Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egységes legyen 😊
Szvsz egyszerûbb észrevenni, ha a név elõtt van.
miért pont szögltes zárójellel elé?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Szerintem mindenki írja oda a neve ELÉ, a
PS: Én sajnos ma már találkoztam cheaterrel. Bár megjegyzem, lehet hogy lag okozta, de számomra elég hihetetlen volt, hogy a srác mindig elémállt direkt, több tárat eresztettem bele (és látszott a találat) mégsem halt meg... direkt ezzel szórakozott. Aztán késsel legyakott...
Mert az ugyi az iso-t is vágja. Feltettem egy dvd mountoló progit de az picsakodott vele. Szóval daemon még mindig powa!
Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
csak az Audigy ismer.
leszedtem a dvd-s verziot 70-valahány darabban, összefûztem total commanderrel (00-ás fájl kijelöl-összefûz), kaptam egy szép nagy rar-t. ezt is kell kapnom, vagy iso fájlt?(én ui. erre számítottam) vagy elbaxtam vmit? mert ezt ugyi nem tudom mountolni v akármi, és gondolom nem rarból setup.exe-vel kéne telepíteni
mi a teendõ ill. az igazság?
életben nem raktam még össze így dvd-t, ez szolgál csak mentségemül....😊
thx
Nalam 5.1 ben mukodik, Milyen Hangkartyad van?
Mert a progi EAX 3.0 t hasznal amit ha jol tudom
csak az Audigy ismer.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha jol lattam a hibakbol, foleg memoria gondja van, meg fel giganal is, de foleg video menoria. Tulcsordul, roszul cimzi stb. Szerinte, a 64 megas kartya az amit minimum hasznalni tud, d beallitastol fuggoen, neha eldobja az agyat😊
Ac3 filmeknél és dvd-nél simán átkapcsol az erõsítõm de itt nemakarja az igazságot

A f*sz kivan
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Tudom, hogy van Far Cry topik (biztos több is 😊, meg azt is tudom, hogy ott kell feltenni a kérdést, nade ott több mint3x megtettem és senki sem válaszolt, ráadásul már több ember is jelezte, hogy ugyanezzel a problémával szembesült.
Nálam történetesen az újabb catalyst driverekkel a játék 4.2 és 4.3 nem indul el, a VPU Recover lelövi a játékot, az az alatti driverekkel pedig a grafika eleinte villog, aztán behal. Rögtön a legelején az fps érték átfordul spf-be, úgy kb 10es nagyságrendben 😊 A hang hibátlanul meg, de a framek olyan sebességgel követik egymást, mintha a régi 386sx33 procim számolná. A gép, amin ezt produkálja a játék: 2.5+ barton, 512 ddr, radeon 8500 (2.3 😊, 3.2, 3.9, 4.2, 4.3, minimum ezekkel a driverekkel próbálva, de hogy még volt 1-2, amire nem emléxem pontosan), a directxbõl az van fent, amit a játék cd-jén találtam. Fix swapfile van beállítva, másfél gigára és egyébként is, eddig minden játék tökéletesen mûködött."
'"A régi mániám, tankkal végig menni Románián...egy szép nagy tigrisen és a kétkezünkben gránát legyen"'
ááááááááá!!!!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kuszok, maszok, becserkeszem az ellent, elhelyezkedem, aztan meg jon a kapkodas, mert az orrom elott csattog a oszer, a falevelekben😊) Persze ok, lazan kilonek onnan😊))
Mar megyek vagy 20-30 perce, kinyirtam eloszor 8 embert, egy hellikoptert, egy csonakos cuccost, utana meg nahany embert, gepuskasokat stb., es mentes meg sehol😞(( Persze elet sem, igy kezd elorol😞(
Eloszor jo meg izgi, de sokadszorra mar idegesito. Foleg, hogy kulturaltabb az AI, vagyis mindig mast csinal.
how2 rulez, de sztem a linkek után kimaradt egy <br> 😛
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
amugy sztem nem nagy hasraeses ez a game... A grafika szep lehet, csakhat akinek ugye nincs legujabb kartyacsoda birtokaban annak falrahanyt szar szokas szerint...
A játékmenet nem vmi változatos, az meg egyszeruen rohejes, hogy minden halalpontosan lo, ha kilog a sarkad azonnal kiszednek, es te is kitudod oket szedni ha csak a sapkajuk is kilog, a clzeasi rendszer sztem eyszeruen nevetseges, de lehet csak fura.
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Beírtam a konzolba a \connectx.x.x.x -t de Unknown command lett a vége.Többféle IP számmal is próbálkoztam.
PLS HELP
\"SLICE of LIFE\"

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
akkor hogy?