24504
-
#8512 Hmm, érdekes, még nem hallottam ilyen gondról, pláne ATi kártyával. Szokásos dolgokat tudom mondani: VGA drivert leszedni, majd a legújabbat feltenni. D3D beállításoknál AA és AF is legyen alkalmazás szerinti. Próbálj a Far Cry-nál butítani a grafikán (elsősorban a spec effekteket meg a vízet nézd meg), stb... -
#8511 #8486 -
#8510 Néked is! -
#8509 Ja...amúgy jó reggelt All!... -
#8508 Ezek az angol szavak..:))....lassan átmegy angolba a magyar nyelvezet... -
#8507 Majd szólj, ha vagyol :) -
#8506 bazz nekem a legkönnyebb fokozat is elég... -
#8505 Hmm... -
#8504 Remélem egész nap. -
#8503 Holnap mikor leszel? :) -
#8502 -
#8501 Wow! VIP és nagyobb LOGO, jeahh! -
#8500 Eehh :) -
#8499 adsl... -
#8498 halálos rettegesre -
tbundy #8497 nem a szerverrel van a gond -
MaTyI #8496 mi gond a serverrel? eddig meg senki nem panszkodott ra
MaTyI -
tbundy #8495 ha magyar szerveren nem is, de külföldön azért lehet jókat játszani assault módban. DM, és TDM elég unalmas sztem ekkora pályákon (respawnhelyeket leleményesebb emberek meg bekempelik :P). -
MaTyI #8494 jelzem ADSLrol te max 2 playeres servert tudsz inditani ugyanis 10playerrel mar 100k az upload, en ezert nem ajanlom a dolgot:)
MaTyI -
#8493 Kocsik??..hát a képek között van egy pár...szám szerint 100 db...új kocsik már nem leszenek mert az év második felében kijön a második rész....de ahhoz is csinálok majd egy lapot... -
#8492 Azt javaslom, hogy előtte nyírasd kopaszra magad, az nem fog fájni annyira, mintha kézzel tépkednéd ki a hajad játék közben. Mert fogod. -
#8491 POKOL-ra.
-
Borg #8490 A legnehezebb fokozaton végigvitte már valaki?
Mire számítsak?:) -
aabandee #8489 nem tudom.
??
na hello, megyek.
majd holnap is jövök hátha lessz valaki aki tud segiteni -
#8488 Nekem sincs hal meg semmi, kapásból az elején van!
Akár hol megyek ha vizbe megyek (tenger) akkor vége :=( -
aabandee #8487 nekem halak nincsenek.
de legalább nem akad ki.:) -
#8486 Sziasztok!
Feltettem ezt a játékot, de van egy nagy problémám. Ha vizbe lépek kb. 4-5 másodperc és kiakad a jaték!
Mi lehet a gond? -
aabandee #8485 megvan minden nfs 1-7ig, csak a 4-et odaadtam valakinek és azóta nics meg.:( -
aabandee #8484 ha valamit tudsz még a halak érdekében, akkor ird!
tipp? -
aabandee #8483 nfs oldalon lesznek a terveid szerint kocsik is?
-
aabandee #8482 már nem édekelnek a halak, de azért jó lenne megnézni őket.:( -
#8481 Vannak már halaid? -
#8480 Ezt láttátok már?A Boat pályán van ajhol a bombákat lehet felvenni egy sátorban.Gondolom tudjátok mit lehet vele csinálni:)
-
#8479 Köszi.....dolgoztam is eleget vele... -
#8478 csak mert így elkerüljük a sok kérdés megismétlését....bár elég sok ember van aki nem olvas vissza egy tapottat se..:(( -
aabandee #8477 jo az nfs oldal! -
aabandee #8476 oks
bocsi
majd figyelek -
#8475 Marha, már végigjátszottam. Csak nem értem a beszélt angolt. -
#8474 Nyomj már majd egy válasz gombot amire írsz...mert nem tudni hogy mire mit írsz... -
aabandee #8473 tele van a víz minde gazzal, meg úgy néz ki a víz mint itthon a kádban.
'ha jobban kinéz, ki is esik' :)