24504
  • wazzup
    A CDkey-t hogyan lehet átállítani?? (Hol??)
  • ScoobyDoo
    nincs mit
  • Dj Révész
    Köszi!
  • Yskam
    lehet hogy már egy kicsit idegesítő vagyok de mit kell csinálni azzal a cseszett myth-tal!?
  • ScoobyDoo
    vagyis a 3as cdről :)
  • ScoobyDoo
    a 3as drről másold be a kát dll fájlt a Bin32-es mappába!
  • Dj Révész
    Sziasztok! Az info-ban ezt találtam: If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,
    copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir. Na nálam ez a gond, de nem értem, hogy most mit kell tennem. Valaki legyen kedves segíteni! Kössz!

• radical
    Mr. GeE's server (only HUN pls) üzemeltetőjének üzenem, hogy a tűzfalat kapcsolja le a gépén, mert nem lehet hozzá csatlakozni...
  • Yskam
    a myth-val mit kő csinálni hogy működjön is mert a telepítés vége előtt bejön de nem történik semmi!!
  • Rage47
    1.1-es patch-t érdemes feltenni? Mit javít?
  • BaLeeX
    Letöltöttem a magyarítást a játékhoz. De azon kívül, hogy a betöltőképen kicserélték a logot az ég világon semmi nem változott, a confignál sem lehet englishen kívül mást megadni. Mit csesztem el, mit nem csináltam meg?
  • Rage47
    Ja erre én is rájöttem:) Számomra ez a legnagyobb hibája a játéknak:( Miért nem előbb a mutánsokat, aztán engem lőnek:) Vagy már azt sem tudják ki kicsoda, annyira megrémültek?:)
    Be lehet kapcsolni feliratot a játékban?
  • Borg
    Némelyik funmap csak, némelyik jó mindenre.
    Ez a waterfall pl jó combat map is egyben.

Amúgy ollie: igen, maxon minden.
  • Joke
    Jár még így az ember egy párszor, mikor nem találtam merre menjek tovább, semmi kiút, aztán látom lőg valami a kötélen, valami nagy láda, lelövöma kötelet, aztán ugrás a mélybe. De vagy 10 percig kerestem a kijáratot:)
  • PiszkosFred
    1. Beleugrok, hintazok mint egy bolod a nagy sarga hazban, de semmi.. Biztos bug, reload
    2. Beleugrok megint, hinta ismet. Na mondom ellovom a kotelet.. Leesek, es mivel nem tudtam visszamenni - robbanas miatt a leken keresztul mar nem lehetett - reload.
    3. Ellovom mindket kotelet, leesik a csonak. Na mondom ugras utana, jo lesz ez igy...
    ...fejes a csonak kozepebe. Nyaktores. Reload.
    4. Ellottem kotelet, vizbeugras, es go.. 10 percig fogtam a fejem, hogy milyen faszagyerek vagyok, 10mp-es muveletet sikerult fel ora alat..
  • Joke
    nah igen, az tényleg nehéz volt megszokni. Meg azt, hogy bújkál előlem az ellen a különböző fedezékek mögé. Néha idegesített már eléggé ez a szokatlan intelligencia:)
  • Herold
    Elég érdekes dolog történt. Megyek a kis csónakkal az egyik sziget felé, ahol a parabola van, mikor a helikopterről vagy egy másik közeli gépfegyveres csónakból felrobbantják a járművet alattam. A következő pillanatban az ellenséges csónakban állok a gépfegyveres fickó mögött. A robbanás oda repített.
  • Herold
    Persze, így is lehet. Mit gondolsz én hogy csináltam? Elsőre a csónak mellé estem, bele a vízbe. Másodszorra sikerült beleugrani. Elkezdtem hintázni, aztán ellőttem az egyik láncot, erre belecsúsztam a vízbe a csónakról. Aztán lentről ellőttem a másik láncot is.
    A lényeg az, hogy meg kell szokni ezt a szabadságfokot, ami korábban nem volt ilyen mértékű más játékoknál.
  • Herold
    Így van!
  • Joke
    Egyébként meg az első hajósra a legegyszerűbb megoldás: Kimászol a létrán, egy sorozatot a helikopteres gépágyusos manuzsba, leugtrani a hajórol, odaúszni a motorcsónakhoz és ellőni a köteleket amik tartják. Ennyi.
  • Shep
    Víz fodrozódás a gef2-n is van.
  • Shep
    De ha nem küldesz mentést akkor ki kell várnod míg odaérek, márpedig az odébb van mert jelenleg a spilntert nyomom inkább, mivel ez challengingben megvolt, realisticben meg az első pálya legvégén vagyok.
  • PiszkosFred
    Persze, ugy is megoldhato termeszetesen. En csak azt irtam le, ahogy en csinaltam..
  • ShaiHulud
    hat en lazan megcsinaltam ugy hogy felmasztam:) challenging modban...nem egy nagyugy, miutan kilotte az emebr a helikopterest:) egy ket jol iranyzott lovedek a fejbe es csa:)
  • Stann
    "De amikor másodjára kell menni, és már le van omolva!"

Pliz help, mi a halált kell csinálni???
  • PiszkosFred
    Ahol a letra van, az legyen az KIINDULO helyszin. Na ott egy letra a fedelzetre. Na azon ne massz fel ;] Menj vissza ahonnan ide erkeztel, egy ajto es egy folyoso a hajo tuloldalan. Ott menj korbe, es egy ido utan a helikopter radtalal. Akkor ott letudod szedni. Aztan ha a heli elfustolt, menj vissza a kiindulo helyszinre, save, majd nyomas fel a fedelzetre es allj be egy lada moge, vagy barmilyen fedezeknek alkalmas akarmi moge. Onnan mar csak sima egyszeru vadaszat. Dobalj par kavicsot, granatot, amire bepoccennek majd az ellenfelek es elindulnak feled. Te pedig csak tuzelsz, tuzelsz....
  • PiszkosFred
    Oh en hanyszor elmerengtem ezen.. ;] A trukkje az, hogy ha latod irtjak egymast a mercenaryk es a mutansok, akkor ulj le, bujj el (ha nem vagy egyedul nehez lesz) es vard meg amig apritjak egymast. Aztan amikor mar csak paran maradnak, mehet az olomosztas ;]
  • Tata exVermedve
    Kösz a segítséget, sikerült megnéznem a multit is, de nem lettem vidámabb, nehéz úgy élvezni, hogy az ellenfelek folyamatosan teleportálódnak. Ilyen "az előbukkanó fejet kell eltalálni" játék a vidámparkban szórakoztató, FPS multiban rohadt idegesítő. Volt olyan szerver, ahol a kb. 16 emberből senkinek a pingje nem volt 100 alatt.
  • Herold
    Készült 3 CD-s is? Nekem 5 CD-n van.
  • ShaiHulud
    hat most jo napot fogott ki
  • XeeN
  • XeeN
    Hű de segítőkésze vagyunk.
  • XeeN
    kuszva mászva kihajolva. A helikopterből az emberkét kell kilőni. Én speciel lemásztam a hajó alsó szintjére, és fedezék mögül lőttem ki.
  • ShaiHulud
    szedd ki hamar a helikopterben levo faszgecit aki lodozz..aztan onnan gyerekjatek:) illetve meg lodd le a tirpakot a "geppuskafeszeknel" fennt van egy emelvenyen. onnan a tobbi lepkefing..
  • XeeN

Kizárólag akkor kell a cdkey, ha hivatalos szerveren akarsz játszani. Azonban először regisztráltatnod kell magad az UBI.com-on.
  • Herold
    Hogy a f@szba kell megcsinálni a hajósat (2. pálya)? Ott van a fedélzeten ötszázezer ember, mind rám lő, és még a helikopter is. A faszom tele van, ha ez mediumon már az elején ilyen nehéz...
  • grebber
    Tudom hogy még korai lenne de bejelenthetnék a folytatását a game-nek.
  • ShaiHulud
    nesze
  • ShaiHulud
    latom mythes verzio van es latom nem olvastal vissza :) valahol van egy link ennek a problemanak a megoldasara...lekell toltened egy fileocskat elotte...
  • Rage47
    ezt nekem irtad? nekem nincs fenn 1.1 patch...