Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
azé ne mondj el mindent😞

LSC
Játszok bazee😊

LSC
de nem volt akkor 35-50 óra a gémplay mi? Ahogy ígérték.

Ikarus
Látnám egyszer, amikor a Magyar szinkron 1Gb.
qrva franciák

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Lentebb írtam, hogy mostaniben nem tudok...😞
köszi.

Alexease
Csak a felesleg hianyzik: leirasok, doksik, DirectX, francia szinkron (1 giga!) stb. Minden benne van, ami kell a jatekhoz rendesen.
ricsi1
beraktam letölteni.

a rippelt vezió mennyivel kevesebb az eredetinél? a játékélmény nem sokkal rosszabb?

Ikarus
HeHe, alig várom hogy megjelenjen!

zaki
Far Cry Demo kavarás
PC - 2004-03-19 11:58:00
A Far Cry-hoz beígért harmadik singleplayer demonstráció elhalasztása után igen zavarossá vált a helyzet az egzotikus FPS menetrendjét illetõen, ugyanis számos külföldi online lap tudni vélte, hogy a csúsztatott bemutató a játék boltokba kerülésével párhuzamosan érkezik, röviddel a multiplayer ízelítõ elõtt. Nos, a félreértések elkerülése végett a Far Cry fórumában az Ubi Soft community manager-e szólalt fel, s tisztázta a helyzetet. Eszerint a harmadik, "boat" kódnéven futó demonstráció publikálását véglegesen lefújták, azaz nem fog megjelenni, a multiplayer demo felbukkanása pedig a Far Cry debütálását követõ napokban várható.

Info: 576 Online

KM
Esteleg egy szervert nem tudnál indítani, ha szépen megkérnénk?

oneal1
kösz de ezt nem láttam😊

!Forza Ferrari!

Ikarus
4 napig, de az oldalon leír mindent, onnan megtudhatod a részleteket. Jó töltögetés.

oneal1
😊)

!Forza Ferrari!

oneal1
ha küldök egy sms-t azzal meddig garázdálkodhatok?😊

!Forza Ferrari!

Ikarus
Adni jó!!!! 😊

lwb
volt benne élõ cápa?

oneal1
thx

!Forza Ferrari!

Ikarus
Pontosabban itt fent van:katt ide

Ikarus
Pl:bounce-ról

lIFEFORCE BAZZEG NEMGONDOLOD HOGY MÁS NEMAKARJA TUDNI HOGY MELYIK AZ UCCSÓ PÁLYA ÉS MI FOG TÖRTÉNNI?fASZOMAT BELÉD
oneal1
honnan tudom leszedni a gamét??
nagyon kéne mer olyan sok jót irtok róla!!

!Forza Ferrari!

Én most fejeztem be a singlit kurvajó volt az utolsó pályánál vigyázzatok mert kell a sniper puska, de ha eldobjátok akkor nem ad újat csak töltényt!
Az utolsó pálya az amikor felrobbantjátok a barátnõvel 😊napalmal az erõmûvet, és kiterültök ti is a robbanástól, majd elfog az ellen és ledobnak a fõszörnyek szigetére.
Rohadt nehéz mert egy M4-et kapsz 6 skuloval 😊
Na az az utolsó pálya.
Természetesen jó hosszú.
Ikarus
Hogy lehet, hogy 20 perce senki nem írt ide????????
Magyarázatot követelek!!!!! 😊

LSC
gyõzzük meg Erasmust hogy ne UT szervert indítson abból már van 2.

LSC
23 körül.

Ikarus
Köszi. Ha tényleg összejön a dolog, az király lenne. Már remeg az újam a ravaszon egy jó kis öldöklésért 😊

Ikarus
Remélem beférek én is. Mikor kezdõdik a mulatság?

Mr.Grent
Ma legyél fent és szészedünk pár fapofát. 😄

https://grentmedia.hu

LSC
Ikarus
Egy kicsit itt lemaradtam. Milyen listából milyen szerver címek???

LoCk
Koszonom a segitseget!

Megyek ebedelni haza, es ujra is rakom a gamet.

Remelem jo lesz..😊

Meg egyszer koszi!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LSC
ja rájöttem abban a listában voltak a szervercímek oké.

LSC
megvan még az 2 magyar szerver? Ha igen a címüket valaki plz. THX.

LSC
én csak késõn jövök de szívesen kezdeném az FC-t egy jó multi partival.

Ikarus
Hány fõs szervert lehet indítani a játékkal? Tegnap nem jutottam el odáig, hogy megvizslassam, most meg dolgozom. Este viszont felüdülés lenne 1 kis HENT!!!

Ez a csajszi fürödni is fog egyet 😉
Jól néz ki 😊
LSC
uccsó file

KM
Na, a multiban én is benne vagyok.

tibor16
Mûanyag csaj, guminõõõõõõ

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Szívesen mennék én is.... csak mondjatok IP-t? Tényleg, újra kérdem, az látszani fog a FarCryMP.exe-vel?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ssc-suni-hu
Nallam ugyanez volt. Ellottem az elso lanco, mondom gyorsan megfordulok es ellovom a hatso lancot is es zuhanas kozben beulok az USE-val.
No hat az elso lancot sikeresen ellottem :-)
A hatsot mar csak alulrol tudtam elloni jokora egeszsegveszessel a labamban a zuhanas miatt. Az elso lanc kilovese utan mukodott a gravitacio ahogy meg van irva :-)

Szoval ugorj a vizbe aztan alulrol a partol lodd ki a lancokat. Nembaj ha sebzodsz, mert aztan mar a kovetkeo palya jon, amit mar lattunk.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Ikarus
Egy jó multihelyre én is kíváncsi lennék. Este tolhatnánk egy orbitális partit!!!

Törölt felhasználó
Lõdd szét a csónakot tartó láncokat, aztán ugorj a csónak után a vízbe, onnan be a csónakba és indulás.
LSC
helló all 2 napja nem fórumoztam mert kicsit betegeskedtem a multival mi a helyzet nyomjátok a pár nappal leírt módszerrel? Ha igen melyik címeken? Bocs hogy nem olvasok vissza 6 oldalt THX.

balcooo
Lock, nekemi is pont ugyanez a hiba. probald te is ujrarakni mint fanatifo, és ha neked is bejön a reinstall akko siroa! Én csak estefele érek haza szal nemtom mos kiprobalni, hogynnalam megoldja e a problemat

A Carrier-nél vagyok a csonaknál. Ráugrok mondja, hogy nyomjak "use"-t. De csak rángatja a kötelet nem teszi vízre a hajót. Volt már valakinek ilyen?
Lock nekem is ugyanez a bajom volt ma regel ujratelepítettem és most meg a gf4 mx 440mel mediumon plusz a textura és a viz highra van álítva!! Telapítsed ujra
Utolsó ígérem! Uralkodó wallpaper: