Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és a video driver csere megvolt kipróbáltam az új detonátort aztán vissza a 4.53 as verziót és semmi ugyanaz van...

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Szasztok lenne egy nagy problémám. a gépem 2400mhz p4 geforce ti 4200 128mb + 512mb266mhz ram a netem 384\64 és a single playerben semmi gond megy minden rendesen közepes beállításokkal simán fut , de amikor felmegyek egy multi szerverre minimum beállítással kb 1 percig tûrhetõen fut aztán kurvára belassul mi lehet a gond?

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Kinek kell RAM?
Lesz 2db 512mb 400mhz eladó félpénzért.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Kandurex
", kb most - vagy a pálya felé járok"

na igen..😞...numlock OFF..szal 5 - 6 pálya felé

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
faxintos a gamma...ezek a szörnyek...bazze 2 csapnak oszt halál...néha felugrottam a csillára úgy megijesztettek 😊, egyébként sztem, kb most - vagy a pálya felé járok, de a legszebb, legnagyobb, legüberebb pálya ezidáig: TREEHOUSE ! Ndon üt! Jurassic Park feeling nagyon ott van. Egyébként grafikailag ISTEN az egész gamma..!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JustIce
bye😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
na jol van odairok meg dolgokat😊

bye, énis lépek asszem, mára mért tényleg eleget flémeltem emg offoltam 😛

ui.: ha errejár egy moderátorz szerintem ezt az ucsó j nagy adag baromságot kiszedhetné szeirntem senkisemfog érte megsértõdni, mindenesetre én hozászolásaimat nyugodtan del... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

JustIce
erre nem igazan nagyzolhatna senki😛 arra mar igen, ha pl 3.2es P4 meg 2 gigaram, meg ati 9800pro stb..😊

JustIce
sajna ha fullon van minden akkor olyan 13-25 fps-re leesik. sima high-on semmi gond.

Nah én elmentem aludni holnap RE csáá jóéjt allz!Jedi pacsssssss
😄DDDD
hmm, msot hagy ne modnjam el a véleményem azokrol akik "fõnagyzoloként" az aláirásukba irják a configjuk adatait ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

És simán fut highon neked?
minek peace az csak a háborúk közötti átvezetõ idõszak, gyk tök léynegtelen 😛

jah tényleg😊)))) de vak vagyok
jaja😊)))
JustIce
na ezert irom ki inkabb😊 ez tiszta😊 nem kell kerdezgetni senkitol, ha mindenki kiirna..😊

jah vanak durva helyek... 😊 a köv lépés már az lesz hogy õk fizetnek nekünk hogy vigyük a piát... 😛

Minõségi bor volt😊)))jah és ne gondoljátok hogy igénytelen vagyok mert nemigaz csak elõfordultak velem ilyen dolgok😄DDD
insp
Na jóiccakát, PEACE!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

nekem se kell szégyenkeznem gép ügyileg de én már a világ midnen kincséértse irnám be miylen gépem van... egyszerüen nem az én stilusom 😊 aki meg nagyon akarja az összebogarázshatja 60db hw topicból a feltett krédéseim alapján ki lehet találni... 😛

Eddig a legolcsóbb fröccsöt fehérváron ittuk egy 3-1 es volt 55ft😊))))
JustIce
teccik😊 jo nagy lett😊 😛

Hát van különbség milyen kártyád van?
zoli80
én most nyaron voltam,50 forint volt egy deci! vodka😊
80 a sör,király hely😊

ehh nagyobb képet nem sikerült berkani? pufff 😛

ui.: figyelem új célpont a köpködésre ;P

jah fehérváron ahol tanulok voltunk egy kocsmába mondom kérek egy hubertust! Mire a csapos- a minõségibõl vagy a kommerzbõl ??? Mondom a komerzõl!Erre felcsapott a hátára egy kannát abba volt hubertusnak mondott valami és fizettem 70ft-ot!!!!Többször nem mentünk oda😄DDDDD
insp
Ha ezen múlik, én megosztom veletek a gépem adatait... Atomerõmû kategória, szintén saját pénzbõl vettem... (De a ház pl. saját moddolás, spéci airbrush, gyakorlatilag "hangtalan" és jóval olcsóbb, mint a Xaser)

JustIce
sorry kisse nagy lett😞

JustIce
A molo nalam igy nez ki:

amit te linkeltel:

dehogy benned, benünk is mert mi is gecik vagyunk igy elgondolkozva de hát ez van mindenki álmatlanságban szenved 😄

jah, ilyen szempontbol a legjobb hely romániában votl asszem, ott 24en rugtunk be olyan árból amiért itt hon még egy ember is csak nehézkesen tudna berugni... 😛

LoCk
????
OK!

Feladtam!

Ugyan nem én kezdtem én csak válaszoltam, de már nagyon megbántam.

Már bánom hogy beküldtem a képet.

Sorry , ha megbotrankoztattam valakit, vagy nagyképünek tüntem, bár nem így terveztem, biztos csak bennem van a hiba.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

vagyis oké😊
okés
insp
Off: használd a válasz "gombot", úgy pöttyet áttekinthetõbb lesz a mondanivalód. 😉

énsem és más sem, de utközben átalakult ez a nemes párbeszéd kölcsönös köpködésbe... 😛

jediDDDD attól függ hol iszod de mi drága helyen iszink egy feles bónusz rudival cssak 3999ft😄D
Jó neked😊)) nekem nemtudom miért ne mindul el nem tölti be pedig ugy ment legelõszõr mint az álom nemtudom utána mi történhetett
amugy annak a hangkártyának az árából egy jó helyen anyit iszol hogy másnap tuti a detoxiban ébredsz 😛PP

insp
Én semmiképpen sem fikázásnak szántama megjegyzéseim, a tapasztalataim osztottam meg veled. (pl. a Xaser ventijei közül "csak" négyet(a 6-ból) tudsz leszabályozni, kettõ pedig süvíteni fog, hacsak nem raksz be ellenállást.)

miért hosszú még az éjszaka én meg rájöttem hogy nem vagyok még álmos... 😊

Na én játszok még egy kicsit 😛
zoli80
én sem teljesen értem bár a hangkártya árát én inkább elbuliznám dehát szerencsére nem vagyunk egyformák😊
szerintem zárjátok a témát😊

jaja ezis igaz
énsem vagyok pénzed én még fõisisre járok nemtudok még dolgozni mellette a szüleim veszik meg nekem (akik nagyon keményen dolgoznak és nemvagyunk gazdagok abszolut) és én 2éve várok arra hogy fejlesszem a gépem és ezt most megteszik nekem a szüleim mert szülinapom lesz ennyi különben nem adnának nekem rá pénzt
30 éves barátod? jujj megint buktam nekem msot csak egy 28 éves van kéznél, jajjj de kis fasz lehetek msot hogy igy lemaradtam 😞
amugy ha meg nem érdekel más véleménye a beirásaidal kapcsoladban ako minek irodod be? elég lett volna egy anyi hogy te msot nagyon örülszv alaminek és mindenki örüljön veled együt ;P

Duple Rudi Burger Menú mini ischler 4dbos barbecue szósszal CSAK 2999ft
jaja, külön marketinges szakemberük van 😊