24504
-
Atiii #8552 tom hogy szégyen én gyalázat de nem müxik a cheat. megynomom a 0 és írom hogy god_mode_count=1 erre semmit nem csinál..miért lehet ez? ( 1.1 patch fenn van) -
CUCLI #8551 HFCG-Hardcore Far Cry Gamers? -
#8550 örülnék neki, több magyar jáccana, talán nyáron, vagy valamiko...
hetente eccerkéccer jáccom (nagyon jol, ofkoz :D), ha van rá idöm (nincs), magyarokat nem sürün látok, server pedig gyakran 200+ ping, jácchatatlan.. -
#8549 Kérdés, mi legyen a klán neve :)
Ha kitaláltauk és megvannak a tagok, nagyon szívesen megcsinálom a weboldalt hozzá... -
#8548 Valóban nem játszanak sokan, de ez szerintem változni fog. Magyarok közül viszont, akik gyakran játszanak, szerintem igen jól is játszanak... Tehát ha össze tudunk hozni 5-6 embert, akkor szinte verhetetlen kis klánt alkothatnánk :D
Pláne, ha abba belegondolok, hogy néha Marhával hogy szoktuk az assault pályákat megcsinálni, mer' az nagyon LOL! -
#8547 Onnan is letöröltem mindent, és újra felraktam a játékot, de nem megy...
Várok win reinstallig, már úgysincs sok hárta! -
#8546 HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/CRYTEK ITT VANNAK ADATOK (Nálam: CD-KEY, PASS/USERNAME) -
CUCLI #8545 semmit?! az nem lehet
valamit kell hogy lássan bakker... -
#8544 Nem talált semmit!:( -
#8543 Ok, megnézem...
Thx! -
CUCLI #8542 coolstuff a regcleaner pont erre jó!
a medal is fent volt elvileg holott nem
kitöröltem a regel és ment is -
#8541 Én is arra gyanaxom, hogy valami MSIInstaller file!
Azt is próbáltam újra telepíteni, de azt írja, hogy már fennt van a gépen... -
#8540 Nem lehet, hogy egy olyan dolgot is kitöröltél a windows-ból amit nem kellett volna? -
CUCLI #8539 ok sorry.... -
#8538 amikor újra megkérdezted, arra írtam... -
#8537 11 perc! -
#8536 Még csak nyolc perc telt el a kérdésed után... -
#8535 Cucli...majd te is légyszives nyomd már meg a válasz gombot......mert 2 perc mire rájövök, hogy mire is írsz.....thx -
#8534 Én nem tom neten nyomni #8529 miatt!:((((
Valaki találkozott már olyannal? -
CUCLI #8533 tata is tudtommal. és nem akkora csapat kell hogy lerohanjuk német o. 6-8 amber szerintem -
CUCLI #8532 marha,pyrex, öhm....ki is még? te? coolstuff? borg? még valaki nyomja neten? -
#8531 de, de kevesen jáccanak multit... -
CUCLI #8530 ja. mért ne?
nem jó móka? -
#8529 Hi!
Megoldottam, most csak az a gond, hogy valami Error -1610-es hibára hivatkozik, ami azt kéri, hogy:
Forduljak a technikusokhoz.
A termék beállítási adatai hibásak.
Ezzel mit lehet csinálni reinstall nélkül?
Valaki nem tudja megmondani, hogy miket ír át a patch?
Adok oldallt, ahova feltölthetné, aki tudja! -
CUCLI #8528 klán minek? -
CUCLI #8527 CoolStuff: de tudok : reg cleaner vagy mi a makk.
olyan mint ha regeditből törölgetnéd kézileg. csak a progi olyan mint egy uninstall menu: nekem mohaval szarakodott de kitöröltem onnan mindent ami a játékkal kapcsolatos és már ment is. jó progi nézd meg kezelni is nagyon könnyű. ajánlom -
Borg #8526 Csak egy kérdés: MINEK? -
#8525 Van olyan progi hogy reg cleaner...stb...amik arra szakosodtak hogy megtisztítsanak minden trutyitól...
...nézd meg azzal...hátha megy... -
#8524 Én nem vagyok annyira jó...meg nem is tudok sokat nyomni neten...:((
..de ha kell néha egy beugró ember akkor szívesen beszállok ha szóltok... -
#8523 akkor is jo!!4 -
magnum #8522 neked eza mániád! -
#8521 sztem win reinstall, stabil már ugysem lesz.. -
#8520 Csá Cucli!
Nem tudsz valamiféle FarCry maradéktalan letörlésére progit? -
CUCLI #8519 vagy van már? -
CUCLI #8518 Csak egy kérdés: nem akarunk KLÁNT csinálni? tök jó volna
-
#8517 Hi all!
Lenne egy problémám, és egy szakértő segítségét kérném!
Na szóval, az a gond, hogy volt egy win reinstallom, felraktam mident az új winre, a FarCry-t is...
Idáig rendben is lenne a dolgog, de feltettem a patch-et is.
Ezután jött az új VGA-m, és a win szarakodott vele, ezért rátelepítettem az oprendszerre mégegyszer winfost, és utána nem indult el többet a gém!
Letöröltem a játékot, de, ha újra telepítem, azután megy a sima játék, de a patch install-nál azt írja,hgy a régit töröljem le...
Én mindent megpróbáltam, többek közt registry takarítás, windows átfésülése, és mégis mindíg kéri, pedig mindenhonnan letöröltem!
Nem akarok újra win-t rakni, ezért örülnék, ha valaki megtudná mondani, hogy hova rakja a patch-et a gém, vagy esetleg az átírt fájlokat/regbejegyzéseket áttudná nekem küldeni, hogy menjen patch-el a játék!
Nagyon megköszönném, és előre is végtelen THX! -
#8516 Bocsika...
.....gyere LAN-ba és lejátszuk...
...bár még nem próbáltam Online a Far Cry-t... -
#8515 Uccsó NFS üzi:
Sajna még nem...csak egy kép, és vagy 5-6 mondat jelent még csak meg...
De én már csinálom a lapot hozzá!
Legközelebb írj privit...vagy az Need For Speed Underground topicba...(mert azt nézem meg először) -
CUCLI #8514 öhm aabandee tényleg nem akarok izélni meg hogy én kezdtem csak tényleg ne a Far Cry forumba irjatok Nfs cuccokat! -
aabandee #8513 hello
tudsz olyan oldalt vagy valamit, ahol lehet látni v.mit az új nfs ből?