24504
-
#8312 -
Borg #8311 lol volt ez a map...
az egyik felső géppuskaállásból kiszállva a game a térkép alá rakott be:) picit zuhantam...
De amúgy király, mint Omaha Beach. Sok emberrel nagyon jot lehetne játszani rajta assaultban. -
ShaiHulud #8310 ugye ezt a kerdest nem gondoltad komolyan ? -
Zsömbi #8309 Köszi -
Torry #8308 Neked tényleg ilyen géped VAn???? -
#8307 itt is van FC crack -
#8306 1000% hogy ott van. DEViANCE könyvtár? -
Zsömbi #8305 Valaki küldjön nekem egy CRACK-et a [email protected] KÖSZI -
Davidsned #8304 Gyerekek, ha ennyien megcsináltátok, akkor nem fogom abbahagyni. -
Davidsned #8303 Jahj, baszki nekem meg alig van töltényem... -
#8302 Én úgy csináltam, hogy leraktam a bombát aztán szép komótosan elsétáltam a hajó orrába.A robbanás után elsprinteltem a hajó legmagasabb pntjára a irányítófülke tetejére és ott +vártam.Aztán ő körözött ott hogy le tudjon lőni én meg mindíg fedezékbe voltam a pozna tartó hátterében.Mindíg úgy lő , hogy nyom 1 sorozatot vár 1 kicsit aztán lő egy sorozatot és így tovább.A szünetekben kinéztem az aknavetővel és lőttem.5 találat után ésve menekült és aztán felrobban a kis gec!
amse -
Zsömbi #8301 az enyémen nincs rajta. Légszi küldd el erre a címre. [email protected] -
#8300 rajta van a dvd-n csókolom. vagy cd-n -
Borg #8299 HUN Server One
pass: fchu
Omaha_cry ASSAULT szerver!
Gyertek sokan, most indítom! -
Zsömbi #8298 Sziasztok
Nekem egy CRACK kéne. Ha valaki tud akkor szóljon. Előre is köszi. Heló -
Borg #8297 Omaha Beach for FarCry :) TDM/FFA/ASSAULT map
http://farcry.action-arena.com/pages/downloads/file.asp?s=11214
Jön valaki multizni?:) -
#8296 5-6 rakéta + a maradék 3 különböző fegyverem (piszoly, MP5, M16) összes tölténye (2x300 + 150) kellett bele anno, de a végén csak leszedtem :) -
#8295 Én a süllyedö hajoval szembeni hajoroncsnál löttem szét. Az volt a fedezékem. -
tbundy #8294 5 raksi elég neki, és már landol is a heli -
#8293 Engem nem vett észre a bokorban csak körözött felettem.
Én löttem gépfegyverrel meg aknavetővel.
Sok kell neki. -
Davidsned #8292 B@szki, komolyan mondom itt fogom abbahagyni a játékot. Lehet én vagyok a béna, de még mindig nem tom kinyírni a köcsögöt.
1. Milyen fegyverrel lőjem a csaveszt?
2. Mennyit kell belelőni kb.?
3. Ha a bokorból lövök ki és eltalálom a bokrot is, akkor azért átlő rajta? (ellenkező esetben nincs sok értelme a bokornak) -
Davidsned #8291 Köszi, megpróbálom... -
#8290 PB baxa+ -
#8289 Le kell löni :)
Én azt ugy csináltam meg hogy letettem a bombát fejes a vizbe uszás ki a partra be egy bokorba és onnan szedtem le a köcsögöt. -
Davidsned #8288 A Boat nevű pályán, amikor felrobbantom a hajót és jön a helikopter, akkor mi a f@szt kell csinálni? Csak azért, mert lövöm a helikoptert, mint a meszes (meg a csaveszt is aki lő belőle), de egyik sem akar meghalni. -
#8287 Sziasztok!
Volcano pálya 1. Checkpoint. Van valami segitségetek, hogy lehet a kommandosokat kinyirni? -
#8286 Bár ha +veszik a gépem,akkor pár nap kényszer pihi lessz.sajna.
Heyn
-
#8285 Lessz másik?
Heyn
-
#8284 baxa meg... Lehalt a baba kis szerver... -
#8283 Megpróbálok bejutni a holland szerverre. Szívesen látok mindenkit 1 kis re. -
#8282 Este 21 után indít vki szervert? -
#8281 Ahamm, akkor nálam ezért nem megy - mert a multi miatt a nagyobb FPS érdekében levettem mindent mediumra asszem. -
Toomy_Xp #8280 Most kiprobáltam, és már "High"-tól is engedi. -
Toomy_Xp #8279 Azt hiszem van egy olyan opció a video beállitásoknál, hogy "special effects" vagy mi. Azt "very high"-ra kell állitani, és akkor engedi a választást. Legalábbis így emlékszem. :)) -
#8278 dettó :) -
#8277 Nincsenek sajna, és nem is lehet. -
#8276 Öhm, a játékban nincsenek feliratozva a dialógusok? Mert ha igen, akkor hol lehet bekapcsolni? -
#8275 Az szvsz mindegy. Nekem Deviance DVD-s és eredeti CD-s verzió van. -
ShaiHulud #8274 jah es nekem deviance dvd verzio van
-
ShaiHulud #8273 sorry:
improved
paradise
cold
cartoon