24504
-
latnok #22982 Az apám is játszik vele....tetszik neki, csak zavarja, hogy elfogy a golyó meg lelövik..:)))
Kikerestem innen a parancsokat hozzá, de nekem nem jön be semmilyen ablak ha az ~ billentyűt beütöm! Mit hibázok el? -
latnok #22981 Hali! Végre nekem is megvan....:) -
#22980 Majd játszhatunk egymás ellen multiplayerben!:D -
Akuma #22979 Megtaláltam Google tényleg a barátom :)) -
Akuma #22978 Hol lehet ennyiért megvenni? Ideje lenne felkerülnie a polcra nekije :))) -
#22977 1300Ft-ot sajnálsz?? -
#22976 Lehet! -
Zsolesz0721 #22975 hi! tört játékaal lehet neten játszanii? -
1zeusz #22974 jah így lementek az árak :D akkor majd fizu után talán lesz ilyen sok pénzem -
#22973 Ember, tört szerver?? 1300Ft a játék! -
1zeusz #22972 van 1.4es pecsem akkor lehet tolni vele neten tört szerveren? vagy kell más is hozzá? jah meg lécci akkor adjatok tört szerver ip-t :D THX -
#22971 a pályákat kicsomagolva rakd a fc\levels mappába
üdv újra itt. -
#22970 Hello
Regen jatszottam mar :-) Vagy 2 eve ezzel a jatekkal ....... hat nem lehet elfelejteni !!!!!!!!!
De az igen , hogy hova masoljam be a letoltott mapokat ??????
elore is koszi -
#22969 Pedig van egy két érdekes pálya!!!
Happy ctf map :-)) -
#22968 Még nem is láttam... 10-ből 4 pontot adnék neki!:D -
#22967 Hali!
Annyit azért hozzáfűznék, hogy van egy negyedik játékmód is. CTF Itt két csapat van, mindkét csapatnak van egy zászlója, és az a cél, hogy megszerezzétek a másik csapat zászlóját, és eljuttassátok a saját kiindulópontotokra. Persze közben védeni kell a saját zászlót. :-) Nem olyan elterjedt mint a másik három, de azért létezik. -
#22966 Min. 2000 -
#22965 Láttam én is veszettül olcsó igazából 900 forintnál ez többet ér... -
#22964 Add nekem :D -
#22963 HELP má mit csináljak a seriallal??? -
#22962 megnéztem 1500 ft nos ennyit azért megér. -
#22961 mhhhhhhh jól hangzik, ha 990 forint a játék akkor megveszem! -
#22960 Hát van az FFA ott mindenki mindenkit gyilkol,van a TDM, ott csapatban vagy és gyilkolni kell a másik csapatot, és van az Assault, ott csapatban vagy, lehet építeni cuccokat, gyilkolni a másik csapatot,az 1-ik menetben nektek kell védeni a zászlóitokat és másik menetben meg nektek kell elfoglalni az ellenség zászlóit!Nagyon jó, sokat játszom vele!:) -
#22959 SziasztoK!
Mesélnétek nekem a játék multijáról? mert csak annyit tudok hogy 3 játékmód van -
tonyo9 #22958 szedtem le egy csomó mod-ot de nem tudom elinditani,valaki segitsen ,a matto modok indulnak el egyedül!bemásoltam a mod mappába öket de semmi!..... -
kuks #22957 Hogy lehet megadni a serial számot? mert nem kérte a telepítésnél, és azt írja ki hogy használatban van a kód! pedig eredeti! -
kuks #22956 hiába csináltam accountot, de nem tok vele játszani ez miért van (eredeti)? -
#22955 The Delta Sector mod Új Trailer -
#22954 HELP -
#22953 First Contact: Planetfall mod képek
Nem lesz rossz :D -
#22952 Az a gond, hogy így nem megy. Pl biztosan ismered az Opel Tigra -t(különböző színekben) mindent beteszek a helyére, de a modell nem hasznélható, vagyis az editorban csak mint SIMPLE ENTITY jelenik meg, azaz nem használható....
Segítsetek lsz. ! Kösz! -
#22951 hát nem fogadja el ojasmi ir ki hogy hibás vagy érvénytele cd kay, tüzfalat driket lekapcsoltam... -
#22950 Mit ír ki? Nem lehet, hogy tűzfal/router megfogja, és nem is tudja továbbítani a szerver felé? -
#22949 Oks jelszó meg a név rendben (amit még januárban regeltem) már csak a serilat nem fogadja el. valaki használhatja vagy micsoda? tuti hogy nem hibásan irtam be! -
#22948 NEm fogadja el a CD kulcsomat az uj accountal. Ugy nem küldi ki a mailt hogy el se fogadja az ZBI.com on a mail cimt beg a szül. dátumot. Pedig már nyomnám a multit :( -
#22947 Na VÉGRE SIKERÜLT!! Már játszom a Matto 4-el, és nagyon király! Mintha csak a Far Cry folytatása lenne.Olvastam erről,hogy csak 4 óra a játékídő,de remélem több napig el fog tartani amíg végig viszem. -
#22946 Lehet várni kell kicsit, nekem is volt már olyan, hogy csak órákkal később kaptam meg egy mail-t, amiről tudtam pontosan, hogy mikor küldték. Késleltetés, vagy hasonló. Másik, hogy nézz bele a spam mappába is, lehet kiszűrték. Ha semmi sem jön össze, akkor még mindig csinálhatsz egy újat, és azzal is el fogja fogadni a CD kulcsod elvileg. -
#22945 Elfelejtettem a jelszavam és nem hajlandó kiküldeni az elfelejtettemajelszavam emailt. Mit tegyek? -
#22944 Gondolom simán bele a farcry mappába. Ugyan olyan nevű mappák vannak, maguktól a helyükre kerülnek. Aztán editorba vagy látni fogod ezeket a textúrákat/modelleket, vagy nem. Ha nem, akkor be lehet tallózni... -
#22943 Ezeket a packokat hogyan kell felrakni, mit-melyik helyre....Jó lenne egyszer leírná valaki - aki érti-tudja