24504
  • tomas10
    help.amikor a gözerömünél vagy és meg kell találni az első keresztezödéstz meg is találtam csak az a baj hogy elötte le van szagad va a híd.itt hogyan kell átmeni?help.elöre is köszönöm
  • bandi24bp
    közben rájöttem. 1.00 verzióm volt
    frissítettem 1.4re, most már műxik
  • bandi24bp
    Olcsy, nem Zone Alarmom van, hanem windows tűzfal, de ott kikerestem a listából és engedélyeztettem, de nem csatlakozik a netre, csak kiírja, hogy connecting, de nem jön be a szerverlista a játékban.
  • Ability
    google, van sok
  • tomas10
    azt viszont nem tudom
  • Olcsy
    Szia bandi24bp!Jobb gombb-al katt a ZoneAlarm-ra ott lennt jobb alsó sarokban, katt a Restore ZoneAlarm Control Center-re, Program Control, megkeresed a Far Cry-t,és a kérdőjelekre meg az x-ekre katt,úgy hogy mindegyik pipa vagyis Allow legyen.
  • Baggio73
    Nem mondod?!
    De én nem a beépített hadjáratra gondoltam, hanem valami készített MÓDra-kiegészítőre ami nem multira készült.
  • bandi24bp
    Sziasztok,

Kéne 1 kis segítség. Hogy lehet multizni vele ? Csináltam accountot de nem akar csatlakozni. Az volt a gyanus hogy fel sem jött az az ablak hogy a tűzfal érzékelte volna hogy fel akar lépni a netre, és hogy feloldottam volna a tiltást. Remélem tudtok segíteni, köszi előre is
  • tomas10
    vak vagy?már elnézést a kifejezésért de az első ikon hopgy hadjárat
  • Baggio73
    Szisztok

Létezik egyszemélyes mod a játékhoz?
    Ha igen akkor hol találom, és mi a neve?
    kösz a válaszokat
  • grebber
    LOL ilyen hibát belelő a gumiba azt az eltünik:( Ilyenre rágyurhattak volna !
  • CUCLI
    ázt a kurva O_O
  • RelakS
    Ezt láttátok?
    Mondjuk a csóri csak a végére oldódik fel, de a csirkék rankók XD
  • tomas10
    nincs valakinek valami jó trainere a játékhoz?léci segítsetek hol lehet letölteni mert a kódok nem müködnek.help
  • Akuma
    Nem annyira nehéz, csak bosszantó amikor már 10. alkalommal nyírnak ki ugyanazon a szakaszon :DDD A lényege persze, hogy lesből kell támadni, lehetőleg hangtompítós gépfegyverrel és kőhajígálással kell elterelni a figyelmüket... A páncéllal meg a medikittel spórolni kell és kész. Bár az utolsó pályák könnyá fokozaton is nehezek voltak, nemtom ott mennyi esélyem lesz :DDD
  • tomas10
    én mindent a legkönnyebben viszek végig mert úgyis örülök ha végig viszek valamit
  • Akuma
    Én is így voltam vele a hétvégén, végre megvan, 1300 forintot simán megért... most a legnehezebb fokozaton próbálom végigtolni... nem sok sikerrel
  • Akuma
    Talán próbálkozzatok a legújabb patchel, 1.4b
  • tomas10
    én már alig várom hogy holnap meg veszem a játékot.
  • latnok
    hali!

Sikerült! Végig nyomtam! A végén amikor ki kell menni a szabadba nagyon durva volt! Ahhoz képest a dokit védők nem is voltak ellenfelek.
  • Angle
    Hali, a Far Cry-ban problémám van mégpedig az hogy ha átállítom a látószöget;fényerősséget akkor az miért tűnik el? ez általába pálya betöltésnél fordul elő mármint a fényerősség a látószög meg szinte az összes mentési pontnál amikor ment a gép
    egyébként a játék eredeti; 1.32 patch
  • grebber
    Semmi életjel felőle ,pedig jólenne már legalább csak 1-2 ingame kép!
  • powee81
    Itt elolvashatod mi a tehendő.
    Végigjátszás
  • Djemba
    Far Cry 2 mi a helyzet tuti 2009-ben jön ki
  • Brian87
    Sziasztok!!

Bocsánat ha nem fogok visszaolvasni dee ez így könyebb most..
    Tdunátok segíteni abban, hogy hamachin akarunk vele játszani minden ok látja is a szervert amit csinálok iletve fordítva is ok minden ha ő csinál de mindkét esetben azt írja ki ha csatlakozni akarunk, hogy : Lan szervekek azon IP címeire vannak korlátozva... ez mi a fenét akar jelenteni??
    Ha tudnátok benne segíteni azt megköszönném.

Jah igen..azonos a verzió is minden nincs gond vele.

• latnok
    a tároló a 12. pálya a Lázadás után van.
  • Kozman
    sziasztok forumozok...
    olyan kérdésem van hogy valaki tudja e hogy kell a far cry-al cooperativ-ot játszani vagy aki esetleg játszott pls legyen szives leirni vagy linket adni vagy esetleg privátba is lehet zavarni fontos lenne
    előre is thenksz
  • ollie
    Ez még eléggé az elején van. Úgy emléxem, hogy bizonyos ajtókat ki lehet nyitni, vagy maguktól kinyílnak.
  • norbi56
    hanyadik pálya?
  • latnok
    hali

Elakadtam! :( A tárolóban vagyok, meg kell keresni valami liftet. De miután bejutok elpusztítom a szörnyeket, nincs tovább. Azaz de igen van egy kéken fénylő üvegkalitka ami egy színtel lejjebb vezet ott is van pár dög, de aztán lenn is minden ajtó kódos, ami persze nincs meg. segítsetek kérlek!
  • latnok
    Szia!

Nos Igen figyelmesen elolvastam..:))) Alapvetően igyekszem nem hüle lenni. Mint kiderült a -devmode elé kell egy szóköz is. emiatt nem indult. De miután ez a probléma kiderült ....nos azóta nem férek a játékhoz! Apám teljesen bevadult! :)
  • ollie
    A Westend Media Marktban 990-ért láttam a játékot. Ennél lejjebb már nem nagyon lehet menni.
  • titike
    Ha figyelmesen elolvasod a hasznos tippek rovatott a devmode, vagy a többi paraméter inditás ugy történik, hogy az asztalon lévő parancsikonra egyszer rákattintasz és utána jobbgomb tulajdonságok ott az exe file után irod be a paramétert és elmented (alkalmazod) ezután a játékok a kért paraméterekkel indulnak.De ezt Hevesi János tökéletesen leírta az általa készített és sokak által tisztelt Cheatland programban.
  • Paulie
  • Ability
    egyszerűbben TAB
  • tonyo9
    ha a 0-át lenyomod elö kell jönnie a konzolnak. lehet kell a kód elé \-jel (ctrl+alt+q)
  • tibiszabo
    Nekem se mükszi és nem tudom mi a gond
  • latnok
    Sajna nem működött...vagy Én vagyok nagyon béna...Ott is Ugyan az van leírva mint itt hívd elő a consolt, és írd be: god_mode_count=1 ez sajna nekem nem műkszik.
    letöltöttem a DevMode-t is, de hiába nem tom úgy indítani a játékot....
  • latnok
    kösze megnézem!
  • titike
    www.cheatland.hu itt megtalálod a választ