24504
-
wazzup #7952 na inkább segíts hogy hogyan kell feltenni az 1.1-es patch-et! :) -
#7951 Háhááá! Sikerült:D Az volt a baj, hogy én arról a hajóról akartam lelőni a helikoptert, amit elsüllyesztettem:) Pedig a másik hajóróncsnál kell kilőni:)
Azt nem értem, hogy ha egyszerre szörny is meg ember is az ellenfél, akkor az ember is meg a szörny is engem támad. Az emberek miért nem fognak össze a szörnyek ellen? -
wazzup #7950 Valaki segítsen!!!! amikor fel akarom installálni az 2.2-es patch-et akkor ezt írja ki: The installer could not find a previous installation of Far Cry. You have to install the game first before you can patch it. és ez mind egy nagy felkiáltójellel -
#7949 A DVDtok belső felén van 19 betü ill szám kombinációja. -
#7948 Télleg nagyon kockás és csúnya a logóm?
A logóműhelyben aszongyák, hogy nagyon rossz, ez igaz?
Nem a tartalmára gondolok, hanem a minőségére!:D -
#7947 Igazad van!
Akkor visszaszívom...
Amikor megláttam először a vizet és a tengerpartot, akkor megbabonázott a single!
Télleg csak a vége tré, szóval sry! -
#7946 Az hogy az utolso masfel palya el lett tolva a korabbiakhoz kepest, az teny es valo, en is ezt vallom. De ettol fuggetlenul a korabbi 19 es fel palya igencsak jo lett. Sajnos a vegen az az igenytelen es iq10es tomeghent amit le kell nyomni, kar volt.. Ennek ellenere nem allithatja senki, hogy szar a single.
...csak a vege lett eltolva, jatekelmeny szempontjabol, a korabbi palyak hangulatahoz kepest.. -
wazzup #7945 ok kössz -
#7944 1.1-es patch-el kéne legyen PunkBuster...
A CD-Key-esbe sztem senki nem multizik!
Mindenki a FarCryMP.exe-t használja, amit föntről le lehet tölteni, és az infót elolvasni:
innen -
wazzup #7943 na de nekem a multiba belépve nincs PunkBuster gomb -
#7942 Én is a CD-key-nél akadtam le, nagyon szeretném megadni, hamár van szép eredti, de fingom nincs hol kell. -
wazzup #7941 de nekem a megnyomom hogy Multiplayer gombot akkor nincs ott semmi -
#7940 Minek neked cd key?!
A Bustert sztem a multinál legalul kell bepipálni... -
wazzup #7939 HOl lehet beállítani a OUNK BUSTERT?????????? és Hol lehet megnézni hogy mi a CDkey-em?????????? -
#7938 Aha!
Ja és a single az elvan túlozva, főleg a volcano pálya!
Annyira igénytelen, hogy az már durva!
Realistic módban végignyomtam, és aszondtam, hogy többet ezzel nem játtszom single-ben...
De mindenkinek egyszer legalább muszály végigvinnie, hogy tapasztalja azt a cslódást a végén!
Na mind1, nekem ez a meglátásom, de lehet, hogy valaki szereti a single-t, de a multi a legjobb, szal, ha az nem teccik valakinek, akkor nagyon félrenézett valamit...
Én egyik nap 16 órát multiztam egyfolytában, és ott olyanokat lehet barmulni, hogy az csak na!
Sztem Multi 4Ever! -
Yskam #7937 azt én kikapcsoltam szal akkor dobjam újra az egészet???!!! -
#7936 No, ha a single szted sz*r, akkor remelhetoleg nem jatszol majd vele, ezaltal ritkabban lesz szerencsenk a hasonlo, igencsak magasroptu kommentjeidhez.. -
#7935 A single egy szar, csak a multinak van értelme!
A 3cd-s verzióban van egy MYTH hang kicsomagoló, és az egyik haveromnál sem csinálta végig amit kellett neki, szal nálam ezért nem volt hang...
Nálad nem tom mi lehet Yskam! -
#7934 Köszi!!! -
#7933 miről beszélsz?:)) jó kis bújócskázós multija van, nem kell őtet bántani. ügyes. -
#7932 Attól még hogy neked nem tetszik király.
Én nekem sem tetszik a Splinter Cell 2multija mert nem tudtam egyszer sem játszani neten de mégsem ocsárlom mert kira game . -
#7931 Atyavilág!
Megpróbáltam interneten játszani. Ez egy kibaszott szemétdomb! Ilyen fos, ökör, idióta hálózatkezeléssel még nem találkoztam.
A játék multiplayer része egy raklap szar.
Soha nem lesz népszerű ez a gáma. Soha. Csak szingliben. -
Yskam #7930 mi van hangommal testvérek? -
#7929 3cds es dvd kozott semmi kulonbseg nincs - de javitson ki valaki ha tevedek - csak par extra progi (acr.reader) es a francia nyelvu animok lettek kilove. De asszem ez le is van irva vagy a topik linken, vagy itt volt mar elmondva.. -
#7928 Thx, megpróbálom!
Csáó! -
#7927 Az enyémnek sincs túlzottan, de manapság mindenki fikáz mindent, én miért ne? -
#7926 Amikor ment nálam a gém, akkor az 1.1 patchel ugyanez volt nekem is! -
#7925 Mert nincs neki:) -
#7924 Az én logómat mindíg a rossz minőségét szólják le, de a tartalmáért nem szokták!
A tiéd tartalmát sem értem... -
xmacx #7923 Hali!
-> CoolStuff !
keresd vissza az én hozzászólásaimat(#7794), ott összefoglaltam, hogy nálam miért jött elő ill. hogyan oldottam meg a C.E. problémát.
apropó!
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac -
#7922 Az a 3CD-s verzió átka! -
Yskam #7921 mi van akkor ha nics effekt hang ugyanakkor a muzsika pedig szól? -
#7920 A tiédnek a tartalma:P -
#7919 Nehez, de aknavetovel - a csekpont elott vedd fel - le lehet szedni a helit. Elvielg ki is lehet loni Crowe-t, de mivel...
SPOILER
...nem most fogod vegleg megolni, csak a heli kezd el fustolni es elmenekul, te meg megmenekulsz. -
wazzup #7918 honnan tudom hogy mi a CDkey-em??? -
wazzup #7917 basszus seholsetalálom a Punkbuster gombot!!!!!!!!!!!! valaki segítsen. -
#7916 Télleg a Bounce az oldalad PeeTeR? -
#7915 De -
#7914 ezt nem a sandbox irja ki ? -
#7913 probald meg visszavenni a procit, videokareszt, esetleg uj gfx driver ... ?