24504
  • Herold
    Viccelsz? Legalább a pályák kétharmada szörnyes.
  • Amse
    Szvsz jö a játék összességében, hála istennek nincs benne sok szörnyes rész ami kicsit lehúzza a játékélményt, de 1épként jó.A belső teres pályák viszont sz*rok.
  • Herold
    Akkor mi is van a sztorival
  • PyRex
    Nekem pont ez tetszik a far cry-ban: totál valóságos minden, tehát nagyon bele tudja magát élni az ember, de vannak benne szörnyek is, ami miatt mégis kicsit fantasztikus lesz. Unreal pl. régebben nagyon bejött, de most már pont azért nem tetszik, mert nincs benne semmi reális...
  • PyRex
    Jó, túlzásokba estem, de nem egy versenyét láttam, ahol kocsikat tört :)
  • zaki
    kösz
  • Herold
    Nincs teljesen igazad, az F3 előtti bajnokságokon 2.-3. helyezéseket ért el összetettben.
  • Herold
    Jó a sztori?! Ha te megérted a beszélt angolt, akkor írd már le légyszi nagyjából, hogy mi történt.

Én csak abból ítéltem, amit láttam: mutánsokat, gépfegyveres majmokat, Doom I-beli szörnyeket. Ez MESE, méghozzá a gyengébbik fajtából. Ennek a kitalálásához nem kell különösebb erőfeszítés. (Egyébként elárulom, hogy a sztori első verziójában még dínók szerepeltek!)

A fizika reális, a maga szintjén: hegyoldalon leguruló hordók, vízben lebegő, vérző hullák, a robbanás által szétrepített tárgyak, melyek agyoncsapják az ellenséget, rongybaba-effektus stb., de persze vannak hibái is. A környezet is valóságos, a járművek is azok, a fegyverek (többsége) is valóságosak, csak a történet nem az. És itt van a kutya elásva szerintem.

Persze lehet, hogy elfogult vagyok, mert nem szeretem a meséket. Az a véleményem, hogy a mai gamer közösség kinőtt a gyermekmesékből, a szörnyes, sárkányos történetekből, de ezt a játékfejlesztők mintha nem vennék tudomásul (HL2, Doom3 és a többi, ami már megjelent).
    Persze ott van a másik véglet, ami szintén sikeres lehet: pl. az Unreal és folytatásai, ahol sem a környezet, sem az ellenfelek, sem a fegyverek nem valóságosak. Talán épp ezért sikeres (bizonyos mértékig).
  • PyRex
    nekem sajna úgy tűnik, hogy nem rég kezdhették el, még egy árva képecske sincs celőle...
  • tibor16
    Nállam bejött. főleg a Volcano pálya emlékeztetett a Doom-ra, hangulatban mindenesetre. Jó nehéz volt, de sokadikra egyszer csak megcsináltam, fogalmam sincs hogyan, akkor szerencsém volt. Amikor a végén az utólsó pályán voltam, élet meg alig, a megmaradt rakétavetős, a leszakadt híd alól folyton a földbe trafált, így ki tudtam lőni. Azér mentegetés nélkül még mindig ott lennék, vagy kitéptem volna a hajam.... Sztoriba én is láttam már jobbat, de sztem ez nem is akart csűrcsavaros történetet. A fizikában meg nekem döbbenetes "élményeim" vannak, azzal együtt, hogy a halottak tényleg lecsúsztak, -de ez sztem felejthető...
  • Borg
    Ahhoz képest amit az engine lehetővé tesz, én 1-est adnék a fizikára. Remélem lesz patch hozzá még, minél hamarabb.
    Amellett, hogy szerintem is az idei év legkirályabb játéka eddig.
  • Borg
    3.2GB
  • PyRex
    Amúgy game nem lesz ma? :)
  • bodesz
    vki adjon olyan szerver ip-t amin játszani is tudnék
  • PyRex
    OFF:

Amúgy teljesen igazad van, Baumgartner meg monnyon le! Miért kell agyon Isteníteni egy ilyen srácot, aki anno a Forma1 előtti versenyéneinek nagy részében is MAXIMUM jóközép helyezést ért el, de számtalanszor összetörte az autóját és kiesett... Azért, mert apuci összelejmolta neki a pénzt, még nem autóversenyző. Lehet, hogy most sokan utálni fognak, de azok gondoljanak kicsit bele... Kicsit KOKO feelingem van ettől a sráctól, bár KOKO jobban boxolt, mint ahogy ez autóversenyez :)

:ON
  • zaki
    na, lecibáltam a dvd-t, remélem ez már menni fog
    azt szeretném kérdezni, hogy mennyi hely kell a vincsin a játéknak?
  • PyRex
    Hát nemtom, nekem totál más a véleményem. Ha már értékelni kellene:

Grafika: 5* (ez nem vitás asszem)

Zene: fogalmam nincs, mivel engem a dzsungelhangok jobban érdekeltek, kikapcsolatm még az egyik korai küldetésen, mert így jobban bele tudtam magam élni a világba, mintha szólt volna a zene, ami - ha ott lettem volna - ugye nem szólna :)

Játszhatóság: 4 (engem lopakodva NEM hallottak meg, csak ha már nagyon közel voltam, vagy ha MEGLÁTTAK, akkor vettek észre - de az ugye az én hibám. Ami idegesített picit az az, hogy fekvő helyzetből sokszor nem tudtam felugrani, mert "beragadtam" - ez egyébként a multinál is igen idegesítő tud lenni...)

Sztori: 4 (szerintem jó a sztori - nagyságrendekkel jobb, mint mondjuk a hamarosan megjelenő Doom3-nak, aminek kb. -5 -öt (mínusz) adnék sztorira kb. :)

Fizika: 3 (kifejezetten idegesítő, ahogy a hullák, fegyverek, stb. a végtelenségig csúsznak le a domboldalakon, vagy ahogy a hummer nekimegy a drótkerítésnek, "nagyot koppan" és visszapattan... De mondjuk a vízen a hajó mozgása, vagy a sárkányrepülő az szvsz. nagyon meg van csinálva.)

Multiplayer: 5 (én ilyen jól még nem szórakoztam :)

Összegzésben mégis legalább 95%-ot adnék neki, mert a pozitív tulajdonságai el tudják feledtetni a fenti kisebb, idegesítő problémkat.
  • Herold
    Ja igen, a fizikát kifelejtettem, az is [5]-öst érdemel. A storyline tekintetében viszont nem erőltették meg az agyukat. Kicsit már elcsépelt, hogy szinte minden FPS-ben előbukkannak a mutáns szuperzsoldosok (pl. RtCW, NOLF2).
  • Rusy
    Szerintem elég jó lett, a nehézségben igazad van, vért izzadtam, a sztori hát lehetett volna jobb is de teccett, összességében azért elég jó lett, habár kicsit olyan a "szaga": jó a grafika meg a fizika, a történet meg a jácchatóság kit érdekel, lényeg a kinézete majd eladja szerintem olyan 86%
  • aabandee
    hali all
    Csak azt akarom kérdezni, hogy képeken láttam ,hogy vannak halak a vízben.
    de nálam nincsenek.
    c2Ghz, 512 ddr, radeon 9600tx...
    mégha beálltok mindent fullra, akkor sem látoma halakat.
    lehet hogy hülyeség, de meg akarnám nézni öket!!:)
  • Herold
    Utóirat:
    Szerintem sokkal több lehetőség rejtőzött az engine-ben és a környezetben (szigetvilág, dzsungel), aminek nagyobb részét nem használták ki. Sok pálya (a játék min. kétharmada) lineáris, és bizonyos részeknél nem enged olyan helyekre eljutni a game, ami taktikailag jobban kihasználható az adott cél elérése érdekében.
  • Herold
    Nahh, vége. Rövid értékelés (1=sz@r, 5=cool):

Grafika: [5]
    Zene: [2]
    Játszhatóság: [3] (egyetlen bajom volt csak, hogy lopakodva is meghallottak, illetve kettő, mert azt is furcsállottam, hogy 2000 kilométerről is észrevettek a rakétavetős emberkék).
    Sztori: [2]

Az utóbbihoz:
    Szerintem kár volt elb@szni ezt a király engine-t és a ragyogó grafikát egy ilyen agyatlan, gyermeteg sztorival. Ennél még egy óvodás is jobbat kitalálhatott volna. A zsoldosok OK, de a szörnyekkel nem vagyok kibékülve.
    A másik meg az, hogy nagyon mellélőttek a nehézségi szintek beállításánál. Challenging módban kezdtem, de újra kellett kezdenem medium szinten. Viszont még így is sok helyen játszhatatlanul nehéz, főleg a szörnyes pályákon. A Volcano-ról meg ne is beszéljünk, szerintem nincs ember a Földön, aki Veteranon végignyomta volna ezt a részt cheat nélkül.
  • grebber
    Kijöhetne már ez a JURASSIC PARK mod.
    Jurassic park mod
  • gavaoo
  • Lemming
    Igaz, igaz.
  • Braveheart
    Nekem nem látszódnak a sebek az embereken! Mitől lehet? Driverhiba (GefFX5600 128mb ddr)
  • gavaoo
    A bummgartnerröl vitába is mehetünk de ne itt.
  • grebber
    Nem tom ha Schumacher alá betolnák a Minárdit mit alkotna.
    Nem kéne fikázni az egyetlen magyart.
    HAJRÁ Baumgartner,Schumacher.
  • gavaoo
    OFF suhamérban igazadvan bár én most a bummgartnert röhögtem,eddigi leg x pozicioja 15 persze mert mindenki más elszált onnan.
    Na OFF vége.Nem lessz gama?Server?
  • Shep
    ne is említsdd a forma 1-et én most úgy néztem, hogy start x kör súmáker az első helyre került, ok ennyi volt, és legközlebb is így lesz, mert marhára unom, hogy nem történik semmi, csak az hogy súmák az első és azon kell izgulni, hogy na vajon a 2-at is lekörözi 45x vagy csak 44x-er, hát szóval ettől még egy másodosztálybeli focimeccs is izgalmasabb, ott legalább történik vmi, bamáznak meg minden de legalább van mit nézni.

Bocs az OFF -ért
  • gavaoo
    Nahh vége a forma-1 nek,nem akar valaki nyitni 1 servert?
    Mert itt az idö 1 kis
  • Kingsley
    ok
  • Toomy_Xp
    Ha az első pályán lévő tanker hajóra gondolsz, akkor annak közel az orrához van egy nagy lék. Menj végig a hajó oldalánál és meglátod biztos. Ott kell bemenni.
  • Kingsley
    A nagy roncsba hogy kell bemenni?
  • Davidsned
    Mondd meg, hol akadtál el!?
  • Kingsley
    Valaki tud végigjátszást hozzá?Légyszi!!!!!!!!
  • Lemming
    Régebben volt magyar szerver... az hova lett? :D
  • gavaoo
    Szegény.És gondoltál ránk közben?
  • PyRex
    LOL :)

Na én most értem haza, úgyhogy fexem. Remélem jót játszottatok helyettem is, nekem sajnos innom kellett :D
  • Rage47
    :D