24504
-
#8152 szerintem random tdm meg assault, ffa-t ki nem állhatom :) (meg szerintem sokan mások sem...) -
#8151 Mondjuk gavaoo's [hun] server,de milyen legyen?
tdm,assult,ffa? -
#8150 ok, én mennék! Neve? -
#8149 Jah csinálnék 1 servert. -
#8148 Game? Most
? -
#8147 Uninstalláld a patchet (ne nézz hüjén, így kell. Telepítéskor válszd az angol nyelvet) -
#8146 r_displayinfo 0 -
#8145 Nagyon nagy gém,nehogy végigtoljam mégegyszer -
#8144 Sziasztok. Valaki 1 kis MP?
-
#8143 Az FC fizikáról: ohan felém egy szoldzser, lövöm a fejét, úgy esik el, hogy a lábai a lendülettől felém az eltrafálás miatt a fejehátrarántódik, -király! Megyek a motorcsónakkal a pontonhídhoz, látom a sarkuknál vannak összekötve, ellövöm a felém eső részt, meglököm a csónakkal, csikorogva torlódnak a nagy vasteknők, a fele víz alá merül, feljön, végre a kinyíló résen ellövöm a maradék kötést, szétnyílik a rés, ahogy a víz is engedné -király. Apőróságok, de ez azért nem semmi... -
Roll #8142 Milyen gép kell akkor ha minden beállítás high-on van? -
xmacx #8141 hali!
bocs a lámaságért, de hogyan kapcsolom ki a console parancsot? (r_displayinfo 1 , és end_frame_display)
köszi!
üdv
Mac -
klastrom #8140 Hogy nyírtátok ki a Volcano pályán az ugrándozó kigyúrt mutánst miközben a csaj a földön üldögél a katonák meg nekemrontanak? -
#8139 Remélem kurva jó lesz ez a mod sok dino meg minden.
Csak kérdés mikor lehet tölteni?? -
#8138 Csak legyen belőle valami! Orbitális JP rajongó vagyok (persze szigorúan csak az első rész)
-
#8137 Jurassic Park mod ????? -
Colonel Sink #8136 Csak most kezdek ismerkedni a játékkal. Ilyenkor illik visszaolvasni kicsit -
xmacx #8135 mindenkinek gond nélkül fölmegy a 1.1-es patch?
nálam:
egy kis töltögetés után
-modify/repair/remove menü
-kipipálgatós rész!
-majd nem talál fájlokat a my docu/farcry-ban
-több hibaüzenet és befejezi de nem kerül fel a patch
a gamma az eredetihez nagyon hasonló :D
kipróbáltam crack elött és után is de sehogy nem jött össze..
tud valaki segíteni???
köszi
üdv
Mac
-
xmacx #8134 Herold, én is ott tartok!
pontosabban azzal a pályával vagyok kész amikor kiugrottak.
sirály volt nagyon!
még a legelején beszerváltam egy motorcsónakot aztán golyózápor. aztán a generátort pedig dzsippel illetve szárazföldön veszem be. helit is dzsippel lőttem ki.
na cső -
#8133 Fejbe rúgta, mikor a csajt elrabolták és fel akart kapaszkodni az ürge az éppen felszálló helire, hogy kiszabadítsa. A csaj kiszabadította magát és mindketten leugrottak. -
Barganda #8132 Már töltöm is.
De az szerintem csak az 1-es számú problémára lenne megoldás. -
Caravan #8131 Róbáld meg Te is a VGA driveredet frissíteni.
Caravan -
Caravan #8130 Sziasztok.
XP alatti betöltési problémám megoldódott. Letöltöttem a legfrisebb 56.72-es NVIDIA drivert, és lőn csoda, frankón fut a game.
Üdv:
Caravan
-
Barganda #8129 Helló mindenki!
Segítség kéne. Két problémám is akad:
1.Ha változtatok akármit a video settings-ben az autodetect után,akkor a napsütötte texturák szinte fehérek lesznek.
2.Ha játék elején be akarok szállni a buggy-ba akkor error és kilép.
Amúgy athlon xp1800+,gforce4 mx420, xp pro.
Visszaolvasgattam, de nem találtam megoldást, nincs sok időm sorry. -
Zsoltee_a_bator #8128 messzi csaholás -
Zsoltee_a_bator #8127 inkabb messzi zsivaj :) -
#8126 csak most vette észre :DDDD -
#8125 öööööööö
te az 51-es hozzászólásra válaszoltál?? -
#8124 Mondjuk, amilyen tenyérbemászó figura a főszereplő én is szájba rugtam volna... -
Colonel Sink #8123 Kiáltás, így már értelmesebb. -
#8122 Micsinalt a draga a helikopteren? ;] -
#8121 Erre a játékra beruháztam... -
#8120 Köszi, így már akadnak használható szerverek. Tegnap este találtam olyan Assaultosat, ami a társaság pingjeiben már nem különbözött a külföldi SOF2-es szerverektől.
Kicsit még furcsa a játékosok mozgása, a legnagyobb gáz amit írtam: lagnál nem megmerevedik a figura, hanem úgy csinál, mintha mozogna, aztán teleportál. Lagnál, látni kell a többieknek, hogy lag van, nem elég akkor rájönni, mikor már egy tár golyót beleengedett az ember a szellemképbe. -
#8119 LOAL! :D
Legjobb :) -
#8118 Én sem... -
#8117 csá :)
tegnap néztem 1-2 szervert, de semmit nem találtam :( -
#8116 Igen. Igen. -
#8115 Most jönnek a humanoid szörnyek.
Lesz még valaha reggel?
A csajjal lehet majd találkozni a játékban (a videobejátszásokon kívül)? Szívesen lerúgnám a fejét azért, amit a helikopteren művelt. -
#8114 Nekem 4.3 és tökéletesen megy, sőt még ha driverből kapcsolom be az AA és AF-et, akkor sem fagy. -
Mr. Perfect #8113 Általában a legújabb +hajtó a legoptimálisabb, de ha régivel sincsen semmi bajod akkor minek akarsz váltani?