Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
eeez valami döbbenetesen jól nééééz ki!

nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

bazza
HELP HELP HELP 1000* HELP!!!!!!!!!!

Most hogy két gépünk van, elhívtam egyik haveromat gamelni LAN-ba. Még sose játszottam LANt és sose csináltam szervert!
Nemtom mi a baj, de a gamebe csinálok egy gamet de a másik gépen nincs semmi hiába csinálok bármit is....Lehet, hogy nem jól van megcsinálva a hálózat, de adatokat tudok cserélni a másik géppel és õ is az enyémmel, és chatprogival is tudunk beszélni...Mohaa val se tudtam így gamelni LAN-ba! Van valami megoldás? Leírná vki részletesen?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Geeryy
ha jol szamolom 512es adsl 15.02óra meg lehuzza
jól számolom?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Teperinke
Valaki barbiekommandónak nevezte a játékot a demó alapján...ehhehe a full erre elég jól rácáfolt...éjszaka fosatós rendesen. Nagyondurva harcok vannak a katonák és a "lények" között.

Rudee
Qrva jó ez a fárkráj, megyek is folytatom tovább

Szar Bayern, szar Bayern :)

LoCk

Ez jo volt!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

toMpEr
mar a betahoz is volt orokelet, tolteny, stb. csit

ubi
sorry, azt hittem a bf vietnam-ba írok...
ubi
ku**a any**at, miért kell csalni, minek van akkor a PB?
[NST]Cifu
FRAPS
Az 1.9-ig ingyenesen használható, afölött pedig van crack 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ReTeK
na fene, ma játszottam az 1ik szerveren, mikor kiírta valami Jack nevû fickónak: Jack to be a cheater, jack disconected mikor jött volna vissza nem engedte be, aztán volt 1 másik prick azt is kivágta. A büdös köcs*ök máris csalnak

KM
Legyen japán, na!

LoCk
A Beta medium-ban nagyon jol ment a gepen single-ben..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Azert kivancsi vagyok, hogyan fog menni..😊
Ha egy picit szaggat, mar velegedett vagyok.

Az FPS-t hogyan kell kiiratni a gamegban?

Kandurex
nem kiábrándítani akarlak, ez tény sajna, van ám gépigénye ennek a szarnak rendesen, de cserébe a legszebb grafikát kapod ami a piacon most megtalálhatsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tibor16
Jaja, gondolom azér tudok egy ATI 8500 mellett játszani, mer a proci elég jó

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

LoCk
😞.. pedig remenykedtem

LoCk
Lessz>jav>lesz

Kandurex
hiába a jó kártya, szaggatni fog nagyon, ehhez proci is kell

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LoCk
Hetvegere sikerult a cegtol elkernem egy ATi Radeon9800XT
256MB-os fincsi kis kartyat. Remelem feleleszti egy kicsit a PIII 1 GHz-s gepemet..😊

Ha mas nem de a VGA, jo lesz 2 napra a gepemben.

Lessz egy jo hetvegem.Hetfon meg azt mondom a fonokomnek, hogy leutottek az utcan es elvittek a kartyat..😊

hmmm en most vagyok a szornyeknel jo kis kurvak 2utes es K.O hat eleg durva amikor 5en jonnek es kell belejuk 1tar egyenkent

zaki
jappán?

KM
Bár, jappán szerveren játszottam az elõbb, és egész tûrhetõ volt...

Igen.
És nagyon megérte.
KM
Na, nem rossz a multija sem! Csak kellene egy magyar szerver...

lwb
mióta leszedted csak ezzel nyomultál? 😊

balcooo
Abba mi lenne a pláne egy fps-nél? "Magyar vagyok, nem turista" poloban rohangaljanak az ellenek? 😄

Na, megtaláltam a megoldást: Nem szabad más könyvtárat megadni neki telepítéskor 😊
KM
GOTO 4081

Van már hungs far cry?
34óra ha pontosan szeretnéd tudni.
Persze sokkal több volt mert az utolsó pályának 5x kellett nekifutnom mire rájöttem mi a francot szúrtam el.
Persze ez mind az uccsó pálya végén derült ki.
Ezért segítettem egy kicsit.
Persze lenne mit mondanom, de nem mondom.
Ugyanis az utolsó pályán sem útirány sem fegyvered...
Ha nem fogjátok 10x újrakezdeni akkor egyszersem
De nem is mondok semmit
KM
Oksa😞

Ikarus
Nem is raktam fel, csak gondoltam uszítok egy kicsit a franciák ellen. 😊

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

LSC
va rajta csak a francia videók nincsenek.

Serpa
milyen videó nincs rajta ?

AndrewCB
Istenem!!!!

Azt nem kötelezõ felinstallálni! Kül. a rippelten nincs videó. És azok nagyon állatok lettek!!

NeoMaN
3 nap? isdn vagy mi a franc?

LSC
akkor passz. 3 nap alatt leér a DVD-s😊

😊)
Igen, az NFO-ba csak annyi volt, hogy a DLL-ket pakoljuk a bin32-be a 3-as cdrõl, ami meg is történt. Mostmár nem a dll-ek miatt sír...
Ikarus
Én is a DVD-t szedtem, gondoltam de király, + fél napom ráment, azt most van 1Gb (qrva) francia nyelvlecke pluszba a gépemen.
marhára megérte

LSC
menni kell a rip nek is jól tudsz angolul? Ha nem add ide az nfo-t. [email protected]

Onnan is indítottam, meg nem onnan is, de ugyanúgy kiírja.
De a hibaüzenet jogos mer ott tényleg nincs olyan fájl. Akkor az exe hülye?
Akokr EXE-t adjatok plz 😊
balcooo
ezaz!! mindenki uninstallaja a francba és csak szombat delutan kezdjen hozza a gemléshez amikor tán má' nekem is lesz idöm 😄

balcooo
basszus ennyi az egész rippelés....beszarok, ha ezt vágom, todki tölti le a dvd rippet 😊

LSC
Languages -ban nekem sincs fonts. Az exe-t a bin32 mappából kell indítani.

3CD-s Myth verzió leszedése után:
Indítva a gamet:
"CRITICAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml. You're probably running the executable from the wrong working folder."
A languages/fonts-ba tényleg nincs ilyen fájl. 5let?
Vagy vki nem rakja fel ftp-re azt a könyvtárat?
plz
köszi
Ikarus
Különben se jáccá, ha én se tudok, milyen modor?! ez 😊

Ikarus
😊 Este én is, de most még ez a rohadt melóhely!!! Remélem a multi müxik majd.

LSC
http://fc.belpark.net/
itt találsz ínfót hogyan kell.

LSC
576 SUX elmennek a picsbe eddig akárhány gamét kerestem náluk amit meg akartam venni mindíg áh pont most fogyott el vagy a héten lessz szöveg jött mellesleg rabló gecik meg hülyék is.