Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm most valami estti pálya utánis részen voltam behatoltam vmi baxottnagy ojjektumba.
Végigtolta már valaki? Ha igen innen mennyi még a vége? Nemakarom hogy végelegyeeeen😊

Hörgõ geccek nemszeretik a vizet ahogy elnéztem..A pálya elején vártam sötétben a parton jött egy motorcsónak kilõttem sniperrel a lövészt meg a sofõrt beúsztam a hajóért. Kimentem a part elé kifutottam a szörnyek rámkattantak visszarohantam a csónakhoz elkezdtem tolatni vele...A genyók nemakartak belemenni a vízbe 2-t a parton leszedtem 1 megindult a vízbeelmerült ugrott egy qrvanagyot a csónakmellécsobbant és meghalt
😊)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zaki
jaja, erre gondoltam 😊

Lacc
Ha ilyen .dll hiba van (nekem is ez volt), akkor a 3. cd-n az egyetlen könyvtárból mindkét .dll-t be kell másolni a játék valamelyik könyvtárába, dem ár nem tudom melyikbe 😊) Az .nfo-ban le volt írva rendesen, nézd meg.
Serpa
ezt probáld:
Az exe-t a bin32 mappából kell indítani.

FactorG
OK rákeresek köszi.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Serpa
itt írta vki, amit én a #4274 -ben.

KM
Ha jól emlékszem, akkor simán be kell másolni a cdrõl a vinyóra...

zaki
most nem tudom hol pontosan, de ma is leírták, hogy nem tudom melyik könyvtárból kell elindítani a játékot. olvass vissza, le van írva valahol, mert olvastam....

FactorG
Na nemá! Ennyire nem lehet láma. A C-re akkor se fér fel. Ez gázos azért.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

zaki
az kb 2-2,5 napot jelent 😊

KM
Hát ja, valamit valamiért!

Serpa
vkinek azért nem mûködött, mert nem oda rakta, ahova a játék ajánlotta.

amikor oda rakta, ahova ajánlotta, akkor mûködött.

zaki
nem gáz

FactorG
Hát a C-mre nem fér el ezért másik partícióra tettem. De amit keres az a 3.cd-n van. Nem értem miért nem látja.

Serpa
hát ez qva jó azzé.
emberek gerjesztik a feszültséget, VICCES.

igaz, majd kiderül idõvel ...

ghost cb
Képzeljétek, pontosan 1000 hozzászólás óta nem néztem ezt a topicot!!!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Serpa
oda telepítetted ahova ajánlotta ?

FactorG
hoppá, elnézést a nagy kép miatt

zaki
nem tudom. majd megtudjuk, ha valaki, akinek a 3 cd-s változat van meg, és uninstallálja a játékot... de gondolom ez nem mostanában lesz 😊

FactorG
DVD ripes változatot felinstalláltam és ez jön elõ hibaüzinek:

Mi lehet a gond? Daemon toolsal hiába mountolom bármelyik cd-t.

FactorG
hi

Serpa
igaz lehet ?

zaki
elcseszték az uninstallját?
nekem a syberia-nal van ez, nem lehet levakarni a géprõl

rezsofiz
DVD-s verziot szedtem le hdc-rol,és sehol sincs gs.ini nevu fajl,de az accountot keri:|
akkor most hogy van ez?

sazl : c

Serpa
PcDome -on találtam ez az írást, CD vs. DVD:

1: "Nah éppen az install utáni átkonvertálódással van gondom - nálad simán megy tovább az UHA-s tömörítés után, vagy mi? Ott akad el, amikor bejön az mp3unpack. Nálad simán továbment???"
2:"Viszont számítsál rá, hogy a hangok nem lesznek a legjobbak a játék alatt, mivel ide oda konvertálja, és az minõségromlással jár."

most akkor ez mi ???

+ ott van ez is: " A Cd-s verzió Uninstallját is elcseszték."

amugy nem tudjátok miért van az hogy az elején el van csuszva a hang az elsõ animban amikor a mobilon bezsél a faszi.Nem szereti a K-Lite codec packet ?

ja Ati kon jól fut nekem is megy akadás nélkül minden fullon van ---9600Xt vel

bfg900
Pl a FRAPS nevû progival.
Én már befejeztem mára, majd holnap.
Nem szabad accountot csinálni. Ha már babráltál vele, töröld a gs.ini filet.

Ezután nézz ki magadnak egy szerver IP-t (asszem itt már irta valaki az oldal linkjét, ahova fel vannak sorolva), majd a játékban a fõmenüben hivd le a consolet, és "\connect IP😛ORT" ennyi...
f12 a képmentés

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LoCk
Istencsaszar a game és meglepõ módon nagyon jól megy a gépemen!!

Hala a magassagosnak, aki a sajat hasonlatossagara megteremtette az ATI Radeon 9800XT-t.(Amit persze kölcson kapta a cégtõl...)

A PIII 1GHz-s procimon, meglepõen jól megy..

Valaki tudja, hogy hogyan kell kiiratni az FPS-t, valamint mit kell átirnom, hogy tudjak képeket menteni a gamébol?

Köszike!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Lacc
Hogy kell multizni? Amikor net gameket akarok nézni, accountot kell kreálnom, aztán meg kéri a cd-keyt ami ugye...

Próbáltam koznoltból is a connet paranccsal de nem igazán reagált. Szóval hogy kell?
KM
Onnan jöttem...

Zetorg
Neked most megy?

Shep
De van egy köteg olyan effekt amit a kártyád nem is ismer szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

van olyan akinek a dvd rip van meg és multiban nyomja?

213.114.62.48:49001 😄

Zetorg
mi az ip?

213.114.62.48:49001

Én itt voltam

Voltak 20-24en kb.
Iszonyat mekkorát multiztam valami külföldi szerveren.
100-as pingem volt (teljesen LAGMENTES!), és két csapat küzdött egymás ellen. Egy védõ, akik valamilyen ojjektumot védtek, és egy támadó. Volt olyan pálya, ahol több elfoglalható pont is volt, és egyre visszább lehetett szorítani a védõket.
Nagyon állat. Minden armort kipróbáltam, tök jók.
A legjobb az volt, mikor egy folyóban úsztam a víz alatt az ellenséghez, azt hittem majd hátukba kerülök, erre nem szembe jött a víz alatt egy másik?😊)) Jókis búvár-knife party lett belõle😊 De vesztettem😊

Szerintem a multiplayer mapok is állati jók lettek, és mondom 100-as pinggel minden highesten 1024-ben semmi akadás, vagy ugrálás, stb... Csak jobb lenne magyarokkal játszani, kéne hun szerver már😊

Egy dolgot nem értek viszont, hogy mi alapján dõl el, hogy ki mikor respawnol? Mert nekem volt hogy 5 percig sem engedett, de volt 10mp-en belül...? Talán a fragektõl, vagy a gyûjtött pontoktól függ?
Zetorg
Van mûködõ server?

Ja! Nagyon kemények. Egyébként majd beszarok a sötétben mikor csak a morgásukat halllom 😊)
bfg900
Tehát senkinek nem akad ki a játék rögtön az elején, mikor megtaláljátok a "rádiót" ?
neozed
Jah, ezek a dögök nem sz*roznak, két csapás oszt dead :-)

Lacc
Hú gyerekek ezek a mutáns dögök ezek aztán aljasak 😄 Nem tudtok valami taktikát mondani ellenük, mert ha egy kissebb térben jön 2, akkor meg kell izzadni nagyon. Suhintanak egyet lemegy az armor. Suhintanak megint, meghalok 😊) És 10 métereket ugranak...
Nem lennének olyan nagy cuccok, ha lenne normális save rendszer, nem ez a checkpointos 😞
KM
Jó hogy említed!!! Azt is meg kellene már nézni!

cSuwwi
Megérte 18 órán keresztül tölteni. Tényleg jól eltalált gamma. Nem is láttam még benne nagyobb hibát. (Bár ilyen unhandled expec* akármi hibát már nekem is dobott, de egy restart segített). Remélem az ut2k4 is legalább ilyen jó lesz, nem szeretnék megint 18-20 órát elsz*rni az életembõl a felesleges letöltésre...

shit happens

ez engem is érdekelne

cSuwwi
Úgy néz ki mint a felsõ kép. Normális színe van mindennek. Néztem mediumon is, ott a víz nem fodrozódott a parton. High-on már igen. Eszméletlen jól néz ki high-on, és afelett. Ja, és 1024x768-on néztem, de 800x600-ban már stabilan 35-40 fps körül mozog. 😊

shit happens