Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez viccesebb
meg ez :
http://netsandwich.freeweb.hu/index.php?page=szoba
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem
Hanem HuN>Borg
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Én továbbra is a név elé szavazom a HUN-t, legalább a scoreboardon is szép rendezetten lesznek az elõtagok 😊
Többiek?