24504
  • PyRex
    MUHHHAHAHHHAAAAAAAAAA!!!!

Hát sz@rrá rehegtem magamat, főleg a 18-as karikás rész alatt :)))))))))

Gratula, zseniális lett a video, szerintem mindenki tőcccsse :))
  • PiszkosFred
    Jo kis kartya az, ha barati aron megtudod szerezni, akkor erdemes..
  • PyRex
    MARHA: vagyol?
    Játszol?
    Ha igen, melyik szerveren? :)
  • Glpetyus
    Akkor sztem hagyd azt nyugodtan
  • Demeter
    Thx skacok a válaszokat driver ügyben. Amúgy egy 9800pro ami mellé próbálom +találni a legoptimálisabb meghajtó progit. Főleg a Far Cry ami miatt gondolkodtam el ezen, hogy ideje lenne váltani. Bár meg kell hagyni ezidáig a 3.10-es driverrel nem volt semmi gondom....
  • Toomy_Xp
    Köszi az info-t! Ez nagyon jó hír! Köszi Megint!
  • dtk1985
    Ti4200-on is tükröződik a víz. Én medium grafikai részletesség mellett játszom ilyen karival, csak az árnyékokat vettem le low-ra.
  • Borg
    4.2-vel tökéletesen megy.
  • Glpetyus
    Caravan:Ismerősnek ugyanez volt a baj.
    Mikor megunta szopást átvittem a nem ugyanott vásároltat,az simán elindult.Ennyit a bolti játékokról!Az üzletben meg elhajtották az embert a halál faszára.Durva? Az!
  • Glpetyus
    Nálam minden 4 feletivel jó volt.9600-al.A kettő közül 3.10
  • tbundy
    9600xt-mhez 4,4-el tökéletesen fut
  • Demeter
    Üdv!

Egy gyors kérdés a Radeon-t használókhoz. Melyik Catalyst-et (3.10 vagy 4.3) ajánlanátok a gammához? Csak azért kérdem mert hallottam ezt meg azt eme két drivert illetően. Előre is köszi a válaszokat.

Üdv!
    Dem
  • Toomy_Xp
    Nem ide vág, de azt szeretném kérdezni, hogy a Ti4200-on tükröződik e a víz? win98 alatt a Te konfigodon, hogy fut a progi, pontosabban milyen beállításokkal fut jól? Azért kérdezem, mert hasonló az én konfigom is csak a vidokarim régi(geforce256), és most tudnék venni jó áron egy Ti4200-t. Köszi!
  • xmacx
    Caravan! Nézdd meg a területi beálításoknál az advance-ban, hogy a non-unicode progik milyen karkészletet használnak és állítsd usaEnglish-re. hátha segít.. nem bizti..
    üdv
  • Caravan
    Sokkal többet nem tudok mondani. 1.7 Celeron, GeForce4 Ti4200, 512 MB RAM. Friss driver az AGP-re. A játék eredeti, nem másolt. Tehát minden hibaüzenet nélkül fel tudom telepíteni. Minden beállítást elfogad, de mint már írtam, új játék indításakor, a betöltés alatt (amikor a töltési szintet jelző csík elér úgy 15%-ig) jéggé fagy az egész gép. Más játékok gond nélkül futnak. Csak ezzel van gondom. A gépemben van egy Win98-as wincsi is. Arra is feltelepítettem a gamét és ott mükszik. Erre a meghajtóra viszont nem akarok játékot telepíteni, tehát szeretném XP alatt futtatni.
  • xmacx
    tehát másnak felment és fut is ugyanarról a dvd (vagy cdk ről).
    milyen konfigod?
    telepítés alatt a lehető legtöbb memóriát használd (zárj be minden egyéb progit(WMSG, Antivirus is))
    tedd fel a legfrisseb vga drivert és állítsd a windows AA és AF -jet alkalmazás szerintibe. bár az utóbbi kettő nem szükséges a telepítéshez azért nem árt felkészülni..
    aztán az is lehet hogy a dvd meghajtód a hibás, illetve egyéb hardveres hibák is lehetnek.
    üdv
  • Panzer
    ja település közben megy hidegbe
    havertól van a gamma
    igen másnak felment, és fut is
  • xmacx
    Panzer,
    tehát telepítés közben fagy le?
    honnan van a gamma?
    másnak fölment már?
    üdv
  • xmacx
    ma estére csinél valaki szervert?
  • Panzer
    Nem tudom feltelepíteni a játékot, ezt a hibát írja ki "Error 1311. Source file not found: G:\Game.cab. Verify that the file exists and that you can access it."
    Kérdésem mi lehet a baj???????
  • tibor16
    Nekem is az van fennt (XP Pro Hu) és megy. Ez így nagyon kevés, mondj többet, vagy olvass vissza...
  • Shep
    Na lehet az én készülékemben van a hiba, de hol a kép?
  • PyRex
    használd win98 alatt :)
  • Caravan
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    A játék nem ükszik XP Pro (magyar verzió) alatt. Sem az első, sem a javított 1.1-es. Új hadjárat indításakor (betöltés folyamán) lefagy a gép. Csak resettel tudom újraindítani. (Win 98 alatt simán fut a játék, kipróbáltam.) Mi tévő legyek?
    Köszi:

Caravan
  • PyRex
    bakker, mé nincs magyar sz@rver, mi lett véle? :) Ha este sem lesz, akkor mexívtuk...
  • PyRex
    lol :)
    akkó irj linket
  • XeeN
    Cenzurázták. :) a kötsögök. pedig alig volt 100 k. :) (bezzeg más topicban lehet...
  • PyRex
    Ehhehe, ok, szerintem este 22-től leszek kb. :)
    Illetve most is felnézek valahova, ha van értelmes szerver.
  • PyRex
    milyen kép?
  • SuperCow
    igen jó buli volt.. annyira hogy reggel LAN után jöttem haza azt lefekvés helyett már ültem is le vágni a videót... azt csak 12:30 kor feküdtem le.. (akkor már 30 órája voltam ébren ) :D
  • M@TriX
    jó buli lehetett...downloading...
  • Borg
    Nem kell túllihegni a témát, kamu a kép és kész.
  • SuperCow
    A hétvégén megrendezésre került Dunaújvárosban a StarComp számítástechnikai üzlet álltal szponzolált LAN. ( SC LAN )

A SZombati napon jelen voltam , és játszottunk sokat a FAR CRY al. VEttem Demot. CSináltam Muviet. Ilyen FUN jelleggel. Töltéstek nézzétek.
    Hozzáteszem nagyon jól éreztük magunkat.

farcry_by_SupaCow_SCLAN_20040417_XviD

Méret : 75.5 MB
    Hossz: 5 perc 56 másodperc
    Tömörítés: XviD
  • M@TriX
    olvasok, de nem ebben a témában mert annyira nem érdekel. Csak megláttam gondoltam bemutatom, nem tudtam, hogy ilyen sík vagy.
  • Borg
    Hát nem olvasol külf. fórumokat ;)
    btw, jópár napja a Geforce 6 series topicban is lefutott a téma már.
  • Borg
    Magyarán a shader 2.0 szinte semmiben sem fog különbözni a 3-tól. Most szimplán hiányzik szinte minden effekt a bal oldalról, mert rosszul ismeri fel a kártyát a játék.

A felső két képen elvileg bumpmap vs displacement mappingot kéne látni ugye, amit meg az R300-óta minden ATI tud, tehát nem a SM 3.0 erénye lesz.
  • M@TriX
    ez véletlenül sem fellengzős duma volt. ;)
    Amúgy ez egy cseh odlalról volt én áttettem a képet. Úgyhogy nem hinném, hogy "mindenki" tudja, hogy kamu...
  • Borg
    Kb 1 hete tudja mindenki, hogy kamu a kép.
    A FC 1.1 patch szimplán rosszul ismeri fel a 6800-at. Majd a következő FC patchben már jó lesz.
  • M@TriX
    az a szobor azért nekem is gyanús, de ők tudják...
  • Davidus
    LoL mi ez a kamu? Egyik képen minden low a másikon meg high.
    Ennyi:P