24504
  • M@TriX
    Ha vki még nem látta volna:

Nem szar ;)
  • ollie
    Hehe, nem semmi. Tegnap este véletlenűl bekapcsolva felejtettem a 6xAA és 16xAF-et, mielőtt elindítottam az FC-t, és meglepően gyors volt így is a játék. Átlag kb 30 fps volt, és csak akkor lassúlt le jobban, mikor zárt területen sok fényforrás volt. Nem semmi ahogy kinézett. :))
  • tibor16
    Mit nem lehet azon megcsinálni? -ne hülyéskedj, csak nyomasd neki a rakétát, meg ami van -és menni fog.
  • XeeN
    3.2+Xp, 1GB DDR400, R9800(411/371) System.cfgben (tudtommal csak itt lehet 16x anisot elérni) átirva minden -> 4xFSAA 16xAniso. Bocs ha nagy lett a kép.
  • XeeN
    Majd sikíts, aztán mehetünk játszani.
  • XeeN
    Én, de már baromi régen.
  • XeeN
    2. ra megcsináltam. A robbanás után visszarohantam a kabinba. Mivel eléggé hüje a program, a heli megpróbált fölém repülni, aminek az lett a következménye, hogy a gép beragadt a híd feletti árbócrúdba. Ezután már csak ki kellett oldalazgatnom, és kb 3 tár rakétát belelőnöm. Ennyi.
  • PyRex
    Érdekes, hogy mindenki annál a résznél szív. Én medium fokozaton harmadszorra megcsináltam, mi abban a nehéz...
  • PiszkosFred
    Nezd. En reszemrol minden fele es fajta csalast ellenzek, de ha ennyire nem boldogulsz es senki sem kuld savegamet, akkor keresd meg neten az "orokelet" konzolparancsot, es arra a fel percre hasznald. Inkabb mint egy billentyuzetkereskedes forgalmat fellenditeni ;] (en is szoptam sokat vele, de csak sikerult. Az aknavetot a csekpont elott fel kell venni a kabinban, ha nem lenne nalad. Aztan ahoyg Rince is mondta, elore az orrba, be az oszlop moge, es ki ki kukucskalva probald leszedni a helit. Ne a pilotat, mert azt nemtudod, es Crowe sem az a sebezheto pali. Lodd a teljes helit, a lenyeg hogy a helin robbanjon az akna.)
  • sniper
    Letezik.
  • Herold
    A gamecopyworldon lévő Far Cry fixed exe valószínűleg vírusos. Létezik NO-CD crack a játékhoz?
  • Shep
    Thx
  • deicide
    ha valamivel már 3 hete..kinlodok...és nem megy akkor nem megy!!Ha nem adol mentést akkor meg nem!Szarok az egészre..!!
  • Herold
    Asszem be kell szereznem egy tartalék billentyűzetet...
  • Rusy
    ne add fel meg lehet csinálni, én kb 2 óra alatt megcsináltam, de azért mert a hajó tat részébe próbálkoztam, menny a fülkébe, rakétavető és néha kiszaladsz rálősz, kiszaladsz rálősz és simán ki lehet nyírni mielőtt elmerül 3-4-szeri próbálkozás...
  • Herold
    Van egy MPHACK nevű progi a Far Cry-hoz, az micsoda?
  • deicide
    a hajonak a tat részén is voltam már...mivel az lassabban tünik el a víz alatt...mint az orr része...de úgy sem ment..!Ha adok egy mail címet küldesz nekem mentést onnan..?
  • Rusy
    Ha ez nehéz mi lesz később, én az utolsó pályán már nemcsak a cd-t törtem...
    A vége mikor egy ilyen kőr alakú terepen át kell menni az valami isszonymegabrutálkeménynehéz, vagy 200xor loadoltam de sikerült, asszem 2 rakétás beakadt az ajtóba és kinyírtam őket
  • Rincewind
    Játék közepe felé kábé...
  • Rincewind
    Próbáld ki amit írtam, egyáltalán nem nehéz!
  • deicide
    én már kiprobáltam mindent..ott maradtam a fülkébe...elmentem a végére....levittem a kocsit..azzal löttem...de ez nem esik le!!Na ilyenkor van az hogy a cd-t is össze töröm!!Ezért kellene a mentés...)
  • Chaos Mad
    ez a helikopter hányadik pályán van?
  • Rincewind
    5-6 rakétától simán megfexik (van rakéta ott, ahol a dinamitot felvetted). Amikor a hajó orrába mész, akkor állj az oszlop mögé, hogy ne találhasson el a géppuskás és onnan lövöldözz a helikopterre rakétákat (ki kell tapasztalni a mozgását, mindig kicsit elé kell célozni). Ezzel a módszerrel szinte 0 sérüléssel kinyírható, nekem olyan 3.-4. próbálkozásra sikerült és alig sebzett meg. Szerintem ne add fel, nem olyan nehéz.
  • Rincewind
    Hát köszi, meg fogom próbálni...
  • deicide
    Itt ülök ezen a rohadék játékon már 3 hete..azt arohadék hellikoptert nem tudom leszedni:(((bele fáradtam!valaki adjon már egy mentést onanntol!köszönöm!!!!
  • PiszkosFred
    Volt hasonlo nekem is, de aztan egy restart utan masodjara mar nem jott elo, vagy ha igen - volt valami resz ahol mindig kidobott, de az a jurrasicpark szeru teruleten (mutansok egy keritessel ekeritett teruleten) - akkor lebutitottam teljesen a configot, majd utana save, es vissza mindent.
  • Herold
    Egyébként nem értem, miért kellett ezt a játékot szörnyekkel elrontani. Főleg az a furcsa, hogy a szörny egyetlen suhintással megöl, de néha úgy is, hogy szemmel láthatóan hozzám sem ér a karma.
  • Rincewind
    Erre valami megoldás?
  • Herold
    Azt olvastam az ubi.com-on, hogy előfordulhat, hogy a 4.3-as Catalysttal nem megy a játék vagy hibás, olyankor a korábbit kell felrakni.
  • Herold
    Miért?
  • insp
    Radeon 9800@430/380, P4 3,5Ghz (minden veri high, víz ultra high, D3D):

FRAPS, az általad említett helyszín, a barlangból épphogy kiérve, helikopter is a képben van:

1024x768x32: 43fps
    1024x768x32,4X FSAA,4X aniso: 23fps

Képet most nem nyomatok, modemmel ugrottam be.
  • deicide
    Itt ülök ezen a rohadék játékon már 3 hete..azt arohadék hellikoptert nem tudom leszedni:(((bele fáradtam!valaki adjon már egy mentést onanntol!köszönöm!!!!
  • CUCLI
    ki vette még meg eredetibe?
  • sniper
    Probalta mar vki a bicskat mint fegyvert? Nekem nem nagyon valt be hasznalhatosagban, masnak? A Max Payneben tok jol lehetett a baseball utovel nyomulni meg 1 terem M16os ellenfellel is, itt nem sikerult. :)
  • radical
    És még mindig vannak olyan bambaf@szok akik megkérdezik: hogyan kell ezzel neten játszani?
  • ReTeK
    látom napról napra növekszik a betűméret, csak a szine olvad bele a háttérbe --> >>>IGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<< 1-2 hónap és külön előugró ablakba lesz
  • Rincewind
    Akadt egy "kis" problémám:
    A Swamp nevű pályán a végén, amikor a csaj megérkezik a targoncával egy kapuhoz és kiszáll, ott jönne valami cut scane vagy vége a pályának, mert elsötétül a képernyő. Namost a probléma az, hogy nekem sötét is marad! Szól a zene halkan, de nem történik semmi, ha pedig megnyomok egy gombot, akkor szépen kilép a desktop-ra. Kártya: 128-as Ti4200 és eddig nem volt semmi baja a játéknak, minden fent faszán.
  • PiszkosFred
    Meg valami kis innivalot...
  • Borg
    És nekem még két hamburgert is hozzon mellé, mustár nélkül, két hússal.
  • Shep
    Valaki akinek 9800Pro vagy XT-je van 3200+ vagy hasonló intel procija, szúrjon már be egy képet az első pályáról mikor kimegy az ajtón és meglátja a partot a helivel a pecással, a beállítások minden veryhigh víz ultra 4x FSAA 16x Aniso, és persze fraps bekapcsolva, hogy az fps látszódjon, előre is kösz.