24504
  • radical
    Nagyon jó volt a ma esti szamócázás, köszi a játékot mindenkinek!
  • SuperCow
    valaki kiírja nekem a magyar szerver címét( vagy privátba ) gondolom valahol le van írva alább, de most visszakaeresni..
    megköszönném.
  • XeeN
    épp a magyarra indulok
  • PyRex
    MARHA: vagyol? MElyik szerveren? A magyaron szinte senki nincs... :(
  • grebber
    én nem töröltem semmiféle gs-ini-t azt simán nyomom multiba.
  • gizzda
    Töröltem a gs.ini -t most nem kér kódot....mutatja , hogy milyen ip címre akar csatlakozni de mindig azt írja ki , hogy "connection timeout" vajon mi lehet a gond???? Valaki nem lakik véletlenül Tolnamegyében esküszöm elmegyekérte csak csinálja meg.....
  • gizzda
    ne röhögtess azon már rég túlvagyok de semmi minig cd key kér és az 1.1-es P. is csak a c meghajtóra hajlandó feltenni mikor a játék a d -n van!!!!
  • xmacx
    lehet neked nem is lenne neked való, ha már az oldal tetején sem veszed észre kurva negy betükkel a linket ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER!!!
  • gizzda
    Nem tudok multizni!!!
  • xmacx
    mi a probléma gizzda??
  • gizzda
    Azért játszol egyedül mert senki sem tud felmenni!!!!
  • radical
    megyek
  • radical
    Remélem most viccelsz.
  • grebber
    Na mér nem jöttök a szamócára????Egyedül vagyok csak :(
  • gizzda
    Mit és honnan kell letölteni hogy lehessen neten nyomni????
  • SuperCow
    hát megcsinálom az kilinkelem ide.. ezen ne múljon

el is kezdem
  • radical
    gyertek szamócázni! tök jók a pingek!
  • gizzda
    Az a gondom hogy a negyedik pályán nem tudom kinyitni a barlangban az ajtót pedig valami sárga kértya van nálam...!!!???? Hogy kell azt használni? Vagy más is kell hozzá??,
  • gizzda
    Hi van itt valaki aki a 4. pályán túl van???
  • rage
    Hm, medium beállításon megszűnik a probléma
    Köszi :)

Amúgy jópofa, hogy itt a medium ugyanúgy néz ki, mint nálam otthon GeF3-on az ultra high :)
    Nyilván, amit tud a kártya, azt kihozza belőle
  • xmacx
    még mindig nem írtad le a configot+játéksettingset, de sccc/kb mediumnál magasabbal ne is próbálkozz azzal a karival!
    üdv
  • rage
    Demo, mondom, nem a full
    Itt a csónakkal indulok.

Villog mindenhol
    De lehet, a 4.4-essel a Full jó?
    A demoban ultra high beállítás sincs a vízhez
  • Zsoltee_a_bator
    hol nezted a vizet? nekem az elejen csinalja ezt bent a barlangban, kint mar teljesen ok.
  • xmacx
    gondolom a dx 9 /b felraktad..
  • xmacx
    mondjuk függ a beálításoktól, no meg persze a rendszeredtől.
    ha van 512 ram-od akkor megpróbálkozhatsz egy medium vagy low beálítással.
  • rage
    Épp most próbáltam ki a Far Cry-t egy Radeon 9200-on,
    legújabb , ATI 4.4-es driverrel

A Far Cry első demoját tettem fel
    A víz színe villog nálam, hol kék, hol zöld. hol szürke
    Pedig a driver leírásában pont a Far Cry demo grafikai hibáit javítják - azt írják.

A full verzió jó a 4.4-essel?
  • Amse
    Csá!
    Nem tudja valaki hogy kell grafikus módot váltani?Mert nem engedi nekem.Olvastam a gamestar-ban hogy lehet cartoon szerűen tolni.
    amse
  • MaTyI
    Ha lesz pass a serveren akkor az fchu lesz. Remelem jottok sokan.

MaTyI
  • xmacx
    én csak 10 után jönnék, de akkor bizti!
  • MaTyI
    Nah emberek itthon vagyok tegyek passt a serverre vagy senem, hanyan vagytok ungarishe pipol?:)

MaTyI
  • xmacx
    Hali!

Ismét összefoglalnám a problémákat illetve tanácsokat a játékkal kapcsolatban:

-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
    -Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
    -Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
    ajánlott használni driver eltávolító progit ami kiirtja a rendszerből az egyébként bennmaradó fájlokat/töredékeket pl: http://www.driverheaven.net/cleaner/ vagy: az Ati honlapján van valahol uninstall cat-uninstaller.exe néven
    -1.1 patchnél előfordulhat pár érdekes dolog! NEM usa english-t, nanem G.B english-t kell választani!
    ugy gond nélkül felmegy.

remélem megold pár kérdést eme szösszenet!
    na üdv
    Mac

P.S.!!: Estére konfiggal és game-settingsel mellékelek FPS eredményeket. Nyomjatok ti is!! csak a kiváncsiság kedvéért.
    amúgy szerintem 30-35ös átlaggal már élvezhetően játszható!
    szóval írjatok fullos config+gammasetting listával ellátott FPS-eket!
    cső
  • XeeN
    Akarj. Ismét visszaolvashatnál 1 picurkat. Én speciel már legalább 3X leírtam, hogy A MULTIPLAYER ABLAK JOBB ALSÓ SARKÁBAN VAN. Ennyire azért nem lehetsz béna.
  • PyRex
    Az egyik szerver tegnap amúgy 3-szor is kirúgott valami Punkbuster hibaüzenetre hivatkozva és nem tudom, hogy miért... Nem csalok, ha valami nem tetszik neki, akkor meg miért csak hosszú játék után teszi? Nem vágom. 1.1-es patch fent van és eddig nem volt ilyen gond...
  • PyRex
    Ha te vénember vagy 28 évesen, akkor én is a szép középkor vége felé járok
    Este GAME - mindenkit szétszedünk!
  • Zsoltee_a_bator
    Csinalj egy olyat is Supa.
    Classic fragmovie-t, nembaj ha ffa. Az elozo tokjo volt :) Nalam fagy a jatek, de szeretnem megnezni hogyan is megy ez neten.
  • SuperCow
    ennek örülök. Egyébként a videó elég jó kritikákat kapott. Mindenkinek tetszik. Majd Következő LAN on többen fogunk FAR CRY al játszani. ÉS akko lesz megint..
    meg vén van anyagom iylen lövöldözős videóhoz. De azt lehet nem csinálom meg. mert nem nagy fragok csak FFA lövöldözés.
  • xmacx
    bazzeg!!!!

végre felraktam azt a kúrva patch-et!!

a gond az volt, hogy nem amerikai, hanem nagy britanniai nyelvet kellet választanom!

részben köszönet Marhának, de pontosabban úgy kellet vona, hogy válaszd az angol angol nyelvet!

köszi

hurrá!
  • xmacx
    punkbustert akarok!!!
  • Herold
    Azért egy ilyen színvonalú játéknál jó lett volna, ha a rakétavetős szörnyek fegyveréből egyszercsak elfogy a muníció. Legalább lehetne taktikázni ezzel is. Azt sem értem, hogy ez hogy maradhat életben, mikor belelövök a fejébe egy teljes tárat.
    Az ilyen primitív megoldások a PC-s játék hőskorára emlékeztetnek...

Nagyjából a felénél tartok, de eléggé lehangoló, hogy még ilyen terepviszonyok mellett is lineáris a játékmenet. Abszolút nem használják ki a nagy tér előnyeit. Mikor az elején a hajóroncs utáni pályán oldalról, egy elhagyott partszakaszon akartam kikötni, és megközelíteni a hegytetőt, egy ponton mindig leszedett a helikopter (a kis hosszú homokpadtól balra).
    A lopakodásnak sincs értelme, ugyanúgy meghallanak, mintha rendesen megy az ember.
  • xmacx
    ok, de elmondanátok, hogy honnan lehet beszerezni?
    szeretnék játszani én is!
    köszi
    üdv