Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lemesz a folyohoz es ott van a bejaro ,de szerintem eleg gagyi mod es eleg sokat kell feleslegessen maszkalni
hell az antiterrort végivitte már vki? az elsõ pályán az épületbe hogy lehet bejutni?
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
Hali. Hihetetlen, de elakadtam a MATTO4-ben! Az ENTRANCE pályán egy nagy konténer elém csapodik! Ezután nem tudok tovább menni!
Ha meg pályákat akartok...akkor töménytelen mennyiségbe single és multi leveleket találtok, de mondom töménytelen mennyislgeb a http://www.farcry-maps.com-on...jó szórakozást, és pls ha vki tud segíteni akkor segítsen volt egy textúra problémám meg egy sztori problémám lejebb 1 kcisit....pls help😄 KÖSZ
A pandemie mod sztem nem iagzán lett jó...érdekes, hogy 1 kannibálszerû emberrel kell menned, meg ugyanazok jönnek mindig veled szembe...bár csak láttam tolni, még nem toltam vele....de majd lehet kipróbálom...de sztem a Delta sector Mod lesz a legnagyobb a matto 4 után....meg majd a MAtt 5......ha lesz bár sztem biztos... Bár én egyet nem értek, toltam a matto1-el a kettõ nem indul (nem értem miért )toltam a 3mal meg a 4el de nem értem a sztorit..segíjjetek pls ha vki tudja...
Grebber, amúgy a Tuesday and Arc mod, az csak flashként van ám megcsinálva...2-3 misszióból ál..és nem iagzán érted mi is lesz a végén...leginkább mászkálós a dolog...de a mod megmutatja, mennyire igényes és flash grafikát helyezett a crytek a játékba....Egyszerûen sztem lenyûgözõ a mod....mondom, csak nincs semmi izgalom...😞😊
jaja...ez a kettõ a filefront meg a crymod, azért ezen kívül naon sok oldal van még....érdemes a farcryskins.net, és a farcryskins.de....oldlakon végignézni...
matto?
matto4 vagy 3?
mert amit linkeltél oldalt ott van mind2 😄
és mi kell, ahhoz hogy felrakhassam ezt a két modot..melyik patch/ek/?
ja és még1 kérdés...
mia francért nemtom felrakni a játékhoz a magyaritást?
probáltam már a játék könyvtárába és máshova is telepiteni de nem akar sikerülni =/
matto4 vagy 3?
mert amit linkeltél oldalt ott van mind2 😄
és mi kell, ahhoz hogy felrakhassam ezt a két modot..melyik patch/ek/?
ja és még1 kérdés...
mia francért nemtom felrakni a játékhoz a magyaritást?
probáltam már a játék könyvtárába és máshova is telepiteni de nem akar sikerülni =/
Ahogy elnéztem igazi singleplayer mod vajmi kevés jött ki hozzá.
Matto,meg ez a Pandemie ami igazáb jónak mondható.
Far Cry cuccok
Matto,meg ez a Pandemie ami igazáb jónak mondható.
Far Cry cuccok
Next PC upgrade: 2022
Hello
vki pls leirná nekem hogy eddig összesen hány kiegészitö jött ki a gémhez (hivatalaos és nem hivatalos is)
és ha tudja akkor lécic azt irja le hogy honnan tudnám leszedni öket
köszi
vki pls leirná nekem hogy eddig összesen hány kiegészitö jött ki a gémhez (hivatalaos és nem hivatalos is)
és ha tudja akkor lécic azt irja le hogy honnan tudnám leszedni öket
köszi
Pandemie modot probálta már valaki ha igen milyen lett?
Mert jól hangzik a leirása:
8 original characters, 13 new levels and 19 full character animation cutscenes.
Mert jól hangzik a leirása:
8 original characters, 13 new levels and 19 full character animation cutscenes.
Grabber....Milyen modokra gondolsz amúgy??
Elég sok van....Itt van pl a Tuesday and arc mod ami nem a véres, meg a lövöldözõs modokhoz tartozik, de szinte zseniális grafikát hoztak ki az editorból....Eszméletlenül fel van javízva,és sztem bõven elmenne mai játéknak a dolog....csak hát inkább a megpihent cryosoknak van...😄
Amúgy meg készülõben van a Delta Sector Mod, ami teljesen európaisítja 😄 a facry világát, gondolok, itt pitypangokra, mezei zsályaszerûségekre, vagy kökörcsinekre, és fenyõfákra.Új fegyverek meg minden, elég ígéeetes lesz.Itt van pár kép:
http://tds.platinumgold.de/.
Amúgy meg elég sok mod kész de többnyire nagyon gagyik vannak...
Nekem viszont lenne 1 olyan kérdésem, hogy az Obsidian Edge Mod az csak multiplyaer mod vagy single része is van
Kösz mindenki...Hukk
Elég sok van....Itt van pl a Tuesday and arc mod ami nem a véres, meg a lövöldözõs modokhoz tartozik, de szinte zseniális grafikát hoztak ki az editorból....Eszméletlenül fel van javízva,és sztem bõven elmenne mai játéknak a dolog....csak hát inkább a megpihent cryosoknak van...😄
Amúgy meg készülõben van a Delta Sector Mod, ami teljesen európaisítja 😄 a facry világát, gondolok, itt pitypangokra, mezei zsályaszerûségekre, vagy kökörcsinekre, és fenyõfákra.Új fegyverek meg minden, elég ígéeetes lesz.Itt van pár kép:
http://tds.platinumgold.de/.
Amúgy meg elég sok mod kész de többnyire nagyon gagyik vannak...
Nekem viszont lenne 1 olyan kérdésem, hogy az Obsidian Edge Mod az csak multiplyaer mod vagy single része is van
Kösz mindenki...Hukk
na hell mindneki....nekem olyan gondom van, hogy felraktam a matto4-et, és Boris Becker, meg jó pár tetxtúra mint pl. az csatornában lenn az alagút rendszer, rossz. (replace me), hogy b.szná meg.Mindegyik patchel ezt csinálja....a crymod-ról származik a mod.Végül is bõven játszható, csak azé zavaró is nagyon....
Pl.amit a legjobban vártam az esõ....erre semmi nem esik csak dörög az ég, meg ilyesmi, de a talaj iylen lilás beütésû....(pfff hé miez ?)
Ha esetleg valaki tud megoldást azt jelezzen pls, megköszönném...bár sztem leehet a videókarim az ok..aztán ki tudja...?
Na mind1, kösz elõre is
csõcsõ
Pl.amit a legjobban vártam az esõ....erre semmi nem esik csak dörög az ég, meg ilyesmi, de a talaj iylen lilás beütésû....(pfff hé miez ?)
Ha esetleg valaki tud megoldást azt jelezzen pls, megköszönném...bár sztem leehet a videókarim az ok..aztán ki tudja...?
Na mind1, kösz elõre is
csõcsõ
Ez mi?
Senki nem tud semmit a far cry weblapján lévõ modoknak az állapotáról?
Senki nem tud semmit a far cry weblapján lévõ modoknak az állapotáról?
lopják a nevem <#wow2>#wow2>
Szevasztok!
Két kérdésem lenne: 1. Megpróbálom felrakni a játékot, de egy olyan elérési címre hivatkozik, ami nem létezik, és megáll a telepítés. Azt írja h ellenõrizze az alábbi elérési útvonalat, hogy helyes e: X/y/z/2057.mst azthiszem, persze az xyz helyén könyvtárak vannak. Amúgy ez az mst fájl rajta van a dvd-n. Nem tudjátok hogy miért csinálja?(korábban simán feltelepült)
2. Kipróbáltam azt a verziót, hogy felraktam egy másik gépre, és a telepíett játékot húztam át a sajátomra. Elis indul, fut is, de nagyon csúnya, nem tudok rajta változtatni. Nem tudtok rá vmi megoldást?(a patchek nem települnek rá fel, mivel nem telepítve lett)
elõre is kösz
Két kérdésem lenne: 1. Megpróbálom felrakni a játékot, de egy olyan elérési címre hivatkozik, ami nem létezik, és megáll a telepítés. Azt írja h ellenõrizze az alábbi elérési útvonalat, hogy helyes e: X/y/z/2057.mst azthiszem, persze az xyz helyén könyvtárak vannak. Amúgy ez az mst fájl rajta van a dvd-n. Nem tudjátok hogy miért csinálja?(korábban simán feltelepült)
2. Kipróbáltam azt a verziót, hogy felraktam egy másik gépre, és a telepíett játékot húztam át a sajátomra. Elis indul, fut is, de nagyon csúnya, nem tudok rajta változtatni. Nem tudtok rá vmi megoldást?(a patchek nem települnek rá fel, mivel nem telepítve lett)
elõre is kösz
Sziasztok! Ujabb problémába ütköztem, 1.32 patch van fent és bizony nem mûködik az egér se a mod, se a rendes game alatt! Ez mitõl van? Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Letöltöttem a Matto4 modot a gémhez. Elõször is fölraktam az alapgémet utána 1.4-es peccs, majd fel a mod és indítom, erre kidob egy "crysystem.dll loading failed:a megadott modul nem található". Ma már másodszor rakom újra és ez a hiba. Talán megsérülhetett a lemez és azért csinálja? ha nem peccselem a gamet, hanem mod nélkül 1.o-nál elindítom, tök jól megy, csak szeretnék moddal játszani! Elõre is köszönöm a válaszokat!
Letöltöttem a Matto4 modot a gémhez. Elõször is fölraktam az alapgémet utána 1.4-es peccs, majd fel a mod és indítom, erre kidob egy "crysystem.dll loading failed:a megadott modul nem található". Ma már másodszor rakom újra és ez a hiba. Talán megsérülhetett a lemez és azért csinálja? ha nem peccselem a gamet, hanem mod nélkül 1.o-nál elindítom, tök jól megy, csak szeretnék moddal játszani! Elõre is köszönöm a válaszokat!
szerintem eléggé látszik az írásomból hogy volt fontosabb elfoglaltságom is, mint odafigyelni mit írjak ^^
mer? teddfel -.-^
http://thenamelessphoto.com/
figy, minek másolgatni ide-oda... ha meg tudod szerezni az angolt, akkor játsz nyugodtan azzal. azért mert warez semmivel sem különb. eredeti dvd meg megvan, szóval nem büntethetnek érte, bár a hangsúly inkább azon van, hogy online is tudsz játszani mert van egy érvényes serialod
egyébként ha minden áron ragaszkodsz eredeti tervedhez akkor megmondom: szerintem menne ha a language mappát felcseréled. bár nekem most nincs fenn nekem a játék, tehát igazából nem tudom valószínûsíteni sem, hogy menni fog,ahhoz jó lenne látni mit tartalmaz stb. én csak arra gondolok hogy igen, mennie kéne
egyébként ha minden áron ragaszkodsz eredeti tervedhez akkor megmondom: szerintem menne ha a language mappát felcseréled. bár nekem most nincs fenn nekem a játék, tehát igazából nem tudom valószínûsíteni sem, hogy menni fog,ahhoz jó lenne látni mit tartalmaz stb. én csak arra gondolok hogy igen, mennie kéne
Megcsináltuk a haverommal Bulfi-val a Matto 4 mod párbeszédeinek magyarítását!
INNEN lehet tölteni.
Esetleges félrefordítások elõfordulnak 1-2 mondat angol maradt mert nemtudtunk értelmes mondatot összerakni belõle 😞
INNEN lehet tölteni.
Esetleges félrefordítások elõfordulnak 1-2 mondat angol maradt mert nemtudtunk értelmes mondatot összerakni belõle 😞
Hellotok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy megvásároltam a Far Cry cseh verzióját( Szlovákiában élek, és ez volt akciósan, mielott nekem ugranának hogy miért pont a cseh verziót vettem meg, mellesleg angol nem is volt, pedig az nekem is jobban tetszett volna).Mondom magamnak sebaj, úgyis láttam hozzá magyarosítást. De sajnos egyik verziót sem sikerult mukodésre bírnom. Szerintetek megoldás lehet, hogyha letoltom az angol verziót, beinstalálom majd kimásolom belole a language mappát meg azt a mappát ahol a localization-t találom. Azután uninstall, mehet fel az eredeti cseh, abban felulírom a mappákat, majd johet a patch, magyarosítás és van rá esély hogy ezek után elinduljon a játék? Tippeket, válaszokat elore is kossz!
Ja utolag belegondoltam de nagyon egyszerû uszva le kell tolni a hordot a raklapról és máris elmozdul.
Jó estét kívánok!
Azt szeretném megkérdezni,h a játék az elején jól megy és egyszer csak lefagy, a monitor kikapcsol! Hang meg van! Mitõl van/lehet ez? Mi lehet a hiba? Segítségeteket elõre is köszönöm! Minden jót! Jó éjt! Üdv: Roni!
Azt szeretném megkérdezni,h a játék az elején jól megy és egyszer csak lefagy, a monitor kikapcsol! Hang meg van! Mitõl van/lehet ez? Mi lehet a hiba? Segítségeteket elõre is köszönöm! Minden jót! Jó éjt! Üdv: Roni!
miért?
Itt én is szenvedem a vizben lévõ dobozt kell kiszenvedni a partra oadtolni a kõ elé és onnantól már feltudsz mászni a létrára!
Néha magam sem hiszem el, h egy magyar oldal fórumát olvasom épp. :o
hali. a templomos pályán elakadtam!!! bemegyek a templomba más ut nincs csak a bele 1 nagy KÚTBA.. Ott van 1 farács a vizbe, rajt 1 hordo. SEHOVA NEM TUDOK MENNI!!! HELP
Hi! Légyszi segítsetek, feltettem az 1.4 patchet és játékon belül nem mûködik az egér!!!! menüben még jó!!!
mi a megoldás ??
elõre is köszi
mi a megoldás ??
elõre is köszi
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Sziasztok!
Visszalapoztam a fórumban pár hónapot,de nem találtam választ.
Geforce 7300GS-em van (nem a legjobb, de rFactor-t maxon viszi) és nem igazán mûködik nekem a HDR. Szétesik tõle a kép és nagyon túlexponálja a színeket. 1.33-as patch és AA off-on. Van vmi tippetek, mi lehet a bibi?
Visszalapoztam a fórumban pár hónapot,de nem találtam választ.
Geforce 7300GS-em van (nem a legjobb, de rFactor-t maxon viszi) és nem igazán mûködik nekem a HDR. Szétesik tõle a kép és nagyon túlexponálja a színeket. 1.33-as patch és AA off-on. Van vmi tippetek, mi lehet a bibi?
Holnapra jön meg elvileg az új gépem és le is csekkolom ezt a Matto modot. Már a régi vassal is végignyomtam volna, csak az egyik helyen bugos volt és nem tudtam továbbjutni, meg sajna itt is hiába kértem egy késõbbi mntést mindenki baszott küldeni! Köszike! <#mf1>#mf1>
hali
1.4-es patchhez kell crack vagy elötte fennt kell hogy legyen az 1.1 meg 1.2, 1.3?
1.4-es patchhez kell crack vagy elötte fennt kell hogy legyen az 1.1 meg 1.2, 1.3?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
lool mekkora genya vagy 😄DD
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
😄
áh lebuktattad <#idiota>#idiota>
direkt nem töröltem mondván hátha beszopja valaki és akkor majd jön a flém ,h szar az ubi meg nemjó a cdkey <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
direkt nem töröltem mondván hátha beszopja valaki és akkor majd jön a flém ,h szar az ubi meg nemjó a cdkey <#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/