Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
én is. mivel írtad ki?

balcooo
én pont azzal nyomom..Mert?

Amugy dobnám ki a kukaba a ati9000esem, ha lenne pénzem :/.. az egy dolog hogy döcög a game csunyan, nem egy erös kártya, de hoyg egyik katalystal sem képes hibatlanul kitetnnni a texturakat, meg nem elbaszni random az objecteket, az má' sok...:/

cd-rõl
zaki
te különben hogy installáltad a játékod cd-rõl, vagy daemon tools-sal a vinyóról?

plas
Játszik itt vki a HDC-s DVD ISO-s változattal??

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

És csak ez az egy törés létezik?
zaki
nem tudom vígasztal-e ez, de nekem is ugyanez a bajom... a 3 cd-s változatot letöltöttem, felinstalláltam, kijött egy ablak, kitömörített csomó cuccot meg minden, de az audio könyvárban majdnem az összes fájl 0 mb. elindítottam a jáátékot, ment minden, beállításokat belõttem, indítottam a gamet, és a töltés után meg elszáll egy hibával a progi.

Igen mert az .ogg file-ok a zenék,a wav-ok lennének a hangok.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

a gond az, hogy az a könyvtár 200+ Mb, úgyhogy nagyon elküldeni se tudjuk

Zene az van csak hang nincs vagyis a sounds könyvtár 2.8 MB
Háááát..hang nélkül játszhatsz de úgy nem az igazi..

Én amit lehet win98 alatt játszom,az a biztos.😊

jó az xp is, csak tudni kell játékra átkonfigolni

Akkor itt vége mindennek ha jól gondolom
Asse fogja megcsinálni.Nekem emiatt kellett arra a foscsomó xp partícióra átrakni.Így a szopás még több memóriát eszik.De megoldottam kicsomi után win98 alól jáccom..😊

ajajjjjj! azt viszont gyorsan elfelejteném a helyedben!

Millenium
ááá! ki van zárva! a windows tökéletes, sosem hibás...

Win98 alatt rakod?

Én így win98 alatt szívtam így.Xp alatt tudja csak jól megcsinálni az mp3unpackot.

ha a 3 cd rendben kitömörödött és semmi error, crc,... nem volt, akkor vagy valami hibás verziót találtál (nem létezik!!!) vagy a felpakolásnál van v.mi gebasz.

mindenesetre együttérzek veled, idegesítõ lehet, más játékkal már én is jártam így...

Köszi a segítséget de már állt vagy félórát és semmi.
LSC
lényeg a lényeg szerinted jó a netkód szerintem szar mert már láttam évtizeddel jobbat.

a duplicating files a hangtömörítés után van! annak is le kell futnia, de ezek szerint nálad kimaradt a hang!

próbáld újra feltenni és közben ne csinálj semmit hátha...

LSC
nem nem nem messzi mozgó célpontról van szó hanem 25-30 méterrõl. 100-150 még ok lenne. De itt ez amúgysem szándékos mint pl az OFP-ben (má megint haggyámá az OFP-ddel)

Akkor nekem ott a gond hogy a kis háttérben nem megy semmi tömörítés!Ott megáll és ha kilépek onna nakkr azt írja ki hogy duplicating files és ott megy végig és ennyi
ricsi1
okés

ricsi1
geci atwsek!
utolsó fájl 91%nál állt meg a letöltés!

Én a középsõn nyomom és szerintem pont jó. Néha vissza kell töltögetni.)
Hát javits ki, de szerintem pont az a reális, ha picit elé kell célozni egy messzi mozgó célpontnak...
1. elõször az uha-s tömörítés megy le (jóóóóóóó hosssszan)
2. aztán myth feliratú pici háttér elõtt tömörödnek a hangfájlok

Nekem is ez a verzió van és tökéletesen mûxik!

LSC
második zehézségen elég jó pont majd hozzászoksz és könnyebb lessz ha mozogsz nehezen találnak el.

Az uha-s file-bõl tömörített ki de nem figyeltem mennyit.
nos megneztem a multi-howto-t, szepen kovettem minden utasitast, es semmi nem tortenik
vki pls leirna dedos modon h mit kell csinalni?
koszonom
amugy csak nekem tunik ugy, vagy ajatek tenyleg kurva nehez? kozelebe sem merek menni a kommandosok bazisanak az elejen, mert kb. 5 masodpercem van hatra...
telepítés végén láttad, hogy tömöríti kifelé a hangfájlokat?

Myth-es törésû
LSC
szar amirõl telepítetted.

LSC
nem az a baj hogy ugrik vagy nem ugrik hanem már eleve az hogy soxor elé kell zélozni az ellennek ha szalad mint a BF-ben ezt a Q3 engines gamékban meg tudták oldani hogy ne kelljen máshol miért nem lehet? Számomra aki hozzá szokott a kifogástalan netkódhoz (sof2) annak ez szar mert ahhoz képest az is.Ja és mellesleg a sof2 szerver része egy 2500 procit 10%-on használ ki ellenben ezzel ami 80-90 de akár 100% is lehet.

Az lenne a problémám hogy feltelepült a játék de a sounds könyvtár majdnem üres semmi hang nincs a játék alatt.Találkoztatok már ilyennel?
LSC
Te mirõl beszélsz? Ha enyire nem vagy jártas a témában akkor inkább ne mondj semmit. Ebbe a topikba annyi baromságot össze tudnak néha hordani az emberek hogy hihetetlen. Persze én sem mondok mindíg bölcsességet de azért ez túlzás.

Én 100-130-as pinggel játszottam eddig FarCryt külf szervereken, és egyszer sem akadt gondom a netkóddal.
1-2 alkalommal volt, hogy ugrott egyet, de szerintem ha lesz magyar szerver, akkor ott már semmilyen gond nem lesz a játékkal.
ricsi1
sztem mert nincshivatalos multirész,nem????(

Pyx
áz

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ember-khalim... nagybetûkkel ottvan hogy multi-howto. megnézed, és rögtön tudsz multizni...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ricsi1
1 fálj kell ,és megállt a letöltés

1=0
2=csak
3=sztem még nincs 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

1.hogy a faxba lehet behivni a konzolt?
2.ASE miert nem latja a jatekot?
3.magyar serverlist van vhol?

tenkju minden valaszert😊
plas
Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Unrar with WinRAR.
2) Burn the .iso with your favourite burning software (like Nero)
3) Install the game.
4) Overwrite game .exe with the crack from the \DEViANCE dir on the DVD.
5) And then play 😊

Ez van az NFO fileban...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

LSC
A netkódja siralmas a többi tényleg jó a multiban ha nem tudod milyen a jó netkód játszál próba képp a sof2 -vel ott még 250-el is vígan lehet játszani és ha ott eltalálsz valakit (elécélzás nélkül) akkor az el van találva akármilyenek a pingek persze ésszerû határokon belül.