24504
-
#8032 All Seeing Eye
(igencsak alapveto dolog servervadaszoknak) -
#8031 ASE? Ammegmi? -
radical #8030 Használj ASE-t. HEGYEKBEN vannak rajta a 40-60 közötti pinges szerverek. Most is rákerestem, nem fért el egy oldalra mind és rengeteg volt közötte a hivatalos szerver, assaulttal. -
#8029 Na multiztam azért ma este is, még a regisztrációmat is megcsináltam és bementem hivatalos szerverre. (Legyen valami haszna, hogy végre egyszer eredeti játékom van.) A következő problémákat látom:
1. Ping: játszottam nem hivatalos szerveren, 78-as pinggel mentem be, de 100 fölött volt az átlag. A kipróbált hivatalos szerveren valamivel jobb volt az átlag, nekem 48-60 körül mozgott és ezzel elég király voltam, le is lőttek gyakran, mert a többiek legalább látták hol vagyok, Összehasonlításként megnéztem az LW SOF2 szerverét, ott mindenki 100 alatt van, az átlag 50-60 körül lehet, emlékeim szerint magyar SOF2 szerveren nekem 10-30 között volt. Persze lehet, hogy a szerverként üzemelő gépek ill. konfigok pont ugyanannyira amatőrök, mint mi, a mapekkel épp ismerkedő játékosok.
2. "A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve": megcsinálták, hogyha valakinek a mozgásáról nincs info, azt a program az utolsó info szerint leszimulálja. Na ez irdatlan baromság, gáz, : ha valaki nem mozdul, tudom ,hogy késik a mozgása, teleportálódni fog. Így viszont volt olyan, hogy egy fickó keresztbe kifutott előlem a bokorból, rálőttem, ő pedig a bokorból hasalva elkezdett lőni, mert már tudta, hogy ott vagyok.
3. A játékmódok és a játékmenet: FFA jellegűt utoljára Duke Nukemmel játszottam (pl. RAMBO-val), akkor frankó volt, kevés emnberrel talán jó szórakozás ez a körbe egymásra vadászás. TDM: még meg kellene ismerni a pályákat. Ennél a kettőnél még kicsit furcsa, hogy a fegyvereket mindig össze kell szedni, de lehet hogy a meglehetősen fantáziátlan játékmenetet feldobja: újjászületésenként esetleg más fegyverrel kell elindulni. Ami nagyon bejön az Assault, folyamatos respawn, a szokásos öldöklés, de van valami értelmes cél, oda kell figyelni, mit művelnek a többiek.
Amúgy jó a hangulata az általam az utóbbi időben játszottakhoz (SOF2, némi COD) képest taktikailag sokkal változatosabb járművekkel, víz alatt úszkálással, stb. Csak meg kellene rendesen csinálni... -
#8028 Igen, de akkor "az adott pillanatban ki a veszelyesebb elv arra lovunk" nem mindig ervenyes. Mert eleinte siman hatbalottem oket ugy, hogy le se sz**tak engem. Kesobb jottem ra, hogy inkabb egyutt lojjuk a monsztokat, azok veszelyesebbek ram nezve. Meg kellene nezni a scripteket hogy mi alapjan dont az ai, de ketsegtelen, hogy nagyon jol sikerultek a megoldasok... -
#8027 Na látod milyen okos kihasynálta a nem várt segítséget, aztán mikor már nem volt rá szükség ellene fordult persze sikertelenül, a HL-ben volt hasonló a dolog, de azóta szerintem egy játéknak se volt ilyen jó az AI-ja, de lehet tévedek. -
#8026 Sziasztok!
Mi történt az elmúlt 12 napban?
Sajna Ibizán kellett napoznom és nem tudtam játszani...
Most játszik valaki? Vannak magyar szerverek? -
#8025 Ha nem eredeti a gamed, akkor ne jétsz ilyen szerveren. -
wazzup #8024 noncs valami olyan program amibe vannak CDkey-ek??? vagy egy olyan amitől nem kéri a cdkey-t??? :)) -
wazzup #8023 de ezeket ugye oda kell beütni hogy: multiplay->internek ott login meg jelszó -> csatlakozok-> és kéri a CD key-t. ugye?? -
wazzup #8022 aha -
#8021 Már nem tudom. De mit jelent az, hogy foglalt? Nem fogadja el? -
#8020 Javítja a ai-nek az intelligenciáját.. -
#8019 A Zombik elnézést kérnek miután rádugrottak és megsebeztek
Egyébként nemtom :) -
Demeter #8018 Üdv!
Egy gyors kérdés. Single módban van értelme az 1.1-es patchnek? Illetve ha igen akkor mit javít?
Thx! -
wazzup #8017 Hol lehet találni Cd kódokat??????? vagy van ilyen program?? -
#8016 az tetszik meg ebben a jatekban nagyon, hogy az ember elvackol egy bokorban :D, durrogtat parat, aztan sorban lolodozi azokat, akik ot keresik -
#8015 igen, eppen most volt hozza szerencsem
a kocsogseg az, hogy amint megvan a checkpoint, a kornyekrol az osszes hajo eltunik
a robbanas utan meg a parancsnoki hidrol tunik el minden, csak tudnam ekkor az a sok kotszer minek van ott
ja es persze visszamenni sem lehet mar a szigetrea cuccokkert, most itt benazok pajzs nelkul, raketaveto municio nelkul egy uj szigeten
-
#8014 jaja
az ember szepenn megvarja ki gyoz
egyebkent amirol beszelsz nekem is hianyzik, mint amit pl. szepen megcsinaltak a Half Life Opposing Force-ban: vannak tarsak, akiknek segitesz
lehetne a FarCryhoz is majd egyszer vmi ilyen kiegeszito -
#8013 Tegnap este kipróbáltam, bazi nagy pingje volt minden szerveren, teleportálódtak az ellenfelek. Valamit elkúrtak a kódban. Amúgy asszem élvezetes lenne, főleg az assault.
(Nekem official versionöm van és CD-keyem, csak azt nem tudom, hol és mikor kell/lehet beírni ezeket a játékban, így hivatalos szervert nem tudtam kipróbálni, hogy ott jobb-e a multi.) -
wazzup #8012 nem mert mindegyik kód foglalt. Honnan szedted le ezeket a Kódokat????? -
Sanca #8011 Szoktak a magyarok multiba jacani ezzel aktivan? Meg elvezetesek meg skillesek az ilyen mecsek? Mer a kommentek kozt nem talaltam tul sok multizasrol szolot. -
#8010 Akkor megoldódott a problem? -
Sanca #8009 koszike -
#8008 Jo a belso ai, az ketsegtelen. Nomeg ne feledjuk, hogy 3 ero harcol egy mappon, es mindenki ellensege a masiknak. A jatekos irt mindenkit, mert azok gonoszok. A felberelt zsoldosok irtanak teged (mert erre vannak felberelve) es probalnak eletben maradni a kiszabadult mutansok elleneben (ezert irtjak oket is). A mutansok meg szinten irtanak mindenkit, mert erre lettek kitalalva, pusztitoknak..
..egyebkent annyit meg hozzatennek, hogy nem egy olyan alkalom volt, hogy a zsoldosok mogott alltam fel meterre, es veluk egyutt lottem a mutansokat, nem lottek ram. De persze ahogy osszecsuklott az ellenfel, megfordult mindketto es onnantol mar en voltam a celpont... -
wazzup #8007 sehol se találok hozzá razort -
wazzup #8006 Ezeket honnan szerezted???? mert megmondhatnád :)) (mindegyik használt) -
#8005 ne viccelj már ha téged szemből szörnyek támadnának a hátad mögött meg meghalanád, hogy egy ellenséges figura ólálkodik, te se tudnád eldönteni, hogy kit is lőj, mondjuk azt kezdenéd el lőni akit az adott pillanatban veszélyesebbnek ítélsz meg, hát a katonák is ezt csinálják a játékban, szóval szerintem nincs ezzel semmi baj, meg különben is más játékban még ilyen intelligencia sincs -
#8004 FCY-13WN-QR6A-CVH6-ET76
FCY-WFN9-LFLQ-EG8W-LCFJ
Itt van 2 cd-key. Nem értem a problémád... -
#8003 driverproblema... tedd fel a catalyst 4.4et ;)
bar nekem a 4.3-al se volt gondom ... -
#8002 Utolag mar en is rajottem, ki is hasznaltam a nehezebb fokozatokon. ,] -
Sanca #8001 Ati 9800prom van, es mar az elejen full texturahibas a viz meg par dolog(bevillanasok). Van vmi pecs ami megoldja ezt a problemat? -
wazzup #8000 :)) -
Yskam #7999 én lehet hogy hülye vagyok de nem látom lécci mond meg hányas! -
wazzup #7998 Basszus már!!!! Valaki segíthetne! hogy a francba kell megváltoztatni a CD key-t? -
#7997 Lentről is el lehet lőni a láncokat, persze nem a vízből. -
sleve #7996 a DVD-s változatnál a következő a megoldás: a magyarítás installálása után az 'FCData/Localized/english1.pk' file-ban másold be a "languages" könyvtárból a 'menutable.xml' file-t. A többi file-t az 'english.pak'-ba tedd.
-
Takigabi #7995 bazzeg itt van allattad 3 hozzászólással a megoldás -
Yskam #7994 segítsen mán neki vki meg nekem is!! -
wazzup #7993 Na valaki segítsen!!!