Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzûáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Most hogy két gépünk van, elhívtam egyik haveromat gamelni LAN-ba. Még sose játszottam LANt és sose csináltam szervert!
Nemtom mi a baj, de a gamebe csinálok egy gamet de a másik gépen nincs semmi hiába csinálok bármit is....Lehet, hogy nem jól van megcsinálva a hálózat, de adatokat tudok cserélni a másik géppel és õ is az enyémmel, és chatprogival is tudunk beszélni...Mohaa val se tudtam így gamelni LAN-ba! Van valami megoldás? Leírná vki részletesen?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
jól számolom?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Ez jo volt!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Az 1.9-ig ingyenesen használható, afölött pedig van crack 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mikor jött volna vissza nem engedte be, aztán volt 1 másik prick azt is kivágta. A büdös köcs*ök máris csalnak 
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ha egy picit szaggat, mar velegedett vagyok.
Az FPS-t hogyan kell kiiratni a gamegban?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
256MB-os fincsi kis kartyat. Remelem feleleszti egy kicsit a PIII 1 GHz-s gepemet..😊
Ha mas nem de a VGA, jo lesz 2 napra a gepemben.
Lessz egy jo hetvegem.Hetfon meg azt mondom a fonokomnek, hogy leutottek az utcan es elvittek a kartyat..😊

És nagyon megérte.
Persze sokkal több volt mert az utolsó pályának 5x kellett nekifutnom mire rájöttem mi a francot szúrtam el.
Persze ez mind az uccsó pálya végén derült ki.
Ezért segítettem egy kicsit.
Persze lenne mit mondanom, de nem mondom.
Ugyanis az utolsó pályán sem útirány sem fegyvered...
Ha nem fogjátok 10x újrakezdeni akkor egyszersem
De nem is mondok semmit

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Azt nem kötelezõ felinstallálni! Kül. a rippelten nincs videó. És azok nagyon állatok lettek!!
Igen, az NFO-ba csak annyi volt, hogy a DLL-ket pakoljuk a bin32-be a 3-as cdrõl, ami meg is történt. Mostmár nem a dll-ek miatt sír...
marhára megérte

De a hibaüzenet jogos mer ott tényleg nincs olyan fájl. Akkor az exe hülye?
Akokr EXE-t adjatok plz 😊
Indítva a gamet:
"CRITICAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml. You're probably running the executable from the wrong working folder."
A languages/fonts-ba tényleg nincs ilyen fájl. 5let?
Vagy vki nem rakja fel ftp-re azt a könyvtárat?
plz
köszi
itt találsz ínfót hogyan kell.