24504
  • wazzup
    na inkább segíts hogy hogyan kell feltenni az 1.1-es patch-et! :)
  • Rage47
    Háhááá! Sikerült:D Az volt a baj, hogy én arról a hajóról akartam lelőni a helikoptert, amit elsüllyesztettem:) Pedig a másik hajóróncsnál kell kilőni:)
    Azt nem értem, hogy ha egyszerre szörny is meg ember is az ellenfél, akkor az ember is meg a szörny is engem támad. Az emberek miért nem fognak össze a szörnyek ellen?
  • wazzup
    Valaki segítsen!!!! amikor fel akarom installálni az 2.2-es patch-et akkor ezt írja ki: The installer could not find a previous installation of Far Cry. You have to install the game first before you can patch it. és ez mind egy nagy felkiáltójellel
  • XeeN
    A DVDtok belső felén van 19 betü ill szám kombinációja.
  • CoolStuff
    Télleg nagyon kockás és csúnya a logóm?
    A logóműhelyben aszongyák, hogy nagyon rossz, ez igaz?
    Nem a tartalmára gondolok, hanem a minőségére!:D
  • CoolStuff
    Igazad van!
    Akkor visszaszívom...
    Amikor megláttam először a vizet és a tengerpartot, akkor megbabonázott a single!
    Télleg csak a vége tré, szóval sry!
  • PiszkosFred
    Az hogy az utolso masfel palya el lett tolva a korabbiakhoz kepest, az teny es valo, en is ezt vallom. De ettol fuggetlenul a korabbi 19 es fel palya igencsak jo lett. Sajnos a vegen az az igenytelen es iq10es tomeghent amit le kell nyomni, kar volt.. Ennek ellenere nem allithatja senki, hogy szar a single.

...csak a vege lett eltolva, jatekelmeny szempontjabol, a korabbi palyak hangulatahoz kepest..
  • wazzup
    ok kössz
  • CoolStuff
    1.1-es patch-el kéne legyen PunkBuster...
    A CD-Key-esbe sztem senki nem multizik!
    Mindenki a FarCryMP.exe-t használja, amit föntről le lehet tölteni, és az infót elolvasni:
    innen
  • wazzup
    na de nekem a multiba belépve nincs PunkBuster gomb
  • Tata exVermedve
    Én is a CD-key-nél akadtam le, nagyon szeretném megadni, hamár van szép eredti, de fingom nincs hol kell.
  • wazzup
    de nekem a megnyomom hogy Multiplayer gombot akkor nincs ott semmi
  • CoolStuff
    Minek neked cd key?!
    A Bustert sztem a multinál legalul kell bepipálni...
  • wazzup
    HOl lehet beállítani a OUNK BUSTERT?????????? és Hol lehet megnézni hogy mi a CDkey-em??????????
  • CoolStuff
    Aha!
    Ja és a single az elvan túlozva, főleg a volcano pálya!
    Annyira igénytelen, hogy az már durva!
    Realistic módban végignyomtam, és aszondtam, hogy többet ezzel nem játtszom single-ben...
    De mindenkinek egyszer legalább muszály végigvinnie, hogy tapasztalja azt a cslódást a végén!
    Na mind1, nekem ez a meglátásom, de lehet, hogy valaki szereti a single-t, de a multi a legjobb, szal, ha az nem teccik valakinek, akkor nagyon félrenézett valamit...
    Én egyik nap 16 órát multiztam egyfolytában, és ott olyanokat lehet barmulni, hogy az csak na!
    Sztem Multi 4Ever!
  • Yskam
    azt én kikapcsoltam szal akkor dobjam újra az egészet???!!!
  • PiszkosFred
    No, ha a single szted sz*r, akkor remelhetoleg nem jatszol majd vele, ezaltal ritkabban lesz szerencsenk a hasonlo, igencsak magasroptu kommentjeidhez..
  • CoolStuff
    A single egy szar, csak a multinak van értelme!
    A 3cd-s verzióban van egy MYTH hang kicsomagoló, és az egyik haveromnál sem csinálta végig amit kellett neki, szal nálam ezért nem volt hang...
    Nálad nem tom mi lehet Yskam!
  • Rage47
    Köszi!!!
  • MerlinW
    miről beszélsz?:)) jó kis bújócskázós multija van, nem kell őtet bántani. ügyes.
  • grebber
    Attól még hogy neked nem tetszik király.
    Én nekem sem tetszik a Splinter Cell 2multija mert nem tudtam egyszer sem játszani neten de mégsem ocsárlom mert kira game .
  • Rambo [OBI]
    Atyavilág!

Megpróbáltam interneten játszani. Ez egy kibaszott szemétdomb! Ilyen fos, ökör, idióta hálózatkezeléssel még nem találkoztam.

A játék multiplayer része egy raklap szar.
    Soha nem lesz népszerű ez a gáma. Soha. Csak szingliben.
  • Yskam
    mi van hangommal testvérek?
  • PiszkosFred
    3cds es dvd kozott semmi kulonbseg nincs - de javitson ki valaki ha tevedek - csak par extra progi (acr.reader) es a francia nyelvu animok lettek kilove. De asszem ez le is van irva vagy a topik linken, vagy itt volt mar elmondva..
  • CoolStuff
    Thx, megpróbálom!
    Csáó!
  • CoolStuff
    Az enyémnek sincs túlzottan, de manapság mindenki fikáz mindent, én miért ne?
  • CoolStuff
    Amikor ment nálam a gém, akkor az 1.1 patchel ugyanez volt nekem is!
  • Davidus
    Mert nincs neki:)
  • CoolStuff
    Az én logómat mindíg a rossz minőségét szólják le, de a tartalmáért nem szokták!
    A tiéd tartalmát sem értem...
  • xmacx
    Hali!

-> CoolStuff !
    keresd vissza az én hozzászólásaimat(#7794), ott összefoglaltam, hogy nálam miért jött elő ill. hogyan oldottam meg a C.E. problémát.

apropó!

még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
    valaki tudna segíteni?
    probléma:
    az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
    mi lehet a gond?
    a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
    (config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
    a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
    aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
    hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..

koszi!

üdv
    Mac
  • CoolStuff
    Az a 3CD-s verzió átka!
  • Yskam
    mi van akkor ha nics effekt hang ugyanakkor a muzsika pedig szól?
  • Davidus
    A tiédnek a tartalma:P
  • PiszkosFred
    Nehez, de aknavetovel - a csekpont elott vedd fel - le lehet szedni a helit. Elvielg ki is lehet loni Crowe-t, de mivel...

SPOILER

...nem most fogod vegleg megolni, csak a heli kezd el fustolni es elmenekul, te meg megmenekulsz.
  • wazzup
    honnan tudom hogy mi a CDkey-em???
  • wazzup
    basszus seholsetalálom a Punkbuster gombot!!!!!!!!!!!! valaki segítsen.
  • CoolStuff
    Télleg a Bounce az oldalad PeeTeR?
  • CoolStuff
    De
  • PeeTeR
    ezt nem a sandbox irja ki ?
  • arty
    probald meg visszavenni a procit, videokareszt, esetleg uj gfx driver ... ?