Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapból az autodetect mindenre low-t adott, de kíváncsi voltam. Én is röhögtem rajta 😊 Csak egy gagyi sz*r videókártyán milyen jól megy 😊)
shit happens
Ez volt a megoldás!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ezt nézzétek meg ha bejön!!!
Ezen a folyoson mit kell csinálni mert mellettem bal oldalt van egy ajtó de ott valami gáz megöl??
Next PC upgrade: 2022
Egy kérdés: tudott-e valaki a rippelt verzióval multizni, vagy a szerver kivágta, mondván, hogy egy csíterrel van dolga?
Egyébként minden highesten simán megy,1024-ben.
Van most szerver, ahova érdemes csatlakozni?
Hi all!
Igaz nem ide vág a téma, de itt jó sokan vagytok és kis ugyesek vagytok, ezért fordulok ezzel a problémával is ide.
Az egyik barátom, most írt, hogy ha mpeg-et néz a képernyõn egy kis négyzet szaladgál.
Ua. a codec-et használja, mint én (ace_mega_codec_pack_5.91_player_edition)+Elecard Mpeg codec).
Neki WINXP-je(SP1) van nekem WIN2k-m.
Nállam ez a probléma nem jelentkezik.
Mi okozhatja ezt nálla?
Ha valaki tudja, kérem sürgõsen segítsen( nagyon jó barátomról van szó 😊)!
Köszönettel!
LoCk
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amúgy királyos de ilyen hangelmenõsdi még nemvolt.
Nforce-os audio..
HELP ME! +csináltam az account-ot és bejelentkezésnél kéri a CDkey-t 😄D... segítsetek!!!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Mer ez-->217.65.114.104:49001
szarik mûködni..😊
Elinditom FarCryMp.exe (ami nem a bin32ben van).
Elindul 😊
Multiplayer látja azta pár servert,akármelyikre megyek kidob...
Megpróbáltam ezzel a console-os változattal semmi nem történt...
Nem ám, tedd at masik konyvtarba (erdemes ilyen gammaknak backupolni az alapfileokat a sok berheles miatt)
a .tmp valami ideiglenes file lehet...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

És ezzel szorakoztam 1 órát utána feltünk a balra vezetõ út 😊
A vízbe télleg bele lehet ugrani, paraglider helyett arra mentem😊 és szinte jól esett az árnyékos öböl hûs vize a harctól felhevült testemnek😊)
Pélldául vannak olyan részek hogy mész egy ösvényen a hegyoldalon jó magasan lekéne jutnod a partra az út tömve ellenfélellel. Régebbi játékokban hasonló szitu volt,ha leugrottunk a vízbe hõsünk meghalt...Itt nyugodtan mehet a csukafejes😊
Vagy baromi nagy help ha egy õrjáratozó csónakból kilõjük az embereket és a csónakkal kerüljük meg a szigetet..stbstb..😊
Náluk is lehet kódkártya
Nah ezek gef4ti-s képek szal nem dx 9...Ehez képest nincs egetverõ különbség a dx9eseknél..
A többit meg felemészti a Windows, meg a többi cucc...
Kell az az 1 Gb nagyon.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.