álmát, csak kulákoznak, burzsujoznak...

Dolgozz annyit érte, mint én és egy szavam sem lesz..

énsem mondom el itt hogy mennyi pénzt verek el dolgokra ez felvágás nemszeretem
hát szerintem jóllátod, a dicsekedésnél amugy mr csak az ilyen hülyesgek az idegesitõbbek mint hogy grafikai programhoz ilyen hangkártya... 😛

antijedi igazad van😊
én utána néztem ÉS OTTVOLT AZ A MAJDNEM KÉRLEK olvasd el pontosan nem azt mondom hogy jobban de közel olyan jóttt😊))
grafikai munkához ilyen hangkártya..., na inkább no comment, annak a krátyának az árábol simán vehetnél anyival jobb vidkártyát ami kcisit többet számit mint hogy van hozzá távirányitó vagy nincs... 😄

Ezt nem mondtam de erintem egy kicsit el vagy szállva de semmi bajom veled de szerintem nem egy fórumba kéne dicsekedni hogy milyen géped lesz mert ezt már leirtad már párszor bocs ha nem igy van én így látom
LoCk
"pl teszten jobbat fitott majdnem a 9600 xt radeon 128Mb-os mint a 9700 pro😊))nézz utána😊" Ez pl VICC.. nézz utánna😊😊

LoCk
Bocs de én ezt nem csak játékra használom, hanem grafikai munkára is, valamint a kinézete, pedig esztétikai szempont..

Szerintem nem kell szégyelnem egy percig sem .. a szobám dísze lesz..

futott😊
*ülsz na... 😛