Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
de gondolom nem úgy néz ki, mint az 1. képen a #3905-es üziben 😊

cSuwwi
Athlon XP 2500+ (Barton), 512 DDR 333MHz Ram, Noname MX440 64MB DDR - Ezen minden highon, illetve 2 dolog highesten, és nem meg 25 fps alá akkor sem, ha többen vagyunk egyszerre egy helyszínen... Jónak számít?

Alapból az autodetect mindenre low-t adott, de kíváncsi voltam. Én is röhögtem rajta 😊 Csak egy gagyi sz*r videókártyán milyen jól megy 😊)

shit happens

LoCk
Köszönöm szépen!

Ez volt a megoldás!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

grebber
http://iaro.srv.hu/kep/mit kell.JPG

Ezt nézzétek meg ha bejön!!!
Ezen a folyoson mit kell csinálni mert mellettem bal oldalt van egy ajtó de ott valami gáz megöl??

Next PC upgrade: 2022

KM
Egy kérdés: tudott-e valaki a rippelt verzióval multizni, vagy a szerver kivágta, mondván, hogy egy csíterrel van dolga?

neozed
Azért, mert lejárt az elekard codec-je.
Ha regisztrál, akkor eltûnik.

Vaz egész eddig jáccottam singleben😊 Nos akkor ennyi elég is volt, jöhet a multi😊
Egyébként minden highesten simán megy,1024-ben.

Van most szerver, ahova érdemes csatlakozni?
Én beletettem elindítottam, elindítja a játékot de nem látom a szervercímeket mint demónál.
LoCk

Hi all!

Igaz nem ide vág a téma, de itt jó sokan vagytok és kis ugyesek vagytok, ezért fordulok ezzel a problémával is ide.

Az egyik barátom, most írt, hogy ha mpeg-et néz a képernyõn egy kis négyzet szaladgál.

Ua. a codec-et használja, mint én (ace_mega_codec_pack_5.91_player_edition)+Elecard Mpeg codec).

Neki WINXP-je(SP1) van nekem WIN2k-m.

Nállam ez a probléma nem jelentkezik.

Mi okozhatja ezt nálla?

Ha valaki tudja, kérem sürgõsen segítsen( nagyon jó barátomról van szó 😊)!

Köszönettel!

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

KM
Most jövök innen:
130.240.194.56

addoltalak icqn gyere kicsit fel pls

Quakenet

A szobanév még oksa de melyik rohadt ircszerveren???😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én csak azt tapasztaltam hogy a 384 mega ram nemakar eléglenni mert például ajtónyitésoknál swappol egy igennagyot hátmég amikor zárt térbõl nyílt térre megyek😊
Amúgy királyos de ilyen hangelmenõsdi még nemvolt.

akkor vkinek van ötlete hogyan?

aki csinál szervert az nyomuljon #farcry.hu ra

NeoMaN
Tapasztalt valki olyat, hogy idöként elmegy a hang, ill. csak a lövéshangok??
Nforce-os audio..

ZsozS
Sziasztok!
HELP ME! +csináltam az account-ot és bejelentkezésnél kéri a CDkey-t 😄D... segítsetek!!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ÕÕÕÕ valaki tud valami mûködõ serverip-t ami még gyors is?😊
Mer ez-->217.65.114.104:49001
szarik mûködni..😊

najó 😊

Elinditom FarCryMp.exe (ami nem a bin32ben van).
Elindul 😊
Multiplayer látja azta pár servert,akármelyikre megyek kidob...

Megpróbáltam ezzel a console-os változattal semmi nem történt...

KM
Módosítok! Most 5 percenként lép ki a játékból!

mindegy, töröld a fenébe😊)

Nem ám, tedd at masik konyvtarba (erdemes ilyen gammaknak backupolni az alapfileokat a sok berheles miatt)

a .tmp valami ideiglenes file lehet...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

KM
Nem baj! Csak akkor van, ha regisztráltad magad az UBI-nál.

csak gs.tmp-t találtam...

köszi

KM
Alapban a 0.

és a consolet hogy is hozom be?

aham köszi

KM
Pl.: \connect 130.240.194.56

értelemszerûen az IP az egy szám...

gs.ini-t kell kitörölni!aztán beírod a console-ba:\connect IP:49001

hányaz=hányas

lehet a pálya határán voltál, azokat a heliket nem lehet lelõni, amik azért emelkednek fel, mert kiértél a pályáról...

hányaz üziben van leirva a multi megoldál? thx 😊

Ja én az egyik küldinél azt hittem a hsjóval kell elmenni vhova és hogy azt a helit kell kicselezni bujtam viz alámeg minden de lelõttek 😄
És ezzel szorakoztam 1 órát utána feltünk a balra vezetõ út 😊

na azért ez nem igy van, hiszen nem egyszer közölte a diszpécser, hogy bemértek és forduljak gyorsan vissza. Nem tettem, és egy percen belül jött is a heli és nem volt apelláta, esélyem sem volt. Lehet, nincs határ, de vannak határõrök😊)
A vízbe télleg bele lehet ugrani, paraglider helyett arra mentem😊 és szinte jól esett az árnyékos öböl hûs vize a harctól felhevült testemnek😊)

zaki
ja, a napszakok azok váltakoznak, ugye?

zaki
király lehetett, volt nagy csobbanás gondolom 😊

Ja amikor van a sárkányrepûlõs rész én véletlenül legurultam a hegyedoldaról zuhatnam vagy 60m-t a vizbe és semmi bajom nem volt 😊

Davidus
Az ég egy nagy textura amin mozognak a felhõk.

V9ykn8_TZL0

Serpa
az ég egy nagy textura, vagy mozognak a felhõk ?

zaki
semmi gond 😊

zaki
lol, bele lehet ugrálni a vízbe a hegyrõl? 😊

Bocsi egvolt csak véletlenül a nagyokat pakoltam fel...

Hja amúgy azoknak akik gondolkodnak a leszedésen: a grafika,zene,MI mellett az egyik legpozitívumabb tulajdonság hogy szinte nincs megkötve az ember keze hogy most csakerremenj és gyilkolj le mindenkit.
Pélldául vannak olyan részek hogy mész egy ösvényen a hegyoldalon jó magasan lekéne jutnod a partra az út tömve ellenfélellel. Régebbi játékokban hasonló szitu volt,ha leugrottunk a vízbe hõsünk meghalt...Itt nyugodtan mehet a csukafejes😊
Vagy baromi nagy help ha egy õrjáratozó csónakból kilõjük az embereket és a csónakkal kerüljük meg a szigetet..stbstb..😊

zaki
könyörgöm kicsinyítsétek le a képeket, thx

Hullákat átkutattad?
Náluk is lehet kódkártya
bfg900
Ha valaki radeon 8500al jáccik, árulja már el, hogy mely verziójú driverrel mutat hajlandóságot a játék a mûködsére. Eddig nekem vagy el se indult, vagy a víz feketén villogott és a legelején, mikor azt a tlefont, vagy palmtopot, vagy akármit megtalálom, kb 10 másodpercig tart kirakni 1 frame-et a gépnek.

Nah ezek gef4ti-s képek szal nem dx 9...Ehez képest nincs egetverõ különbség a dx9eseknél..

SoDI---
hát azért kicsit durva, hogy néha még 768 Mb-tal is erõsen SWAP-pol a játék. Egymaga foglal el futás közben majdnem 500 Mb-ot...
A többit meg felemészti a Windows, meg a többi cucc...
Kell az az 1 Gb nagyon.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.