24504
-
#24424 éppen most veszek részt egy egér-oktató tanfolyamon. haladni kell a korral, ugye. :) -
#24423 Még néhány év és megszünnek a Far Cry serverek. -
#24422 Lassan 5 éve keresgéled a megoldást. Még néhány év és megtalálod. Kitartás! -
#24421 Az egér golyóit kell masszíroznod, a görgő tájszólás volt. -
#24420 Ne szórakozz már. Tudod jól én is az állatkára gondoltam. -
#24419 hol találom az egér görgetőjét, és egyáltalán mi az az egér (gondolom nem a kis állatkára gondolsz)? -
#24418 Ezt a kérdést már sokszor feltetted. Hát az egér görgetővel ! -
#24417 -
#24416 -
#24415 és hogyan tudok a fegyverrel zoomolni? :o -
Stalker #24414 Ez azért van, mert az ati és az nvidia is "ügyeskedik" a drivereivel, hogy több fps-ed legyen minden játékban, ezért a távoli tárgyakat nem jeleníti meg rendesen a videokártyád, és csak akkor tűnnek elő, mikor bezoomolsz... Far Cry-ban ez eléggé idegesítő, mert konkrétan vannak olyan szituációk, h vki 1 fal mögött van, bezoomolsz, és a fal nem jelenik meg, csak az ember... jó kis természetes wallhack. :D -
#24413 Vagy ha a távcsőben se látod simán, csak zoomolva, az is azért van mert messze van. -
#24412 Azért van, mert olyan távol van, hogy szabad szemmel nem látod meg, de távcsővel igen. Mi ebben a furcsa? Vagy talán nagy az a tárgy? De pl. a távcsővel még a hangokat is lehet hallani, ha a katonák beszélnek több száz méter távolságban. Bár ilyen a valóságban nincs sztem. -
simonl #24411 Sziasztok,
Én is kérdeznék a játékkal kapcsolatban:
Feltelepítettem én is már mai, korszerűbb gépre de produkál egy olyat, hogy Távcső használatánál: szabad szemmel nem látni a távoli tárgyat, alakot, amint távcsővel zoom -olok "ott terem".
Ne haragudjatok a megfogalmazásért, így tudtam leírni amit látok:)
Köszi ha van rá megoldás.... -
xarina #24410 Köszönöm a segítséget, így már működik. -
#24409 Itt írtam is róla. Egy sajnos egy olyan bug, amire a megoldás csak a lighting quality lejjebb vétele. -
#24408 Csak a lighting quality-t vedd le egyel, a többi maradhat maxon. -
xarina #24407 Az 1.40-es fennt van már, de az is régebbi, mint mondjuk a 4670-es videókártya. -
#24406 legújabb patch -
#24405 Valamilyen windows hiba lehet, mert a konfig bőven viszi maxon a gémet. -
xarina #24404 Gépfejlesztés után ismét felraktam a játékot, de az a gond hogy intel e5200, ati 4670 és 3gb ram mellett csak mindent minimumra rakva indul el a játék. Ha felteszek mindent maxra, akkor már el sem indul, rögtön kifagy. Van valakinek erre valami ötlete? -
Stalker #24403 1.4-es peccset raktad fel? mert az az "aktuális", már ha egy 5 éves peccs aktuálisnak mondható :D -
Rundstedt17 #24402 persze hogy van.
Az ilyen országos védelmeket könnyű kijátszani.Legalábbis koreiai japán cuccoknál müködött a dolog eddig mindig.
Usa-beli angolra kell állítanod a gépedet.Illetve a régiót tartózkodást stb-t átállítani Usa-ra.Illetve a non.unicode programok használatára usa-beli angolt választasz ha így sem megy akkor máshogy sem fog. -
Novotsik #24401 Sziasztok! Én sem tudok vele neten játszani eredeti a game de nem hozza be a szervereket fel van patchelve,most akkor mi is van?? A többi ubisoftos game ghost recon 1,2 rainbow six vegas 2-nél egybőll behozza a szervereket azok is eredetiek. Ez miért lehet? -
#24400 nemnagyon.de nem is érdemes ezzel szórakozni mert van bent reklám.vedd meg 1000 ft.vagy itt 10 dollár -
#24399 haho van itt valaki? :)
kéne egy kis help
leszedtem a Far Cry ingyenes verzióját (ad supported, azaz van benne reklám, cserébe free) de az a gond, hogy csak az USA -ban élőknek
http://www.gamershell.com/download_20867.shtml
Mikor telepíteném fel, meg kell adni az ubi.com -os felh.nevet + jelszót, és akkor azt mondja, hogy sorry, csak usa lakosoknak, és kilép a telepítő
kreáltam egy másik accot ubi.com -on, és ott lakhelynek az usa -t adtam meg, de így is ugyanaz a helyzet
van rá esély, hogy valahogy feltelepítsem? -
#24398 Szerintem hülyeség átadni másnak a serialt. Ha már pénzt adok a játékért, akkor tuti nem adom másnak, évek múlva ha előveszem, tudjak játszani multiban.
Amúgy nálam csak eredeti lemezzel ment, se crackelt, se virtuális meghajtóról nem indult az online játék. -
#24397 PM ment! -
#24396 Sziasztok!
Ha valakinek lenne olyan serialja amit nem használ, megköszönném! -
#24395 Rúter/tűzfal = google "port forwarding" -
urbi #24394 regisztráltam,inditom a játékot(több játékos mod,internet)ott kéri a felhasználó nevet,jelszót,rányomok hogy ok,és nem történik semmi,bocs az értetlenkedésért de ez lenne az elsö online játékom ki a karom probálni,de ne akar össze jönni,nagyon low vagyok -
#24393 Regisztrálni kell az Ubisoft oldalán. Ott kell felhasználó nevet és jelszót regelni. Régen regeltem, akkor kellett pár kérdésre is válaszolni.
A játék menüben kéri a CD kulcsot, a felh nevet, jelszót. -
urbi #24392 sziasztok,megjött a játék,de gözöm sincs ,hogy kell vele játszani interneten,feltelepitettem,a széria számot hova kell beirni,hogy játszak vele interneten?elöre is köszönöm a segitséget, -
urbi #24391 köszönöm a segitséget -
#24390 Dehogy hagyják ki a cd kulcsot. Nugodtan csak vedd meg. Én is ilyen leárazottat vettem, igaz 2500-ért de volt bent kulcs. -
#24389 Én tudok adni egy serialt, soha nem használtam. -
urbi #24388 de most a cd galaxisnál 990ft, akkor nincs benne kód? -
#24387 van értelme, az ubi szervereken van bőven játékos.
figyelj, a dobozban legyen kód... 990 forintos gémekből kihagyják. -
urbi #24386 sziasztok,ha megveszem a játékot eredetibe,játszanak még vele multin?(van értelme),csak feltelepítem és kész?elöre is köszönöm a segitséget. -
#24385 azért tényleg jó nagy paraszt vagy, gondolhattad volna ha mást nem a stílusából, hogy nem azért nem tudja, mert faszláma, hanem mert egyszerűen nem ért hozzá.