Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a cartoon nemgyengén XIII szagu,de jópofa😊)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Basszus....Thx hogy szóltál az ultrahigh opció miatt😊
Kezdhetem elõlrõl a játékot mer így lemaradtam egy rakat nice tájról...😊))

Viszont így akkor ahogy elnéztem a dx9 és dx8 között a játékban a témaopció szolgáltatja a különbséget,ennyi..

LSC
semilyen kodec pack-ot nem szabad használni mert keményed bekavarhatnak a winfosnak vagy egyes játékoknak. Felrakod a legújabb divx és xvid-et és nincs gond.

Seth
A Cartoon tök jópofa

PSN ID.: Beegabor

[NST]Cifu
Ja, közben próbálgattam azt a téma dolgot, ezek az eredmények (itt a víz mégcsak "VERY HIGH", ezért nincs fa-tükörkép a vízen):

Improved
Paradise
Cartoon
Cold

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Megyek meghesszelem sztem nállam nemlehet😊

[NST]Cifu
Megvan, a water qualitynél ULTRA HIGH-ra kellett rakni...

Itt a bizonyíték - fák tükörképe a vízen...

Kandurex
Mos' járok a 9. -ik pályán, egyre jobb a játék, komoly nagyon! Asszittem itt csak a graf lesz király, de nem! Tulajdonképpen nem is a sztori viszi a játékot, hanem azaz 1000 féle taktika ahogy végig lehet tolni a játékot. Vagy a fizika adta lehetõségek gecó módon való kihasználása...whehehe...mos' éppen valami tó közepén lévõ bázison ügykezelek, bent olyan graf van (árnyékok, kidolgozás, bumpmapping hegyek), hogy júj!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Törölt felhasználó
Nem kell copyzgatni... beírod a kívánt parancs elsõ 2-3 betûjét, aztán nyomsz egy TAB -ot... berakja elé a \ -t!
KM
Idegesíthetlek?

Na, a fák hiányolt tükrözõdése, ja, és tuti, hogy így is látod a távcsõben a tájat!

Hja azért van az hogy egy 8500-as ati ami gyorsabbnak kéne hogy legyen egy gef3ti200-nál szabályosan lassította a gépem😊

😊

LSC
nagyon nem vágod ezt a témát. mx440 jobban megy LOL. Egy 633 is jobban meg radeon 9800-al mint egy mx440-el.

ehh, lassu vagyok... :p

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

sehogy, ctrl+c a /es szöveget amit be akarsz irni consolba azt a gameben meg ctrl+v 😊 legalábbis én csak igy tudtam megoldani 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én bemásolom ctrl+v-vel😄

[NST]Cifu
Napi kérdésünk:
Hogy a rákba csinálsz "\" (backslash-t) magyar billentyûzeten FarCry alatt? Mivel az ALT+Q-ra kegyetlenül nem... 😊

A multiplayeres cheatereket fognám és egy kiló pick szalámival a nyakukban belógatnám õket egy etióp csoportosulásba baze....

LSC
csak pár xml-t kell átírogatni és kész is a csalás de hálisten erre építettek bele védelmet ami legalább egy hétig tisztántartja a játékot.

Akkó nemértem...
Próbálta már valaki azt a témaopciót vagy miarákot amiben van DEFAULT, PARADISE meg ilyenek? Az mit takar?😊
Lehet úgykell fákat csiholni a vízre vagy miarák?😊

[NST]Cifu
Még a max.-nál is maxabbon, mivel az Anisot 16x-osra állítottam (ugye az engine alapból max. 4x-est enged)...

kb sehol....minimális...😊

Nemértem...Mindened maxon van???
Mérnem láccódnak nállad a fák a vizen?😊

[NST]Cifu
Szerinted volt idõm ilyesmire, gyorsan beállítottam az Optionst aztán nyomtam tíz percet, most meg rohanok aludni, mert fél hatkor kelni kell...
Mikor a billentyûzetett lõttem be, tünt fel, hogy van saját screenshot készítõje, de ha már úgy futott a FRAPS, akkor azt használtam 😊
Most legalább tudom, hogy van belsõ FPS kijelzõje is

Shep
A mólón mi a bánatot kellene látnom, hogy ennyire melegeti itt mindenki? Hol van a különbség a DX9 és DX8 között?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ehhehe..
Akkor az autodetectrõl csak annyit hogy az 1.5-re húzott cerkámat a gef4ti-al is mediumra rakta😊)
Ennyit az autodetectrõl..
Annyi kb a különbség a dx9 és dx8-as kártyák grafikája között a játékban hogy a dx9-esen több dolog tükrözõdik a vizen (pl fák) meg van valami opció amit még nempróbáztam dx8-as kártyával meg nemmüxik..Állítani lehet a témát vagy mit..

cSuwwi
miért nem a beépített FPS számlálót használjátok? kicsit pontosabb képet ad.

konzolba (0): \r_displayinfo 1

😊

shit happens

[NST]Cifu
Na, én is kipróbáltam, és az egyik szemem sír, a másik nevet - örülök, hogy a demóverzió betegségeit kinõtte, 4.3-as Cataclyst-el ATi alatt kb. 10 perc játék alatt nem láttam egyetlen grafikai bugot sem, viszont elég félelmetes, hogy egy Radeon 9800XT-n az FPS akár 25-ig is leeshet közepes Anti-Aliasingra rakva, hiába, ez már olyan játék, amely képes megfektetni a csúcs gépet is (a vicc az, hogy az Auto-Detect csak Medium-ra állított mindent...).

Csináltam gyorsan 3 képet, de nincs szivem kisebb méretbe berakni (meg már amúgy is tele a topic velük), de akit érdekel megnézheti, hogy néz ki nálam:
Kép1.
Kép2.
Kép3. - a jól ismert móló...

KM
Mindent a maxra, és nem fog fájni a fejed!

Shep
Mire vannak neked a dolgok állítva, hogy a fa is tükrözõdik a vízben? mert a deomban volt a vizes mod de itt mivel müxik ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SoDI---
na lejárt az smswebem.
most már tudok játszani online 😊

hogy is kell? :-)))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tulképp eddig csak egyetlen negatívumot tok megemlíteni..
A helikopter pilótáját megcsinálhatták volna úgy hogy látnilehessen és kilehessen lõni a francba sniperrel😊

Viszont az bevállós taktika hogyha elég közel ereszkedik dobjatok gránátot az utasfülkéjébe aztán spuri alóla😊

Kicsit nyomultam a lentebb említett serveren nagykirályos😊
Nem lagoltam ment frankeszen
Valami állat jól megszivatott jó magasan fennvolt hegyen elkezdtem lõni rá egyszercsak annyit láttam hogy egy terepjáró zuhan felém nemtuttam elrohanni😊

KM
beautiful...

Eisenhower
netkódja milyen? remélem azt nem cseszték el^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

FactorG
Na köszi elindult. Nfo file-ban volt a megoldás.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

zaki
kira, thx 😊

Jajaja énis kint õrültködtem direkt csónakmotorüldözésre buzdítottam a népet,meg a hammerral õrültködtem mit lehet vele átugratni mit nem.

Hja nemtom volt-e aki észrevette de igen sok dolog van ami megkönnyíti a gyilokot!
Mindig nézzetek körül nincs-e valami amit esetleg el lehet lõni( híd tartólánca, konténer lógicsál láncon stb).. pozitív hatásai vannak😊
Hummerral külön móka iszonyat felgyorsítva végigtépni egy táboron kiérve visszapördülni padlógáz végiglõni és amikor nagyontropa a kocsi belezúzni a legnagyobb tömeg felé és kiugrani a kosiból egy két elvétett golyó és közöttük robban fel😊

Sheltem
Plz mondjatok szervert ami megy most és nem full.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rudee
Másold be a 3.cd DLL könyvtárából a két .dll-t a farcry/bin32 könyvtárba.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Teperinke
Van még utána elég pálya... én sem értem végig, pedig azon a részen még tegnbap jártam.
Egyébként szerintem a legjobbak azok a pályák, amelyiken az egész sziget bejárható. A benti részek annyira nem jönnek be. Túl lineárisak.

Az a lámpaeffekt sem rossz monnyuk annál már láttam jobat is de okés.
Az éjjellátó szemüveg meg egyenesenóriási segítség de nemhasználtam mert úgy nempara a szörnyecskés rész😊

ubi
THIS GAME IS BEATIFUL!
ubi
KM
Hát, ez így is szép...

Neh😊

Serpa
testközelbõl "ízlelheted" meg.

zaki
én majd holnap szedem a 3 cd-s változatot. vasárnap, legkésõbb hétfõn meg már mehet a game 😊

Serpa
te melyiket szeded ?

zaki
toljatok már be pár képet az esti pályákról, pls 😊