Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy javaslat volt, ha jobb ötleted van hajrá...
De egységes legyen 😊

Szvsz egyszerûbb észrevenni, ha a név elõtt van.
SoDI---
miért mont elé?
miért pont szögltes zárójellel elé?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
:-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gyerekek, látom sokan multiztok már, így lenne egy indítványom, lévén egyelõre nincs magyar szerver.

Szerintem mindenki írja oda a neve ELÉ, a elõtagot, hogy legalább egy csapatba állhassunk, ha egymásra bukkanunk egy-egy külföldi szerveren.

PS: Én sajnos ma már találkoztam cheaterrel. Bár megjegyzem, lehet hogy lag okozta, de számomra elég hihetetlen volt, hogy a srác mindig elémállt direkt, több tárat eresztettem bele (és látszott a találat) mégsem halt meg... direkt ezzel szórakozott. Aztán késsel legyakott...
GSXR
Nekem is a dvd verz. van meg. Kitömöríted a 72 db fájlt. Simán megnyitod a .rar fájlt és ott kiírja hogy egy iso fájlt fog csinálni. Ha ez megvan bemountolod daemonal.
Mert az ugyi az iso-t is vágja. Feltettem egy dvd mountoló progit de az picsakodott vele. Szóval daemon még mindig powa!

GSXR
SB Live Player a kártyám szóval nem eax 3-as. Asszem akkor nemmarad más mint cserélni.

12346
khalim mé nem lesel bele a rarba, hogy mi van ott..? vagy nevezd át iso-ra és próbáld ki, stb. kreatívkodj...😊

magus
van, csak ha mar reklamoznak es csinalnak egy korszakalkoto motort, akkor nem azert kene bele single, mert ha mar jatekot csinalnak kell bele, hanem legyen benne vmi otlet amiert egyaltalan megeri azt hogy kiprobaljam

Hi

Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
csak az Audigy ismer.

hali, vki pls dobjon ram egy nagy adag helpet😊

leszedtem a dvd-s verziot 70-valahány darabban, összefûztem total commanderrel (00-ás fájl kijelöl-összefûz), kaptam egy szép nagy rar-t. ezt is kell kapnom, vagy iso fájlt?(én ui. erre számítottam) vagy elbaxtam vmit? mert ezt ugyi nem tudom mountolni v akármi, és gondolom nem rarból setup.exe-vel kéne telepíteni

mi a teendõ ill. az igazság?
életben nem raktam még össze így dvd-t, ez szolgál csak mentségemül....😊

thx
Hi

Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
csak az Audigy ismer.

RelakSfromhome
Fullaggy + 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alexease
Ha OpenGl-t hasznaltam (ami gyorsabb lenne) akkor nekem is kifagyott neha, beallitastol fuggoen😞((
Ha jol lattam a hibakbol, foleg memoria gondja van, meg fel giganal is, de foleg video menoria. Tulcsordul, roszul cimzi stb. Szerinte, a 64 megas kartya az amit minimum hasznalni tud, d beallitastol fuggoen, neha eldobja az agyat😊
GSXR
külön házimozi erõsítõd van(mint nekem) vagy már a hangkártyád is 5.1-es?

KM
Igen.

GSXR
Srácok müködik valakinek az 5.1-es hangzás a játékban?
Ac3 filmeknél és dvd-nél simán átkapcsol az erõsítõm de itt nemakarja az igazságot

bfg900
Okulásnak, aki úgy járt mint én: úgy tûnik, hogy a special effect-et, meg a lightningot mindneképpen low-on kell tartani, hogy ne akadjon ki a játék, de még tesztelgetem a beállításokat.
Alexease
En nem jatszok multi-ban, de ha van is cheat, akkor mi a f*szert kell itt reklamozni?!?!?
neozed
Na látom folytatódik a szomorú tendencia, miszerint a rohadt csíterek ezt a játékot sem kímélik.
A f*sz kivan

DONGUBA
Ki a fsznak kellene cheat a multihoz?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Alexease
Szivesen.
bfg900
Ez volt a hiba, köszönöm a tippet. Ha a játékból vettem mindent minimumra, úgy kiakadt, így pedig fut. Még1x thx.
Alexease
A jatek kulsos konfigjat probaltad? Ott autodetect es/vagy mindent LOW-ra, indit es ha megy egyenkent huzgalni feljebb a dolgokat. A Special Effect-nel jonnek elo neha erdekes dolgok. Esetleg a vid.drivernel mindent alapra, AA es egyebb csicsa kikapcs. Sok otletem nincs, mert az ATI-t nem ismerem.
Alexease
BéEfGé
"Tudom, hogy van Far Cry topik (biztos több is 😊, meg azt is tudom, hogy ott kell feltenni a kérdést, nade ott több mint3x megtettem és senki sem válaszolt, ráadásul már több ember is jelezte, hogy ugyanezzel a problémával szembesült.

Nálam történetesen az újabb catalyst driverekkel a játék 4.2 és 4.3 nem indul el, a VPU Recover lelövi a játékot, az az alatti driverekkel pedig a grafika eleinte villog, aztán behal. Rögtön a legelején az fps érték átfordul spf-be, úgy kb 10es nagyságrendben 😊 A hang hibátlanul meg, de a framek olyan sebességgel követik egymást, mintha a régi 386sx33 procim számolná. A gép, amin ezt produkálja a játék: 2.5+ barton, 512 ddr, radeon 8500 (2.3 😊, 3.2, 3.9, 4.2, 4.3, minimum ezekkel a driverekkel próbálva, de hogy még volt 1-2, amire nem emléxem pontosan), a directxbõl az van fent, amit a játék cd-jén találtam. Fix swapfile van beállítva, másfél gigára és egyébként is, eddig minden játék tökéletesen mûködött."
Kandurex
vagyok..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Én még mindig kész vagy! 😊))

'"A régi mániám, tankkal végig menni Románián...egy szép nagy tigrisen és a kétkezünkben gránát legyen"'

ááááááááá!!!!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alexease
En meg attol kapok szivrohamot, hogy franko az erdo a nagy bozotos, lehet bujkalni. Ez jo is. De hasznalni mar kevesbe, mert a gepisztollyal nem lehet atloni a leveleket😊)))
Kuszok, maszok, becserkeszem az ellent, elhelyezkedem, aztan meg jon a kapkodas, mert az orrom elott csattog a oszer, a falevelekben😊) Persze ok, lazan kilonek onnan😊))
Alexease
Azert ezzel a checkpoint mentessel bekaphatnak a gyikom!😞( Erre rohadtul nincs idom😞(
Mar megyek vagy 20-30 perce, kinyirtam eloszor 8 embert, egy hellikoptert, egy csonakos cuccost, utana meg nahany embert, gepuskasokat stb., es mentes meg sehol😞(( Persze elet sem, igy kezd elorol😞(
Eloszor jo meg izgi, de sokadszorra mar idegesito. Foleg, hogy kulturaltabb az AI, vagyis mindig mast csinal.
Hát van 😊

Pyx
loál

how2 rulez, de sztem a linkek után kimaradt egy <br> 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

rezsofiz
Van olyan jatek ami jobb ennél szerinted?

sazl : c

Hamed
lol, van olyan játék ami tetszik neked?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Van egy leszakadt hid amin fel tudsz menni az épületbe. Egyébként meg szerintem is kicsit uncsivá válik egy idõ után. A grafika viszont nagyon ott van.
magus
ize, van az a palya, amikro bekene menni a caveba, meg a research facilitybe, es oda kene vmi card. azt hol talalom meg?

amugy sztem nem nagy hasraeses ez a game... A grafika szep lehet, csakhat akinek ugye nincs legujabb kartyacsoda birtokaban annak falrahanyt szar szokas szerint...

A játékmenet nem vmi változatos, az meg egyszeruen rohejes, hogy minden halalpontosan lo, ha kilog a sarkad azonnal kiszednek, es te is kitudod oket szedni ha csak a sapkajuk is kilog, a clzeasi rendszer sztem eyszeruen nevetseges, de lehet csak fura.

tep
Megtaláltam a megoldást>>>>>multi-howto 😄DD
Mé nem vettem észre elöbb? 😄DDDDD

\"SLICE of LIFE\"

kimaradt a szóköz: \connect xxxx

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Törölt felhasználó
Köszi a segítséget.
tep
Fullos DVD-t töltöttem le. Próbáltam multizni , de nem ment.
Beírtam a konzolba a \connectx.x.x.x -t de Unknown command lett a vége.Többféle IP számmal is próbálkoztam.
PLS HELP

\"SLICE of LIFE\"

botokat lehet vhogy hozzáadni?

KM
Idézet Rudee-tól:
Másold be a 3.cd DLL könyvtárából a két .dll-t a farcry/bin32 könyvtárba.

KM
Bokafogás volt.

gondolom a ripet szedted le..., olvass visza valahol leirták hogy kell megoldani

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

KM
Akcióra készen:

Törölt felhasználó
Feltettem a gamet elindítanám de ezt írja ki:az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található.Valaki tud rá megoldást? Köszi.
Eisenhower
a legjobb miko single-be megyek a terepjáróval és kivasalom a vaddisznót ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

LSC
ezeket macheta-val szoktam elintézni😊

SoDI---
single?
akkor hogy?

rezsofiz
Uristen!! 😄DDDDDDDDDDDDD

sazl : c

SoDI---
Ez hogyan?
A szerver üzemeltetõje be tud állítani mp3 háttérzenét a játékhoz?