Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
nekem nem fagy

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

nemtom, havertól kaptam.

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Pyx
és azt a két, gigás fájlt nem probáltad összeilleszteni?

nem. hdc rõl leszedett DVD.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

tibor16
Pyx: neked a helikopteres jelenetnél nem fagy ki, ill nem állókép? -mer ahol heli van nem tudok továbbmenni

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

plas
a DVD ISO-t szedted le? Honnan HDC-rõl?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ok, kipróbáltam, de "érvénytelen a képfile" üzenetet kapom 😞

Pyx
mds-t alcohollal probáld mountolni

Ez DVD rip vagy mi a pénisz?
Enyémben nem volt ilyen regsetup ökörködés...
jól van...amig nem tudtok válaszolni addig CoDozok 😞(

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hogy lejet a farcry ISO-ját szerkeszteni? WINISO nem tudja megnyitni...

Tudna valaki nekem segíteni?
Haver elhozta Veszprémbõl, semmit nem tud kezdeni vele, és én sem sajnos 😞 A következõ fileokból áll:
deviance.nfo
Farcry_1.i00 1,99gb
Farcry_1.i01 1,45gb
Farcry_1.mds
Ha 3.44-es Daemonnal próbálom, akkor Invalid image file üzenetet kapom, minden védelmi emulációval is. Ha ISO-ra átnevezem, bele is tudok nézni, ki is tudok másolni belõle, de használhatatlan a file. Valószínüleg kódolt.
Mit lehet ezzel kezdeni?
thx

Nekem tetszik azért az is, de messze nem éri utól grafikában, és élményben a farcryt.
4665 re senki sem tud válaszolni?? nem akarom egy köcsög regsetup miatt kihagyni az egyik legjobb fps-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

pls vki merre talalok magyar szerverlistat? ASE vmiert nem latja nalam a jatekot
plas
oks thx

zaki
na, én is lecibáltam végre a gamet 😊

valaki segítseen legyetek szivesek!!

Pyx
ugyanugy lehet mint cd isot

plas
Különben nekem iy folyamatban van a letöltés...
Kérdés: Daemon Tools-al be lehet mountolni a DVD ISO-t?
ill. lehet telepíteni ilyen formán?

plas
Hát igaz ami igaz a BFVietnam nekem sem nyerte el igazán a tetszésem... akkor inkább még mindig maradok a DC-nél...

MeN!
segítsetek plz...
az a helyzet, hogy lent van a far cry. installálás vége felé azt mondja hogy a support/register/regsetup.exe rossz (hibás nem elérhetõ egyebek). elkértem Rezsofiztõl a jó regsetupot, be akartam tenni az ISO fájlban a rossz helyére, de a winiso nem nyitja meg a Farcry iso-t...

Helpeljetek pliiz

Szerintem kifejezetten jó élmény a multija!
Legalábbis a netkód, és a grafika kész felüdülés a BF-Vietnam enyhe bukása után...
😄DDDDD

nekem 256ramom van és egy gforce 4 mx 440em és megy simán igaz nem olyan szép a kép de a héten vidikártya csere és memóri bõv és lehet játszani simánnnnnnnnnn már alig várom😊
Pyx
nekem igen 😊

multi van, nem rossz

512 rammal már eldöcög?

Ennek a gamenek van multija? Ha igen milyen szinvonalu?

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Serpa
köszi.
akkor ma elkezdem letölteni.

DarkJedi
3at, ha a francia szinkornt nem telepíted.

Serpa
a DVD verzió hány gigát rak a winyóra ?

Igen meg adat dvd-ként akartam megirni és az adatok beolvasásánálhibát irt ki.

zaki
Nero-val próbáltad?

LSC
a ram lessz a nagy szívás.

LSC
very high minden pedig.

Nagyon király a játék!Csak egy kérdésem lenne milyen progival tudom kiirni mert a Decrypter elrontja.

Maffya
Igen megy majd .De szerintem már most is megy ezzel a konfiggal.

ilyen gépen mediumban játszható lesz?:
Intel Celeron 2400 Mhz (northwood)
Ati Radeon 9200SE 128Mb (sajnos)
256 MB DDR RAM

?? hamarosan ramot cserélek, 512 vel hogy fog menni?

mihelyt lesz hozzá linux szerver progi beindulnak azok is

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

grebber
Ez elég jól küldi a köcsögje!

Next PC upgrade: 2022

nekedis :o)

Jó Reggelt =)

Lacc
Nagy király képek 😄 Nekem mér nem csinálnak ilyeneket a mobok? 😄
nem egy

negy egy kategoria a doom3al ez a kulso terekkel feszit a doom3 meg a belso terekkel es arnyekokkal akar flashelni szoval nem kene a doom3 al osszevetni a far cryt!

CarajoEsp
2. képen nem sok az árnyék😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Smuggler
Nem azert mondom de szerintem ez megközeliti a doom3 grafikat....hacsak nem jobb

Hány pálya nem öszesen?
Én most a 8-on járok a csajjal.

SoDI---
A durva az, hogy errõl a képrõl elsõ látásra azt mondanám, hogy nem ebbõl a játékból van, hanem a Doom 3-ból 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

LSC
Tájkép:

Kicsi a rakás:

Ezt még gyakorolni kell😊