24504
-
#8432 A Fort nevű pályán az első stég mellett a víz alatt van egykis boltív. Én ott láttam halakat (High minden). -
aabandee #8431 ezaz, én halakat szeretnék látni!! :( minnyá rílok
option/video=> felül a veri high gombot nyomtam meg. utána a watert tudtam még ultrar állítani .
ennyi...
segítsetek !!!! -
#8430 Emléeim szerint nálam voltak hala, de most megnézem. -
#8429 Pedig kellene hogy legyenek ha nálam vannak, mert az enyém gyenguszabb kártya...látod ezért kellene egy jó kis magyarosítás mert lehet, hoyg valami elkerülte a figyelmedet -
#8428 Jé, 1 szekszárdi! A segítség farcry/FCData/Localized/English.pak A pakba másold bele a fileokat. Menutable.xml-t pedig az Engilsh1.pakba. Felül kell írni az eredti xml-eket. -
aabandee #8427 hello
még mindíg nincsenek halak.
2ghz cel, 512mb ddr, radeon9600xt 128mb.
minden very high, a water ultra high , meg minden....
mi lehet -
#8426 Üdv All!
Valaki tud valami olyan magyarosítást ami müxik is?...mert a HUN GAMES -ről leszedtem egyet, akárhova telepítettem, akkor is csak angol volt...semmi patch, semmi nincs a gamén...originált...az is jó ha elküldi mailbe...
[email protected]
...csinált valaki egy olyan lapot ami csak ezzel a játékkal foglalkozik??....vissza olvatam már 4 lapot de semmi erre utaló nyom nincsen...:(
Előre is köszi az SOS-t -
#8425 BE FOGOK!
-
MaTyI #8424 elorathatolag 24-01 oraig menni fog, kerdes h befersz-e :)
(mar 5en vannak rajta)
MaTyI -
#8423 Üdv All!!
Nekem Mx 440-essel is voltak maxon halakkák... -
#8422 francba, csak 22 óra körül tudok menni, addig még lesz szerver??? -
MaTyI #8421 Ujra vagyok, servert inditottam.
jelzem NINCS raketa assaultban
Have Fun :)
MaTyI, alias szam0ca -
#8420 Ez akkor szokott történni amikor:
1. - a CD-s tört változattal játszol,
2. - használod a konzolos save / load parancsokat... -
#8419 Ezzel vége lenne az adott pályának ? Mert akkor átugrom valami csalással. Csak van hozzá valami pályaugró csít. -
#8418 LOL:D Nekem volt ott szörny:) -
#8417 Hova tudok 1xűen képet feltölteni amit be tudok linkelni?Mert a tar-om beszart vagy nem tom mi van vele, de csináltam 1 screenshot-ot amit betennék ide. -
#8416 Én elakadtam volna vagy mi a szösz, de szerintem a gépnek játéknak valami gyogyója van.
Na ugyanis egy pályarész, ahol el kell árasztani a labort vizzel, fel kell úszni a plafonba, majd kimászva a szellőzőn elöszőr egy rakétás Trigent, majd két olyan kis hagyományosat kell kivesézni. Utána van egy ajtó, ami mögött ött van Valerie és állítólag őt kéne nekem megmenteni. Idáig nekem is klappol.
Bemegyek, átvált az objectives "save Valerie"-re és ott van a csaj egyedül a szobában és no monszter. Ilyenkor mi van ? Elfelejtette a gép kirajzolni a szörnyeket ?
-
#8415 Ha konkrét sztorira vagy kíváncsi, játszd végig a játékot. -
#8414 Gagyi volt a szerver. Szerintem 150-200-as stabil pinggel is el lehet játszogatni. -
#8413 Ennyit én is felfogtam belőle, ennél azért részletesebb történetet szeretnék. -
Braveheart #8412 Szvsz azért hasonlít a HL-ra, mert ott sem sejti az elején senki hogy mi fog történni... -
Braveheart #8411 Történet olyan, mint a half-lifeban:
(röviden)
Egy mezei ex-elitkatona vagy, ki kell nyírnod 1-2 főmuksót, közben rájössz hogy kísérleteket végeznek és fucsa lényeket hoznak létre, majd a csaj is eltűnik, meg kell mentened, majd ki kell nyírnoda fő-főgonosz tudóst. Ennyi. -
#8410 Akkor meséld már el légyszíves a történetet, ha te érted!
Kösz. -
tbundy #8409 és ha nincs? :) -
radical@work #8408 Gagyi szervereken voltál. Ha van szamóca, ott jók a pingek is. 40-60 között ADSL-lel. -
radical@work #8407 " A környezet is valóságos, a járművek is azok, a fegyverek (többsége) is valóságosak, csak a történet nem az. És itt van a kutya elásva szerintem.
"
Szerintem meg ott van a kutya elásva, hogy nem érted az angol szöveget, emiatt hülyeségeket állítasz a történetről...
Teljesen normális sztorija van, némi Dr.Moreau szigete és Jurassic park beütéssel. -
tbundy #8406 kipróbáltam neten a játékot, de hiába találtam 100-150 pinges szervert rettenetesen lagzott. Ilyen a netkód, v csak gagyi szervereket találtam? -
#8405 Röhej ahogy az nvidia-sok nyugtatgatják magukat hogy inkább legyen csúnyább de jó sebességű. De ha az ATI jobb sebességen jobb képminőséget produkál akkor nem értem miért kéne nvidia-t venni? Mindenesetre az nvidia igen sokat vesztett a presztizséből amióta az FX-et piacra dobták. -
#8404 :DDDDDDD
bocs, de ezen csak röhögni tudok -
#8403 Eddig próbálkoztam, de 30 perc múlva L kell mennem itthonról, szerintem délután leszek kb. 16 óra felé. -
#8402 Játszol valahol? -
mike369 #8401 nekem amúgy ATI R9600XT-vel voltak halak -
mike369 #8400 biztos FishForce 4 Ti4200 -
#8399 Milyen videokártyád van? -
PrOceSs #8398 Nekem voltak halak.. Minden graf. beállítás maxon van? -
aabandee #8397 a vizben a halakról nem tudtok szólni?
miért nem látok halakat?
pedíg képeken láttam őket.... -
#8396 Na most meg team deathmatch pályán 2 VS 2 volt, aztán a másik csapatba beálltak még 5-en... Most ennek mi értelme? Ahogy megjelentem valahol, egyből lelőttek, mert annyian voltak. Amikor szóvá tettem, hogy talán nem túl egyenlő a felállás, ezt a választ kaptam: "Whats the prob?". Na ekkor léptem ki. Sok b@lf@sz. Inkább indítok majd saját szervert... -
#8395 Tényleg sok szerencsétlen balfék játszik... Múltkor pl. assault pályán a saját csapattársam észrevett és elkezdett követni a macsétával (először azt hittem, csak szórakozik...), majd miután megálltam egy fedezékben, módszeresen az összes fegyveréből belém eresztette a tárat, persze nem sebződtem, de TÉNYLEG ILYEN HÜLYE VALAKI? NEM LÁTJA, HOGY EGY CSAPATBAN VAGYUNK? Ha valakinek fingja nincs, mi az a csapat (vagy a kül. játékmódok), akkor ne lépjen be inkább játszani... Tököm tele van néha nekem is, amikor mondjuk 4 VS 4 felállásban az ellenfél csapata jól taktikázva támad, nálunk meg 1 ember MEG SEM MOCCAN (akkor mi a francnak lép be, foglalva a "helyet" más elől???), 2 pedig elmegy világot látni a pálya naposabb részeire. Én meg egyedül szívok persze... Grr, na most jól felhúztam magam én is! -
#8394 Újabb "jól sikerült" Nvidia optimalizáció -
#8393 nA ISMÉT SIKERÜLT FELHÚZNI MAGAMAT. eSZMÉLETLENÜL SOK IMPOTENS HÜJE JÁTSZIK EZZEL A JÁTÉKKAL NETEN. (uff caps off ) 5x TK-ztak le zsinórban, a zászó védése helyett mindegyik fragvadászkodik kilóméterkere az védendő helytől, nem tudnak vezetni (ok, néha én is átmegyek a csapattársakon, na de ennyiszer?), ahelyett, hogy a megérintett zászlót visszavennék elkezdik kergetni az ellent...