24504
-
#8112 MUHHHAHAHHHAAAAAAAAAA!!!!
Hát sz@rrá rehegtem magamat, főleg a 18-as karikás rész alatt :)))))))))
Gratula, zseniális lett a video, szerintem mindenki tőcccsse :)) -
#8111 Jo kis kartya az, ha barati aron megtudod szerezni, akkor erdemes.. -
#8110 MARHA: vagyol?
Játszol?
Ha igen, melyik szerveren? :) -
#8109 Akkor sztem hagyd azt nyugodtan -
Demeter #8108 Thx skacok a válaszokat driver ügyben. Amúgy egy 9800pro ami mellé próbálom +találni a legoptimálisabb meghajtó progit. Főleg a Far Cry ami miatt gondolkodtam el ezen, hogy ideje lenne váltani. Bár meg kell hagyni ezidáig a 3.10-es driverrel nem volt semmi gondom.... -
Toomy_Xp #8107 Köszi az info-t! Ez nagyon jó hír! Köszi Megint! -
#8106 Ti4200-on is tükröződik a víz. Én medium grafikai részletesség mellett játszom ilyen karival, csak az árnyékokat vettem le low-ra. -
Borg #8105 4.2-vel tökéletesen megy. -
#8104 Caravan:Ismerősnek ugyanez volt a baj.
Mikor megunta szopást átvittem a nem ugyanott vásároltat,az simán elindult.Ennyit a bolti játékokról!Az üzletben meg elhajtották az embert a halál faszára.Durva? Az! -
#8103 Nálam minden 4 feletivel jó volt.9600-al.A kettő közül 3.10 -
tbundy #8102 9600xt-mhez 4,4-el tökéletesen fut -
Demeter #8101 Üdv!
Egy gyors kérdés a Radeon-t használókhoz. Melyik Catalyst-et (3.10 vagy 4.3) ajánlanátok a gammához? Csak azért kérdem mert hallottam ezt meg azt eme két drivert illetően. Előre is köszi a válaszokat.
Üdv!
Dem -
Toomy_Xp #8100 Nem ide vág, de azt szeretném kérdezni, hogy a Ti4200-on tükröződik e a víz? win98 alatt a Te konfigodon, hogy fut a progi, pontosabban milyen beállításokkal fut jól? Azért kérdezem, mert hasonló az én konfigom is csak a vidokarim régi(geforce256), és most tudnék venni jó áron egy Ti4200-t. Köszi! -
xmacx #8099 Caravan! Nézdd meg a területi beálításoknál az advance-ban, hogy a non-unicode progik milyen karkészletet használnak és állítsd usaEnglish-re. hátha segít.. nem bizti..
üdv -
Caravan #8098 Sokkal többet nem tudok mondani. 1.7 Celeron, GeForce4 Ti4200, 512 MB RAM. Friss driver az AGP-re. A játék eredeti, nem másolt. Tehát minden hibaüzenet nélkül fel tudom telepíteni. Minden beállítást elfogad, de mint már írtam, új játék indításakor, a betöltés alatt (amikor a töltési szintet jelző csík elér úgy 15%-ig) jéggé fagy az egész gép. Más játékok gond nélkül futnak. Csak ezzel van gondom. A gépemben van egy Win98-as wincsi is. Arra is feltelepítettem a gamét és ott mükszik. Erre a meghajtóra viszont nem akarok játékot telepíteni, tehát szeretném XP alatt futtatni. -
xmacx #8097 tehát másnak felment és fut is ugyanarról a dvd (vagy cdk ről).
milyen konfigod?
telepítés alatt a lehető legtöbb memóriát használd (zárj be minden egyéb progit(WMSG, Antivirus is))
tedd fel a legfrisseb vga drivert és állítsd a windows AA és AF -jet alkalmazás szerintibe. bár az utóbbi kettő nem szükséges a telepítéshez azért nem árt felkészülni..
aztán az is lehet hogy a dvd meghajtód a hibás, illetve egyéb hardveres hibák is lehetnek.
üdv -
Panzer #8096 ja település közben megy hidegbe
havertól van a gamma
igen másnak felment, és fut is -
xmacx #8095 Panzer,
tehát telepítés közben fagy le?
honnan van a gamma?
másnak fölment már?
üdv -
xmacx #8094 ma estére csinél valaki szervert? -
Panzer #8093 Nem tudom feltelepíteni a játékot, ezt a hibát írja ki "Error 1311. Source file not found: G:\Game.cab. Verify that the file exists and that you can access it."
Kérdésem mi lehet a baj??????? -
#8092 Nekem is az van fennt (XP Pro Hu) és megy. Ez így nagyon kevés, mondj többet, vagy olvass vissza... -
#8091 Na lehet az én készülékemben van a hiba, de hol a kép? -
#8090 használd win98 alatt :) -
Caravan #8089 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
A játék nem ükszik XP Pro (magyar verzió) alatt. Sem az első, sem a javított 1.1-es. Új hadjárat indításakor (betöltés folyamán) lefagy a gép. Csak resettel tudom újraindítani. (Win 98 alatt simán fut a játék, kipróbáltam.) Mi tévő legyek?
Köszi:
Caravan -
#8088 bakker, mé nincs magyar sz@rver, mi lett véle? :) Ha este sem lesz, akkor mexívtuk... -
#8087 lol :)
akkó irj linket -
#8086 Cenzurázták. :) a kötsögök. pedig alig volt 100 k. :) (bezzeg más topicban lehet... -
#8085 Ehhehe, ok, szerintem este 22-től leszek kb. :)
Illetve most is felnézek valahova, ha van értelmes szerver. -
#8084 milyen kép? -
#8083 igen jó buli volt.. annyira hogy reggel LAN után jöttem haza azt lefekvés helyett már ültem is le vágni a videót... azt csak 12:30 kor feküdtem le.. (akkor már 30 órája voltam ébren ) :D -
#8082 jó buli lehetett...downloading... -
Borg #8081 Nem kell túllihegni a témát, kamu a kép és kész. -
#8080 A hétvégén megrendezésre került Dunaújvárosban a StarComp számítástechnikai üzlet álltal szponzolált LAN. ( SC LAN )
A SZombati napon jelen voltam , és játszottunk sokat a FAR CRY al. VEttem Demot. CSináltam Muviet. Ilyen FUN jelleggel. Töltéstek nézzétek.
Hozzáteszem nagyon jól éreztük magunkat.
farcry_by_SupaCow_SCLAN_20040417_XviD
Méret : 75.5 MB
Hossz: 5 perc 56 másodperc
Tömörítés: XviD -
#8079 olvasok, de nem ebben a témában mert annyira nem érdekel. Csak megláttam gondoltam bemutatom, nem tudtam, hogy ilyen sík vagy.
-
Borg #8078 Hát nem olvasol külf. fórumokat ;)
btw, jópár napja a Geforce 6 series topicban is lefutott a téma már. -
Borg #8077 Magyarán a shader 2.0 szinte semmiben sem fog különbözni a 3-tól. Most szimplán hiányzik szinte minden effekt a bal oldalról, mert rosszul ismeri fel a kártyát a játék.
A felső két képen elvileg bumpmap vs displacement mappingot kéne látni ugye, amit meg az R300-óta minden ATI tud, tehát nem a SM 3.0 erénye lesz. -
#8076 ez véletlenül sem fellengzős duma volt. ;)
Amúgy ez egy cseh odlalról volt én áttettem a képet. Úgyhogy nem hinném, hogy "mindenki" tudja, hogy kamu... -
Borg #8075 Kb 1 hete tudja mindenki, hogy kamu a kép.
A FC 1.1 patch szimplán rosszul ismeri fel a 6800-at. Majd a következő FC patchben már jó lesz. -
#8074 az a szobor azért nekem is gyanús, de ők tudják... -
#8073 LoL mi ez a kamu? Egyik képen minden low a másikon meg high.
Ennyi:P