Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
aztakurrvaaa😄D
majdnem behaltam😊))

!Forza Ferrari!

KM
Na, hogy meglegyen mára a jócselekedetem, már el is küldtem a kollégáimnak is.

ricsi1
már csak 15 dvd fájlból darabolt részlet.

zaki
lol, ezt ismertem, ahhoz képest most is majdnem besz*rtam 😊

rezsofiz
Ugye?

sazl : c

Seth
Vazzeg...Összefostam magam

PSN ID.: Beegabor

rezsofiz

KM
Ba meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!! Majd' leestem a székrõl!!!

zaki
ja, igazad van 😊

mukika
én meg reggel... de a többiek ittenö már játszanak vele!!! salz ne fárasszuk itt õket ezzel a dumával!!! 😄DDD

http://jo.zan.hu/poen/flash/sayit.swf
ez viccesebb
meg ez :
http://netsandwich.freeweb.hu/index.php?page=szoba

😊)
zaki
én meg ma kezdem el este tölteni a gamet, hétfõn már ezzel tolom 😊

mukika
te kis cseles!!! 😄DD

amugy már csak a 3.Cd van és lejött a game!!! 😊))

zaki
hehe

rezsofiz
a fenebe is,masodjara is bedoltem,nem neztem alul a linket.

Mitõl lehet az hogy a szerver kirug mihelyt beérek holott másik szerverre simán be tudok menni.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

zaki
jaja, a link ugyanilyen volt, szal csak vicc volt 😊

Nah, akkor Locutus mára out...
Egyébként -hogy Zaki védelmére keljek😊- kamu volt a linkelt oldal csak, ennek ellenére a visszhang elkerülése végett jobb ha nem terjed itt utalás sem a csalásokra.
rezsofiz
én is arra szavazok hogy az elejére rakjuk.
én játékban akkor ReZso leszek.

na a csiter

Dobtatok már meg embert kõvel a játékban?😊))
Jééézus fasza!! 😄DDD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

KM
Te is mindenbe beleütöd az orrod!

Akkor még a többi multi pályát nem láttad😊 Vannak jobbak is!
Teperinke
Apám, nem csodálom hogy nem adták ki ezt a boat nevû pályát második single demónak. Annyira hatalmas, annyira király, ez az egy pálya többet ér mint egyik-másik full game...

Én is így gondoltam
KM
Beadom a derekamat!

tud valaki abban segíteni hogy szervert indítok de sárga lesz a playesszám és mikor beér az ember rögtön kirugja ez mitõl lehet a hiba szerver oldali az biztos de mi?

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

És különben is, Locutus vagyok in game😉
Az már mind1, hogy hogyan dizájnoljuk, csak elõtte legyen, és egységesen nézzen ki mindenkinél.
DONGUBA
NA gec hat para van...Most ertem oda ahol az ejszakai szemuveget kell keresni hat az eleg cool mert ugye nincs sotet.Szornyek innen emberek onnan.Elerek a hazig mondom fedezek....aha atlott a geci a haz falan en meg meghaltam..fasza.Nem egyszeru mert ugye nem huzza a szemuveg se sokaig.HAT EN MONDOM PARA EZ A JATEK.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LSC
én az elsõre voksolok

mondjuk úgyértem hogy:
Nem Borg
Hanem HuN>Borg

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Teperinke
nem egyesíteni kell, hanem kicsomagolni alt+f9-el az elsõ filera állva.

LooooooooooooLLingeeeeerrr!!!

LSC
az is szép amikor a barlangban a függõ lámpát lövöd szép látvány.

Akkor eddig 2:1, hogy elé legyen téve 😊
sztem HuN >> xy legyen..jobban néz ki

LSC
A game is korszakalkotó csak nem játszottál eleget vele hogy észrevedd hameg nem jön be ne kínozd magad.

LSC
nem összefûzni kell hanem simán kitömörítést nyomni az egyikre a kapott iso-t meg mountolni.

Már kiszerkesztettem belõle, nem kell izgulni annyira.

Én továbbra is a név elé szavazom a HUN-t, legalább a scoreboardon is szép rendezetten lesznek az elõtagok 😊
Többiek?
LSC
melyik csíra kis köcsög volt aki belinkelte hogy húzná egy homokos rinocérosz a tripperes faszára az ilyet.

LSC
attól még átm,egy rajta mert elõtted csattog a leveleken.

LSC
ha arra mész amerre kéne akkor kb 3 percenként ment.

KM
Legyen inkább a név mögé. Ja, én is találkoztam ilyennel.

Davidus
Múltkor szidtam a lövedéknyomokat hogy nem elég jók...
Hát most olyat láttam hogy na😊 A hajóroncsban belelõttem a falba... kilyukadt a vas bazdmeg és beszûrõdütt a fény ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Még egy FPS-ben nem láttam ilyet.

V9ykn8_TZL0