Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
steam, origin: ACE_hun
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
LoL
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Látszik, hogy a csaj számítógéppel van csinálva 😉
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Be kéne jutnom egy barlangba, ahol elvileg a csajt õrzik (de legalábbis valami labor ott van, közvetlen azután vagyok, hogy a doki aki segített lerakott egy szigeten a csónakjával). A barlangba bejutottam, de sehol sem találom azt a kulcskártyát ami ott bent nyitja a rácsos kaput. Megöltem már az összes mobot, a házat is átkutattam, sehol egy kártya. HELP
Hja amúgy megnéztem dx9-es kártyával is semmi olyan egetrengetõ különbség nincs ami miatt megérné rohanni a boltba venni dx9-es kártyát...
Lock nem a legjobb ötlet akkora radeont rakni egy 2 ghz alatti gépbe...Az eredménye áltaklában siralmas,egy gef4mx440 jobbat hajkurászik aban.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Valamit elrontottál.
Az összes rakétát bele kell engedni, és még lõni kell rá egy csomót.
Nekem anno ilyen problémán egy hálókártya-csere (ADSL) segített.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
(Minden "high" beállításon a Particle Count és az árnyék minõség kivételével, ami Medium).
Ez valahol félúto van látványban a DX9-et ATI és a DX7-es Geforce4 Mx440 között.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
U.I.: szóval a 3CD-s változat ugyanaz, csak francia szöveg nélkül?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
YUUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Gépem nagy vonalakban: 2400+ AMD, 512 DDR, ATI Radeon 9600 XT
Minden megy gond nélkül (BF Vietnam,...), ez a Paks-izzasztó játék meg még Low beállításokkal is szaggat, mint az állat!
Normális ez? Ötlet?
Elõre is kössssssz!
Na szal leellenõriztem így (TC), és "szerencsére" csak az a 4 rossz, amit már töltök le újból...
Végre kit tudtam én is próbálni...
Ez nem normális, nekem is kidobja a Medium-ot! a confignál...
3200+ Barton,9700pro,1024DDR400(DC), Nvidia APU 😉win2k sp4 eng-re...
föltoltam ami létezik mindent maxra, és jött a vizuális orgazmus,áááá ez üt, végre egy játék ami megmozgatja igazán a Dx9et... nincs riccenés, gyorsan tölt és qrva gyönyörûûûû!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bounce-nál tutin volt fent. Egyébként ftp-re esküszöm én is.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valakinél szarul van fent. Bele sem néz a fileokba a rar...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
szájbarugnám szivesen, amelyiknél szarul volt fenn dc-n..
Olyat játszok wazzeg, hogy kiesik a szemem!!!

Ha valami trükkel kell esetleg leszedni a helikoptert, akkor irjátok le légyszives hogyan. Ha egyszerüen csak ki kell lõni a faszit, akkor nem tudom mi van, mert már vagy 10-szer fölnyögött, de megdögleni nem akar.