Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigtolta már valaki? Ha igen innen mennyi még a vége? Nemakarom hogy végelegyeeeen😊
Hörgõ geccek nemszeretik a vizet ahogy elnéztem..A pálya elején vártam sötétben a parton jött egy motorcsónak kilõttem sniperrel a lövészt meg a sofõrt beúsztam a hajóért. Kimentem a part elé kifutottam a szörnyek rámkattantak visszarohantam a csónakhoz elkezdtem tolatni vele...A genyók nemakartak belemenni a vízbe 2-t a parton leszedtem 1 megindult a vízbeelmerült ugrott egy qrvanagyot a csónakmellécsobbant és meghalt
😊)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
amikor oda rakta, ahova ajánlotta, akkor mûködött.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mi lehet a gond? Daemon toolsal hiába mountolom bármelyik cd-t.
akkor most hogy van ez?
sazl : c
1: "Nah éppen az install utáni átkonvertálódással van gondom - nálad simán megy tovább az UHA-s tömörítés után, vagy mi? Ott akad el, amikor bejön az mp3unpack. Nálad simán továbment???"
2:"Viszont számítsál rá, hogy a hangok nem lesznek a legjobbak a játék alatt, mivel ide oda konvertálja, és az minõségromlással jár."
most akkor ez mi ???
+ ott van ez is: " A Cd-s verzió Uninstallját is elcseszték."
Ezután nézz ki magadnak egy szerver IP-t (asszem itt már irta valaki az oldal linkjét, ahova fel vannak sorolva), majd a játékban a fõmenüben hivd le a consolet, és "\connect IP😛ORT" ennyi...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hala a magassagosnak, aki a sajat hasonlatossagara megteremtette az ATI Radeon 9800XT-t.(Amit persze kölcson kapta a cégtõl...)
A PIII 1GHz-s procimon, meglepõen jól megy..
Valaki tudja, hogy hogyan kell kiiratni az FPS-t, valamint mit kell átirnom, hogy tudjak képeket menteni a gamébol?
Köszike!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Próbáltam koznoltból is a connet paranccsal de nem igazán reagált. Szóval hogy kell?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én itt voltam

Voltak 20-24en kb.
100-as pingem volt (teljesen LAGMENTES!), és két csapat küzdött egymás ellen. Egy védõ, akik valamilyen ojjektumot védtek, és egy támadó. Volt olyan pálya, ahol több elfoglalható pont is volt, és egyre visszább lehetett szorítani a védõket.
Nagyon állat. Minden armort kipróbáltam, tök jók.
A legjobb az volt, mikor egy folyóban úsztam a víz alatt az ellenséghez, azt hittem majd hátukba kerülök, erre nem szembe jött a víz alatt egy másik?😊)) Jókis búvár-knife party lett belõle😊 De vesztettem😊
Szerintem a multiplayer mapok is állati jók lettek, és mondom 100-as pinggel minden highesten 1024-ben semmi akadás, vagy ugrálás, stb... Csak jobb lenne magyarokkal játszani, kéne hun szerver már😊
Egy dolgot nem értek viszont, hogy mi alapján dõl el, hogy ki mikor respawnol? Mert nekem volt hogy 5 percig sem engedett, de volt 10mp-en belül...? Talán a fragektõl, vagy a gyûjtött pontoktól függ?
Nem lennének olyan nagy cuccok, ha lenne normális save rendszer, nem ez a checkpointos 😞
shit happens