24504
  • latnok
    Az apám is játszik vele....tetszik neki, csak zavarja, hogy elfogy a golyó meg lelövik..:)))

Kikerestem innen a parancsokat hozzá, de nekem nem jön be semmilyen ablak ha az ~ billentyűt beütöm! Mit hibázok el?
  • latnok
    Hali! Végre nekem is megvan....:)
  • Olcsy
    Majd játszhatunk egymás ellen multiplayerben!:D
  • Akuma
    Megtaláltam Google tényleg a barátom :))
  • Akuma
    Hol lehet ennyiért megvenni? Ideje lenne felkerülnie a polcra nekije :)))
  • ollie
    1300Ft-ot sajnálsz??
  • grebber
    Lehet!
  • Zsolesz0721
    hi! tört játékaal lehet neten játszanii?
  • 1zeusz
    jah így lementek az árak :D akkor majd fizu után talán lesz ilyen sok pénzem
  • ollie
    Ember, tört szerver?? 1300Ft a játék!
  • 1zeusz
    van 1.4es pecsem akkor lehet tolni vele neten tört szerveren? vagy kell más is hozzá? jah meg lécci akkor adjatok tört szerver ip-t :D THX
  • MKpowaa
    a pályákat kicsomagolva rakd a fc\levels mappába

üdv újra itt.
  • gurubefree
    Hello

Regen jatszottam mar :-) Vagy 2 eve ezzel a jatekkal ....... hat nem lehet elfelejteni !!!!!!!!!

De az igen , hogy hova masoljam be a letoltott mapokat ??????

elore is koszi
  • powee81
    Pedig van egy két érdekes pálya!!!
    Happy ctf map :-))
  • Olcsy
    Még nem is láttam... 10-ből 4 pontot adnék neki!:D
  • powee81
    Hali!
    Annyit azért hozzáfűznék, hogy van egy negyedik játékmód is. CTF Itt két csapat van, mindkét csapatnak van egy zászlója, és az a cél, hogy megszerezzétek a másik csapat zászlóját, és eljuttassátok a saját kiindulópontotokra. Persze közben védeni kell a saját zászlót. :-) Nem olyan elterjedt mint a másik három, de azért létezik.
  • Olcsy
    Min. 2000
  • Alwares
    Láttam én is veszettül olcsó igazából 900 forintnál ez többet ér...
  • grebber
    Add nekem :D
  • Pacal17
    HELP má mit csináljak a seriallal???
  • trogerzsiger
    megnéztem 1500 ft nos ennyit azért megér.
  • trogerzsiger
    mhhhhhhh jól hangzik, ha 990 forint a játék akkor megveszem!
  • Olcsy
    Hát van az FFA ott mindenki mindenkit gyilkol,van a TDM, ott csapatban vagy és gyilkolni kell a másik csapatot, és van az Assault, ott csapatban vagy, lehet építeni cuccokat, gyilkolni a másik csapatot,az 1-ik menetben nektek kell védeni a zászlóitokat és másik menetben meg nektek kell elfoglalni az ellenség zászlóit!Nagyon jó, sokat játszom vele!:)
  • trogerzsiger
    SziasztoK!

Mesélnétek nekem a játék multijáról? mert csak annyit tudok hogy 3 játékmód van
  • tonyo9
    szedtem le egy csomó mod-ot de nem tudom elinditani,valaki segitsen ,a matto modok indulnak el egyedül!bemásoltam a mod mappába öket de semmi!.....
  • kuks
    Hogy lehet megadni a serial számot? mert nem kérte a telepítésnél, és azt írja ki hogy használatban van a kód! pedig eredeti!
  • kuks
    hiába csináltam accountot, de nem tok vele játszani ez miért van (eredeti)?
  • grebber
    The Delta Sector mod Új Trailer
  • Pacal17
    HELP
  • grebber
    First Contact: Planetfall mod képek

Nem lesz rossz :D
  • revizor
    Az a gond, hogy így nem megy. Pl biztosan ismered az Opel Tigra -t(különböző színekben) mindent beteszek a helyére, de a modell nem hasznélható, vagyis az editorban csak mint SIMPLE ENTITY jelenik meg, azaz nem használható....
    Segítsetek lsz. ! Kösz!
  • Pacal17
    hát nem fogadja el ojasmi ir ki hogy hibás vagy érvénytele cd kay, tüzfalat driket lekapcsoltam...
  • Ability
    Mit ír ki? Nem lehet, hogy tűzfal/router megfogja, és nem is tudja továbbítani a szerver felé?
  • Pacal17
    Oks jelszó meg a név rendben (amit még januárban regeltem) már csak a serilat nem fogadja el. valaki használhatja vagy micsoda? tuti hogy nem hibásan irtam be!
  • Pacal17
    NEm fogadja el a CD kulcsomat az uj accountal. Ugy nem küldi ki a mailt hogy el se fogadja az ZBI.com on a mail cimt beg a szül. dátumot. Pedig már nyomnám a multit :(
  • Peetboy
    Na VÉGRE SIKERÜLT!! Már játszom a Matto 4-el, és nagyon király! Mintha csak a Far Cry folytatása lenne.Olvastam erről,hogy csak 4 óra a játékídő,de remélem több napig el fog tartani amíg végig viszem.
  • Ability
    Lehet várni kell kicsit, nekem is volt már olyan, hogy csak órákkal később kaptam meg egy mail-t, amiről tudtam pontosan, hogy mikor küldték. Késleltetés, vagy hasonló. Másik, hogy nézz bele a spam mappába is, lehet kiszűrték. Ha semmi sem jön össze, akkor még mindig csinálhatsz egy újat, és azzal is el fogja fogadni a CD kulcsod elvileg.
  • Pacal17
    Elfelejtettem a jelszavam és nem hajlandó kiküldeni az elfelejtettemajelszavam emailt. Mit tegyek?
  • Ability
    Gondolom simán bele a farcry mappába. Ugyan olyan nevű mappák vannak, maguktól a helyükre kerülnek. Aztán editorba vagy látni fogod ezeket a textúrákat/modelleket, vagy nem. Ha nem, akkor be lehet tallózni...
  • revizor
    Ezeket a packokat hogyan kell felrakni, mit-melyik helyre....Jó lenne egyszer leírná valaki - aki érti-tudja