24504
-
#8192 Mivel már vénember vagyok (28) illett beszerezni 1et. ESTE leszek. Addig pedig vakargatom a... -
#8191 Az asszony per pill Sacredezik. (ha meg nem akkor Heroes IV) -
#8190 Este leszek. Szal 1 tuti résztvevő biztosan lesz. -
#8189 Még annak idején a CS-hez fejlesztették kb 2 éve, de már akkor sem ért semmit, persze a CS azért kicsit más kategória, így aztán lehet, hogy ezekben az új játékokban hatékony védelmet nyújt, de iagazából szerintem aki csalni akar az úgyis fog, és ebben a "csodálatos" punkbuster sem akadályozza meg. -
#8188 A Punkbuster egy új, a játékban a csalást megakadályozó program. Ha jól tudom a BF 1.5 -ös pecséhez és a BFVietnamhoz fejlesztették ki először. Azokon a szervereken ahol aktiválva van, másképpen nem tudsz belépni, csak ha engedélyezed a gépeden a használatát, vagyis a csalásmentességet. -
radical@work #8187 Király vagy! Hat után meg kellene próbálni a jelszót, ha kevesen eszünk max leveszed. -
MaTyI #8186 Az ominozus server az enyem.
Ha van ra igeny (vagyunk elegen) magyarok akkor teszek ra pwt az este. Szoljatok ha igy lenne:)
amugy a vas: 10mbit p4-2.66 1g ram
MaTyI -
xmacx #8185 na tényleg, jó volna punkokat lődözni!
hol lehet beszerezni a mod-ot?
-
#8184 Ne mondj ilyeneket, mert par ember kepes ra, es elhiszi. Aztan pedig csak jon a siras hogy honnan tudja letolteni eheh ;]] -
radical #8183 Egy új mod a Far Cry-hoz. Punkokat kell benne lelőni kommandósok helyett. -
radical #8182 Jaja voltam rajta, egyedüli magyarként. Pingek kellemesek, de bejutni szinte lehetetlen a sok külföldi pöcs miatt. Kéne rá jelszó. -
xmacx #8181 mi az a punkbuster?
-
Borg #8180 ha van, akkor "fchu" -
#8179 NINCS kod.
Hungary FFA FarCry mp_monkeybay 1/16 62.201.104.185
Punk buster van. 1.1 -
xmacx #8178 szam0ca's Server [HUN] FFA FarCry mp_cliffside 10/10 193.225.82.177
hüpp-hüpp, nekünk meg nem szólt... -
#8177 Ha indít vki szervert akkor mi szokott lenni a jelszó, már ha van? -
xmacx #8176 hali!
Marha: persze, hogy angol nyelvet választottam! vagy csak 2-ra megy föl??
közben kipróbáltam és elinult az MP-vel! most akkor fönnt van a patch vagy nincs? a gore beálítás is megjelent, viszont a verziószám még mindig 1.0
a multit még nem volt alkalmam kipróbálni, egyszer password volt a szobához, máskor meg valami olyasmit írt ki, hogy a játék fajtája nem egyezik a szobáéval!
ez a patch miatt van, vagy normális?
ha találtok estére (10után) szervert akkor légyszi szóljatok ide!
köszi
üdv
Mac -
#8175 Vazzeeee.....ilyen jót már rég röhögtem -
#8174 A dokira gondolsz? Megfogod, pult mögé guggolsz, lelövöd gyorsan a jobbról érkező figurát, aztán gyorsan a bal oldali oszlop mögött lapulót, aztán először megint jobbról jön, és végül ha jól emlékszem 1 v. 2 még balról, közben azért beugrik egy kicsit a doki is, azt is lőjjed, de a pult mögül csak akkor menj ki ha már csak a doki él, persze lehetőség szerint ha a közeledben van ne tárazz, hanem gyorsan vált át OICW-ről M16 osra, vagy ami nállad van mp5 nem igazán jó. mind ez challengingben, realisticben még nem tartok ott -
#8173 Mit? A menyasszony peccset? ;] (egyebkent meg ilyenkor le kell ultetni az asszonyt a masik gephez simsezni, es akkor mindenki elvan egy ideig) -
#8172 há' rakd :D -
Robbb #8171 Nekem is fel kéne má raknom. -
#8170 Ő izé, menyasszonyod?
-
#8169 Sajna le kellett lépnem. Ma már nem is leszek, ha csak a menyasszonyom meg nem engedi... -
xmacx #8168 tud valaki normális szervert illetve jelszót hozzá?
magyar szerver mikor lesz?
üdv -
#8167 gs.ini-t próbáltad kitörölni? -
radical@work #8166 Akkor az van, hogy nincs eredeti játékod, a szerverre pedig csak olyannal lehet bemenni. Csak azt tudnám, hogy minek raknak kulcsos szervert a browserbe. -
#8165 nekem is az egyik szerver ilyen hibaüzenetet ad, de a többi megy... -
#8164 Olyankor mi van ha a farcryMP vel indítok és a bowser-ben invalid CD-keyt kapok? -
#8163 marha: másik szerverre mennjünk, mer ezen 400-as a pingem, nemtom miért :) -
#8162 Pedig azt milyen sokan várták(én is),és kaptak egy nagy rakás szart a tetves ikszboksz miatt -
#8161 Mire kijön a Doom, lehet már eleve űberelve lesz.. nekem ilyennek tűnik a DeusEx2, amit rövid úton uninstalltam, a csak belső, nyomasztó vagy inkább primitív terek miatt..sajna -
#8160 Amikor végig kell menni a folyón, eleve rocsóval mész...Most vagyok a szörnyes szigeten.. ha jól sejtem lassan vége. -
#8159 Veri a fáradt DOOM3-at(bár azt még nem láttam)A sztori meg abba se lesz egy nagy szám.(szvsz). -
#8158 Egyébként nem sok értelme van a sztorinak, mármint azon részének, hogy a szörnyek kiszabadultak. Azt még megértem, ha valahol egy munkás nyitva felejtett egy ketrecet, de hogy az egész szigeten minden szörny kiszabadult, az elég furcsa. -
#8157 A másik: a plafonon lógó lámpába belelövök, és ahogy himbálózik, meg a fényt veti a falakra, hihetetlen. Meg ahogy a hordók gurulnak lefelé a hegyoldalon. -
#8156 Jaja, a pontonhidat én is megszabotáltam, de ott hol van csónak? Én nem találtam. Vagy van több helyen is pontonhíd? -
#8155 izé, ha jelszóval véded akkor nem leszünk sokan :) -
#8154 jo. MARHA, gyere te is, ha vagyol... -
#8153 ok
jelszo: butyok