Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Basszus....Thx hogy szóltál az ultrahigh opció miatt😊
Kezdhetem elõlrõl a játékot mer így lemaradtam egy rakat nice tájról...😊))
Viszont így akkor ahogy elnéztem a dx9 és dx8 között a játékban a témaopció szolgáltatja a különbséget,ennyi..
Itt a bizonyíték - fák tükörképe a vízen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na, a fák hiányolt tükrözõdése, ja, és tuti, hogy így is látod a távcsõben a tájat!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hogy a rákba csinálsz "\" (backslash-t) magyar billentyûzeten FarCry alatt? Mivel az ALT+Q-ra kegyetlenül nem... 😊
Próbálta már valaki azt a témaopciót vagy miarákot amiben van DEFAULT, PARADISE meg ilyenek? Az mit takar?😊
Lehet úgykell fákat csiholni a vízre vagy miarák?😊
Mérnem láccódnak nállad a fák a vizen?😊
Mikor a billentyûzetett lõttem be, tünt fel, hogy van saját screenshot készítõje, de ha már úgy futott a FRAPS, akkor azt használtam 😊
Most legalább tudom, hogy van belsõ FPS kijelzõje is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor az autodetectrõl csak annyit hogy az 1.5-re húzott cerkámat a gef4ti-al is mediumra rakta😊)
Ennyit az autodetectrõl..
Annyi kb a különbség a dx9 és dx8-as kártyák grafikája között a játékban hogy a dx9-esen több dolog tükrözõdik a vizen (pl fák) meg van valami opció amit még nempróbáztam dx8-as kártyával meg nemmüxik..Állítani lehet a témát vagy mit..
konzolba (0): \r_displayinfo 1
😊
shit happens
Csináltam gyorsan 3 képet, de nincs szivem kisebb méretbe berakni (meg már amúgy is tele a topic velük), de akit érdekel megnézheti, hogy néz ki nálam:
Kép1.
Kép2.
Kép3. - a jól ismert móló...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most már tudok játszani online 😊
hogy is kell? :-)))))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A helikopter pilótáját megcsinálhatták volna úgy hogy látnilehessen és kilehessen lõni a francba sniperrel😊
Viszont az bevállós taktika hogyha elég közel ereszkedik dobjatok gránátot az utasfülkéjébe aztán spuri alóla😊
Nem lagoltam ment frankeszen
Valami állat jól megszivatott jó magasan fennvolt hegyen elkezdtem lõni rá egyszercsak annyit láttam hogy egy terepjáró zuhan felém nemtuttam elrohanni😊
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hja nemtom volt-e aki észrevette de igen sok dolog van ami megkönnyíti a gyilokot!
Mindig nézzetek körül nincs-e valami amit esetleg el lehet lõni( híd tartólánca, konténer lógicsál láncon stb).. pozitív hatásai vannak😊
Hummerral külön móka iszonyat felgyorsítva végigtépni egy táboron kiérve visszapördülni padlógáz végiglõni és amikor nagyontropa a kocsi belezúzni a legnagyobb tömeg felé és kiugrani a kosiból egy két elvétett golyó és közöttük robban fel😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyébként szerintem a legjobbak azok a pályák, amelyiken az egész sziget bejárható. A benti részek annyira nem jönnek be. Túl lineárisak.
Az éjjellátó szemüveg meg egyenesenóriási segítség de nemhasználtam mert úgy nempara a szörnyecskés rész😊
Neh😊